- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FrankMonzano
őstag
Nem az ujitasokra gondoltam itt... az teny,hogy nem mindent kap meg az elozo modell. Itt inkabb arra gondolok,hogy az optimalizalast mar kisse felvallrol veszik,kidobjak,hogy oruljon a paraszt a 4.3 feliratnak a telefonjan,de valojaban ugyan olyan hitvany a rendszer,vagy meg rosszabb...
A nexus s igen,de a galaxy nexusra meg jon a 4.4. Hozza kell tenni,hogy a stock droid joval jobban fut egy gyengebb vason is,mint pl a TW-s Samu. Penz es ido szempontjabol a Nexus jobb valasztas,vagy a Tizen,vagy az iOS.[ Szerkesztve ]
-
Rengete
aktív tag
válasz Don't Panic #21898 üzenetére
Tényleg! Már el is felejtettem a púpos akksimat annyira oda vagyok itt a rendszertől. Pedig annyira púpos, hogy a papír már eltávolodott a műanyagtól és van egy 2mm-es lyuk közöttük....
-
nagyúr
-
legenda
válasz FrankMonzano #21901 üzenetére
ez nem igaz, az s2 esetén sem vették félválról még 2.5 év után sem a jb frissítést, ezért írtam, hogy egy kiszivárgott s3 próba vodás rom alapján nem szabad elhamarkodott véleményt alkotni a frissítés milyenségéről, hogy milyen lesz a végleges.
engem nem igazán érint a dolog, nem igazán használok egy évnél tovább egy típust, de s4 alatt most örömmel tapasztalom, hogy sokkal jobb az első hivatalos 4.3, mint a legjobb 4.2.2, pedig utóbbival sem volt probléma, ha az utolsó verziókat nézem.bulikavagyok; akár ki is hagyhatod, bár a re-partition által tiszta alapot teremtenél a rendszernek.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
nagyúr
-
Blade96
csendes tag
válasz mgTerminator #21908 üzenetére
Nálam S4en mikor fent volt a PowerAmp (megvásárolt!) akkor szívta az akksit, amint le lett törölve normalizálódott
-
Sword
őstag
válasz Rengete #21890 üzenetére
Nekem úgy ennyi 10 óra után, ha nem nyúlok hozzá, ennyi kijelző használattal nálam lemerülne
Szóva jó... Bár a kijelző használat se mindegy, hogy tök sötétre levéve vagy reflektornak használva, gondolom a kettő között lehet egy erős 6-7x-es szorzó is akksi használatban.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
legenda
válasz FrankMonzano #21906 üzenetére
megcsap néha az újítás szele, bár ennek az intervalluma változó, attól is függ, hogy milyen új típusok jellenek meg, és azok mennyire jönnek be, de eladni is sokkal jobb, ha van még rá gari bőven.
bő 16 éve mobilozok, 24 különböző típusnál járok, és ebből kétszer volt 1.5 év környéke - de az még 2007 környékén -, de amúgy sokkal rövidebb intervallum jellemző, az 1 év is ritka, talán két ilyen eset volt.mgTerminator; mondom, így csak találgatni lehet, gyakorlati próbával tudod kiszűrni a hibát.
-
legenda
válasz FrankMonzano #21914 üzenetére
nem csak azt, tavasszal még sony xperia z volt, előtte pedig iphone 4s egy évig, bár ezek előtt volt galaxy s2 és galaxy s is.
-
FrankMonzano
őstag
Nekem eddig az osszes "S"-em megvolt. S1-el kezdtem okostelefonos palyafutasomat,volt 2 kitero egy iphone 3gs es egy galaxy nexus szemelyeben.
Lehet,hogy ha kijon a Nexus 5 ravallalnek,vagy egy iphone-ra is akar.
Kivancsi vagyok meg a Samu fele Tizen projektbol is mi fog kisulni.[ Szerkesztve ]
-
PeLa87
aktív tag
Még egy kis segítséget kérnék...
A Note 3 tudja mind azon funkciókat amit az S4? Vagy miben különbözik a procin, ramon és kijelzőn kívül?
Megbízható és olcsó tárhely: https://cweb.hu/ugyfeladmin/aff.php?aff=99
-
legenda
válasz lajki7 #21925 üzenetére
nekem nincs véleményem, mivel még nem próbáltam ki, így azt sem tudom, hogy mit és milyen szinten lehet beállítani, a leírásokra meg nem adok, nem elég részletesek.
komoly adatok védelmére készítették, nem pedig arra szolgál, hogy most aztán mindenki elrejti az asszony elől, hogy kiket hívott, kiknek írt üzenetet...stb. (nem mondom, hogy erre nem jó, majd kiderül...)[ Szerkesztve ]
-
Blade96
csendes tag
Szerintetek Odinnal felrakjam a 4.3-as XEH-s romot vagy várjak amíg (F)OTA kijön? Most a legfrisebb 4.2.2-es XEH van rajta, de ugye nem dobja, hogy lenne update..
-
lajki7
senior tag
Ez a Next 3d luncher jo ronda borzaszto
iPhone 11 Pro
-
lukoz
aktív tag
Ez a 4.4-es progicsomagban lévő kamera szoftver elég silány. Meg maga az indító is elég csúnyácska szerintem. Remélem a Samu azért széppé varázsolja majd! :-)
-
Blade96
csendes tag
válasz szabosasito #21938 üzenetére
Magyar XEH. Nekem is ez van fent. Hát nem tudni mikor jön ki, de nggabi jóvoltából már fel lehet rakni Odinnal Én most mentem a cuccokat és utána rakom fel
[ Szerkesztve ]
-
Blade96
csendes tag
válasz szabosasito #21941 üzenetére
Szerintem jövőhéten vagy legkésőbb utána, de biztosat nem tudok mondani, ezért inkább Odinnal rakom fel
-
zola-
őstag
Németországban MediaMarkt-ban vásárolt galaxy s4-re van itthon valami garancia?
-
borsodika
őstag
Ha jól tudom akkor Samsungos 1 év, kell hozzá a számla is és nem kérhető hozzá a prémium szolgáltatás (helyszíni javítás, futár)
De mintha úgy olvastam volna, hogy az itthoni MM-en keresztül is lehetne intézni a gart.[ Szerkesztve ]
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
Maxentius
addikt
Nekem a Kies által frissített BTU 4.3-ban nem volt WiFi, ellenben ahogy ráraktam ezt a 4 fájlosat, egyből jó lett, másnak meg ezzel nem jó...
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok