- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland0224
senior tag
válasz Samsung SPS #1699 üzenetére
Köszi akkor visszaviszem a media marktba vigyem mert ott vettem vagy a samsungboltba ?
-
Blac1
aktív tag
Ezt most néztem. https://my.samsung.hu/premium-assistance
Ezekszerint a mi telefonunkra is érvényes a prémium garancia? A listában legalábis szerepel.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv.
Telefon vásárlás előtt állók figyelmébe: ÍGY VEGYETEK SAMSUNG TELEFONT!!!
Öt hónappal ezelőtt vásárolt Samsung Galaxy S3 Neo készülékemnél időszakosan előforduló hiba lépett fel. Az akkumulátor feltöltése után fokozatosan merülni kezd, majd egy ponton a töltöttségi szint kijelzése leáll, és nem jelzi tovább a merülést. Persze a teljes lemerülés után a készülék kikapcsol. Emiatt már négy alkalommal volt szervizben. Négyszer szoftvert frissítettek, háromszor!!! pedig akkumulátort is cseréltek. A Samsung nem hajlandó a készüléket sem megjavítani, sem kicserélni. A szervizben a munkafelvevő elmondta, hogy alaplap hibás a készülék, de a szerviz csak az akkut cserélgeti. Ezek szerint az összes Samsung akku rossz. A Samsung ügyfélszolgálatnál a harmadik javítás után kértem a készülék kicserélését, de azt a választ kaptam, hogy a törvény lehetővé teszi számukra, hogy a kicserélés helyett a kijavítás mellett döntsenek, és mivel a termék cseréje aránytalanul nagy többletköltséggel járna a kijavításhoz képest, a kijavítás mellett döntöttek. Ezek után újra kicserélték az akkumulátort, és szoftvert frissítettek. Hát nem csodás! Ugyanúgy nem csináltak semmit, mint az előző három alkalommal. A Samsung szórakozik a vásárlókkal, úgy gondolja, hogy ők megtehetik. Nyilván az akku számukra filléres dolog, az alaplap meg többe kerülne, pláne a csere, ezért a kifárasztásos módszert választották, majdcsak feladja a vevő, és vesz egy másik telefont. Gusztustalan, vevőriasztó üzletpolitika.
Szóval ha kifogtok egy hibás Samsung telefont semmi jóra ne számítsatok. -
pinnacle
nagyúr
válasz #67831552 #1704 üzenetére
Lehet, hogy azért érdemes megkérdezni az NFH-t, hogy ezt a javítgatást, meddig lehet csinálni. Addig nincs más, mint mindig vissza kell vinni, talán ők unják meg hamarabb.
Nektek a GPS-el nincs gondotok? Wazze, Szülinapp, iGO-val próbáltam, de elég sűrűn megszakad a kapcsolat. GPS Fix visszahozza, de egy idő után megint megszakad. Samsung Tab 3, iPhone 4S, közben gond nélkül működik.
-
dzsi23
addikt
válasz #67831552 #1704 üzenetére
"ÍGY VEGYETEK SAMSUNG TELEFONT"... szerintem inkább "ÍGY VEGYETEK TELEFONT"!
Nem a Samsungot védem, mert tényleg nagy g.ciség, amit csinálnak, de szerintem sok másik gyártó is ilyen. Mondjuk az enyémre emagos gari van, nem gyári, de remélem, sosem kell megtudnom, hogy ez mennyire jó. -
KakasSoft
tag
Szolgálati közlemény: Az új viber már 5 napja megy és nem okozott eddig "mm-qcamera-daemon" hibát cm12.1 alatt.
-
huberpe
aktív tag
sziasztok!
találkozott e már valaki olyan problémával, hogy a mobil adatkapcsolat egyszercsak megszűnik működni?
elég gyakori jelenség nálam, szinte mindenhol ezt produkálja (térerő problémát kizárnám). ha kikapcsolom/bekapcsolom a mobil adat opciót utána egy darabig megint jó, majd kezdi előről.
telekomos vagyok, már próbáltam több apn-t is, mindenhol ez van.
ötletek? -
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #1705 üzenetére
Erre a GPS problémára nincs ötletetek? Attól tartok hiába viszem szervizbe, mert gyorsan műholdat talál, csak menet közben veszíti el. Gondolom nem fognak próbakört menni vele, hogy teszteljék. Szerintem hardware-s hiba, mert 4 különböző térképpel is előjött.
huberpe ilyen nekem is előfordul a Blue Mobilnál, azt hittem ez a szolgáltató hibája.
-
JJ hunter
aktív tag
válasz huberpe #1709 üzenetére
Szia,
Ez nalam is eleg gyakori hiba. Bosszanto dolog nagyon. En arra gondolok, h vmi app miatt van, bar tul sok appot nem tettem fel. Majd ha lesz idom, nyomok egy gyari visszaallitast, meg legyalulom az egeszet. Nalam kb 1-2 honapja van ez a hiba, es en is telekomos vagyok. Terero 3-4palcikan van, cdak epp nincs netem.
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
Ramo
tag
Sziasztok! Ha érdekel valakit fehér színű bőrhatású hátlap, írjon nekem. Feketét rendeltem de fehér jött... Bontatlan...
-
Ramo
tag
http://m.ebay.com/itm/381062077804?_mwBanner=1
Ilyen, fehé...
-
Bözsi néni
csendes tag
Melyik a legújabb android frissítés ehhez a telohoz?
-
kezdő laikus
csendes tag
válasz gyuri2008 #1714 üzenetére
Én is rendeltem két fehéret, rendben is vannak, de idővel elkezdtek potyogni róluk a samsung felirat betüi :-)
Az enyémen már nincs egy se, így egységes fehér. Zsebben, tok nélkül hordom, gondolom ezért jött le ilyen gyorsan. Számomra ez nem probléma, azoknak írom, akiknek esetleg ez szempont. -
veterán
válasz kezdő laikus #1716 üzenetére
Nekem kb 1 hónapja van meg, és minden betű a helyén van
-
Ramo
tag
Gazdára talált a fehér hátlap... Ez gyors volt...
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
Tervezek egy ilyen telót venni, de a PH tesztben panaszkodtak a beszélgetés minőségére, és a hangszóró gyengeségére.
Szerintetek?Köszönöm!
Üdv:
AceÜres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
huberpe
aktív tag
válasz Ace Ventura #1719 üzenetére
ezt sajnos csak megerősíteni tudom. eddigi leghalkabb telefonom. full hangerőn is. ha beszélek pl barátnőm sony m2-én, le kell vennem a hangerőt félre, mert leesik a fejem.
-
veterán
válasz Ace Ventura #1721 üzenetére
Nekem semmi gond nincs a hangerővel.
Mondhatnám tökéletes, pedig a bal fülemre gyengén hallok. -
Blac1
aktív tag
Nekem sincs semmi gond a beszélgetés hangerejével.
-
JJ hunter
aktív tag
Szia,
Nekem sincs semmi gondom ezekkel.
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
KakasSoft
tag
Kísérletezők figyelmébe: Rox alapú cm12.1http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3-neo/development/rom-ressurection-remix-s3-neo-t3123799. Tk gapps link is itt található.
-
KakasSoft
tag
válasz Roland0224 #1726 üzenetére
Most nem kísérletezek, mert kell a telefon, de majd meséld el milyen.
-
KakasSoft
tag
válasz Roland0224 #1728 üzenetére
Ok. A Rox féle cm12.1 van fent? Naptár működik?
-
KakasSoft
tag
válasz Roland0224 #1731 üzenetére
Ok. Hajrá.
-
KakasSoft
tag
válasz Roland0224 #1731 üzenetére
Frissült a rom megint, meg új gapps-ról is írnak.
-
Bözsi néni
csendes tag
Sziasztok!
Ez vagy a Lenovo s850 a jobb telefon? -
dzsi23
addikt
válasz Bözsi néni #1734 üzenetére
Üdv.!
Egyértelműen ez a jobb... erősebb chipset (S400 vs. MT6582), több RAM (1,5 GB vs. 1 GB), kicsit nagyobb akku, AMOLED kijelző (vs. IPS - ez szubjektív), és még olcsóbb is a legtöbb helyen. -
Bözsi néni
csendes tag
És ez vagy a xiaomi redmi 2 1/8 a jobb?
-
sredna
csendes tag
Kedves Mindenki!
Érdekelne, hogy találkoztatok-e már Neo-nál a korábbi SIII-asokra jellemző, alábbi problémákkal?
- kamera, vaku, hangszóró környékén repedező hátlap?
- repedések a kereten?
- egy idő után recsegő-ropogó hátlap?
Persze normál felhasználás mellett. Remélem, a Samsung ezeket a hibákat nem követte el a Neo-nál is...Üdv,
Egy friss Neo tulaj
-
dzsi23
addikt
válasz Bözsi néni #1736 üzenetére
Ez.
(#1737) sredna:
User error... magától nem fog elrepedni. -
PrinceHerceg
őstag
Szia!
Sajna igen!
A Páromnak konkrétan 4 hónaposan produkálta ezt a dolgot, normál használat mellett! Neki a hangerőszabályzó aljánál lett egy kis repedése... de a szervizben elv megtudják vizsgálni, hogy anyaghiba avagy ejtés okán történt a dolog!
Más kérdés:
Antutu-val mennyire lehet jól identifikálni egy eredeti vs klón telót, esetünkben NEO-t? Az oks, hogy sok változós a dolog, de vajon egy klónnál is ugyan azok a specifikációk, értékek jönnek ki, mint egy eredetinél?
Én még egy megszólalásig hasonlót sem akarok venni, márpedig épp függőben van egy és nagyon nem akarok ráfaragni...
Köszi az S.O.S gyors választ mindenknek!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz PrinceHerceg #1740 üzenetére
Szia
Pl ,a mediam........biztos, hogy nem klón telefont veszel.
Ha a ph,veszed csak számla és eredeti samsung garanciás sem lehet klón. -
PrinceHerceg
őstag
válasz gyuri2008 #1741 üzenetére
Szia!
Köszi a kommented, de sajna esélyes volt a dolog, bár szerencsére kellemesen csalódtam!
Szerencsére tényleg nem az volt! Mondjuk volt nálam egy tuti eredeti is, h bizonyos legyek róla, de úgy gyorsaságra mint kijelző minőségre, ugyan az volt a kettő. Természetesen belsőleg is pöcre ugyan azok, szóval megvagyok nyugodva! 40k-ért pedig végképp jó vételnek tartom, 8 hónapos dobozban tartott használ ellenében...
Ámen!
[ Szerkesztve ]
-
sredna
csendes tag
válasz PrinceHerceg #1740 üzenetére
Köszönöm az észrevételeket, akkor azért nem árt az elővigyázatosság...
-
KakasSoft
tag
válasz Roland0224 #1743 üzenetére
Nekem Rox cm12.1 van, jól megy. Az új viber már jó, nem okoz hibát. Melyik gapps-ot raktad fel? Mert az is tud galibát okozni. Nekem XX a verzióm, ha jól emlékszem neked XC.
-
KakasSoft
tag
válasz Roland0224 #1743 üzenetére
Írtam korábban, hogy frissült a remix verzió 06.05. Ez van fent?
-
JJ hunter
aktív tag
Sziasztok!
erre valaki tud megoldast?
Nalam azt figyeltem meg, hogy a 3G alatti nyilak alapjan a feltoltes "megy", tehat valami adatot csak kuld, viszont a letolto szal egyaltalan nem villog. Valami program blokkolhatja?Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
darkmann
őstag
válasz KakasSoft #1745 üzenetére
ROX-féle CM12.1 RULEZ!
Stabil, gyors, i love it!
Rátettem egy Dark témát menüháttérnek, meg Materialt stílusnak, mert a gyári fehér kisüti a szemem, meg ahogy olvastam az Amoled szereti a sötét hátteret, kevésbé merül.Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest