-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz Pubilol #11800 üzenetére
En hasznaltam csak az elolapi es hasznaltam a full body foliajukat. Szepen rateszik, precizen, nem jon fel, ved. Viszont konnyen zsirosodik, minden apro behatolas akar korommel kis arkot csinal bele es ront a kepminosegen. En levettem egy honapja, karcot nem vettem eszre rajra, igyekszem vigyazni ra. Az viszont szembetunt, hogy mennyivel szebb a kepe, es jobb az erintesi felulete a gyari uvegnek.
-
Zsozsoka 74
senior tag
Merre találom azt a lehetőséget hogy egy-egy appot mintával vagy ujjlenyomattal oldjak fel hogy csak én lássam a tartalmát?
Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban....
-
Mr.Silkó
veterán
válasz Zsozsoka 74 #11806 üzenetére
Beállítások, zárolt képernyő és védelem, biztonságos mappa.
Itt tudsz mindent konfigurálni. Magát a biztonságos mappát megjelenítheted az applistában is, majd gyűjthetsz bele alkalmazásokat, amik így védetté válnak ebből a mappából megnyitva.
[ Szerkesztve ]
-
rtommy1
csendes tag
Helló!
Másnak nem szokott hülyén viselkedni a fényerő autómatikus szabályzása, mert nálam sokszor van max-on úgy hogy nem kellene!
Ez szoftver vagy inkább szenzor gubanc lehet? -
rtommy1
csendes tag
Ja és az akksi üzemidő siralmas!
Nekem reggel 5től úgy, hogy közlekedek az országban 15órára lemerül 16-20%-ra.Net és bluetooth megy rajta.
Nem bírná ki 17óráig ami ugye 12ó bekapcsolt idő.
Az S7 jobb volt ugyanezen körülmények között! -
Deck
titán
Vettem Nillkin Magic Disk 3 qi töltőt. Akciósan volt 2.500 Ft olx-en. Super Frosted tokkal is remekül működik
PS5
-
sgeza
veterán
válasz rtommy1 #11816 üzenetére
Ki mondta, hogy nem ezekre használjuk? Egyébként nem, nem ezekre, mert én például a két FB alkalmazást száműztem, mert mindkettő egy hulladék. De nem érdekes, ha neked ez a hangnem megfelelő, akkor segítsen neked, akinek tetszik!
Egyébként amelyik kollégámnak ezelőtt S7 volt, egyiktől sem hallottam olyat, hogy rosszabb lenne ennek az üzemideje.[ Szerkesztve ]
-
Pubilol
tag
Szerintem gyönyörű tokok, bár a funkcionalitása megkérdőjelezhető
https://ciphermarket.com/products/tortino-luxury-case-for-samsung?variant=47055249222(ha ilyen linkek nem megengedettek szorri, és nyugodtan töröljétek )
-
StarKiller89
senior tag
sziasztok
valami mostanában nem oké a telefonnal, illetv e a rendszerrel... lezárás után a telefon olyan mintha megszűnne létezni, úgy értem, hogy feloldás után semmilyen buborékos értesítés az ikonok mellett (facebook, messenger, stb) jóformán semmilyen értesítés nem jelenik meg, mintha megszűnne az internet (amit nem tartok valószínűleg) nekem inkább az gyanús, hogy a doze funkció működik kicsit agresszívan, bár ez is érthetetlen, mert a legtöbb alkalmazás ki van véve az optimizálás alól, így ez se magyarázza a dolgot, olyan mintha az egész rendszert bénítaná meg ez a funkció, ti tapasztaltok hasonlót?| Samsung Galaxy S23 |
-
Zsozsoka 74
senior tag
Most lakom be a telot és ha megnyomom a Bixby gombot akkor nem tölt be semmit csak pörög és nem tölt be semmit. Valamit kell engedélyeznem?
Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban....
-
mikesa
tag
Ennyiért én is rendeltem egy barnát a nappaliba. 😂
-
heidrich
senior tag
Szép is lenne... ha egész nap melózok és nem nyomkodom a készüléket, nagyon tud merül a készülék. Ha itthon vagyok pl. hétvégén és egész nap buzerálom 4-5 óra SOT-ot simán lehet vele hozni, itthon a készenlét is sokkal jobb pedig itthon meg szarabb a térerő, nem igazán értem. Hétköznap a rosszabb készenléti idő miatt max 3 óra... Nem nincs beragadva semmi és a hálózati lefedettség is hibátlan.
Gear S3 állandóan megy BT-n + AOD.
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
Pompi
MODERÁTOR
Egy aktuális akku stat tőlem, sima S8.
Üzemidő: 26 óra 30 perc
Akku állapot: 11%Fő fogyasztók:
Kijelző: 19% 3 óra 15 perc
Android rendszer: 11% cpu összesen 3ó 25pAmi még talán említésre méltó, volt benne Strava-s bringázás GPS használattal 30 perc.
Feel Good Inc.
-
dkovizoli
addikt
Főképernyőn eltünt az állapotsor és előjött a navigációs sáv. Eddig fordítva volt. Hol lehet a bibi. Nova launcher.
-
Den Hadnagy
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani olyan autós tartót az S8+ modellhez, ami a kocsi szellőzőrácsába kapaszkodik, ergo navi+töltés közben a klíma hűtené a telefont?
Köszönettel:
DH
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Den Hadnagy #11833 üzenetére
Én ilyet használok: Sweex Car Holder
Évek óta megvan, volt benne Nexus 4, Oneplus X, S6, S7 és most az S8.
Feel Good Inc.
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz laci0530 #11835 üzenetére
A DeX-en keresztül ki lehet hozni 4k@60hz-et a telefonból?
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
Ateess
tag
Sziasztok!
Gondolkozok egy Samsung Galaxy S8 vásárlásán, de előtte szerettem volna érdeklődni, hogy mik a tapasztalatok a telefonnal. Főleg a fényképező, akkumulátor (bár látom, hogy nemrég volt erről több hozzászólás is), strapabíróság érdekelne, illetve, hogy a kijelző beégés mennyire valós veszély?
De szinte bármilyen tapasztalatra kíváncsi vagyok, mert nem olcsó a telefon és szeretnék jól választani (Sony Xpreia XZ Premium, Huawei P10 Plus, Mate 9-el szemeztem még).Köszönöm előre is a válaszokat és a segítséget!
-
Mr.Silkó
veterán
válasz Ateess #11842 üzenetére
Szia!
Az eddigi tapasztalatok (és a fórumozók elmondása) alapján az S8-cal a többség nagyon meg van elégedve. Átlagban 3-5 órás SoT-okkal lehet számolni, ami nagyban függ a felhasználástól, a futó applikációktól és a hálózati lefedettségtől.
A kamera a piac egyik legjobbja jelenleg (a HTC 11 még nagyon erős), kicsit reszeltek rajta - gyors a fókusz, elég jók a csúcskategóriához képest is az esti, kevés fénynél készült fotók, gyors a képfeldolgozás, automata módban is remek képeket lehet lőni -, de lényegében hasonló, vagy talán picit jobb minőségű képeket készít, mint az S7.
A strapabíróság csak bizonyos keretek között várható el egy nagyrészt üveg házzal rendelkező készüléktől, de azt lehet mondani, hogy aránylag masszív a telefon, a GG5 is ellenálló, a fém keret is korrekt munka, nyilván a kijelző a gyenge láncszem esésnél, erre vannak a masszív tokok és a biztosítás (már ahol).
A beégés átlag felhasználás mellett vagy évek múlva, vagy egyáltalán nem realizálódik. Akinél beégett már itt, az többnyire vagy magas fényerőt használt szinte állandóan, vagy sokat navigált, vagy esetleg statikus kijelzésű alkalmazásokat nyüstölt.
A felsorolt telók közül a kijelző-előlap arányban, a panel minőségében (QHD AMOLED), illetve kamerában biztos a Samsungé az egyértelmű előny, üzemidőben viszont nyilván a Mate 9 mögött végez.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Hobby elektronika
- Szólánc.
- eMAG vélemények - tapasztalatok