- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Intel q8200
senior tag
válasz maxim01 #3122 üzenetére
Ertesitesi panelra rakhato az iranyito vezerlo. Ott 5 gomb elerheto nekem. Kikapcsolas es bekapcsolasra szolgalo power gomb, hangero fel es le, csatorna fel es le. Az S4-nel volt egy 6. gomb, amivel a taviranyito programba lephettel be, ha nem volt eleg ez az 5 gomb. Vagyis a 6. gombbal egy erintesre feljott a taviranyito program. Ezt nagyon hianyolom, mert ha mondjuk a source gombra lenne szuksegem hirtelen, nem kell menube keresgelni az ikont, hanem csak rabokok a power gomb mellett egy masikra es feljon a program.
iPhone 14 pro
-
Yogibear974
senior tag
válasz Yogibear974 #3141 üzenetére
Szóval a fagyás végett az addigi adatok szépen el is szálltak, nem küldte át a telóra :-o Bluescreen :-D
Üdv: -=Yogibear=-
-
Parallaxis
addikt
válasz Yogibear974 #3157 üzenetére
Nekem kopik, ill. karcolódik ahogyan húzom, hiszen használom,mint ujjlenyomatolvasóként is
Ezzel az a baj, hogy némi karcosodás után már nem fogja ellátni a funkcióját, mint ujjlenyomat olvasó.
Nem véletlen, hogy a konkurencia zafírral bevont üveget használ erre a célra és nem műanyagot, mint a Samsung. -
Yogibear974
senior tag
válasz Parallaxis #3159 üzenetére
Akkor gariztatom XD. Ne jöjjenek azzal, hogy természetes használódás, vagy amortizáció. :-o
Amúgy néha idegesít az állandó ujjlenyomatozás, lehet majd ki is kapcsolom a fícsőrt, ha meguntam :-DÜdv: -=Yogibear=-
-
UFC
aktív tag
válasz Parallaxis #3159 üzenetére
Hát igen. Meg az sem mindegy hogy itt úgy lett megoldva hogy húzógotanod kell. Így meg könnyebben elhasználódik mint ha csak oda kéne érintened mint az Apple megoldásánál.
Bár arra lennék kíváncsi ha esetleg ez tönkre menne az iPhone-ban akkor mennyiért cserélnék illetve hogy utána hogy oldod fel pl a ujjlenyomatos zárat.
-
Parallaxis
addikt
Hát igen. Meg az sem mindegy hogy itt úgy lett megoldva hogy húzógotanod kell.
Hát igen, ezen a téren nagyjából 10 évnyi technológiai különbség van a két készülék között.
Bár arra lennék kíváncsi ha esetleg ez tönkre menne az iPhone-ban akkor mennyiért cserélnék
Semennyiért, a teljes készüléket cserélik ilyenkor.
(Mást nem is tehetnek, mert biztonsági okokból az olvasó kötődik az adott készülékben lévő SOC-hoz, másikkal nem is működik és másik olvasó sem azzal.)illetve hogy utána hogy oldod fel pl a ujjlenyomatos zárat.
Ha adott ideig nem használod a készüléket, vagy ha sokszor eredménytelenül próbálkozol, akkor belépési kódot kér.
-
Ck.
addikt
válasz Parallaxis #3162 üzenetére
De vajon mi a helyzet garancia után?
Az mar erdekesebb eset... a kolléga szerintem erre gondolt. -
SN2O
aktív tag
Sziasztok!
Sony Smartwatch 2-t használ valaki S5-el?
(Olcsón juthatnék egyhez most és érdekelne,hogy problémamentesen megy-e vele) -
Shoo
senior tag
Hali!
Kiköltözésünk megünneplésére gondoltam meglepem párom egy S5-el, de olyan csábító volt, hogy én se maradhattam ki belőle
Hát csak ámulok és ülök felette és gondolkodom, hogy hogy is kéne belakni. Rendszerint a szokásos tesztprogikat szoktam telepíteni, de nem akarom megalázni vele...
Egyből rendszerfrissítéssel kezdett és 4.4.2 van rajta...Üdv!
Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
-
Tamás88
őstag
Ezt az energiatakarékos mód a Sonynál már ismert megoldás, amit Stamina módnak hívják, és eléggé jótékony hatása van az aksira. A Kamera gyorsítótt illetve a lassított felvétel készítése lehetősége nagyon jó ötlet, ilyet a SGS 4 minibe is berakhatnák, mert hisz ez csak FPS kérése (Gyorsított felvételnél kevés fps-el, a lassítottnál viszont 120fps-el készül)
-
Criton
veterán
válasz Szellem. #3128 üzenetére
same problem...
Engem is érdekelne, mert ha a telefon beállításnál az elején megadom a google accountom, és mire végig megyek a beállításokon, és eljutok a főoldalra, már a frissítés felénél van, amit én sem akarok.... A javaslatok, hogy rögtön tiltsuk le a playben a frissítést nem megoldást, mert mire az ember oda eljut, a frissítés majdnem fele tényleg megvan.... -
Szellem.
nagyúr
válasz rutyika68 #3175 üzenetére
Szia!
Én beállítottam a leírás alapján, de a buzi ugyan úgy lefrissítette az összes alkalmazást!
Az összes telefonom elöl kivettem a listából a pipát és újra belépéssel ellenőriztem.Sehol se volt pipa.
Visszaállítottam a gyári adatokat a telón, végig csináltam a beállításvarázslót és az összes eddig használt programom leszedte a rohadék. -
rutyika68
őstag
Hali!
Gyári visszaállítás után a Beállítás/Fiókok/Mentés és visszaállítás/ Biztonsági mentés+Automatikus visszaállításnál pipa ki, mielőtt belépsz a fiókodba.
[ Szerkesztve ]
" Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"
-
Criton
veterán
válasz rutyika68 #3175 üzenetére
Igen, de ha elvileg az ember csinál egy Factory resetet, és újra megadja a kezdtek elején a google accountját, akkor az eszköz újra automatikusan hozzáadódik, és a pipa automatikusan bent lesz.
(#3178) rutyika68 ez az opció sem játszik, ugyan úgy minden gyári alkalmazást frissít automatikusan rögtön.
[ Szerkesztve ]
-
-
kodoboy
tag
Sziasztok!
Egy kérdés: Az hogy lehet, hogy a T-Mobilenál vásárolt készüléket nem a Samsung Magyarország hozta forgalomba??? Regeltem a telefont a samsung.com-on és ezt az üzenetet kaptam a regisztráció végén, így prémium gart és gari hosszabbítást sem tudok érvényesíteni!
Szerintetek?
Köszi
AttilaIntel Core2Quad 6600, Asus P5Q-EM, Asus V60 Cooler, Geil Black Dragon 4*1Gb DDR2 1066Mhz, Asus DV-215D, FSP BlueStorm II 500W, Thermaltake DH202 HTPC Case(iMON+VFD), Logitech MX5500
-
nfsu17
veterán
most jobb ötletem nincs, mint hogy a wifi sebességét lecsökkenteni valami minimálisra, mondjuk 10kbit/s és ugyan elkezdi letölteni a frissítéseket, de azért 10k-val 1 megabájt letöltése is idő, addig meg van időd eljutni a play-be, kivenni a pipát a frissítés elől, megszakad a letöltés, és nem frissül az app.
mikor elkezdtem belakni az s4-et, hasonlót akartam én is.
először nem adtam meg se gugli fiókot, se wifit, sőt sim kártya se volt benne.
nem is frissült semmi, bár playbe ugye így nem tudtam belépni, kivenni azt a pipát, csak a teló sw frissítését lehetett így kikapcsolni.
mikor betettem a sim-et, akkor meg rögtön felment mobilnetre, tehát ha lett volna gugli acc betéve, akkor már frissült volna. ez sem járható út.
aztán ha beállítom a wifit és megadom a guglit, akkor is frissül.szerintem ha nincs más megoldás, vagy engedni kell frissíteni (először és utoljára), vagy a net sebességét lekorlátozni addig.
-
kodoboy
tag
válasz bendegruz #3186 üzenetére
Nekem is volt már T-s samsungom, azzal nem volt ilyen "gond"! Szerinted mit tegyek? Ötlet?
Intel Core2Quad 6600, Asus P5Q-EM, Asus V60 Cooler, Geil Black Dragon 4*1Gb DDR2 1066Mhz, Asus DV-215D, FSP BlueStorm II 500W, Thermaltake DH202 HTPC Case(iMON+VFD), Logitech MX5500
-
dptrsk
addikt
válasz kodoboy #3185 üzenetére
Várj pár napot a reggel, ha a Samsung most hozta forgalomba 1-2 nap mire bekerül az online rendszerbe, nem számítanak rá, hogy azonnal eladja a bolt...
Ha akkor se megy hívd fel a Samsungot/T-t, nekem anno NoteII-nél(T Webshop rendelés) volt ilyen s megoldódott.[ Szerkesztve ]
-
kodoboy
tag
Már regeltem, így derült ki! Szerinted melyiket hívjam? Hol hatékonyabb a segítség? Samu?
Intel Core2Quad 6600, Asus P5Q-EM, Asus V60 Cooler, Geil Black Dragon 4*1Gb DDR2 1066Mhz, Asus DV-215D, FSP BlueStorm II 500W, Thermaltake DH202 HTPC Case(iMON+VFD), Logitech MX5500
-
dptrsk
addikt
válasz kodoboy #3192 üzenetére
Én azt tanácsolom várj pár napot(ha mondjuk holnap se megy hívd fel Őket) a regisztrációval(ha már megtetted töröld és próbáld újra), hogy ha valóban frissen a Samu által forgalomba hozott készülék, akkor bekerüljön a Samu online rendszerébe.
De felhívhatod a Samsungot is s megkérdezheted, hogy mit tegyél, megvan a számla, minden papír s mégse engedi regelni(szerintem a Samu tud segíteni Neked, a T kevésbé tudna segíteni)
-
kbadam83
senior tag
Valaki nem tudna nekem abban segíteni, hogy a gyári levelező kliensnél ha megjelenik, hogy van X bejövő e-mailem akkor ha azokat asztali gépen leolvasom akkor a telefonon is úgy mutassa, hogy már el van olvasva és nincs új bejövő üzenetem?
gmail-es sz email címem[ Szerkesztve ]
-
kodoboy
tag
Köszi mindenkinek, megoldódott a dolog, a gyári számmal volt egy kis bibi! A Samu segített!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.