- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KakasSoft
tag
-
Mattb
senior tag
Es megint nincsen mobilnet... mi a fene lehet a baja?
Szerk: Sikerült! Mivel a telefon függetlenként volt vásárolva, gondolom ezért kavart be az APN.. csak nem értem, hogy akkor gyári állapotában hogy ismerte fel, na de mind1, a lényeg hogy megvan.. jöhet a teszt
[ Szerkesztve ]
-
JJ hunter
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan problémával küszködök már elég régóta (mióta először használtam a zenelejátszót), hogy random a képernyőzárra kiteszi a zenelejátszót, és ha feloldom a képernyőzárat, akkor ki kell lőnöm a lejátszót. Általában akkor, ha felmegy illetve lejön az itthoni wifimről. De néha meg csak úgy a 3G-n. Erre van ötlete valakinek, hogy mitől lehet? Azóta már volt több újraindítás, és a gyári szűz rom van rajta. Előre is köszi a válaszokat!
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
KakasSoft
tag
válasz Jhonny Cage #1083 üzenetére
100 nem fér bele a karikába, root valóban így van.
-
Mattb
senior tag
válasz Jhonny Cage #1083 üzenetére
Akkor eleg letolteni playbol? Es melyik menupontot kell aktivalni?
-
SSanya
csendes tag
Sziasztok!
Van egy SIII Neo+-os telefonom, és egy ilyen képernyővédőt néztem ki magamnak:
[link]Van-e valakinek tapasztalata egyrészt az ilyen képernyővédőkkel, másrészt az ebay-en árult hasonló cuccokkal? Ez a képernyővédő az, aminek mondja magát? Tényleg egy karcálló, ujjlenyomat-álló cuccot kapok? Rendelt-e már, ill. használ-e valaki ilyet? Mennyi idő alatt érkezhet meg?
Illetve még egy dolog, a linken található képernyővédő SIII-hoz van. Jól tudom, hogy az SIII Neo+-ra is fel lehet ugyanezt tenni?
Előre is köszi, ha valaki tud valami infót adni a fentiekről.
Üdv: Sanya
-
KakasSoft
tag
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811
Ha ez van neked is, ne feledd nem minden fog menni lollipop alatt. Pl. ezzel csináltam, hogy ne kapcsoljon ki 0%- nál gyári rom alatt. Itt sajna nem működik még. Ha ez van fent vagy felrakod akkor fog csak működni, ha gyors újraindítást csinálsz az xposed-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest