-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
racerx
őstag
Nemrég volt itt arról szó, hogy a vezetéknélküli töltő csak 85% ig tölti fel pár embernek, én is megnéztem, de nálam semmi gond sincs , teljesen feltölti ebben a 29 fokos szobában is (starter kitben kapott gyári samu töltő)
-
viera
őstag
válasz racerx #11152 üzenetére
Azzal a töltővel úgy tudom nem is volt ilyen.Amit S8-cal adtak ki annál fordult elő,hogy megállt a töltés.Meg ugye ott csak állítva tudod tölteni,úgy meg jobb a szellőzés is.Én mindig állítva töltöm,mostanában nem is állt meg.De tegnap megpróbáltam fektetve és leállt a töltés.Vártam 5 percet majd vissza tettem állítva és úgy feltöltött 100%-ra.Gondolom csak az újabb töltőben van benne ez a védelem.
[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
janosibaja
őstag
-
600700
senior tag
válasz janosibaja #11155 üzenetére
Egy majd 3 kilos telefonnal a tolton szerintem tre sporolni. Haverom vmi 5 ezeres Alis hamisitvanyba futott megolvadt a toltopad este meg jo hogy nem ragyulladt a lakas...
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
bombibmw
veterán
válasz janosibaja #11157 üzenetére
Vedd az S7-hez valót!
Sokkal olcsóbb és ugyanúgy tölt. -
janosibaja
őstag
válasz bombibmw #11159 üzenetére
Köszi, körülnézek vmi occsóért. Csak nem gyullad: ha meg igen, lesz mit nézni az irodában.
Ez például jó lenne szerintem, de nem állítható, hanem ugyanúgy laposan feküdne az íróasztalon, ahogy most a mobil fekszik. S7-eshoz létezik vezetéknélküli töltő, amelyik ferdén álló helyzetben tartja?
[ Szerkesztve ]
-
OCTAMD
őstag
válasz janosibaja #11160 üzenetére
EP-PN920 a legolcsóbb gyorstöltős pad(fekvő).
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
janosibaja
őstag
válasz OCTAMD #11161 üzenetére
Köszi, csak hát fekszik, ezen nem lehet matatni közben.
Ja, látom, a másik álló. Már csak a kínai jóárasítottat kell megkeresnem, még ha kifütyülnek is érte néhányan.
3000 Ft ingyenes kiszállítással. Jó, tudom, az irodatűz ára is benne van.
[ Szerkesztve ]
-
Ateszpapa
addikt
válasz Cobra652 #11149 üzenetére
Közben már utána néztem. Meg is vettem a riftcatet. 4ezer körül volt. 5 GHz wifin próbálgattam de kicsit akadozik, majd mókolok vele a beallitasokban. Igen azt lestem, hogy Gear vr al nem megy a kábeles megoldás de talán erre találtam megoldást. A packable disable pron be lehet állítani egy klikkre hogy cardboardként kezelje, tehát letiltja az oculusos cuccokat nem kell egyesével bajlódni. Most nem tudom kipróbálni de majd 7 végén lesz időm. Szerintem ha bekapcsolom azt akkor olyan lesz mint egy cardboard. Gear vr nak van usb c bemenete majd ott osszekotom a géppel. Akkor már fasza lesz szerintem. De csak 7 végén lesz időm vele foglalkozni, de megírom mire jutottam vele.
-
OCTAMD
őstag
válasz janosibaja #11163 üzenetére
Arra figyelj ezekhez gyorstöltős microusb vezeték kell.Pl.s7 s7e
10pénz egy ilyen álló
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
Aszi10
tag
Üdv. Emberek!
Nagy segítségeteket kérném...Ipone 6 Plus-ról gondolkodom, hogy váltok egy S8+-ra... Viszont nem nagyon van Samsung tapasztalatom...illetve úgy android sincs... Valaki leírná nekem akinek S8+-van , hogy mik az előnyök ill. hátrányok egy almához képest .
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Szép napot nektek!"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus,amit mindenki megengedhet magának,függetlenül attól, hogy mennyi pénze van." Giorgio Armani
-
Lazika
senior tag
válasz Aszi10 #11167 üzenetére
Helló!
Én 7 Plusról jöttem át sima S8-ra. Egyáltalán nem bántam meg. Igazából imessage kivételével kb minden más van androidon is, mint iphoneon. + egy csomó olyan cuccamit, iphone nem tud. Arcfelismerés stb Szerintem sokkal szebb képeket is csinál mint a 7 plus csinált.
MacBook Pro 16 & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
HaliGab23
senior tag
válasz Memmaao #11121 üzenetére
Nocsak, csak nem én vagyok az egyedüli "user error" hülye "kötözködő", "add el akkor"... stb.
Ahogy írtam, nekem az egyik csaj ismerősömet hívta fel messengeren, úgy, hogy soha nem is messengereztem Vele...
És sajnos még azt sem hitte a csaj, hogy valamit akarok tőle és szándékosan csináltam
Legalább ennyi haszna lett volnaKezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
Ateess
tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy S8 vásárlásán. A teszteket olvasgatva az lenne a kérdésem, hogy a tapasztalatok szerint az akkumulátora mennyire bírja a napi használatot, mik erről a vélemények?
Illetve van-e valakinek dual SIM-es változata, és ha igen, akkor honnan érdemes beszerezni, főleg megbízható helyekre gondolok és 2 éves garanciával legalább?Köszönöm előre is a válaszokat!
-
spider80
őstag
válasz Ateess #11171 üzenetére
Nincs 2 év gyári garanciával dual simes S8,mivel Magyarországon nem forgalmazza a Samsung.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
HaliGab23
senior tag
válasz Ateess #11171 üzenetére
Hardcore felhasználás mellett, folyamatosan bekapcsolt mobilnettel (gyengébb térerő: nem Bp-en vagyok és nincs 4G+ csak H+ sokszor és ugrál ráadásul) kibír egy napot simán úgy, hogy még este van nekem benne kb. 15-20%, a kijelző idő ilyenkor 3 óra 30 perc kb.
Ha nem teljesen hardcore a napom és van wifis net, akkor 4-5 óra kijelző idő simán megvan, és még 15% az akkuból.
Szerk:
Ha meg hétvége van, jó térerő, meg wifi, akkor 5-6 óra kijelző simán.[ Szerkesztve ]
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
Mr.Silkó
veterán
válasz Aszi10 #11167 üzenetére
Előnyök (az S8+-ban): jobb kamerák, testreszabhatóbb rendszer, értesítési led, jack kimenet (nyilván a 7-es iPhone szériához képest), szebb és nagyobb felbontású AMOLED kijelző, lényegesen nagyobb napfény alatti fényerő, jobb előlapi helykihasználtság, bluetooth 5.0, usb otg, Galileo műholdrendszer támogatás, gyorsabb 4G adatátvitel (hálózattól is függ persze), QI töltés, VR kompatibilitás, AoD, MicroSD bővíthetőség, opcionálisan választható 2 kártyás funkció, írisz szkenner.
Hátrányok (a legújabb iPhone-okhoz képest): rosszabb készenléti fogyasztás, monó hangszóró, kevesebb és később érkező rendszerfrissítések, nincs 3D touch/force touch, leheletnyivel gyengébb hatékonyságú ujjlenyomat-olvasó (elhelyezkedés miatt elsősorban), üveg készülékház.
Nagyjából ezeket tudtam gyorsan összeszedni, mind3nt tapasztalatból igyekeztem neked leírni. Ha kihagytam volna valamit, majd jelzik a többiek.
[ Szerkesztve ]
-
Ateess
tag
válasz HaliGab23 #11173 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! Hát a dual SIM-nek örültem volna, nem tudom miért nem hoz egyik nagy cég sem ilyen változatot (Huawei P10 Plus-al szemeztem még).
Viszont ha már nincs dual SIM, tudtok-e esetleg ajánlani olyan boltot, ahol legalább 2 év gyári garanciával meg lehet vásárolni, pl. mobilecorner, ujmobilok.hu, xxl gsm??? Megbízható helyekre gondolok, mert eddig E-digitial-ban, Media Markt-ban szoktam vásárolni, de elég nagy a szórás a webshopok és ezek között árban.Köszi előre is!
-
leslien
nagyúr
[link]
fekete szépség...Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
dnelb
veterán
lassan 7.1?
-
Zsozsoka 74
senior tag
Megrendeltem artic silver színben a sima S8 - at.
Ha megérkezik akkor nyugodtan ota frissithetem?
Amúgy az értesítési led testreszabható vagy fix értesítési színei vannak?OCTAMD:
Köszönöm, javítottam..[ Szerkesztve ]
Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban....
-
OCTAMD
őstag
válasz Zsozsoka 74 #11179 üzenetére
Arctic Silver lesz az
-
OCTAMD
őstag
TMobilenál csak +40000et kell rádobnod
-
zseko
veterán
-
ECHO2235
aktív tag
noh
szomorú történet + kérdés
életemben nem történt még ilyen ami ma, legalábbis az eredmény ami a következménye lett még egy telefonommal se fordult elő.
a prémium tapintást kedvelvén nem használok semmilyen hátlapi tokot vagy ilyesmit amiért ma isten megvert.
leesett.. kb has magasságból a sima csempére. hálistennek a kijelzőnek semmi baja, hátul azonban szélen lett egy leütődés + néhány hajszálkarc de azis csak szélkörnyéken.
ez sajnos gyors volt :/ nem vészes a dolog de zavar, nagyon, ezért azthiszem kénytelen leszek valamit rárakni.
namost a kérdés.
worldwidecases wwc 360 pro tokja esetleg valakinek van e vagy valami ismerősnek ami alapján kaphatnék véleményt.
nagyon szemezek vele, mert jól néz ki és ő lenne azhttps://www.worldwidecases.com/collections/samsung-cases-and-accessories/products/wwc-pro-360-for-samsung
-
hunluigi
senior tag
válasz ECHO2235 #11186 üzenetére
Én ezt vettem rá:
https://banggood.app.link/5vRVp5FVhF
Ugyan annyira nem dekoratív mint a te választásod, de nálam bizonyított. Másfél méterről kulékőre sarokra esés, plusz némi további pattogást, karc nélkül abszolváltam (meg kihordtam lábon egy gyors infarktust). Tok nélkül ripityomra ment volna...
Nagyon feszesen áll (mitöbb nem is egyszerű bele passzintani a telefont), pontosak az illesztések, leválasztja az újjlenyomat olvasót, amit így könnyebb vakon is megtalálni. Elöl is kiáll a síkból, így sima felületen pofára eséstől is véd.
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
leslien
nagyúr
Note 8 leaks jól hangzik, de remélem az 3300 aku az vicc...
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Jodanovich
senior tag
Srácok, elmentem nyaralni és pár vízalatti képet is csináltam és mióta merült párat iszonyatosan szarul hallom a másik felet telefonálás közben sőt visít is mikor több hangerőt adok rá kicsöngés közben. Mi a teendő?
Life is Short... Ride Hard!!!
-
addikt
válasz Jodanovich #11193 üzenetére
Várd meg, míg kiszárad a membrán. De ha tengervíz, akkor lehet tönkre tette a membránt, sós vizet nem kell bírnia és nem is bírja!
My name is Bond, James... Dean.
-
thebear007
aktív tag
-
sgeza
veterán
Mosd át édesvízzel! Esetleg desztillált (ioncserélt) vízzel.
-
Lacka89
aktív tag
Fújd ki hód, fújd ki!! Fujd ki es jo lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest