- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz anjani182 #3399 üzenetére
ha mindig homályos (nem éles), akkor mellé lő az AF, lehet hw-es hiba is.
de attól is lehet homályos az egész kép, beáll élesre a fókusz, de a relative hosszabb záridő miatt, mikor megnyomod az expo gombot, rántasz pont annyit a telón, hogy bemozdul és ekkor az egész kép homályos lesz.
viszont szakértő szem észrevenné a 2 között a különbséget, mert nem ugyan úgy néznek ki a képek.[ Szerkesztve ]
-
anjani182
őstag
Nem mindig!
itt egy részlet egy képből, a gyerek keze életlen, a beton meg éles..?!?! vagy a gyerek mivel mozog csak ő szokott homályos lenni (nem állítok semmit) persze vágom, hogy a keze mozgott, de basszus egy normális fényképezőnél ez nem gond, a tükrösemnél és full automatán nyomom, mert ahhoz se értek!
[ Szerkesztve ]
Forever and ever, let's make this last forever.
-
nfsu17
veterán
válasz anjani182 #3402 üzenetére
ez mégis csak a félrefókuszálás esete, ez megesik a jobb dslr-ekkel is...pontosabban inkább legtöbbször user error, de tud a gép is tévedni persze.
nem tudom hogy a kép hogy készült, de ebben az esetben a gyerekre kellett gondolom "nyomni" a kijelzőn, beélesít és katt. persze addig elmozdul az éles tartományból a gyerek.de ezeknek a gépeknek nem annyira szűkös az élesség tartománya, feltételezem közel volt hozzád a gyerek.
1m-en belül esetleg.videózásnál, S4-en, 50cm-en kívül mindig minden éles, ezért fölösleges is fókuszt állítgatni, ha a téma mindig 50cm-en kívül lesz.
fotózáskor is hasonló lehet a dolog.
fotózd úgy próbaképp, hogy 2m-re vagy tőle[ Szerkesztve ]
-
-
anjani182
őstag
1m-en belül volt, de ez a telefon nem auto fókuszos? Akkor mit kell élesíttetni vele?
Beélesít és katt? Hát persze, csak erre van idő gyereknél....örülsz ha a telefon nem csúszik ki a kezedből miközben zsonglőrködsz vele. (mert ugye nincs expo gomb, napsütésben meg vajmi keveset látni a kijelzőből)
[ Szerkesztve ]
-
anjani182
őstag
válasz Intel q8200 #3404 üzenetére
Én nem hiszem el, hogy a telefon saját életet él, ha van bármilyen képernyőzár, nekem ujjlenyomat van.
-
MrTwister
őstag
Én sem tapasztaltam ezeket a hibákat szerencsére! Bár igaz gyári bumpert használok.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
Intel q8200
senior tag
válasz anjani182 #3406 üzenetére
Ujjlenyomattal nem old fel. Csak, ha húzás feloldasra van állítva.
Munkában már én is ujjlenyomatra állítom. Ma például elfelejtettem és a Feleségem hívott, hogy kerestem, felvette, de nem szóltam bele. Gondolta szól, hogy a telefonom megint akciózik. Volt S3-am, note 2-m és S4-em. A feleségemnek note 3. Egyik sem csinált ilyet eddig.
Mi lehet a megoldás erre?
Vajon szoftveresen meg tudják oldani?iPhone 14 pro
-
Urmy
tag
válasz Intel q8200 #3404 üzenetére
Kisegítő lehetőségek / Kézügyesség és műveletek / érintés nélküli ébresztés
Ezt szedd ki, ha ezután is tárcsáz a zsebedbe szervizeltesd..[Samsung] Galaxy S23 Ultra & Galaxy S22 Ultra & Galaxy Watch 6 Classic
-
Urmy
tag
válasz anjani182 #3405 üzenetére
Képernyőre böksz és akkor az lesz éles amit szeretnél, be lehet állítani hogy ilyenkor egyből fotózzon is.
Beállításoktól sok függ, elvileg ha arc van a képen mindig arra fokuszál, egyébként elvileg a kép közepére..
Lehet persze igazad van szoftveresen nem tökéletes de én mindig nézem a képernyőt és ha nem éles amit akarok oda bökök így nem is volt rossz képem.[Samsung] Galaxy S23 Ultra & Galaxy S22 Ultra & Galaxy Watch 6 Classic
-
kbadam83
senior tag
válasz vrgkrisztian #3366 üzenetére
Hát kolléga te nagyon be néztél valamit. Kb. 1 hónapja használom, de egyik hibát sem tapasztaltam. Mindenki aki jövőben vásárolna ilyen készüléket, nyugodjon meg nagyon szuper kis teló
-
Sz.Miki
őstag
Én S4-ről váltottam Z2-re abból egymás után 2 hibás darabot is kifogtam, meg amúgy is nagy volt kényelmetlen volt nekem, annak ellenére, hogy szerintem az egyik legszebb telefon.
Most 3 napja nyúzom az S5-öt de nem bántam meg, gyönyörűen teszi a dolgát, a fent leírtakból semmilyen hibát nem tapasztalok, egyelőre nagyon tetszik. -
MrTwister
őstag
válasz Intel q8200 #3417 üzenetére
Érdekes ez a hiba, nálam sem jött elő szerencsére soha még, remélem nem is fog. Úgy látszik ez is példányfüggő, valami érintőképernyő túlérzékenység lehet vagy ilyesmi...
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz anjani182 #3405 üzenetére
nem azzal van a baj,hogy nem tud fókuszálni a telefon,tud,de a linkelt képeden pl pont nem sikerült.
mikor én teszteltem az s5-öt,10ből 2-3 kép volt csak használható,mert a többin ha valami icipicit megmozdult pont a kép készülése közben,már szétmosódott...
meg leszek kövezve,de pl szifonoknál miért nincs ilyen? ott 10ből 9 kép minimum olyan,amilyennek lennie kell...
(sokkal jobban lövi be a szoftver teljesen automatikusan a záridőt kb mindig,sötétben is szinte képtelenség elmosott képet csinálni vele,pedig abban sincs optikai stabilizátor...)legutolsó értékelhető záridejű samu az s3 volt,abban is gyors volt az optika.(zero shutter lag) azóta csak visszafelé léptek...(note3,s4,s5 mind ugyanilyen könnyen elmosódós)
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
Ez mennyire okés 2 hónap használat után? Megy szervizbe
-
mycso
veterán
válasz vrgkrisztian #3422 üzenetére
Nincs igazad, butaságokat írsz már sokadjára, pedig már párszor leírtuk ide. Jó olvasgatást: [link] [link] stb. ...
Nem sikerült a házhoz jövős szerviz problémáját sem felfognod, pedig már többen leírtuk, hogy miért nincs, így azt már nem is erőltetem megértetni veled.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
vrgkrisztian
aktív tag
honnan veszed,hogy ezeket nem tudom?
azt is tudtam,hogy az ip védelem miatt nincs házhozjövünk,mert a kijelzőt ragasztását kell először felszedniük melegítéssel,hogy hozzáférjenek az alkatrészekhez...de tudod,elég csalódás,hogy a kéthavonta beégő kijelzőre nem tudnak majd helyszíni javítást kérni,ezért mindig be kellesz küldözgetni. és ez csak utólag derült ki,mikor már sokan megvették.(galaxy s2-s3-s4 után elég nagy csalódás)
sokkal jobb,hogyha a szemed előtt javítják meg,mintha pár napra elviszik.esetleg egy hétre...(anno s2 addig volt náluk,és szarabbul adták vissza. azóta csak házhozjövünket hívok...)de hát elvakultan ezeket a hibákat TE nem akarod belátni,és még te szólsz be nekem.
nem csak troll vagyok,akinek soha nem volt még galaxy s a kezében,hanem tapasztalt,és s5-el kapcsolatban óriásit csalódott samsung ügyfél. gyakorlatilag az összes galaxy s meg volt,kivétel az s5,mert ez tényleg borzalmas ennyi pénzért. ezért váltok note3-ra legközelebb.(maradok a gari miatt a samunál,meg már megszoktam)[ Szerkesztve ]
-
bendegruz
őstag
válasz vrgkrisztian #3424 üzenetére
ha ilyen rossz tapasztalataid vannak,minek vettél samsungot?
semmi logika nincs benne
nekem lassan két hónapos a készülék és nem tapasztaltam az általad leírt hibák egyikét semAsus Rog Strix Scar III
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz bendegruz #3425 üzenetére
talán ha elolvastad volna a hozzászólásaimat normálisan...
leírtam,hogy nem én vettem meg,hanem családtag,és 1 napra kölcsönadta kipróbálni. nos,s4 után óriási csalódás ő is megbánta,mert csak a baj van vele,pedig ő s2-ről váltott.(ami szintén nem volt hibátlan,de legalább háznál javították)és akárhányszor írom le,hogy régóta olvasom a topicot,sokan panaszkodtak UGYANEZEKRE,nem értitek meg,csak bebüfögitek,hogy "pff nekem is két hónapja van semmi baja hülye troll vagy"stb.
inkább örüljetek,hogy "hibátlan" darabokat fogtatok ki.[ Szerkesztve ]
-
vrgkrisztian
aktív tag
sry a dupláért.
a poén az egészben az,hogy az s5 még így is sokkal megbízhatóbb,mint más gyártók mostani zászlóshajói
(pl xperia z1,z2 na ott nemhogy házhozjövünk nincs,hanem szervíznek nevezhető akármi) -
mycso
veterán
válasz vrgkrisztian #3424 üzenetére
Amiket írsz, azokból világosan kiderül, hogy ezekkel nem vagy tisztában.
Mint leírtam már többször (csak gondolom elkerülte a figyelmed) tisztában vagyok a fennálló hibáival, tehát szó nincs elvakultságról. Viszont amikor valaki baromságokat ír, méghozzá úgy, hogy láthatóan nincs tisztában a háttérrel, arra azért had reagáljak és had javítsam ki, mert amiket te írsz, azok félrevezető félinformációk lehetnek mások számára.
Itt van több juzer több hónapos tapasztalattal (S5) és a TE 1 napos tapasztalatod alapján leírtak 90%-át nem tapasztalták, akkor hogy is van ez???
Az meg, hogy mennyibe kerül és szerinted nem éri meg, az egyéni döntésed, nincs ezen mit túlreagálni.
Nyilván utánaolvasol, hogy mik az előnyök-hátrányok és az alapján döntesz.[ Szerkesztve ]
-
vrgkrisztian
aktív tag
na ennek pont nem lett utánaolvasva,mert megjelenés napjától megvan,de nemtéma,mert szar,és saját bőrünkön tapasztaltuk. 200ezres telefonról beszélünk! az eddigi összes samsungnál megszokott prémium gari nélkül. PONT.
mint írtam,követem a fórumot régóta,sokan írtak már a hibákról,amiken én is felsoroltam.
beégésről pont most volt egy hsz.
a zsebben feloldódásról is.
a kamerában is írták,hogy csalódtak.
nem szedem össze a többit,bátran olvass visszade te is tudod a hibákat,a hsz-aim pedig nem félrevezetőek,hanem csak összegyűjtöttem az általam tapasztaltakat is,mert valaki kérdezte,milyen a teló az s4-hez képest. (amúgy nem csak én vettem észre ezeket a hibákat a "csóóóóri" egyetlen napos tapasztalatommal,hanem az a felhasználó is,akié eredetileg. na ő megjobban ki van akadva. vele te ne találkozz )
de én ezt a vitát itt abbahagytam,mert úgylátom te nem érted(vagy nem akarod)
KÉTSZÁZEZER FORINTOS TELEFON! és nem a régi,megszokott samsung minőségű,hanem visszalépés.[ Szerkesztve ]
-
maxim01
aktív tag
válasz vrgkrisztian #3429 üzenetére
Tedd hozzá, hogy szerinted! Nekem semmi bajom nincs a telefonnal sőt nagyon elégedett vagyok vele... Ja! és senki nem fizetett érte, hogy ezt írjam...
[ Szerkesztve ]
Iphone 6, Samsung Galaxy S3, Google Nexus7
-
modd3r
őstag
Oké, mindannyian megértettük, hogy ez a 200 EZRES TELEFON úgy ahogy van sz@r.
De azért mi rajtad kívül elégedetten használjuk hónapok óta, ugye nem baj? -
vrgkrisztian
aktív tag
válasz maxim01 #3430 üzenetére
szvsz
ha le lennék fizetve,én is ezt mondanámhát akkor,te szerencsés vagy,de aztmondom gyorsan kopogd le.
(bár szvsz-t hiába írok arra,hogy amúgy ez a készülék hibás sok helyen,mert ez inkább nagyrészt beismert tény)najó,abbahagyom(#3431) modd3r:
hála az égnek,hogy nekem nem kell használnom.
de attól,hogy nektek nincsenek hibáitok,nem kell azt mondani rám,meg az eredeti userre,hogy "nincs tisztában a háttérrel"
viszont nekem fura,hogyha visszaolvasunk a topicban,tényleg nagyrészt az általam felsorolt hibákról szól,meg számtalan "hozzám hasonló"kiakadt userről...(ja bocs,TROLL-ról)[ Szerkesztve ]
-
Urmy
tag
válasz vrgkrisztian #3420 üzenetére
Nekem nem sikerült szar képet lőni vele olyan 200-nál tarthatok.. Viszont beállításoknál a képstabilizálást ki kell venni (ez szerintem vmi félresikerült forditás inkább éjszakai modnak kellene hivni) ha ezt nem veszi ki az ember akkor mossa a képet, erős zajszűrés miatt pedig ugye nem lesz szép éles.
Ha nem trollkodni akarsz teszek fel neked pár képet amit én lőttem vele, szerintem bepisálsz olyan jok, persze nem tükörreflexes nikon mobilról beszélünk..Sajnos a képernyő feloldásra nem tudok mit mondani, hibás készülék lehet esetleg valami miatt benyomodik az oldalsó gomb, szoros zsebbe hordva elképzelhető.
Valaki használ spigen képernyővédő foliát ? Enyémen sima folia van de nem vagyok vele elégedett, hamar zsirosodik meg fényerőből is eléggé sokat levesz. Érdemes cserélni ?? Spigen tényleg tudja amit az oldalán írnak ?
[Samsung] Galaxy S23 Ultra & Galaxy S22 Ultra & Galaxy Watch 6 Classic
-
Urmy
tag
Annyi féle telefon van. Vegyél akkor másfélét Z2 HtC vagy most jön g3..
Én elfogadom neked nem tetszik, van aki fémet akar más nézegetni ahogy a szervizes javitja otthon a telot..
Mérlegelj és válaszd amivel neked a legkisebb kompromisszumot kell kötni. Nekem ez az s5 volt, megvártam g3-at is (tesztek stb) de összességében nekem ez tetszik most legjobban, én elégedetten használom.
Biztos akad hibás darab elvégre csúcskategória amiből pár milliot gyártottak, F1-be is látod bedöglik néha a Merci pedig na ott aztán nem 200.000ft-os a költségvetés.
Neked HTC-t javasolnám!![Samsung] Galaxy S23 Ultra & Galaxy S22 Ultra & Galaxy Watch 6 Classic
-
vrgkrisztian
aktív tag
az elmosódó kameraképekről is volt már szó,sajnos ez sem előrelépés. s4 is csinált nagyon jó képeket,de automatikus módban egyszerűen borzalmasak az eredmények más telókhoz hasonlítva. (s3,iphone 5/5s)
amúgy az a stabilizátor úgy működik,hogy (asszem) 4 képet csinál,és összerakja összességében jobbá.(így sokkal fényesebb,szebb lesz a végeredmény sötétben,és amúgy ezért írja,hogy "feldolgozás folyamatban" kivétel,ha belemozdulsz,mert akkor még elmosottabb lesz,mint alapból)
mivel hobbifotós vagyok,többféle beállítást is próbáltam,de a gyári kameraszoftver sajnos reménytelen.
az optika valóban jó,a szifon mellett az egyik legjobb de ahogy az algoritmus feldolgozza a képeket,meg amilyen záridőt,stb-t használ a telefon képkészítéskor gyárilag,az nagyon elrontja a végeredményt.
de egy átlagember úgyis teljesen jónak látja,meg aki még nem próbálta más hasonló telefonnak a kameráját komolyabban(#3434):
én csak samsungot vennék,mert csak ez felel meg az igényeimnek.(bővíthetőség,cserélhető akksi,kiemelkedő kamera a többihez képest,funkciók) ezért érintett ennyire rosszul,és érzem visszalépésnek az s5-öt...[ Szerkesztve ]
-
bendegruz
őstag
válasz vrgkrisztian #3426 üzenetére
1 nap alatt elromlott rajta minden?
LoL
amúgy enyém csak 194000 volt,szóval az általad 20x leírt 200ezres ár se stimmelAsus Rog Strix Scar III
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz bendegruz #3436 üzenetére
értelmezhednéd,amit írok. LoL
nem egy nap alatt,azok a hibák addig is voltak,aki kölcsönadta,szóvá is tette,mennyire ki van akadva,hogy nem úgy működik,ahogy szeretné.
nálam volt 1 napig,és ez alatt a kevés idő alatt én is találkoztam a felsorolt hibákkal. meg nyilván kerestem is őket,mert előtte a fórumon többször is olvastam ezekről(hogy sokaknak recseg,feloldódik a zsebében,lefagy gombnyomás után 10-15 másodpercre.stb) hát mindet megtaláltam azon is... -
anjani182
őstag
Ugyebár bő 1 hónapja nyúzom az S5-öt, én nem védem de nem is fikáztam eddig. Na most azért had osszak meg 1-2 dolgot akkor, vrgkrisztian védelmében (akár).
1. nekem nem recseg, nem ropog, a home gomb-ra nem gondolkodik
2. de!!! magától már 2x kikapcsolt, előtte semmire sem reagált
3. az S3 fényképezője automata módban korrektebben működött (nincs bekapcsolva a stabi!!! sose volt, mégis több rossz kép születik)
4. 100%-ról 6%-ot merül éjszaka 6-8 óra alatt, teljesen mindegy hogy kivan-e kapcsolva a wifi, 3g, gps vagy nem, ez valamelyik frissítés óta van.Összességében ha kritikusan nézem ezek nem lennének megengedhetőek egy csúcs telónál
[ Szerkesztve ]
-
Urmy
tag
válasz vrgkrisztian #3435 üzenetére
Akkor vegyél s3-at. Az is jó telo, igen szerettem az már 100-ért van.
Probléma megoldva..
De mondom HTC tetszik neked meg az ultrapixel, tudom azzal szemezel[Samsung] Galaxy S23 Ultra & Galaxy S22 Ultra & Galaxy Watch 6 Classic
-
Laraxior
titán
Vett valaki mar a vodafonetol? Mennyibe kerul naluk?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz MunezXBK #3441 üzenetére
Go+-ba vagyok. Havi 6k-t fizetek.
Van olyan arlista a neten ami ki van nyomtatva a boltban? Az kellene"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Laraxior #3442 üzenetére
Megvan...csak nincsen osszesitve...telefononkent kell nezni. 140k.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Giorgio1313
aktív tag
Nem értem én már a világot. Valaki vesz egy ilyen telót, nem tetszik neki (bár a kolléga aki s2ről jött hogy nem látja a brutális különbséget azt nem értem ...) és próbálja meggyőzni a fórum 200 tagját akiknek semmi baja nincs a telefonnal hogy márpedig ez mekkora fos.el kell adni hardveraprón meg kell venni azt ami hú de sokkal jobb és vita lezárva (ja és vissza kell jönni trollkodni hogy a csiacsung xzky45808t kijött vám nélkül 40ből és ugyanezt tudja)
-
Sz.Miki
őstag
válasz Giorgio1313 #3444 üzenetére
Egyetertek veled. Kicsit mar szet van offolva a topik.. Jo lenne ha befejezodne.
-
mycso
veterán
Nos a sok OFF után egy kis ON:
ROOT
valaki már linkelte pár napja, illetve ettől izzik a note3 és s4 topik is towelroot.
Már csak nem bírtam magammal, letöltöttem és katt --> működik, van root jogom.
A készülék státusza: Hivatalos és dl módban is minden Official, knox 0x0.
g900f XXU1ANCE[ Szerkesztve ]
-
csabicska
senior tag
Honnan látom hogy sikerült a root?
-Galaxy S20 - The best-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest