- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
válasz ZavaBalazs #10101 üzenetére
Beállítások, telefon névjegye, szoftver adatai. Itt katt sokszor a build számra. Utána már megtalálod a fejlesztői beállításokat a többi között, csak vigyázz, mit állítasz el benne.
-
sgeza
veterán
Na számszerűsítve az új vodás rom akksi javulása: 50%-on van a töltöttség, kijelzőidő 3 óra 23 perc.
Egyszerűen nem akar merülni.
Nekem ez így hibátlan![ Szerkesztve ]
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Kiskőrös / Kecskemét környékéről szeretne esetleg rendelni dbrand-től mostanában? Társulhatnánk.
-
csabicska
senior tag
-
S. Laci
tag
Nekem eddig is szokott 4-6 százalékot merülni éjszaka, mert akkor csinál biztonsági mentést a WhatsApp, stb. Ma éjszaka meg 9% fogyott, de most térerő szempontjából nagyon rossz helyen voltam. Passz, nem tudom, de nem is akarok már ezen nagyon görcsölni. Az 1 napot stabilan bírja nálam, ennyi elég.
[ Szerkesztve ]
-
racerx
őstag
-
Gabmami
tag
válasz HUTCHDB #10063 üzenetére
Menj bele szépen az alkalmazásokba. Keresd meg az AOD-ét és töröld az adatait. Utána minden helyre fog állni. (Az alkalmazásokban jobb felül a három pöttyre klikk és rendszer-alkalmazások megjelenítése. Csak így látható az AOD.)
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája' (Schlegel)
-
BalaG
aktív tag
-
stemplar07
őstag
válasz Lanash #10113 üzenetére
ez érdekes , mert az ebay-os Nillkin CP+ nekem kuka ( vissza térítettek 6 dolcsit ) , körben érzéketlen volt, esetleg aki a Nillkin store-ból vette írhatna ,hogy kiknek lett jó ( persze nem + loca ragasztással, mert azt nem merném..aki megcsinálta, rajta hagyva egy évig , nem merném leszedni mert levetkőztetheti a felület kezelést)
[ Szerkesztve ]
-
Peddy789
őstag
válasz racerx #10114 üzenetére
Énis az aliról rendeltem 2dbot kíváncsi leszek. Ha roszabb mint amit dekker vett (neki elvileg jó volt) akkor vészek az eredeti oldalról egye fene... bár elég drága..
Amúgy dekker is vett az aliról pót üveget. Ő megtudna mondani ha azóta megérkezett hogy kinézetre van e különbség.
-
spider80
őstag
válasz nyulnyulu #10039 üzenetére
5ghz-es wifin próbálod? 2,4 ghz-en ne is várj sokkal többet.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
kisdobos0111
aktív tag
Valaki nézze már meg hogy működik -e a hívó adatainak megjelenítése funkció. Megőrülök hogy nekem nem jelzi ki hogy ha egy szám már hívott akkor ha legközelebb hív nem írja bejövő hívásnál hogy mikor hívott előtte.
-
Lanash
senior tag
válasz kisdobos0111 #10121 üzenetére
Nekem működik. A legutóbbi résznél aki hívott nyomj egy részletek menüt és amit ott kidob csinálj egy képet, hogy mit ír.
[ Szerkesztve ]
-
csabicska
senior tag
Nekem pont ez a csomag van. Nillkin üveg
Ez az eredeti?
Még a dobozában. [link][ Szerkesztve ]
-Galaxy S20 - The best-
-
firemanus82
senior tag
válasz spider80 #10119 üzenetére
Nekem 2.4GHz-en megy a router és azért tud ez többet is 😉
http://www.speedtest.net/my-result/a/3053779108[ Szerkesztve ]
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
monster95
tag
Sziasztok
G955FXXU1AQG5 valakí nem tudna nekem adni egy linket ehhez a szoftverhez?Ha lehet akkor megásat. -
nagyúr
válasz firemanus82 #10125 üzenetére
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
dawezz
csendes tag
Sziasztok!
S8-am van és lenne egy problémám telefon azt jelzi hogy nedves a töltő csatlakozó és így nem tudom tölteni viszont az kizárt mert a víznek még a közelében sem volt soha ahogyan mostsem, valami ötlet esetleg ? -
oroszlan12
tag
Sziasztok.Dex hssználóknak.Van a Play-en egy szuper progi amivel bármelyik alkalmazást lehet teljes képernyőn futtatni ill. Widget-eket is ki lehet rakni az asztalra.
DeX Max - tweak for Samsung Dex
Üdv. -
-
spider80
őstag
válasz firemanus82 #10125 üzenetére
Igen,de egy 500 megás netnél majdnem mindegy,hogy 50mbittel,vagy 75-el jön,ha 5 ghzen meg mindig több száz megával megy.
Átállítani nem kell, egyszerre sugározza a router az 5 ghz-es és a 2.4 ghzes jelet. Az 5-ösre kell csatlakozni.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Najlahu
csendes tag
válasz monster95 #10126 üzenetére
Parancsolj....G950FXXU1AQG5
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem, iszom még egyet.
-
SharpSA
veterán
Megvettem a Package Disabler Pro-t, de telepíteni akar valami PDP Engine plugin-t az áruházból, amire azt írja, hogy nem elérhető az országomban... Enélkül meg nem működik. Mi a francért kell külön még ez is? Visszatérítés, törlés... Eddig is megvoltam nélküle.
[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
BalaG
aktív tag
válasz thebear007 #10136 üzenetére
Nekem is ilyen van mint amit linkelt csabicska és 11-dolcsi volt megis egy hulladék
(akkor én jo hamisitást vettem ezek szerint na nem baj majd ALI-rol veszek másikt aztán kiderül..)[ Szerkesztve ]
-
janosibaja
őstag
A Navbar Apps tudja állandóan áttetszővé/átlátszótvá alakítani a navi sávot, vagy csak konkrét színt tud neki adni?
-
userxy
őstag
Ebayről rendelt nillkin cp+ üveg tökéletesen fekszik a kijelzőn és mindenhol érzékel rendesen. clear view tokban van.
-
firemanus82
senior tag
válasz spider80 #10131 üzenetére
Persze de akinek vannak régebbi eszközei (pl nekem egy laptop) vagy a router régebbi és nem tudja az 5GHz-et akkor már bukott ügy. Egy kis cikk ezzel kapcsolatban és segítség h hogyan lehet beállítani a routert:
http://m.hvg.hu/tudomany/20161010_gyorsabb_internet_gyorsitasa_wifi_router_24ghz_5ghz_atkapcsolas
[ Szerkesztve ]
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
sgeza
veterán
válasz kisdobos0111 #10121 üzenetére
Csak akkor írja, ha fel van oldva telefon. Vagyis ha használsz bármilyen biztonsági zárat (ujjlenyomat, kód, stb.), és épp nincs feloldva, akkor nem jelzi ki a bejövő hívás képén az adatokat. De ha utána bemész a névjegybe, akkor látod az előzményeit. Utóbbi eset működik?
-
OCTAMD
őstag
Honnan kapod a frissítéseket?
Szolg.szoft adatok
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen monitort vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével