- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
válasz Rascally81 #5047 üzenetére
Ha ORX régiós telóval akarom megcsinálni ezt a rootolast és ANG9 romot akarom feltenni akkor milyen modem és BL filet kell hozzá letölteni?
-
Rascally81
aktív tag
Már nem támogatja! 1 napos keresgélés után felhívtam a samsungot, és ott azt nyilatkozták, hogy kivették ezt a lehetőséget a gyári böngészőből. Szóval szívás ,,, marad a chrom!
Garsza: Ezt is tudatta már velünk demeterf ITT
[ Szerkesztve ]
Engem nem érdekel, hogy romlik a pénz. Nincs annyi, hogy rám rohadjon....
-
Agi70
aktív tag
Sziasztok. Tudja valaki hova, melyik mappába tölti le a telefon a frissítéseket? Speciel a legutolsó 194,6 MB-os érdekelne hogy hol lehet.
"Az idegbaj öröklődő. Én is a gyerekemtől kaptam. :) "
-
ferike77
tag
válasz Rascally81 #5047 üzenetére
jo.rendben.
de ha nem kell root csak egy xeh regio kodos romot akarok ratenni akkor ugrik a knox?
nem kell root....
csak zavar a fuggetlen telon a telenoros rom!
ha gyari romot rkok fel akkor mi a helyzet?iPhone 15 Pro Max
-
Garsza
veterán
válasz Rascally81 #5052 üzenetére
Amit a hozzászólásban bemásolt linkeket nem jön be semmi.
-
vigyori78
őstag
Miket használsz ? / futó progik ,alkalmazások ,launcher /
Nekem minden a gyári. /telenor/
Csak azért mert a kép nálam is ugyanez mármint a százalékok csak 2 nap 20 óra és 30% van még.
kb 8 órát megy a wifi egy nap +,net, játékok,telefonálás,lépésszámláló,zenehallgatás, és nincs letiltva semmi.[ Szerkesztve ]
-
exelsior1
senior tag
Az már bőven elég, nekem mindegy, este megy a töltőre úgyis, nem kerül semmibe, csak addig bírja ki és legyen képes 5 óra használatot adni. Mondjuk én minden T-s programot töröltem, a haszontalan google cuccokat letiltottam, nincs szinkronizálás, úgy azért jó. Energiatakarékos módban még egy picivel jobb és nem érzem hogy lassabb lenne a teló, de hogy a háttérben nem zabál a wifi meg a 3g az mindenképp jó.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S10
-
exelsior1
senior tag
válasz Giorgio1313 #5065 üzenetére
Fél évig volt olyanom, nálam az rekord Imádtam, hiányzik is, csak már kényelmetlenül nagy volt ill nem volt szükség a méretére. De azért nem egy S5 technikailag, csak az a hajlított burkolat annyira cool!
Galaxy S10
-
maxim01
aktív tag
válasz Giorgio1313 #5064 üzenetére
Kell! A részletekért keress privátban. Ja és köszönöm.
Iphone 6, Samsung Galaxy S3, Google Nexus7
-
ferike77
tag
valaki megmondja,hogy ugrik e a knox ha gyari romot rakok fel?
telenoros rom van fent csc-most PAN.
Ha felrakok egy XEH romot az megvaltoztatja a csc-t XEH-re mert azt szeretnem.
vagy a XEH rom felrakasa utan kell meg valamit csinalni hogy a csc atalljon PAN-rol XEH-re.
tobbedszer kerdezem de senki nem adott egyertelmu valaszt!
koszi
ja a telo gyarilag fuggetlen de telenoros....[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max
-
törölt tag
Probáltam a tr.apk-val root-olni a telefonomat, de nem sikerül.
"This phone isn't currently supported" lett az eredmény.
-
ferike77
tag
-
Garsza
veterán
Közben sikerült felraknom az ANG9 romot és megmaradta root is az ANE2 ből. demeterf2 leírása alapján.
A knox sem ugrott. Unrootolni ugyan úgy lehet mint eddig Super SU segítségével gondolom?
Viszont eddig még ANE2 romot használtam rootolva akkor felajánlotta a teló az új softwerfrissítést most viszont ha rányomok a softwerfrissítésre akkor azt írja hogy módosított softwer. Mi ennek az oka?
És ha gyári állapotba akarom rakni a telót akkor elég ha SuperSu val unrootolok vagy fel kell rakni ujból egy gyári softot?Jah és ha másnak sem működik a link amit demeterf2 bemásolt akkor inen le tudja tölteni a BL és modem fileket ANG9 hez.
Modem
Bootloader[ Szerkesztve ]
-
demeterf2
tag
Szia! Köszi a rendes linkeket Unroot: Super userből, vagy ha ott nem működne akkor egy gyári romot odinnal felraksz és kész. Lehet Ane2-n nem volt érzékeny rootra a szoftver, nem tudom. De ne aggódj mihelyt gyári lesz a rendszer nem írja ki, hogy módosított.
Androidos YouTube csatornám (hírek, alkalmazás/játék tesztek) : https://www.youtube.com/channel/UC9FSGvvHgx7kVx9rAqXitGQ
-
migabi24
nagyúr
válasz torrente777_ #5076 üzenetére
Ok, akkor ezen is változtattak, biztos tudod régebben nem az xeh volt az alapértelmezett csc a multi csc csomagba
-
Garsza
veterán
válasz torrente777_ #5081 üzenetére
Köszi a gyors választ.
Most figyelem nagyon fajin nicked van. Komoly figura.
[ Szerkesztve ]
-
Maranello74
aktív tag
válasz Yogibear974 #4957 üzenetére
Most mérmondod?
-
demeterf2
tag
válasz torrente777_ #5081 üzenetére
Pontosan! Rögtön ugrik a garancia... Szerintem rooton kívül nem nagyon igényel beavatkozást S5, ezt most jól összerakta Samsung. Ha van root akkor már lehet gyomlálni a felesleges alkalmazásokat, megy a Titanium, Esetleg Xpoosed de én töröltem, mert belassult miatta a telefon.
[ Szerkesztve ]
Androidos YouTube csatornám (hírek, alkalmazás/játék tesztek) : https://www.youtube.com/channel/UC9FSGvvHgx7kVx9rAqXitGQ
-
Maranello74
aktív tag
válasz Yogibear974 #5038 üzenetére
No para(dolphin browser)
-
Garsza
veterán
válasz Maranello74 #5087 üzenetére
Én felraktam a Dolphint. De nekem nem tetszik. Vannak oldalak amiket nem is jelenít meg rendesen. Gyári brouser googlefiók szinkronizáció hiányában a chromot használom. Annál viszont olyan gond van hogy égy bizonyos futási idő után nem tölti be az oldalakat. csak ha bezárom és újra indítom.
-
Maranello74
aktív tag
Igen a dolphin utolso frissítés óta valami gebasz van a tördeléssel, de ki fogják javítani. Legalábbis eddig mindig javítottak mindent.
Én szeretem mert szerintem a leggyorsabb, jó az éjszakai mód, a könyvjelző-gyorsinditó gomb kezelés és az integrált fb(magyar).
Szóval nálam best.
Az viszont igaz, hogy a harmadik kísérlet után tartottam meg és miután többször kipróbáltam az összes böngészőt a ram használatot akkumulátor használatot is figyelembe véve ez maradt.
Szerintem ezt a betöltési hibát minden böngésző csinálja.[ Szerkesztve ]
-
crane75
senior tag
Sziasztok,frissítés után egy héttel ma rászántam magam a root-ra. A towelroot viszont azt írja ki,hogy a készülék nem támogatott...
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
-
[P]laci
senior tag
Ha vki amcsiban van, az lecsaphatna erre helyettem is!
Samsung 9000mAh battery pack currently just $35, normally priced at $100
-
törölt tag
válasz torrente777_ #5073 üzenetére
Sammobile-rol kell szednem xeh regebbi romot? Tegyuk fel felteszem. Tr.apk-val rootolom, felteszem a supersu-t. Ez utan, ha feldobok egy ujabb xeh romot megmarad a root is? Ugyanis nem szeretnek regi romot hasznalni. Root is foleg a hirdetesek letiltasa miatt kell. A romban levo feleslegbol letiltottam amit lehet, ami maradt es nem kell a launcher-bol el van csak rejtve.
-
ferike77
tag
válasz torrente777_ #5076 üzenetére
Azt hiszem nincs igazad.
A rom felrakasa utan a csc seb-re valtozott
Tehat marad a root es a csc vissza irasa.
Talan megprobalok meg egy regebbi romot feltenni hatha az vissza irjaiPhone 15 Pro Max
-
poisonborz
csendes tag
Sziasztok, nemsokára szerzek be S5öt, és nézegettem a rom lehetőségeket - új eszköz lévén nem igazán van még egyértelmű megoldás. A két verzió értelemszerűen:
- stock rom roottal + xposed
- főzött rom (látszólag az Alliance-nak van a legtöbb rajongója)Tudtok tapasztalatokat mondani? Elég jó a stock a mindennapi használathoz (pl akksihasználat)? Vagy megéri a főzött (Alliance vagy más) a plusz fícsörökért? (Knox 0x0 nem nagyon érdekel, sosem volt garis problémám, + erre van a biztosítás )
[ Szerkesztve ]
-
.:Ádám:.
tag
Sziasztok!
Lehet már feltették másol vagy valaki tud róla (hírként még láttam itt), hogy koreában már lehet a LTE-A változatot kapni ami a "Prime" ha minden igaz, QHD kijelző, 3GB ram, SD805
Itten van egy videó is róla.
[link] -
bendegruz
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest