- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
válasz helixP #31984 üzenetére
A RAM rendben van, de ami a többit illeti: belső tárhely nagyobb, a Samun cserébe van SD kártya. Nálam ezért az utóbbié a pont. Akksi is nagyobb valamivel, de nem hinném, hogy tényleg tovább is bírja vele (a GSMArena teszt szerint sem, sőt!). Előlapi kamera olyan, amilyen, de akkor illet volna a hátlapit is megemlíteni, abban meg az S5 jobb.
Szóval bomba üzletet nem kötött, de rosszabbul sem járt. Feltéve, hogy volt annyi esze, hogy összehasonlította a kettőt (rendszersebesség, kijelzőméret)...
[ Szerkesztve ]
"We spared no expense"
-
embe
nagyúr
válasz SteveJobs #32001 üzenetére
Mit írtam már korábban, nekem több mint 1 év gari van rajta még. Ugye a knox meg a medve nem játék, ahogy tartja a régi székely mondás.
Előfordulhat olyan, hogy mondjuk kiadják a XEH 6.0.1-es romot, de a T- Mobile nem adja már ki. Ha viszont gari vagy bármi miatt vissza akarnám tenni a z utolsó hivatalosan a telóra kiadott romot, jó lenne azt knox ugrás nélkül megcsinálni.
Mert nem kizárt, hogy a szolgáltató már nem fogja kiadni, mondván van újabb teló, vedd meg azt. -
Y72
aktív tag
válasz feelurself #31987 üzenetére
Az IPS valóban jobb/szebb kijelző, de ez még kevés ahhoz hogy a 1+1 jobb legyen.
Az amolednél lehet azért állítják be sárga árnyalatra mert a fehér színeknél nagy lehet az UV tartományba eső sugárzás (csak gondolom, nem biztos hogy így van).Anno készítettem egy táblázatot amibe beleírtam az aktuális telefonok funkcióját, hibát és aszerint pontoztam, hogy nekem mennyire fontos. S5 jött ki győztesen.
Viszont az összeszerelés minősége, anyaghasználat katasztrófa és erről nem volt információ még akkor. Ha ezt is bele tudtam volna venni akkor most lehet más telefonom lenne. -
Sza_Sa
senior tag
Sokadszor olvasom a sárga kijelzőt az S5-nél. Az a helyzet,hogy az S5 mozi és fotó módban egyáltalán nem sárga, de még csak nem is sárgás. A Displaymate mérése szerint sem, szinte tökéletes, 6755 és 6750 Kelvin a színhőmérséklet.
Az S5 és az utána következő modellek mind referencia kijelzők lettek az adott évben a mobiloknál. Nem Kisbéla szerint.Szóval, hagyjuk ezt a hülyeséget, ebben tényleg jó az S5. Másban akadhatnak hibák.
[ Szerkesztve ]
"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
Jack Oneill
veterán
-
Elemerke23
tag
na igy már lelkesebben várom a holnap megérkező s5öt
-
Sza_Sa
senior tag
válasz Jack Oneill #32006 üzenetére
El van kalibrálva a szemetek
Ma szinte minden kijelző ( tisztelet a Samsungnak az S5 utáni S és Note szériákért) disznó módon hűvösre van állítva. De ez nem jó, ráadásul elég rendesen fárasztó a szemnek.[ Szerkesztve ]
-
santa clause
aktív tag
válasz Elemerke23 #32009 üzenetére
Ne félj nem buktál imádni fogod, klasszisokkal jobb mint az a kínai remekmű...
-
lolal
senior tag
válasz Elemerke23 #32009 üzenetére
Bukni nem buktál , csak kötöttél egy értelmetlen üzletet. Olyan mint ha az Hyundai I40 ből átültél volna , egy Ford Mondeoba. Sok értelme nem volt a váltásnak. Kivéve ha nyomós indokod volt rá. Illetve egy nevesebb típust szeretnél
[ Szerkesztve ]
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
nagygeczi21
újonc
válasz nagygeczi21 #32010 üzenetére
hogy fog jönni az s5 ön a 6.0 frissités?
-
Mi a Manó?!
tag
Nálam etalon a super amoled kijelző a végtelen kontrasztú feketéje miatt (is)! Aki másra esküszik az próbálja ki teljes sötétségben egymás mellett az amoled és a többi teknológiájú kijelző egyikét és rájön, hogy amit eddig feketének hitt, az valójában világító kék vagy szürke a fekete helyett! A mínusz 20-30% energia takarékosságáról az amoled kijelzőnek már csak hab a tortán!
-
Vitaqo
senior tag
válasz nagygeczi21 #32013 üzenetére
Ha tudnánk már benne lenne a topikösszefoglalóban. Vszínű hogy május.
-
SteveJobs
őstag
-
embe
nagyúr
Valamire csak készülnek a Samunál. Az S5 hivatalos magyar support oldalán ott vigyorog a letöltések között a MM kézikönyv.
2016.04.01 dátummal.[ Szerkesztve ]
-
Schulczk
csendes tag
Sziasztok!
Érdemes várni a gyári MW-ra vagy térjek vissza a cm 13-ra? -
Vitaqo
senior tag
Lenne egy új kérdésem azokhoz akik szilikon tokot használnak. Mennyire dörzsöli/koptatja a krómkeretet a szilikon tok? Tegnap raktam rá egy mezei átlátszót, és egész kompakt lett vele. Jobban tetszik mint az S-tok, de ha azt mondjátok koptatja, akkor inkább visszarakom.
-
Sza_Sa
senior tag
válasz feelurself #32020 üzenetére
Akkor lassan írom, hogy megértsd:
A számok makacs dolgok, és a legritkább esetben hazudnak.
Egy nemzetközileg elismert, kijelzők kalibrálásával foglalkozó cég tudását sikerült megkérdőjelezned. És, mint írtam, a kijelzők java része közel nem idális állapotra vannak gyárilag állítva.Szóval megkérnélek, ne terjessz valótlanságot.
-
Sza_Sa
senior tag
válasz helixP #32033 üzenetére
Nem, mert ő a kijelző színhűségét kérdőjelezte meg, és ott magasan az átlag felett van az összes S és Note, S5 és N4-től.
Nem beszélve arról, hogy a menj el szemészhez benyögésre csak hasonló paraszt módon tudok reagálni, mivel már egyszer szépen leírtam, hogy semmi baj az S5 kejelzőjével.
A "nekem nem tetszik" az más, de ne vitatkozunk már tényekről!"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
lolal
senior tag
Szerintem semmi panasz nem lehet az AMOLED-re . Egyedül az esetenkénti beégés . Aki ért valamennyire is hozzá , az már nem egy régi Note I amoledjét fogja alapul venni. Nálunk a ,családban van egy öreg S III még a legelső ledes szériából. A mai napig semmi baja , se beégés , se pixel hiba. Még a színeit is gyönyörűnek mondanám , persze az S5 mellé rakva már nem nyerhet , de szvsz ezzel is csak azt szerettem volna hangsúlyozni , hogy jó technológia ez.
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
dave987
aktív tag
Sammobile-on fent van a g900f Marshmallow.
-
sheep
addikt
válasz Schulczk #32026 üzenetére
Nem lehet, a BT hangszóró működéséből adódik. Ha simán kábellel dugod rá a fülest akkor nem szakad meg a zene, bt-fülessel sajnos ki fog hagyni időnként, hiába állítasz be neki nagyobb puffert.
Nem a CM hibája hanem a BT ilyen.[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
Csillag01
aktív tag
Sziasztok
2015.04.10 vettem egy s5 gyari fuggetlenek kitett telefont, egy hasznalt mobilosnal 85 ezerert. Hetfon, kb 1 ev mulva letitottak. Ezt csak azert irtam le h semmi kepen ne vegyetek vagy csereljetek fuggo telefont!!! En meg sosem jartam igy, ezt csak azert irom le h. a hasznalt mobilos boltokkal is vigyazzatok. Vissza vittem, szerencsemre nem tagadta le, megoldodott. De lehet mas roszabbul is jarhat
Asus Rog Phone 6
-
Elemerke23
tag
sziasztok!megjött a telefon,nekem tetszik nem sirom vissza a one plus one-t!annyi kérdésem lenne hogy a 6.0át már rá lehet rakni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest