- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urmy
tag
A +2 hónapot nem tudtam én még előtte érdeklődtem akkor még adták.. Azért szomoru ez hogy mindent csökkentenek pl 3 év helyett tvk-re is 2-t adnak
Én ilyen utángyártott aksit nem tennék egy ilyen kategóriájú telefonba.. Eleve gari vesztés meg ki tudja nem e melegszik tul vagy pukkan el. Persze lehet simán jó csak mondjuk tud 1800mAh-t...
Most láttam van ott szép arany aksi is 4200mAh[Samsung] Galaxy S23 Ultra & Galaxy S22 Ultra & Galaxy Watch 6 Classic
-
medve28
csendes tag
Szia
Megjött a teló.Sikerült regelni a samu oldalon és 2016.07.16 ig szól.
Ezt gari jegyet és blokkot adták hozzá link
Visszont ráraktam Phone info app-ot és ott azt adja ki hogy 824 Charge connect.
Nem tudom mennyire lehet hinni ennek mert az s4- re pedig ami megvan fél éve 0 ír.
Hát dió héjban ennyi láttam és tapasztaltam.
A gari jegy szerintetek ok ezek szerint?Ha valami gond lenne a blokk elegendö mellé nem? -
ntomi0730
senior tag
-
Sz.Miki
őstag
válasz medve28 #4106 üzenetére
Nem ez dobozban található garanciajegy, ilyet bármikor szerzek neked, nagykerek ömlesztve adják.
Hivatalosan kis alakú sárga papírra nyomott lapozható garjegy van hozzá.
Én ilyet kaptam:
Persze ettől még lehet elfogadják, de nagy kérdőjel, hogy miért ilyet adtak neked...
[ Szerkesztve ]
-
ntomi0730
senior tag
Beregelni beregelheted bármelyiket, fügetlenül attol hogy hol vetted. Lehet az bármelyik országból származó, csak ha gariztatásra kerül a sor akkor van gond. A rendszer bármilyen IMEI számú telefont elfogad, ha a széria szám is stimmel hozzá. Az, hogy a rendszer elfogadja nem jelenti automatikusan a 24 hó garit. A lényeg az, hogy az S5-höz nem a régi fajta garjegy jár!
[ Szerkesztve ]
-
Sz.Miki
őstag
válasz medve28 #4115 üzenetére
Ez a része korrektnek tűnik. Nem értem ezt a garlevél dolgot.
Az lesz a tuti amit majd a samsung mond.
Én a FirstPhone-nál vásároltam, de azért biztos ami biztos írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy ellenőrizzék le, 1 napon belül válaszoltak is és megnyugtattak, hogy a készülékkel és a garanciával is minden rendben van.
A product kódom pedig XEH
[ Szerkesztve ]
-
trapi80
tag
válasz balika333 #4092 üzenetére
ujmobilshop és electromarket bedöglött. Ez van srácok!
Medve28: remélem nem azért adtak ilyet, mert ez már visszaküldött készülék volt és nem tudtak már adni hozzá "eredeti" garanciajegyet!
Tökéletesen jól tetted, hogy a Samsungot megkerested. Kíváncsian várom mit válaszolnak![ Szerkesztve ]
Üdv: Roland
-
Yogibear974
senior tag
Mivel anno eredetileg kék s5-öt szerettem volna.(ápr.még nem volt mo.-n) Beszerzés alatt van egy kék hátlap. Akinek kék s5 telója van írjon legyszi, hogy elől a keret is kék, mint pl. a fehérnél?
Továbbá hol lehet kapni fithez szíjat, mert a samu oldalán nem találok ;-oÜdv: -=Yogibear=-
-
Intel q8200
senior tag
válasz Yogibear974 #4123 üzenetére
A kék előlapja fekete. Csak a hátlap kék.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro
-
Yogibear974
senior tag
válasz Intel q8200 #4124 üzenetére
Köszi, gondoltam hogy így van. Mindenütt csak fehéret vagy feketét láttam kiállítva.
Üdv: -=Yogibear=-
-
Yogibear974
senior tag
Ezt a 30mp biztonsági b@szást ki lehet kapcsolni valahol?! Assz'em az fw frissítés óta van.
Üdv: -=Yogibear=-
-
trapi80
tag
válasz Yogibear974 #4123 üzenetére
Szia!
speedshop.hu oldalon 5e Ft és eredeti (1 hó garanciával) a kék hátlap. A szervizalkatrészek között megtalálod.
Üdv: Roland
-
medve28
csendes tag
Sziasztok!
Megkaptam a várva várt választ a Samsungtól végre a garancia jegyre!
Teljesen rendben van hiteles a gari jegy.24 hónap. -
Kerio
őstag
válasz ntomi0730 #4113 üzenetére
Én mikor elhagytam a garijegyet, és pótoltattam a Samsunggal, akkor olyat kaptam, amilyet medve28 kapott. És javításnál elfogadták
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
medve28
csendes tag
Máris jobb kedvel nyomkodom az új szerzeményt.
Mint kiderült nem kamuztak ennél az üzletnél.Köszönöm mindenkinek
-
Byga007
aktív tag
Sziasztok lenne néhány kérdésem. Az első az lenne hogy a s4 együtt működik-e egy sony xb400-as vagysony zx300-as fejhalgatókal? Szerintetek melyik érné meg jobban? Tudnátok nekem felrakni makrós képeket amiket ti löttetek ? Milyen az üzemideje ?
Napok óta órák esnek ki az életemből és ezen már a napi másfél üveg vodka sem segít
-
Yogibear974
senior tag
Egy hülye kérdés. Mobil feltöltésnél hol kell beállítani, hogy látszódjon az arcoskönyvnél milyen rendszerről ment?
Android;Windows phone; iOS...etc. Tefon vagy közösségi háló beállítás.Üdv: -=Yogibear=-
-
migabi24
nagyúr
válasz Yogibear974 #4139 üzenetére
Van rá progi playen status via névre keress rá
-
WuuWuu
tag
neztem tesztet ugye a s5 kamerajarol stb.
hogylehet a videot lassitani? vagy eppen gyorsitani? hol van arra a beallitas? vagy app kell hozza? -
bendegruz
őstag
láttátok azt az s5 reklámot,ami az ultra power saver modot reklámozza?
vicceshttps://www.youtube.com/watch?v=x0BHF8kW0-k
Asus Rog Strix Scar III
-
pusihusi
addikt
Sziasztok rootolni costum romozni nem lehet a knox miatt
Üdv. Feri!!
-
ngabor2
nagyúr
Sikerült nekem is szert tennem egy ilyenre. Még szokatlan az S4 után, főleg a menü, meg hogy pl. az S-tervező nem olyan, mint az S4-en volt. Most még keresek valami normális naptár widgetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest