- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
alcapone386
őstag
S20plus 4G - XEH frissítés kint.
-
Ramos_
tag
Sziasztok!
S20 -ra szeretnék valamilyen kijelzővédőt, de elakadtam.
Amit rendeltem netről 5d tempered glass azzal megszívtam, miután buborékos maradt és fel akartam szedni 1 milliárd darabban szedtem le jégkaparóval fél óra alatt.Mikor elsétáltam telefon szervízekbe, 2 helyen hidrogél fóliát ajánlottak rá jó drágán.
A 3. helyen azt mondták hidrogélt semmiképp ne rakjak rá, mert utána más nem fog rámenni, viszont más nem volt neki. Sima műanyagot ajánlott.Most ott tartok, hogy fogalmam sincs mit vegyek és honnan.
Tud valaki linkelni olyat ami bevált? vagy bármi tippKöszönöm
-
Des1gnR
őstag
Hasonlóképp voltam én is. Azóta eltelt 1,5 év és egy karc sincs rajta fólia nélkül.
Viszont párom S20 FE telója mindig kap Spigen üveget, nála már sok esést megfogott.Már nem olyan nagy értékű telefon az S20, ha tudsz rá vigyázni, szerintem felesleges a fólia. Ez persze csak saját vélemény
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
BIT_
tag
Sziasztok. Elköszönök. Köszönöm az eddigieket és a sok segítséget. Átköltöztem egy S23 Ultrára.
Mégegyszer köszi mindent. -
DonMarco
aktív tag
Üdv ! Szerintem ez a teló (S20+)még bőven használható lesz vagy 5 évig... (Esetleg kap egy új aksit majd még)
-
saril
senior tag
-
devil8012
csendes tag
Sziasztok!
Barátomnak próbálok segíteni de nem tudok.
Kerestem itt a fórumon is választ de nem találtam.
Egy root-olt S10+-ról S20+-ra álltak át a smart switch-el.
Az S10+ root-olt volt. Most az S20+-on az OTP app nem működik.
"Az OTP mobilbank használata során olyan tevékenységet észleltünk ami veszélyezteti adatait. Ezért ezzel az eszközzel nem engedélyezett az alkalmazás használata."
A root checker azt mondja, hogy rootolva nincs de nem vagyok Samsungos ezért további ötletem nincs.
Segítségeteket előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
Oneplus 7T Pro McLaren Edition
-
Gaabor80
aktív tag
Érkezett egy XEH havi frissítés
-
kisselandras
senior tag
Üdvözlettem uraim !
Lehet valaki találkozót már vele hátha tudd segíteni!
Az alany egy galaxy s20 mobil
Hiba tipusa az az hogy a képernyő fehéren kezd villogni ilyenkor semmit nem látni de ez nem mindig van igy néha vissza áll rendesen valami ötlet ?Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
Gaabor80
aktív tag
Sziasztok,
lelépek innen, már megváltam az S20+ -tól. Baromi jó telefon volt.
Ciao -
Garsza
veterán
Helló! Van egy S20+ telóm
AccuBattery szerint 83% az aksim. Nyernék számottevő üzemidőt egy cserével? Nemtervezem a teló cseréjét a közeljövőben. -
Imuki
csendes tag
Sziasztok!
S20 plusnak betört a kijelzője sajnos. Most rábukkantam egy donor készülékre, ami jó lehet, csak annyi baja van, hogy beázott és nem kapcsol be. Nyílván az alaplap kuka benne, viszont azt nem tudom, hogy a kijelző tönkre mehet e egy készülékbeázástól. Szerintetek? -
Málni
csendes tag
Sziasztok, szerintetek megérné még most vásárolni s20 plus (K919) felújított készüléket vagy inkább újabb kiadásút és újonnan pl. a54-et? 130 ezernél többet nem szeretnék rászánni az új telefonra...
-
alcapone386
őstag
S20plus 4G XEH jött frissítés.
-
alcapone386
őstag
Most meg egy 1.1Gb-os frissítés jött ki s20plus 4G XEH re.
-
Enigma1945
őstag
Nekem s20fe frissites ota teljesen meghulyult! banom frissitettem en hulye. Tudtam pedig jok, ezek szandekosan elrontjak a telot a frissitesekkel, hogy vegyel ujabbat
Frissites ota a telom kifagy, lassu, kamera alkalmazas leall!! Lezaras utan nem oldodik fel, vagy csak lassan! Ha hivnak nem ugrik elo az ablak, csak csorog, es nem tudok semit se tenni, nem erzekel sehol!
Sracok ne frissitsetek!! Nem eri meg!! Nekem teljesen meghulyult a telom! Mar a Xiaomi mi9 hasznalom inkabb ujra[ Szerkesztve ]
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
BIT_
tag
válasz Enigma1945 #8977 üzenetére
Ne legyél nevetséges. Persze, egy ekkora gyártó el fogja rontani direkt a 4 éves telefonodat. 😂😂
Csinálj egy FR-t és rendben fog jönni a telefon. -
kerobi
senior tag
válasz Enigma1945 #8977 üzenetére
En az s20 5g-m amit imadtam beszamittattam a s23u-ba mert bar a telo ujszeru volt, de frissitessel eltoltak az uzemidot. Gondolom h vegyel ujat... Az S23u nekem csalodast okozott es mar ez is merul m. allat. Soha nem veszek samut megint, azi14pro megtartom es a nothing2 sem olyan rossz eddig
-
krystman
őstag
Épp néztem egy videót, hogy a S20+ tud 120hz is menni WQHD ba is, egy kis trükkel. Van valakinek ezzel kapcsolatos tapasztalata esetleg?
-
skun76
csendes tag
Sziasztok. Kijelzőhibás lett az S20+. Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy újraindítottam a telefont és most hiába dugok rá USB-t a laptop nem látja mivel nem tudok a telefonba belépni. Van rá lehetőség, hogy ebben az állapotban mentést készítsek róla? A Samsung fiók sem enged be mert az ellenőrző kódot a telóra küldi, ami ugye nem jelenik meg.
Tehát mit lehet ilyenkor tenni még mielőtt kijezőcserére adnám a fejem?Köszönöm
-
Bella0707
csendes tag
Sziasztok!
S20+ telefonom van már mióta megjelent anno.
Olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek tud annyival többet egy S23+, hogy érdemes legyen rá "frissíteni", vagy használjam ezt addig, míg ki nem dől?
Nézegettem összehasonlítós oldalakat, de nem igazán látok olyan mellbevágó különbségeket így laikus szemmel, ami ekkora árkülönbséget indokolna.
Yetteltől szoktam kihozni, Max előfizetéssel, de azt vettem észre, hogy még így is nagyon elszaladtak az árak, pedig ugyanaz a kategória - úgy értem, h a plus, nem is az ultra. -
alcapone386
őstag
válasz Bella0707 #8986 üzenetére
Engem is foglalkoztat a dolog, de még húzom kicsit. Mindenképpen megéri váltani, ha a támogatást nézzük. Jövőre megszünik elvileg az s20 család frissítési támogatása. (Idén s10 család kapott "kaszát"). Ezt leszámítva engem nagyon idegesít az üzemidő és a melegedés. Néha már inkább fóróságnak hívnám...S23 család szerencsésen snapdragon procit kapott, így vonzó. S24 nél rebesgetik, hogy csak s24ultra kap snapdragont, sima, illetve plusz verzió visszatér a xarabb exynos processzorhoz (persze csak az Eu-ban). Lényegében, ha úgy döntök, hogy maradok a samsungnál, akkor s23ultra lesz a következő. (És akkor itt kitérnék kicsit off-al. Xiaomi 13pro, vagy a nemsokára megjelenő xiaomi 14 család nagyon vonzó számomra. Sebesség (snapdragon),kamera és töltési sebességben is kiváló. Persze kapunk hozzá töltőt is.. Eddig márkahű voltam, de nagyon elkurvult a samsung. Se töltő, de normális töltési sebesség sincs. Egyszerűen azt érzem, hogy kihasználja az utóbbi évek népszerűségét, és szépen apránként kevesebbet nyújtanak az egyre magasabb nyitó árakért.) Ami még a samsungnál marasztal, az a szoftveres rész. Az jobb mint xiaomi
-
Des1gnR
őstag
Sziasztok,
A szeptermberi frissítés óta hívás közben nem mindig tudom állítani a hívás hangerejét hívás közben. Látszólag csinálja, de gyakorlatilag nem. Van erre valami fix?
BTW: Én S20-ról majd S23 Ultrára szeretnék váltani jövő nyáron. Szerintem ez egy kellően nagy ugrás és addigra még elérhetőbb lesz, mert jelenleg elég horror.
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
BIT_
tag
válasz alcapone386 #8987 üzenetére
Mi a baj az s23ultra töltési idejével?
Simán 2 óra alatt feltölt, és mivel az akku kb 4x annyit bír, mint az s20+ akkuja, így semmi probléma a töltési sebességgel. Nálam be sincs kapcsolva a gyors töltés funkció, mert minek. -
Bella0707
csendes tag
válasz Des1gnR #8988 üzenetére
Köszi a segítséget/megerősítést mindenkinek Nekem is van egy olyan érzésem, hogy rengeteg pénzt legombolnak rólunk és alig adnak valamit cserébe. Ha jól láttam, már töltőfej sincs a dobozban?
Szerintem akkor várok még én is legalább jövő nyárig. Ez az ultra egyébként nekem is nagyon tetszik, csak az ára tart vissza, ugye :'D
Van valami hátránya a szögletességének? Sérülékenyebb szerintetek, mint a klasszik forma? Na nem mintha dobálnám, csak eszembe jutott. -
alcapone386
őstag
Konkurensek töltési idejével összehasonlítva azért van különbség. Sajnos sokszor fordul elő velem, hogy 10percre tudom rárakni töltőre és rohanok tovább. Nem mindegy, hogy 20%ot kapok ennyi idő alatt, vagy 50%ot. Természetesen más lenne a helyzet, ha melóhelyen is tudnám tölteni. Régen ez volt és nem is zavart, de amióta rohanok jobbra balra, átértékeltem a töltési időt.
-
BIT_
tag
válasz alcapone386 #8992 üzenetére
Figyelj, 100%-on elmegyek dolgozni reggel 5-kor és most este 5-kor 67%-on van és erről ment Bluetooth mobilneten a zene egész nap.
Tud a telefon egy töltéssel 10 óra SoT-ot. Nem érdekel a töltés sebessége ;) -
BIT_
tag
válasz alcapone386 #8995 üzenetére
Fényévekkel. Nem egy lapon vannak.
Nagyon nem bántam meg, hogy cseréltem a 20+-t 23 Ultrára. -
saril
senior tag
Ez úgy írtad, mintha ez nem lett volna eddig is így, bármelyik S szériás Samsung telefont nézed az utána következő 3. generációval, sokkal jobb lesz a legújabb... ebben semmi érdekes és érdekfeszítő nincs...
Jó hogy nem bántad meg egy közel FÉL milliós telefon...[ Szerkesztve ]
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
Enigma1945
őstag
Merjek frissíteni új verzióra?
Az előző frissítéssel is elrontották a telómatKomolytalan emberek kíméljenek!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest