- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
A Samsung Galaxy S10+ ban és S20+ ban van pulzusmérő, mint az S9-nek a hátlapján? -
csorbajeno
veterán
válasz timelord1987 #21352 üzenetére
Az S10 szériában biztosan van, az S20 szériánál viszont nem rémlik, hogy ott lenne a hátlapon. Ott csak a kamerasziget van hátul.
-
nagyúr
válasz lajosx #21350 üzenetére
Nekem nem vált be. A miskolci SES-ban tettem rá, az első egy hetet sem bírt, a második alig több mint kettőt. Azóta (több mint fél éve) fólia nélkül használom. Alig észrevehető hajszálkarcok vannak csak a telómon, szval szerintem nincs is rá szükség. Persze ez erősen használatfüggő.
Mindenesetre én nem ajánlom azt a fóliát.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz bulikavagyok #21354 üzenetére
köszönöm a választ,igazából én rendelni szeretnék,nem nem akarok menni sehova.Szolnok van legközelebb és ott s nagyon raknak fel fóliát. Fólia nélkül nem akarom használni,amilyen szerencsés vagyok 1 nap alatt tönkre teszem
-
timelord1987
őstag
válasz csorbajeno #21353 üzenetére
Köszönöm szépen
-
Piziii
tag
válasz lajosx #21350 üzenetére
Itt van a gyári fólia linkje 😉 [link]
Nem rossz ez a fólia csak egy kicsit puha tehát éles tárggyal könnyű maradandó sebet hagyni rajta, viszont az egész kijelzőt védi, mert oldalra is "lefolyik" 🙂
És 2 van egy csomagban, szóval ha nem sikerülne az elsőt felrakni rendesen (de én is meglepődtem, hogy elsőre tökéletesen sikerült) vagy sérül az első akkor lehet cserélni és 3500,- össz-vissz.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
őstag
válasz bulikavagyok #21359 üzenetére
értem,bízok benne ha már sikerül vennem valamit nem ennyit bír majd,bár félek már az oldalra lenyúló fóliáktól,eddig s8+ volt és ott is mindig felvált a széleknél egy idő után.Lehet csak egy sima üvegfólia kellene ami nem teljes eddig is az volt rajta.
-
Firka30
tag
Hello!
Olyan kérdésem volna,hogy hol találom a képernyőtükrözést?
Mióta android 10 van nem találom,de valszeg' én vagyok a béna -
=WiNTeR=
senior tag
Az mitől lehet, hogy az S10-ben lévő Telekomos SIM-ek esetén az egyiken van VoLTE, a másikon pedig nincs? A készüléken engedélyezve van mindkettőnél, de mégis csak a második esetén megy és írja kia a HD+ -t hívás közben.
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
mihail38
aktív tag
válasz lajosx #21365 üzenetére
Én is néztem az edigitálost, de nekem nem tetszik mert előlapi kamera felett nincs fóla, helyette ott egy L alakban van a fólia.
A gyárin körben van és ilyet a Ferenciek terén lévő SES-ben tesznek fel géppel ami ugyan olyan mint a gyári, sőt sokkal jobb én is itt rakattam fel, igaz nem olcsó 7490ft, de meg éri. -
Firka30
tag
válasz Markizmark #21367 üzenetére
Köszi!
-
mSchumi87
senior tag
Hasznaltok VPN-t?
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
petya220
senior tag
Valaki rootolta már az s10-et innen?
"Neked is pörög az agyad a szarokon, amíg a mosoly a szádra kanyarodik."
-
Keem1
veterán
válasz mSchumi87 #21375 üzenetére
Otthoni VPN szerverhez OpenVPN, cégeshez Cisco Anyconnect.
A PPTP klienseket a biztonsági elavulás miatt érdemes kerülni, emiatt maga a gyári beépített kliens is kerülendő, ha lehet.Ha a szervert is te üzemelteted, mindenképp az OpenVPN szerver-kliens javasolt.
De a kérdésedre úgy lehet igazán felelni, ha tudjuk, szerveroldalon mi várható. -
rozso3
csendes tag
Sziasztok! S10-hez milyen itthon kapható kijelzővédő üveget ajánlanátok?
-
-
EAndrew
aktív tag
Sziasztok,
Aki Telenor-nál vette a telefonját, az tud segíteni, hogy milyen garanciával adják? Valamilyen olyasmit hallottam, hogy egy év teljeskörű, a második év pedig a szolgáltató által adott kiterjesztett jótállás, ami alatt a szolgáltató dönti el hogy mit javít és a felhasználónak kell intéznie a dolgokat. Mit jelent pontosan ez a második éves dolog?
"Nem tudtam pontosan, hogy mit akarok, de azt tökéletesen megvalósítottam." :)
-
EAndrew
aktív tag
válasz migabi24 #21389 üzenetére
Szuper, akkor gondolom arra gondoltak, hogy mivel flottás vagyok és listáról vennék telefont, 1évig náluk is leadhatom és ők intézik a javítást, utána pedig nekem kell samsung szervízbe vinnem ha gond van.
Egyébként akkor a telenoros telefonokra ugyanolyan gari van mintha MM-ben venném?"Nem tudtam pontosan, hogy mit akarok, de azt tökéletesen megvalósítottam." :)
-
-
szpajk
tag
Sziasztok,
Érdemes még beruházni S10+-ra, vagy válasszam inkább az S20+?
A Telekomnál jó áron meg tudnám venni a tavalyi modellt, 260.480 Ft lenne az 512 GB-os kerámia hátlapos.spike
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest