- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxim01
aktív tag
Tényleg nincs már ilyen lehetőség, bocsánat nagyon régen néztem akkor még volt. Nekem anno be is volt állítva , de kikapcsoltam azóta nem néztem. nem tudom mért vették ki ezt a funkciót.. cserébe van viszont egy csomó felesleges naptár....
Iphone 6, Samsung Galaxy S3, Google Nexus7
-
csutizs
tag
Gondolkodom, hogy veszek egy s-view covert. Kérdésem azokhoz, akinek van, hogy mennyire vált be? Ha sokat van nyitva, sőt hátrahajtva a flip, akkor egy idő után nincs olyan vele, hogy nem záródik rendesen? S4-nél volt ilyen probléma vele, csak azért kérdezem...
Köszi.
-
kbadam83
senior tag
Itt közületek mindenki használ a készüléken fóliát? Én most szedtem le róla és annyira jó így tapizni a kijelzőt, hogy úgy döntöttem erre a készülékre nem rakok.
Remélem nem lesz nagyon gáz a kijelző a minden napi használattól -
csutizs
tag
válasz kbadam83 #3108 üzenetére
Nekem az S4-em anno 8cm-ről kb földön ülve lecsúszott a lábamról és úgy esett, hogy pofával lefelé parkettára. Valami kis homokszem lehetett a földön. Bele is vájódott az üvegbe. Nem tört el a kijelző, csak ott maradt egy kis lepattanás az üvegből.
Ha lett volna rajta fólia semmi nem lett volna.Ha nincs szerencséd meg lehet azért szívni....
[ Szerkesztve ]
-
csutizs
tag
válasz kbadam83 #3111 üzenetére
Na jó persze, csak 8 centiről... Tényleg semmi nem volt. Soha nem ejtem el a telefonjaim. És ennyi elég volt neki, mert ott volt pont egy homokszem..
Mindennapi használat során is előfordulhat, ha nincs szerencséje az embernek és kicsit odaütődik valamihez, ami nyomot hagy.
Szerintem aki kényes az ilyesmire, jobb ha felteszi. Én pl. nem bírtam elviselni azt a sérülést. Szerencsém volt, mert más miatt garizták a kijelzőm.Azóta s4 en és s5-ön is van fólia...
-
putyu10
aktív tag
Hali. Most vettem a telot, és gondolom már ezerszer leírtátok de mégis megkérdezem: hogyan küldhetem ki a képét a samu "okos" lcd-re? A topicot már olvasom.
Az 55F8000-res életem egyik nagy csalódása! És az ONKYO a legnagyobb S**R a világon! Samsung QE65QN90AATXXH UHD Neo QLED
-
Giorgio1313
aktív tag
-
Spricccer
tag
Hali
Ma levettem a Spigen tokot az S5-ről.
Kopásnak semmi nyoma 3 hetes használat után. Viszont amit észrevettem, hogy ha a telefonon rajta van a hátlap akkor recseg-ropog... Nélküle nem...A kamera is kattog ha rázom. Ezek a dolgok engem nem zavarnak. Csak gondoltam beszámolok róla..
Magyar vizslák, Xiaomi 13t pro
-
Intel q8200
senior tag
válasz Intel q8200 #3075 üzenetére
Nektek sincs olyan gomb S5-nél, mint ami S4-nél volt ott?
iPhone 14 pro
-
maxim01
aktív tag
-
Szellem.
nagyúr
Tegnap este vettem egy S Charger-t a telefonhoz KIT-ben.
Hát, meglepően tetszik a kütyü. Picit vastagabb a hátlaptól a telefon, de abszolút védve van a kamera és nekem nem hátrány. Masszívabb a hátlap, mint a gyári. Semmi recsegés, stb.
Viszont baromi jó a töltése. Ugyan olyan hamar feltölti a telefont, mint ha kábellel töltenél. Nagyon jópofa cucc. -
Szellem.
nagyúr
Lenne egy nagy gondom, amire még nem jöttem rá:
Amikor először kapcsolom be a telefont, vagy gyári visszaállítást csinálok, akkor ugye a beállításvarázslóban meg kell adnom a google fiók adataimat, stb. Majd ezek után a telefon elkezdi leszedni a beállításokat és a korábban telepített alkalmazásokat, stb.
Hogy lehet az megoldani, hogy amikor megadom a google fiókom adatait, ne kezdjen el letölteni semmit, meg ne töltse be automatikusan a beállításaimat, hanem én magam tudjam ezt megcsinálni. Ergo, nekem csak arra van szükségem, hogy a névjegyzékem letöltse, a programokra, beállításokra nincs szükségem. Magyarul szűz telefont akarok, amikre én kiválasztom az alkalmazások, beállítások, stb. -
anjani182
őstag
válasz Szellem. #3128 üzenetére
Nekem ilyet nem csinál. Gondolom te az elején akár még az ez előtti telódnál beállítottad a biztonsági mentést, ezzel folyamatosan zaklat a Google, bizonyos időközönként, főleg amikor a Play Store-on vagyok. Én mindig NEM-re nyomok!
Forever and ever, let's make this last forever.
-
baloghbalint
tag
sziasztok
azt szeretném kérdezni hogy az a telefon kit fog meg és mivel teszi azt ez xperia z2 vel szembem ?
felreértés ne essék imádom a samsungot minden cuccom samsung és izgatottan vártam ezt a telefont de nagyon nagy csalódás ért kapunk egy s4-et komolyabb hardverrel meg vagi hátlappal és az elengedhetetlen pulzusmérő ami egy gagyi valami.(mondom ezt s4 tulajként)de arra kellet rájöjjek hogy az egész android egy szar vagyis csak ezt a samsung customot ismerem de ez brutál használhatatlan fosBalogh Bálint
-
tothl
addikt
válasz baloghbalint #3134 üzenetére
Majd ha irsz valami ertelmeset akkor talan valaszt is kapsz
-
Handball94
aktív tag
válasz baloghbalint #3134 üzenetére
Xperia Z2 is Android..ha nem tetszik marad az alma, vagy a WP..
-
Garsza
veterán
Helló meg todja valaki mondani hogy hogy lehet átállítani az ékezetes karakterek kódolási módját? Vagy valami ilyesmi. Mert nem rég àtàllítottam valamit és azóta sokkal kevesebb karaktert tudok írni egy SMS be mert az ékezetes betűt sokkal töbnek számolja. Szamszung billentyűzetet használok.
-
Giorgio1313
aktív tag
válasz Handball94 #3137 üzenetére
Vagy bb10.messze jobb mint wp
-
Yogibear974
senior tag
Gear fit, fagyott már ki nektek csontra? Nekem ma sikerülr, futás közben, csak a power hosszasan nyomása segített rajta. Rebootingolt
Üdv: -=Yogibear=-
-
Bazijoe73
senior tag
Használ valaki a telóval NFC tagot? Mert én vettem két sony tagot de eggyikkel se csinál semmit se nem érzékeli se irni se olvasni nem lehet. Mit rontok el?
Samsung Galaxy S5 Rootolt
-
asprey
tag
Bele olvastam a Z2 topikba (mivel nem rég adtam el) és folyamatosan csak a Samsung S5 fikázása folyik. Pedig szerintemm fény évekkel jobb minta a Z2. Mondom én aki 4 év apple után vettem egy Z2 gyorsan eladtam mert használhatatlan (video lekapcsol túlmelegedés miatt, a két hangszoró csak multimédiánál szol, meg egyéb kisseb bosszantó dolgok) Vettem helyette egy S5 blue és egy Gear2-t. Nagyon megvagyok elégedve velük.
-
Pocak89
senior tag
A képernyő zárnál a segélyhívást nem lehet kikapcsolni vhogyan? Vagy pedig tudnátok ajánlani olyan képernyőzár appot amivel lehet vezérelni a power amp-t lezárt állapotban?
Video games ruined my life!!! Good thing I have two extra lives
-
Sz.Miki
őstag
Azért ennyire nem kell túlozni, egyáltalán nem megy fikázás. Mellesleg úgy állítod be mint ha a Z2 egy bug halmaz lenne az s5 meg hibátlan csúcskészülék, a fényévekkel jobb kijelentés is erős túlzás.
S5 nél szerinted miért van limitálva 4k felvétel időtartama 5 percre? A z2 is simán visz 5 percet de a 10 is meg van mindenkinek a leállás pedig csak 4K-ra értendő!. A két hangszórós csengés szoftverfrissítéssel javítva lesz.
S5 nél meg ott a recsegő hátlap, karcolódó home gomb, ujjlenyomat érzékelő pontatlansága ami most már le is tilt, ha túl sok a sikertelen próbálkozás,. Két kollégámnak már leesett a töltő nyílást takaró fedél...
Nem fényezem a Z2-őt nekem is volt, de az hogy átjössz ide és így előadod magad az szerintem kicsit túlzó.Az a legfontosabb, hogy elégedett vagy.
[ Szerkesztve ]
-
Sz.Miki
őstag
válasz vrgkrisztian #3147 üzenetére
Sorry ha tévedtem.
Nekem az S5 hardverével semmi bajom, az amoled kijelzőt is nagyon szeretem meg a TW-is, pedig sokan utálják, de ez az anyaghasználat nekem már nagyon nem jön be.
Még a hátlapra is azt mondom, hogy szerintem ez eddig a legjobb, de az oldalán az a tömény sok króm utánzat az már fáj.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest