- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
forest601
tag
válasz #68216320 #5353 üzenetére
Kamera nekem sem az igazi....ha mar kicsit soetet a tema akkor bekapcsol az ejszakai mod es 5-10masodperc egy kep elkeszitese persze addig aranyosan kiirja hogy stabilan tartsam a keszuleket a kep elkesziteseig...
Samsung Galaxy S5(SM-G900F), Samsung Galaxy S3(i9300) Blue, Motorola MB525 SoC (KitKat rom)
-
törölt tag
válasz forest601 #5354 üzenetére
Nem ez a gond. Az autofocus az gyari app eseteben nem pontos. Tulzottan tomorit, mikozben tul eros a zajszures is. Es szerintem geometriaban sem tuti. Aztan bemozdulasmentesites eseten nem lehet iso-t allitani, o veszi fel amekkorara akarja. Azaz valojaban az iso-val es zaridovel jatszik es nem valodi mentesites (optikai v elektronikus) van. Tapasztalatom alapjan a Note (n7000) jobb kepeket csinalt. Mas appokat is probaltam, de a camera fv 5 ugyahogy elfogadhato. Ez van.
-
N.otorious
senior tag
Üdv.!
S5 -öt szeretnék venni, G900F amit néznem kell ugye? Valami rövid tipp esetleg, hogy jó e vagy nem?
tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
patakidr
aktív tag
válasz Pálin(t)ka #5326 üzenetére
Próbáltam én már mindent.
A mutatóujjal rendben megy minden, a hüvelykujjat nem szereti.Igazándiból az az érdekes, hogy rendkívül ingadozó a dolog: van, hogy 10-ből 9x jó, aztán meg 25(!!!)-ből egyszer sem....
Nem tökéletes még ez a találmány.
-
patakidr
aktív tag
válasz Maranello74 #5335 üzenetére
Mondjuk azt észrevettem, hogy az S4-emhez képest automatán sokkal világosabb a kijelző, s a színei is kikiricsek, pl: a facebook ikon mellett a kis piros értesítő köröcske itt rikító narancs a piros helyett...
-
balika333
tag
Szia. Bontatlan doboz és angol töltős? Itt szerintem nem lesz kiterjesztett garancia. Azt csak a Bravophone KFt matricával ellátott tényleg Magyarországra szánt telefonoknál van. Ha gyári Samsung garanciásként vetted akkor baj van, ha bolti garanciásként akkor oké.
Samsung S22 Ultra
-
Alu
senior tag
válasz balika333 #5361 üzenetére
Mindegy, nem vagyok biztos benne, hogy nekem az a +1 év garancia megért volna +80.000 Ft -ot. (Mármint így, hogy a készülék elvileg új és minden rendben vele /kop-kop/)
Egyébként itt a fórumon olvastam, hogy valaki már vett tőlük S5 -öt és a régi samsung garanciajegyet kapta hozzá. Beregisztrálta a +1 év garanciára, majd felvette a kapcsolatot a samsungga, akik állìtólag azt a választ adták, hogy minden rendben a garanciával és a +1 évet is megkapta. Ezt az utat majd én is megjárom, most már egyre kíváncsibb vagyok..
Esetleg annyiban tudnátok segíteni, hogy érdemes-e lefrissíteni a rendszer legújabb verzióját?[ Szerkesztve ]
λŁƯ™
-
törölt tag
Valoszinuleg akkor mas szempontok szerint nezzuk.
A gyariban kizarolag a sebesseg meggyozo nekem. Lehet tavoli temat fotozol azert tunik jonak. En 8mp-en osszehasonlitottam a note kepekkel es mar a fajlmeret is vesztesegrol arulkodik. Esetleg probald ki az emlitett appot. Nekem picit jobbnak tunik a gyarinal.
Mas : mivel lehet kies-kivetelevel szinkronizalni a tartalmakat a pc-vel? Esetleg usb nelkul wifin valamivel?
-
balika333
tag
Megértelek csak jeleztem hogy tudd nem fogsz kapni +1 évet. Mint fentebb is írtam attól hogy van garancia papírod (valószínűleg angol) nem fogsz kapni plusz egy évet. Gondolj bele. Én vagyok a hivatalos forgalmazó és csak arra adok +1 évet amit én hoztam be, magyar papírokkal hivatalos forrásból. Ettől függetlenül nekem is bolti garanciás, vásárláskor tisztában voltam a kockázattal.
Samsung S22 Ultra
-
dptrsk
addikt
válasz Maranello74 #5367 üzenetére
Ez nem hiba szerintem, azért nem azonnal reagál mert nem folyamatosan figyeli a fényt, hanem adott időközönként és adott eseményeknél(pl. restart után egyből). Ennek szerintem energiatakarékossági okai vannak.
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Szeretnék én is csatlakozni hozzátok egy fekete független példánnyal
Így az S4 után , hatalmas meglepetés idáig nem ért kivéve a kamerát. Még ismerkedem a telefonnal ,ha kérdésem lenne szólok.
kengyel
-
vigyori78
őstag
válasz bendegruz #5350 üzenetére
Ha nem nyúzom mint a héten mert éjszakás vagyok tehát csak kb:. 14:00 -tól 22:00.-ig megy a wifi,adat,játék,net,hívás,sms egyéb... de éjszaka és délelőtt sincs letiltva semmi és folyamatos 4g-n van, akkor így bírja " lent kép "
Ha viszont egész nap használom akkor is simán kibír 4 napot. -
Spricccer
tag
Hali
Ma megérkezett a nillkin tokom
Eddig jobban tetszik mint a Slim armor. Az anyaghasználata igényesebb
Magyar vizslák, Xiaomi 13t pro
-
Garsza
veterán
Helló jár az valami fajta hátránnyal hogy ha wanam xposed -et használok a kezelőfelület testreszabására? Olyasmire gondolok hogy nagyob e lessz tőle esetleg az akuhasználat vagy lassul e tőle e teló?
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Egy kis segítséget szeretnék kérni.Fotózásnál miért írja ki mindig , hogy nem menthető a memóriakártyára a kép ? Pedig van bent egy 8 GB Samsung Class 6 kártya frissen formázva.
kengyel
-
exelsior1
senior tag
Na, hát, ha nehezen is de a hétfőn feladott!! fém keretem csak megjött ma Elég kellemes, kulturált külsőt ad a telónak a csillogó bazári gyári kerethez képest, és csak 0.7 mm a vastagsága, fel sem tűnik, ohgy különbség lenne a méretben. Legjobban egy full fém toknak örültem volna, volt olyanom S4-hez, Note 3-hoz, és nagyon jók, csak hát ahhoz le kell venni a hátlapot, a vízállóság meg azért komoly érték
Galaxy S10
-
tothl
addikt
Sziasztok !
Elkeszult a telom! Kijelzocsere a buborek miatt, hatlap csere csak ugy, keret csere a par karc miatt. Rohadt jol nez ki remelem vizallo is. Wakeup bugrol egyelore nem tudok beszamolni de ang8 szoftver kerult ra nagy meglepetesemre.
-
szanyi20
tag
Üdv mindenkinek! Tegnap én is beléptem a klubba. Galaxy Ace-ről váltottam... Egy álom!
-
LaciGSM
aktív tag
válasz exelsior1 #5387 üzenetére
Ha megfogadsz egy tanácsot, nem teszed fel rá....
Én most vettem le a love mei alu bumperem, és és 3 helyen adott a hátlap szélének, 1 helyen a keretemnek!
SOHA TÖBBET. túl éles a széle a bumpernek, és gyakorlatilag elvágja a hátlapot.. picti mérges vagyok....https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
yodamester10
őstag
Szemezgettem az S5-el és kerestem hozzá tokot ha valakit érdekel.
[link]
De inkább megvárom az S5 active-ot így tokot sem kell venni -
k.viktor95
csendes tag
Sziasztok,
Lenne egy olyan kérdésem ,hogy szerintetek miért lehet olyan ,hogy adott egy Samsung Galaxy S5 SM-G900F független telefon(nem tudom ,hogy ennek köz-e lehet-e hozzá) ami Antutu értékelés mellett 43000pontszámot kapott.
Majd adott egy Samsung Galaxy S5 SM-G900F telefon, ami csak 32000pontszámott kapott, mi lehet az összefüggés? Mindenben kevesebb kapott,pedig teljesen ugyanaz van benne, Proci/ram/kijelző és minden kevesebbet kap.!
Köszönöm előre is a válaszokat!
-
bendegruz
őstag
válasz k.viktor95 #5391 üzenetére
az antutu a jelenlegi rendszert teszteli szerintem
magyarul,ha pl fut egy rakás alkalmazás a háttérben,máris rosszabb lesz az eredmény
pl amikor először csináltam,megelőzte az M8-at,valamelyik nap meg már második volt csakAsus Rog Strix Scar III
-
demeterf2
tag
válasz k.viktor95 #5391 üzenetére
Azért mert ezek szintetikus tesztek. Ahogy felettem is írják függ a telefon állapotától, mennyi a szabad ram stb.. Érzete gondolom ugyan azt nyújtja mindkettő
Androidos YouTube csatornám (hírek, alkalmazás/játék tesztek) : https://www.youtube.com/channel/UC9FSGvvHgx7kVx9rAqXitGQ
-
nfsu17
veterán
válasz yodamester10 #5389 üzenetére
miért nem kell ahhoz tok?
k.viktor95
ugyanaz az antutu van mind2 telón?
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
Ti milyen Micro SD kártyát használtok ?
kengyel
-
vigyori78
őstag
válasz Giorgio1313 #5378 üzenetére
Napi max 1-1,5 óra adatkapcsolatom ,itthon és a melóhelyen csak wifi.
-
Alu
senior tag
válasz balika333 #5376 üzenetére
Köszi szépen!
Bejelentkeztem a Google fiókba és a picasa folyamatosan szinkronizálni akarja az ott lévő képeket a galériával. Ezt le lehet tiltani valahogy? Már mindent átnéztem, de sehol se találtam olyan lehetőséget, hogy ezt letiltsam. Ráadásul a google fiókot se tudom eltávolítani.. Van erre valami megoldás?Szerk.
(#5395) kengyel: "Samsung microSDHC Pro 32GB Class 10" Eddig hibátlanul működik (kop-kop)
Valahol olvastam ilyen a hibáról, hogy nem lehet a memória kártyára menteni a képeket, se írni, mindjárt megkeresem.[ Szerkesztve ]
λŁƯ™
-
Alu
senior tag
válasz kengyel #5399 üzenetére
Nem biztos, hogy az lesz a megoldás. Ahol olvastam ezt a hibát ott a memóriakártyára hivatkoztak, hogy biztos valami kínai és az nem tetszik a telefonnak, viszont neked Samu kártyád van, aminek csak kompatibilisnek kéne lennie a telefonnal..
A Htc one m8 topikban pedig ezt írták:
"A KitKat nem enged appoknak memóriakártyára írni, ezért a 16GB - amiből a júzernek az M8 esetében 10GB elérhető - jut az ÖSSZES telepített applikációra, adatfájlra, térképszeletre és cache-el, az összes játékra, mentésre, letöltésre, pre-stream adatra illetve minden általad készített képre és videóra. 10GB egy rossz vicc manapság, SD-re meg max dokumentumok és legális filmjeid és zenéid biztonsági másolatai mehetnek." - Bone123Szóval nem tudom, nekem automatikusan felajánlotta, hogy a memóriakártyára menti a képeket és a videókat. Esetleg ha van rá lehetőséged először próbálj ki egy class10 -es samsung microsd -t, aminek nagyobb a kapacitása, mint a telefoné (nekem pl. 32 -es van) és csak utána vedd meg, ha azzal működik.
Szerk. Esetleg próbáld meg más fájlrendszerrel formázni, hátha...
[ Szerkesztve ]
λŁƯ™
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest