- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
saiyajin
senior tag
Hali! Az új frissítés után csak nálam villódzik a kijelző fényerő állításnál vagy más is tapasztalja?
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
Zamasun
aktív tag
Lassított videófelvételt ha visszanézitek, nektek is szaggat 13 alatt?
[ Szerkesztve ]
-
espista
senior tag
Nekem 3 napja megjött a 13, tegnap pedig egy kisebb frissítés. Egyelőre semmilyen probléma nem jelentkezett nálam. A rendszer kicsit gördülékenyebb, gyorsabb és a felület kicsit "krémesebb". S20 Voda.
[ Szerkesztve ]
Romani ite domum!
-
Zamasun
aktív tag
Összességében a teló szárnyal az A13 alatt, semmi bugot nem veszek észre, az új fícsőrök is nagyon jók.
-
nebulo5
senior tag
Két hete, egy kihagyhatatlan lehetőség révén jutottam hozzá egy S20+5G telóhoz. Huawei-ből költöztem, amit még a megszokott használat alapján, simán tudtam volna még akár 1 - 2 évig is használni. Örülök az "új" telefonnak és sikerült már "belakni", remekül teszi a dolgát. Nagyon alap szinten "értek" a beállításokhoz, ez ügyben is írom ezt a post-omat!
Rendszeresen frissítem az applikációkat, amire szükségem van letöltöm. De most megjelent a lehetősége a 13-as szoftver frissítésnek.
Mi van, ha egyszerűen rányomok a frissítésre és hagyom, hogy tegye a dolgát? Nem tudok (még sosem csináltam) mentést végezni. Nem szeretném, ha "tégla" lenne a készülék frissítés eredménye. Vagy ez a baki már kizárható a mostani telefonok fejlettségével?
Tudom, most sokan megmosolyogtok és megkérdőjelezitek a szükségességét egy ilyen telefonnak az esetemben. De a "fejlődési szándék" meg van bennem...
Szóval: frissíthetek probléma nélkül?
Előre is köszi az építőjellegű hozzászólásokat!Üdv: nebulo
-
Rinocerosz
őstag
válasz nebulo5 #8660 üzenetére
Szia!
Szerintem mehet gond nékül az új rendszer úgy gondolom a telefonból már tégla nem lehetne csak csatlakoztasd töltőre vagy legyen feltöltve rendesen. A legrosszabb esetben is a Samsungnak van SmartSwitch nevű szoftvere windowsra,mac-re... vagy külsős program Odin amivel fel lehet tenni a firmware-t hiba esetén.Adatmentésre én azt javaslom, hogy a szgéppel kösd össze a telefont és a képeket, zenéket, videókat, dokumentumokat mentsd le. A névjegyzéket pedig szintén tudod a gépre menteni -> Névjegyzék - 3 vízszintes vonal - Névjegyek kezelése - Exportálása és akkor csinál egy Névjegyzék.vcf fájlt amit gépre kell máslni és akkor megmarad minden.
De szerintem gond nélkül mehet a frissítés.
-
nebulo5
senior tag
válasz Rinocerosz #8662 üzenetére
Köszönöm szépen!
A névjegyzékem a gugliban van tárolva, beköltözéskor is onnan települt. Nekifogok máris!Üdv: nebulo
-
laczkaba
aktív tag
válasz Rinocerosz #8662 üzenetére
Az Odint használja a szerviz is.
-
nebulo5
senior tag
válasz Rinocerosz #8664 üzenetére
Köszi még 1 x a "bátorítást"!
A frissítés remekül sikerült!Üdv: nebulo
-
*H*
aktív tag
válasz Rinocerosz #8666 üzenetére
De hivatalos Samsung, belsőleg használt segédszoftver. Néhány fejlesztői dokumentum tartalmaz is utasítást az Odin használatára.
Minden ember jó valamire, ha másra nem hát elrettentő példának. :)
-
nebulo5
senior tag
Hello S20-asok!
Felbátorodva a korábbi hasznos tanácsokon, ismét lenne egy kérdésem!
Ha mégsem ide való, vagy van másik fóruma, linket szívesen fogadok!
Ma kaptam egy tasak képernyővédő "trutyit", amiről szeretném kérni a használatára alapuló véleményét annak, aki használ ilyesmit.
Állítólag csak egyenletesen fel kell kenni a kijelzőre és száradás után kerámia keménységű védelmet nyújt a karcok ellen.Üdv: nebulo
-
lionshamlet
senior tag
Android 13-ra frissítés utan:
A torrent programokban a letoltesek automatikusan megallnak.
Az akkumulator beallitasaiban probalom a programot nem korlatozottra állítani, altatni, de nem sok sikerrel.Valaki tudja mit kellene beallitani hogy működjön?
[ Szerkesztve ]
-
atomka78
tag
Sziasztok.van egy ledes tokom és ma ezt az üzenetet kaptam. Ez mit jelent? Valaki tudja esetleg? Köszönöm [kép]
[ Szerkesztve ]
-
korikmate
tag
Sziasztok
Galaxy S20+ készülékem van, két SIM-el. A legutóbbi frissítés óta tapasztalom, hogy a második SIM esetén hívás közben másodpercekre elmegy a hang, majd visszajön. Más nem tapasztalt esetleg ilyen hibát? Köszi! -
L_ajos
őstag
Helló!
Bocsi a bénázásért, de had kérdezzem már meg: az új főverzió előtt ha sms üzenetem érkezett akkor az egész képernyő felvillant - ami nekem tökéletes volt mivel nem használok hangokat.
Most hogy lefrissítettem sehol sem találom hogy ezt hogy lehetne beállítani.Ha van rá mód, kérem valaki árulja már el.
KösziPSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
L_ajos
őstag
válasz Rinocerosz #8676 üzenetére
Sajna nem ez az.
Az lenne ha üzenet jön akkor ébressze fel a képernyőt ( azzal is jelezve hogy sms jött - ez eddig az előzőnél működött ).
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
Attila9711
tag
Sziasztok! Bocsi, ha offtopik, de véletlen vettem egy csomó fóliát S20-ra, viszont abszolút nincs szükségem rá. Meg béna is vagyok felrakni ha valakinek szüksége van fóliára kijelzőre és hátlapra, nyugodtan írjon, van vagy fél tucat nálam.
Attila
-
Attila9711
tag
-
saril
senior tag
válasz Attila9711 #8679 üzenetére
Veszprémi vagy? nekem kellene 1db
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
retesz147
addikt
válasz Attila9711 #8681 üzenetére
Esetleg tudsz dobni róla infót, milyen fólia?
Köszi!Xiaomi 13 eu dev...
-
L_ajos
őstag
Szia!
Köszi! Ez érdekes mód be van kapcsolva de mégsem "villantja fel a képernyőt". Eddig az volt ha üzenet érkezett, akkor a teljes képernyő feléledt, majd az értesítés megérkezése után ismét elsötétült. Na most ez szünt meg vagy nem tudom visszakapcsolni. Egyszerűen engem zavar ha "hanggal kommunikál" mint értesítés.
De persze köszönöm a tippet!
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
plaszy
őstag
Kijött a dec. 1-es frissítés.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Teaway
veterán
-
retesz147
addikt
Sziasztok!
Használja valaki a telót "okosórával"?
Én nemrég kaptam egy Xiaomi Watch S1-et.
Sajnos Samuval az értesítések nagyon rosszul jelennek meg, főleg a Messenger.
Hívások jelzése pedig összeakad a kocsi BT kihangosítőjával.
Visszatértem teszt erejére a régi Xiaomi Mix 2s-hez,ott jők az értesítések, de a hívás ott sem jó sajnos.Köszi!
Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
Igen, én is ettől féltem, hogy Samsunghoz, samsung, Xiaomihez, Xiaomi....
És kihangosítás is működik?
A Samsung Watchokra át tudod tenni a hívást,azokon van mikrofon és hangszóró?
Mert ha átteszem arra (de úgy, hogy mégsem az órán telefonálok, hanem a telefonon), akkor a kocsiba lévő kihangosítást nem tudom működésre bírni. Ha pedig leveszem a teló BT beállításainál a Hívást akkor meg az óra nem jelzi a bejövő hívásokat. Nem is értem...Xiaomi 13 eu dev...
-
ACE-
addikt
válasz retesz147 #8690 üzenetére
Nem igazán értem. Van Samsung Watch-okon mikrofon és hangszóró. A telefonról ha átteszed a hívást, akkor az órán telefonálsz, egyébként a telefonon. Nyilván két kihangosító egyszerre nem működik, szóval nem tudod az autóén is használni. Ha azórán fogadod a hívást akkor nyilván ott is fogsz tudni beszélni, és hallani. Viszont a Samsung órákat is össze lehet párosítani a kihangosítóval elvileg, bár még sosem próbáltam.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
p_o_c_o_k
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Van egy Samsung galaxy 20+ telóm, amire az utóbbi időben jött pár frissítés. Hogy ezeknek köszönhető-e nem tudom de újabban kb 10-20 perc után megszakad a kapcsolat a bluetooth eszközökkel (kocsi, rádió, vércukormérő szenzor).
Van ötletetek, hogy mi a nyavaja lelte? Tapasztalt más is hasonlót? Mit lehet ezzel kezdeni?
Köszi, ha valaki segít!Kriszti
-
retesz147
addikt
A helyzet a következő.
Telefon BT beállításaiban van ugye ez a 3 kapcsoló:Továbbá a Mi Fittnesben van egy ilyen menüpont (más hívásértesítésre utaló menü, lehetőség nincs):
A Mi Fitnesben lévő menüpont be van kapcsolva és a BT menüben a Telefonhívások is be van kapcsolva, akkor ha hívnak, az óra rezeg, mutatja, hogy ki hív. Eddig ok.
Ha telón veszem fel a hívást, telón van a hang és a mikrofon, ha órán veszem fel, akkor az órán szólal meg a hívás. Ez is ok.
Ebben a beállítási verzióban, ha beülök a kocsiba és megcsörren a telefon, akkor a a teló ésa kocsi is jelzi, hogy hívnak, kocsiról veszem fel és mégis a telefonon marad a hang és vezetés közben kell átnavigáltatnom a kocsira a hangot. Ez nem járható út, mert eddig mindig a legrosszabbkor kellett gépészkednem vele. Tehát nem ismeri fel, hogy hol vettem fel a hívást, csak a telóra teszi a hangot. Na ezzel van a nagy baj.Ha a BT beállításaiban a hívást kiveszem, akkor nyilván nem akad össze a kocsival, cserébe a hívásról sem jön értesítés. Ergó amire kell az óra, hogy értesítsen, nem csinálja...
Na ez a bajom....A kocsiban nyilván nem kell hogy a kezemen rezegjen az óra a hívásról, de nemár, hogy minden egyes ki-be szálláskor állítgassama BT-ben a Telhívás kapcsolóját.
És ez mindegy hogy Xiaomi telefon, vagy Samsung, mindkettőnél ugyan ezt játsza...
Samsung Watchnál, ha a Telhívás a BT menüben be van kapcsolva és kocsiban ülsz és jön hívás, kocsiról veszed fel, kocsi kihangosítóján szólal meg a hívás? Ha kiszálsz, órán veszed fel, órán szólal meg a hívás, ha telón veszed fel, telón szólal meg a hívás? Tehát nem kell gépészkedni?
Ez amúgy már szerintem inkább off téma, mert óra téma. Bocsi!
Köszi!
Xiaomi 13 eu dev...
-
Rocker1
tag
válasz retesz147 #8695 üzenetére
S20+, Samsung Galaxy Watch 4 Classic, Skoda Octavia Bluetooth.
Mindegy melyikről veszem fel a hívást a kocsiban, a kocsi kihangosítóján beszélek.
Kiszállva, még nem próbáltam óráról felvenni a hívást.
Viszont már jártam úgy, hogy amíg a kocsi mosóban volt, nem tudtam telefonon telefonálni, mert bluetooth távolságon belül voltam(slusszkulcs a kocsiban), és arra kapcsolódott a kapcsolat.
Tehát Nekem semmi gondom nincs, csak a saját bénaságom.
Amikor beindítod az autót, nem jelzi hanggal a bluetooth kapcsolódást a rádiód?[ Szerkesztve ]
-
-
ACE-
addikt
válasz Rocker1 #8698 üzenetére
Akkor valószínű nekem is így fog működni a VW-ben, a fejegység szinte dettó ugyanaz mint az Octavia-ban. Viszont az órán is meg a telefonon is át lehet kapcsolni a kihangosítóról a telefonra. Gondolom úgy simán átvehető a hívás.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest