- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezso
tag
válasz unyadavid #452 üzenetére
Én meg pont ellenkezőleg. Megvettem a telefon, de már előtte rendeltem rá egy minőségi fóliát.
Azután kiderült, hogy ezen is van gyárilag.Az enyém is eMAG-os, de a garanciára én is kíváncsi vagyok. Az nem a legjobb lehetőség, hogy kiviszik romániába és legalább 3 hét, amíg visszakapod. A normál S3 prémium garis és házhoz jön a szerelő.
Az emag oldalán ez áll:
"Az eMAG által értékesített és kézbesített termékek garancia-tanúsítványa lehet:- direkt a gyártó által kiállított (ha a gyártó rendelkezik országos szervizhálózattal), vagy
- az eMAG.hu által kiállított."Mivel a Samsungnak van országos szervízhálózata, fel sem tételeztem, hogy nem gyári garancia lesz rá.
Szerintem ez megtévesztő, mert ha ezt tudom, nem veszem meg a telefont, bár egyelőre jól működik ezért nem volt szívem visszaküldeni.
[ Szerkesztve ]
Havas utakon szeretek vezetni, mert olyankor a mazsolák nem jönnek ki, a "vérprofik" pedig már az árokban vannak...
-
zsoika
addikt
válasz JJ hunter #453 üzenetére
Tehát azt mondod hogy neked is sima fóliával jött a teló az emag-tól? Mert akkor vagy megkönnyebbültem vagy mind a 2en már használt vagy nem tudom milyen készüléket kaptunk. Valaki megírhatná(nem emagos) milyen fólia volt rajta amikor megvette!
ezso: Akkor keressek egy SAMSUNG hivatalos szervizet, hátha itt Mo-n megcsinálják ...de legalább is megnézik és nem 3 hét mire viszontlátom?![ Szerkesztve ]
-
JJ hunter
aktív tag
igen. Nekem is sima fólia van a kijelzőn, nem a samsungos amoledes logós leszedhető. Gondolom az új samu mobilok is ugyanolyan hivatalos fóliával jönnek ki, de ezt nem tudom biztosra. Reggel gyorsan bekapcsoltam, de nem volt semmi adat rajta. Bár ennél mélyebbre is lehetne nézni, de ezt már nem akarom mókolni
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
ezso
tag
Nem fogják megcsinálni, mert a Magyar szervíz garanciapapírt és számlát kér (tudomásom szerint) és az csak Emag-os van.
JJ hunter
Nálam ezt írja:
Model: I9301I Galaxy S3 Neo
Brand: SAMSUNG
IMEI: TAC: xxxxx5 FAC: 06 SNR: xxxx05 CD: 5
BASIC INFORMATION:
Device type:
Smartphone
Design:
Classic
Released:
2012 r.
SIM card size:
Micro Sim
GSM:
850 900 1800 1900
HSDPA:
850 900 1900 2100 HSPA+
Dimensions (H/L/W):
136.6 x 70.6 x 8.6 mm, vol. 82 cm³
Display:
SUPER AMOLED Color (16M) 720x1280px (4.8")
Touch screen:Weight:
132 g
Time GSM (talk/stand-by):
14 / 330 hrs. (13.8d)
Battery:
Li-Ion 2100 mAh
Built-in memory:
16384 MB
Memory card:
MicroSD max. 64 GB
RAM Memory:
1536 MB
Android 4.4
CPU type:
Qualcomm MSM8228
CPU freq.:
1400.0 MHz (4-core)[ Szerkesztve ]
Havas utakon szeretek vezetni, mert olyankor a mazsolák nem jönnek ki, a "vérprofik" pedig már az árokban vannak...
-
JJ hunter
aktív tag
sajnos vissza kell küldenem a telót...
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
kovicska
aktív tag
Ma lecseréltem a telefont, vagyis a feleségemnek adtam. Nekem soha semmi problémám nem volt vele, ezt kívánom másnak is.
Huawei Ascend G7 lett az utód.
[ Szerkesztve ]
Mortui Vivos Docent
-
JJ hunter
aktív tag
válasz kovicska #474 üzenetére
koszi szepen.
Mas:
Beszeltem a samu ugyfelszolgalattal. Mivel nem ok ertekesitettek a telot, nem tudnak utananezni imei szam alapjan. Igazabol annyi a problema, hogy az imei checkker oldal nem dob ki semmit az en imei-mre, illetve a garilevelen a S/N alatt a telo dobozan levo vonalkod szama van, es nem a telo S/N-je.
Szerintetek emiatt visszakuldjem, vagy bizzak benne, hogy nem lesz semmi problema? :SSamu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
zsoika
addikt
válasz JJ hunter #477 üzenetére
Én is visszaküldeném, de legalábbis felvenném a kapcsolatot velük írásban(a szó elszáll) . Újévig tesztelem az asszonyom telóját és ha megint jönnek a hibák akkor repül Bucurestibe . Apropó hibák .....előjött egy újabb hibajelenség. Már 2x is előjött, hogy du.16,00körül telefon 100% töltöttségen -leveszem a töltőről-, normál telefonálások estig, aztán 1/2 óra facebook+kicsi internet és megyünk aludni......hajnali 2.óra, arra ébredünk hogy a teló pittyeg, -csatlakoztassa a töltőt- MIVAAAAN??! Jó teló ez, nem lehet mellette unatkozni, van min agyalni.
-
Daneee14
tag
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy időnként meghal a kamera. Vagy csak nem működik, vagy szoftverhibát ír ki és kéri indítsam újra a programot, de ez nem oldja meg. Mindkét esetben a teljes újraindítás segít.
Valami ötlet mi miatt lehet ez? Az előlapival semmi gond, a hátlapi esetén jön elő a probléma. -
zsoika
addikt
válasz Andrewstarr #480 üzenetére
Azóta nem csinálta, elemben újabbnál-újabbakkal örvendeztet meg minket.
-
Bailey
senior tag
válasz Daneee14 #479 üzenetére
Ha nem indul a kamera és meleg a készülék nézzétek meg az akku információknál hogy mutat-e egy mm-qcamera-daemon nevű folyamatot? Nálam is volt egy Neo és találkoztam én is ilyennel. Sok fórum foglalkozik ilyen problémával, nem csak a Samsungnál, hanem Nexusnál is, mert ez a fórumok szerint a 4.4-ben lévő bug. A Galaxy S5 fórumban is olvastam erről. Bár érdekes módon nem minden típust érint. 1 hétig használtam egy S3 Neo-t és kétszer is előjött a hiba, a Note 2-nél nyár óta van fent hovatalos 4.4.2 és egyszer sem találkoztam vele.
[ Szerkesztve ]
-
Borg76
tag
Én részben az amoled miatt cseréltem, nem tudom megszokni az ips fakóbb szineit. Működésre eddig hibátlan, teszi a dolgát, nem akad, nem fagy, a gps-t még nem próbáltam, de ma arra is sor kerül. Szerintem teljesen korrekt ajánlat a középmezőnyben
-
Szabyka_
tag
Tegnap megvettem a Neomat, Euronicsba 59500ft volt! 4.4.2 van rajt, lesz rá 4.4.4 nálunk is ? 5.0 vajon lesz rá valamikor ? Amúgy tetszik a teló csak sok wifinél érezhetően melegszik a hátulja ...
-
tanzara
csendes tag
Sziasztok. Nagyobb képernyőre vágyom, és a Sony Xperia V-met cserélném erre. Esetleg valakinek van tapasztalata a két teló kamera képességeit tekintve? Mert a Sony nagyon jó képeket készít, és ha az S3 Neo nem ütné meg ezt a szintet, akkor nem igazán váltanék.
-
unyadavid
senior tag
Én csináltam vele pár képet, nézd meg őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Rendszergazda topic
- ASUS routerek
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest