- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barnes
aktív tag
Sziasztok!
Szert tettem egy ilyen készülékre.
A kérdésem a következő:
Az akkumulátor az első naptól fogva azt az üzemidőt produkálja, mint a későbbiekben vagy az első napokban kevesebb az üzemidő?
Olvastam, hogy nagyon jó a készülék üzemideje, viszont nekem viszonylag gyorsan merül. (S3 volt előtte, de kb ugyanazt a szintet produkálja, ami nem valami szimpatikus, fényerő visszavéve automatán a legalacsonyabb szintre)
Nektek mennyi idő alatt merül le?
Többek között a jó üzemidő miatt is választottam ezt, nem szeretném napközben töltögetni.
Napközben e-mail olvasás, fb, telefonálás amire használom, esetleg néha pdf-ek olvasása.Előre is köszönöm a válaszokat!
-
kbadam83
senior tag
Sziasztok!
Nektek sem zár le mindig a kijelző elsötétedés után?
Vagy csak én vagyok bamba?[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
Root-unroot
Hátha még valaki nem tudná, nem ismerné a megoldást.
1, KNOX státusz változás nélkül, ami egyben a garancia elvesztését is okozza, e hónap elejéig nem lehetett rootolni az S5-öt.
2, Született egy nagyon egyszerű megoldás, ami a http://towelroot.com/ oldalon található.
3, A tr.apk fájl letöltése, telepítése majd futtatása után a programban megjelenő: make it ra1n gombra kattintva, root jogokkal fogunk rendelkezni és természetesen a KNOX sem változik!
4, A program korlátlanul biztosítja a root jogokat, ezért mindenképp ajánlott a SuperSU telepítése, hiszen ezzel tudjuk majd szabályozni hogy mi kaphat és mi nem root jogokat.Hiába a teljesen gyárinak látszó állapot, pl.: FOTA frissítések nem fognak települni a készülék módosított állapotára hivatkozva.
A 4. pontban telepített SuperSU alkalmazás "Teljes unroot" opciójával, viszont ténylegesen gyári állapotba állítható vissza a készülék.
CWM és custom romok/kernelek felrakása továbbra sem lehetséges, ezek mind a KNOX státusz megváltozásához vezetnek.
root unroot knox cwm custom gyári
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Garsza
veterán
válasz Daszkalosz19 #3572 üzenetére
Én ugyan olyan rom verziót rútoltam. Úgyhogy lehet.
-
mycso
veterán
-
dptrsk
addikt
-
mycso
veterán
Nos végre frissítettem én is ANE2-re (telenor), hát a modem ugyanolyan vérszegény, mint az előző romokkal.
Ennek nagyon nem örülök....ettől vártam a változást.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
mycso
veterán
válasz kbadam83 #3586 üzenetére
Harmatgyenge.
Ahol legtöbbet használom (használnám) a telefont, az egy eléggé leárnyékolt hely, aztán itt csak edge kapcsolatot tud létesíteni, ez meg nekem nem elég. Ja és ezt sem tudja full térerőn.
Más készülékek H+, 2-es térerővel simán mennek.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
kbadam83
senior tag
Én csak az eddigi iPhone 5s-hez tudom viszonyítani amit használtam.
Sokkal jobb a térereje mint az iPhone-nak volt. Értem úgy, hogy azon anno nem talált Edge hálózatot sem, ellenben ez 2-es térerőt jelez. Ennél nagyobb különbség már csak a wifi jel-ben érzékelhető az S5 javára[ Szerkesztve ]
-
Ateszpapa
addikt
Remek leírás.
Most látom, hogy Geohot mester munkája. Nagy szerencse, hogy Android felé kacsingat. Ha folytatja akkor a nyakam rá, hogy kiad egy progit amivel a knoxot is nullázni lehet. Egy zseni az a srác, anno iphonokat jailbreakelt éveken át. Aztán megunta az Apple, hogy mindig feltöri és inkább állást ajánlottak neki. -
kodoboy
tag
S5-öt használ valaki usb 3.0-ás kábellel? Töltési sebesség terén érdekelnének tapasztalatok...
Intel Core2Quad 6600, Asus P5Q-EM, Asus V60 Cooler, Geil Black Dragon 4*1Gb DDR2 1066Mhz, Asus DV-215D, FSP BlueStorm II 500W, Thermaltake DH202 HTPC Case(iMON+VFD), Logitech MX5500
-
kissandras20
aktív tag
Na én is beszálltam az S5 klánba!
Kihúzhatós sima tokot használ valaki? Esetleg egy jó hely ahol lehet? -
kbadam83
senior tag
Azt vettem észre, hogy a galériába kb. 2-3 sec mire álló helyzetből fekvő helyzetbe fordítja a képeket
Nektek is ilyen? -
Criton
veterán
Bármelyik micrUSB-s autós töltő jó az S5-höz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.