- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
válasz poisonborz #5097 üzenetére
Annyit tudok neked segíteni hogy nekem előtte S3 volt azt folyamatosan romolgattam mert sosem voltam elégedett, vagy a sebességgel vagy a aksihasználattal, vagy a kinézettel. Az S5 nél meg sem fordult még a fejemben hogy custom romot kéne rátenni, így jó ahogy van. Gyors, jó az aksi idő, kinézet. Egyedül anyit csináltam hogy rootoltam. Szóval énszerintem felesleges custom romot ráraknod. De egy kis használat után úgy is neked kell eldönteni hogy meg e felel neked így.
-
Maranello74
aktív tag
-
bendegruz
őstag
válasz Maranello74 #5102 üzenetére
azért a cyanogen romok nagyon jók voltak(legalábbis s2-re)
sokkal jobban működött a telefon,mint a gyárival
ha lesz erre is,szerintem felteszem majd,de még tesztelem addig,hátha valami elromlik benneAsus Rog Strix Scar III
-
törölt tag
G900FXXU1ANG9 ROM van most a telefonon, amit ugyebár a tr.apk nem tud root-olni.
Visszatenném a G900FXXU1ANE2 ROM-ot, ha azt a tr.apk tudja root-olni.1. Ha ez megvan visszatehetem az ANG9 romot úgy, hogy megmaradjon a root?
2. Eközben fog változni a knox 0x0-ról?
-
Garsza
veterán
válasz #68216320 #5105 üzenetére
E szerint a leírás szerint mind a kettő meg lehet.
Én tegnap csináltam működik.Annyi a külömbség hogy nem az ANG2 romot rakot fel hanem az ANG9 és értelem szerűen a hozzá tartozó bootloadert és modemet amiket itt találsz.
Knox státusz nem változik marad 0x0. Ha mindent a leírás alapján csinálsz.
-
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Ha minden jól megy, majd én is tulaj leszek s4 után.
A telenoros legújabb rom az használható?
Úgy néztem annál már van újabb független.
Igazából engem nem érdekel annyira, hogy mi a sw, csak jól működjön.
s4-en is még 4.3-al vagyok.Ez a home button lag még mindig jelen van?
Meg zsebben bekapcsol a teló és életet él?Más hibákról nem nagyon olvastam.
Remélem azért legalább az s4 stabilitását fogja hozni, mert azzal sose volt semmi baj.
Se egy fagyás, se egy újraindulás, zsebben nem kel életre. -
vigyori78
őstag
Nekem telenor-os egyenlőre semmi hibám nincs semmi nincs letiltva minden fut nincs akadás sem még akkor sem ha egy 42"-os tv-n játszom a Real Racing 3 -al wifin és még a zsebben való életre kelést sem tapasztaltam soha mondjuk nekem új lenyomatra van állítva a feloldás lehet azért.
Megbánni nem fogod az biztos. -
Maranello74
aktív tag
-
Yogibear974
senior tag
Egy kis segítséget kérnék. Lehet, hogy már volt itt a fórumon az elején, csak elkerülte a figyelmemet. Hogyan tudom azt elérni, hogy a telót a pc pl.lemezmeghajtóként lássa ne médiaeszközként. Mert így baromi lassú!
Van vami app.erre, mert amikor rá van dugva 2 féle módból lehet választani.Üdv: -=Yogibear=-
-
törölt tag
Ismertek olyan alkalmazást, ami tudja használni a pulzusmérőt samsung fiók nélkül is?
-
Maranello74
aktív tag
válasz Yogibear974 #5113 üzenetére
Semmi
-
Yogibear974
senior tag
válasz Maranello74 #5115 üzenetére
:-( akor marad az sd kari kivevős kártyaolvasós történet :-o
Üdv: -=Yogibear=-
-
Maranello74
aktív tag
válasz Yogibear974 #5116 üzenetére
Vagy a sajátgép vagy intéző vagy miatök. Én azt használom, megszoktam.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Yogibear974 #5113 üzenetére
Az újabb ROM-ok úgy tudom, már nem választják le a rendszerről az SD-t, mert a rendszerhez szorosan köthető infók is tárolva vannak rajta (ld. Android könyvtár)
Emiatt a rendszeren keresztűl lehet csak elérni a kártyát tudomásom szerint. Bár anno Note-on ROM-olgatva lehetett feltenni olyan appot, ami ezt a leválasztást megcsinálta és pendrive-szerűen csatolta a kártyát, de ahhoz root is kellett. -
Yogibear974
senior tag
válasz Maranello74 #5117 üzenetére
Úgy is fos meg nem is szeretem, tc nem látja, mint egyéb a telót. Doroidot, meg nem úgy olvassa a w7, mintha meghajtó lenne csak, ha kiveszem a mSD-t kártyaolvasóba. Más samuknál lehet választani, hogyan kapcsolódjon usb-n. Itt gondolom a knox végett nem engedi.
Üdv: -=Yogibear=-
-
törölt tag
válasz Yogibear974 #5120 üzenetére
Persze, nem is gondoltam. Másrészt ehhez a típuhoz nem is tudom, létezik-e ilyen app.
-
nfsu17
veterán
vigyori78 + Maranello74
Na szóval tényleg leszedett egy frissítést, települt is, minden ok.
Nekem tetszik a fogása is, jó anyagból van ez a hátlap, olyan finom gumis érzésre.
A rendszer tényleg gyors, sokkal kevesebb a megröccenés (lag), mint s4-nél (bár ott a kitkatot még nem használtam).
Akkuhasználatról ugye még butaság lenne komoly szavakat mondani, de eddig elégedett vagyok azzal is, legalább hozza az s4 szintjét, de lehet még jobb is lesz majd.Gyorsan be is állítottam mindent nagyjából, ahogy előtte volt, minden funkció meg is lett, kikapcsoltam amik nem kellenek, most majd jön a napi használat.
Eddig elégedett vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
tothl
addikt
válasz Yogibear974 #5119 üzenetére
Rendes sdkarival eleg gyors az mtp is.
-
Maranello74
aktív tag
Ez úgytudom a kitkat sajátossága és nem a telefoné. A többi kitkat-tal felvértezett telefonon is ez a helyzet.
-
nfsu17
veterán
én airdroidot használok másolásra, pofon egyszerű, gyors, kábel sem kell.
nekem csak G-s a routerem, így csak 2,5MB/s a max sebesség, de tudna ez biztos gyorsabban is menni, mondjuk egy N-es wifivel -
Benny78
csendes tag
Sziasztok. Tudnátok segíteni abban hogy S2 -ről S5 re váltáskor hogyan tudnám átvinni az adataimat az új készülékre?
Előre is koszi a segítséget
János. -
Garsza
veterán
válasz #68216320 #5132 üzenetére
Nem szabad. Mindent a leírás alapján csinálj.
1. ANE2 rom fel.
2. root
3. busibox
4. mobilodinal az ANG9 romot felrakni beállítani hogy dawnload mód jöjjön be utánna.
5. Odinnal a két filet felrakni csak a reset time ben legyen pipa semmi másban.
6. Hang fel home és power gombokkal elindítani a recowerit és a teló magától újra indul.Nekem működött.
-
rayoliviero
veterán
FirstPhone azt írja az S5-re, hogy 2 év gyári garancia. Milyen S5-nél a gyári garancia? Mint a régebbi telóira, hogy kijönnek házhoz és ott helyben megjavítják?
Mert most Lg G2-m van, amit a T-től vettem, de Telemax javtja, akik összekarcolják a telefont,m teljesen igényteleneül adják vissza.
Arra lennék kíváncsi, hogy az S5-nél milyen a gyári gari?
[ Szerkesztve ]
-
randras_83
addikt
válasz rayoliviero #5134 üzenetére
gondolom olyan prémium gari, mint amilyen az SII-mhöz van, ha gond van, akkor jön a szervizes egyeztetett időpontban és megcsinálja.
https://www.flickr.com/randras83/
-
törölt tag
válasz rayoliviero #5134 üzenetére
Regisztráltam a neten és csak a futár rendeléstajánlja fel. Helyszíni javítást nem lehet kérni hozzá. Én legalábbis nem találom a weboldalon ennél.
-
balika333
tag
válasz rayoliviero #5137 üzenetére
Ha jól tudom július elejével változtattak a garanciális feltételeken.
Eddigi helyszíni javítás, 24+2 hónap gyári garancia változott -> Ha neten regisztrálsz akkor 12+12 hónap gyári garancia és mivel vízálló a telefon így kijön a szervizes és elviszi a telefonod javítani. Ez van. Még így is jó hogy adja a 2 év garanciát, persze ha regisztrálsz.Samsung S22 Ultra
-
pohár
félisten
válasz rayoliviero #5139 üzenetére
nem tudják háznál javítani (még, ki tudja később mi lesz), mert a kijelzőt le kell olvasztani a ragasztás miatt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
.:Ádám:.
tag
válasz bendegruz #5099 üzenetére
Köszi az érdeklődést, szerintem van rajta sd hely is, lent a kép.
És véleményem szerint az Alpha és a Prime 2 különböző telefon lesz, még az Alpha az almásokat próbálja meggyőzni addig a prime egy bikásabb S5 mert külföldi hírekben olvastam hogy a G3 is jön a SD805 procival tehát a samunak vlaszolnikell valahogy.
Kicsit off de a OnePlus nem érdemli meg hogy vegyék a telefonjukat amilyen gyökérségeket művelnek mert az S5 és a 1+ONE között gondolkodtam, valszeg marad az S5 g906s ha lesz Mo-n is.
-
Byga007
aktív tag
Sziasztok
Találtam egy apró hibàt a kamera szoftverben. Full hd ban van 4 x es zoom és egy idő után mikor rájön az 5 perc akkor becsikoz a kijelző egyik fele mikor veszem vissza a zoomot. Ritkán fordul elő.Napok óta órák esnek ki az életemből és ezen már a napi másfél üveg vodka sem segít
-
exelsior1
senior tag
Rakott valaki matt fóliát S5-re? Menniyre rontja a képminőséget?
Galaxy S10
-
Kékes525
félisten
Ezek nem működnek? Galaxy S5 Knox Reset (New Hope)
[Bounty] [05/20/2014]Reset KNOX counter to 0x0 (UPDATE: 3k +)
Valaki próbált resetet?
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
apaszka
veterán
válasz rayoliviero #5137 üzenetére
Állítólag kapják az oktatást, hogy ezt is lehessen háznál javítani. Régebben írta valaki itt.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
törölt tag
Picit kipucoltam a gyári romot. Antutu megtáltosodott mégjobban 35646 pont
Ezzel megelőzte a HTC One (M8)-ot is és első helyen van.
Persze, nem számít túl sokat az amúgy is fürge rendszernek ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Horizon: Zero Dawn
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest