- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
KakasSoft
tag
válasz Roland0224 #1842 üzenetére
Nem próbáltam, remix-elek.
-
Mágus2
Közösségépítő
Kicsit szomorú vagyok. 1,5 hónapig hibátlanul működött a készülék, de degnap megadta magát. Nagyon lassan frissíti a képet a kijelzőn, melegszik nagyon(beakad a régi háttér, elmosódik a kép görgetésnél), sajnos vissza kellett vinnem gariztatni.
Volt factory reset, wipe, meg minden, nem segített semmi.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok...mostanában szarakodik a wifim ha be van kapcsolva a mobilnet.csatlakozik...szétkapcsol...csatlakozik....szétkapcsol...valakinek volt vagy van hasonló problémája?mitől lehet?
-
törölt tag
Már rájöttem mi volt a vaj...be volt kapcsolva az inteligens hálózat választó...a trlefon nem tudta eldönteni hogy a milibilnetet vagy a wifit hadználja...nálatok is jelentkezik ez a probléma ha ez be van kapcsolva?
-
darkmann
őstag
válasz Roland0224 #1852 üzenetére
Blisspop vs Rox-féle CM12.1 eddigi tapasztalatok, Blisspop előnyök:
-akksi készenléti fogyasztás kb. ugyanaz, 2-3% óránként,
-nagyon sok beállítási lehetőség, pl. a gyorskapcsolók háttér és ikonszínét is lehet állítani,
-rengeteg használatot könnyítő beállítás: pl. gesture-ök (pl. bal oldalt nyomom kicsit hosszan a képernyőt, utána rajzolok egy N betűt, és elindítja a naptárt, de gyakorlatilag bármire lehet gesture-t beállítani, akár közvetlen tárcsázásra is), AppCircle és AppBar (alkalmazásikonokat lehet rájuk pakolni, aztán pl. ha jobb oldalt hosszan érintem a képernyőt, akár egy másik alkalmazásablakon belül, akkor előjön az AppBar vagy az AppCircle és el lehet indítani a másik alkalmazást akár lebegő ablakban is anélkül, hogy kilépnénk az éppen használtból), SlimPie (ezt még nem próbáltam)
-Real Racing 3 sokkal gyorsabban töltődik be, a pályák is játék közben
-Antutu pontszám kb. ugyanaz, de a gyári Romnál mindkettő kb. 3000 ponttal többet adott (18400 vs. 21200)
-Kernel Auditor, amivel Kernel szinten lehet a CPU, RAM, I/O, cache méretét/sebességét állítani, CPU és akksi hőmérsékletét monitorozni, stb.!
-sokkal rövidebb boot időEddig sokkal jobban bejött, mint a Rox-féle CM.
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
havelk
csendes tag
Sziasztok,
pár napja én is megvettem a Neo-t.
Alapvetően meg vagyok vele elégedve, az egyetlen problémám a melegedés. Már böngésző használattól is jelentősen melegszik, leginkább a készülék alsó része.
Ez mindenkinél előfordul, vagy csak nekem nem volt szerencsém? -
AngiBangi
újonc
Ez a melegedés engem is aggaszt, hosszabb távon gondolom nem tesz jót a készüléknek. :
Nem akarok hülyeséget kérdezni, de valahogy nem lehetne ezt kiküszöbölni? -
pinnacle
nagyúr
válasz #51970304 #1858 üzenetére
Nekem is a kikapcsolás oldotta meg a problémát. Nagyobb gond, hogy dobálja a hálózatot. Hiába mutatja, hogy van, még sincs. Mobilinternet ki-be kapcsolása néha megoldja. Valakinek volt már ilyen gonddal szervizben a telefonja? GPS vétel sem túl stabil. Attól tartok ez a telefon, nem az S3 alkatrészeiből lett összerakva. Energiatakarékos üzemmódban is nagyon melegszik navigálás közben. Talán ilyen tartó javít valamit.
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz pinnacle #1863 üzenetére
Persze, hogy nem az S3 alkatrészeiből lett összerakva... más SoC, más RAM mennyiség, valszeg a kamera is más, talán a kijelző is, na meg ki tudja, még mik. Külsőre ugyanaz, de kb. ennyi. Minden típusnál előfordulnak hibás példányok, így ennél is. Én még nem tapasztaltam adatkapcsolat-hibát, GPS-t nem gyakran használom, de eddig az is rendben volt. Viszont a GPS-t sokkal könnyebb leárnyékolni, mint a mobilnet vagy wifi antennát, szal előfordulhat, hogy elveszíti a jelet, ha pl. zsebbe rakod, vagy a kocsiban ide-oda rakod.
-
Zsoltinho24
tag
Sziasztok.Olvasom itt a hozzászólásokat és azon gondolkodom hogy egyes embereknél miért dobálgathatja a mobilnetet Nem rég kaptunk egy kis frissítő csomagot.Nem lehet hogy a frissítés okozhatta ezt a problémát?amúgy néha nekem is dobálja de ritkán.A GPS sem stabil nálam de úgy vettem észre hogy a frissítés előtt minden oké volt.a GPS is hamar fogott jelet szinte másodperceken belül talált jelet.Most meg várni kell vele.
[ Szerkesztve ]
-
JJ hunter
aktív tag
válasz Zsoltinho24 #1867 üzenetére
Szia,
En december vegen vettem a telomat, gyari fuggetlen, es en nem frissitettem semmit. Gyari 4.4.2 van rajta. Alapsav verzioja XXUANF2.
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
pinnacle
nagyúr
válasz JJ hunter #1866 üzenetére
Szia! Bluemobil (Telekom). Független telefon, már a frissítés előtt sem volt stabil. S Advance-nek sem volt jó a GPS-e, Samsung Fame ( ez egy olcsó telefon volt, kár, hogy nem ezt a vevőt vitték tovább, nagyon gyorsan talált jelet, és stabilan tartotta), Tab 3-nak viszont igen.
-
Roland0224
senior tag
Nekem is jelentkezett már ez a netes probléma. Az adatokat küldi viszont nem fogadja ( legalábbis én így értelmezem a nyilakat gondolom a felfele nyil amikor kuldi a lefele amikor fogadja az adatokat). De csak a gyári kit kat-nel jelentkezett eddig más romoknál nem.Viszont ha kikapcsolom a mobil netet aztan vissza utána jó. Engem is zavar ha van valakinek ötlete,hogy hogyan lehetne megoldani az legyszi írja le mert időnként így elég zavaró. A GPS-t nem nagyon használom amikor használom akkor jó.
U.i.: T-mobile-os vagyok bár nem tudom hogy ez számít-e .[ Szerkesztve ]
-
JJ hunter
aktív tag
válasz Roland0224 #1872 üzenetére
nálam is az első hónapokban semmi baj nem volt a mobilnettel. Kb. április környékén kezdődött az egész.
szerk:
(#1873) pinnacle : Az IGO-t leszedtem, mikor volt ez az ingyenes időszak, de még nem használtam. A guglimapon simán műxik a gps.
[ Szerkesztve ]
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok. Körülbelül 8 hónapja van meg a Neom. A gps és a mobilnet is tökéletessen működik. Független és nem frissìtettem, és eredeti gyári rendszer van rajta. Telenoros előfizetésem van. Két kollégámnak is van ilyen telefonja és egyik sem panaszkodik ilyen hibára.
-
Roland0224
senior tag
nem tud valaki valami jó romot a telóra ? Mert eddig kb. az összes lollipoppot kipróbáltam de 2 hétnel nem bírtam tovább egyikkel sem vhogy mindig visszatérek a gyárihoz de ez sem az igazi hiányzik a lollipop de ha váltok mindig megbánom
Nem tud esetleg valaki valamit gyári frissítés lesz-e vagy sem ? -
Amalgam
aktív tag
Miért nem ismeri fel a teló az USB stick-et? Tudnátok segíteni?
Kedvenc telefonom a Galaxy Note 6
-
-
Roland0224
senior tag
Most kit kat-en vagyok jelenleg is ez az alap minden rom előtt biztonsági mentés mert úgy is visszatérek ide
A kérdésre válaszolva ezek a ki apró ujjitások pl.: 2 szer ranyomok gyorsan aalz allapptsavra es lezarja a kijelzőt,a kinézet,a feloldási kijelző és még egy kető ez csak így eszembe jutott -
Roland0224
senior tag
válasz Roland0224 #1885 üzenetére
* ezek a kis apró ujjitások
-
darkmann
őstag
válasz Roland0224 #1881 üzenetére
Esetleg Blisspop?
Én imádom, rengeteg testreszabási opció van, fentebb is írtam róla.
[link][ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
-
Blac1
aktív tag
Ezért ìrtam hogy nem 100%-ig az. De azok a telefonok amik egyáltalán nem otg képesek azok y otg kábellal és töltővel sem látja az usb sticket. Egyébként ez nem trükközés. Nem ez az egyetlen telefon amelyik csak ìgy otg képes. Sajnos direkt ìgy van csinálva. Az sem véletlen hogy lehet gyári Samsung y otg kábelt is venni. Csak annak egy kicsit húzos az ára
[ Szerkesztve ]
-
darkmann
őstag
válasz Roland0224 #1893 üzenetére
Én csak egyszer futtattam Blisspopon, de akkor 21200-at dobott. Nekem a gyári rendszeren csak 18400-at adott az Antutu.
-
darkmann
őstag
nem is én hoztam fel a témát. A lényeg az, hogy a Blisspop nem KitKat. Villámgyors, mentes minden felesleges apptól (pl Samsung alkalmazásbolt, kiválóan testreszabható (nem csak hátteret lehet változtatni), az alkalmazások gyorsan indulnak/működnek.
[link][ Szerkesztve ]
-
Roland0224
senior tag
nekem ez a 19 600 pont úgy jött ki hogy elég sok minden volt a telefonon vagy 8 játék (pl real racing 3,arcane legends, angry birds 2...) a belső tárhelyem eléggé megtelt kb. 1,5 giga szabad maradt a 14- ből (annyi van ha jól emlékszem) meg nagyon sok alkalmazás van rajta nekem is volt 20.000 pont de akkor nem volt rajta ennyi minden
-
dzsi23
addikt
válasz Roland0224 #1897 üzenetére
Az tökmindegy, hogy mi van feltelepítve, ha éppen egyik sincs elindítva, a teljesítményt nem befolyásolják.
Persze, ha már sír a rendszer, hogy nincs elég hely, akkor lehetnek ingadozások.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest