- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blt.62
őstag
Az igaz,hogy ha 5-nél többször próbálkozok a kóddal utána letilt és a jó kódot se fogadja el? Mert most már csak óránként engedi beütni és mindent elutasít pedig valamelyik kódnak jónak kellene lennie.
Ha újra rakják a programot akkor mindenem (képek,zenék, naptár,jegyzetek(Not Everyng) elszáll?MegtorloXp
-
hislah
aktív tag
válasz Sergiohu #27401 üzenetére
Erre az 5.1.1-es nem frissülő romra reagálnék. Szerintetek érdemes egyáltalán feljebb lépni? Én most cseréltem le a 6.0.1es nem downgradelhető S6-omat egy 5.0.2-esre. Visszalépést nem érzek. Viszont az akku az sokkal jobb lett. Root is megy Knox trip nélkül. Már csak 1 dolgon gondolkozom. Arról nincs tapasztalatom, hogy az 5.0.2-nél az 5.1.1 jobb volt -e akkukezelésben. Mi a tapasztalatotok?
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
Nemsokára elbúcsúzom ettől a fórumtól emberek, megválok az S6-tól. Ha valakit érdekel esetleg a készülék, írjon bátran!
-
spider80
őstag
válasz Mr.Silkó #27407 üzenetére
Mi lesz az utód?
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
csorbajeno
veterán
-
-
-
Ákkk
addikt
válasz attilam #27416 üzenetére
Mindkét tipusu töltöt hasznàlom semelyik esetében nincs probléma.
Igen kb 2 hónapja amikor előjött frisitettem a play szolgáltatásokat a legújabbra ( nem a play áruházból mert ott legalább 2 vel le van maradva ez a régió)és utána kikapcsoltam a google biztonsági mentést ezután egy wipe c.
Utána viszakapcsoltam a biztonsági mentést és jó lett.A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
attilam
őstag
Ok köszi. Kipróbálom.
A Play Services nálam a legfrissebb, legalábbis a neten nem találtam frissebbet.
Kikapcsoltam a biztonsági mentést, majd csináltam egy wipe cache partition-t. Most újraindítottam, és az alkalmazáskezelőből is törtöltem a play services gyorsítótárát. Visszakapcsoltam a biztonsági mentést. Kíváncsi leszek, hogy jó lesz-e. -
-
blt.62
őstag
Igen felmentem de nem volt beállítva a követés így nem működik. Sajnos minden adatom veszni fog pedig bíztam benne, hogy valahogy letudják menteni.
A "Not Everthing" jegyzetet használzam amit a play-ről töltöttem le régebben. Ha ezt újra felrakják nem jegyzi meg a benne lévő adatokat?
[ Szerkesztve ]
MegtorloXp
-
mati12
senior tag
Miért nem fogod meg a készülék papirjait amivel igazolni tudod,hogy a valóban a tied és ballagsz be egy hivatalos Samsung szervízbe..? Lehet,hogy ők is feltudják oldani úgyanúgy mint az almáséknál ha elfelejtetted az icloud jelszót.
-
Ákkk
addikt
válasz matehajagos #27428 üzenetére
Ha visszaolvasol 1-et ott a válasz is😆
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz matehajagos #27428 üzenetére
Megelőztek, sajnálom.
-
zoli8814
aktív tag
Megint csinálja a Messenger. 5 másodperc után összeomlik,van hogy egyből. Ez a probléma akár mennyire furcsa,de csak este jön elő.. Már kb 4-5 napja csinálja. Valaki esetleg ötlet?
Xiaomi 14 Ultra
-
ToBeY
nagyúr
válasz hislah #27432 üzenetére
Nekem TPH van (portugál) és azt hiszem májusi update oldotta meg a voda 4g problémát (amelyik 250mb volt)
Amúgy Telenor kártyával ok volt a 4G,de a Vodás kártyámnál ha 4G kapcsoltam akkor eldobta a hálózatot,(de szerintem a térerővel nem gond,csak eldobálta a hálózatot).[ Szerkesztve ]
-
zeg74
aktív tag
XEF -re tegnap jött ki egy 43 mb frissítés.
Annyira jó lett, hogy azóta nem is kell tölteni a vasat!" kár érte, kiváló ügynök volt"
-
sebgutkopf
őstag
válasz blt.62 #27421 üzenetére
A helyzeteden nem tudok javítani, de egy javaslat: olyan jegyzetelő programot használj, ami a automatikusan felhőbe szinkronizál és telefonváltás, törlés stb.. után az alkalmazás újratelepítésekor rögtön visszakapod az összes jegyzetedet. Ilyen pl a google keep, de biztos van más is hasonló funkcionalitással.
Egy aranyszabály: nem szabad a telefonon nélkülözhetetlen máshol meg nem lévő adatot tárolni. -
blt.62
őstag
válasz sebgutkopf #27443 üzenetére
A google keep alkalmazást fogom használni. Annyit szeretnék kérdezni, hogy ha bele írok bármit akkor mindig kell az Internet kapcsolat, hogy megjegyezze vagy elég utána bármikor bekapcsolni a netet és berögzíti? Vagyis ha úgy írok be, hogy nincs net bekapcsolva akkor ha később kapcsolom be akkor automatikusan megjegyzi?
MegtorloXp
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest