- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
MikeWazowski
veterán
Ki, mire használja az Edge panelt?
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
addikt
válasz MikeWazowski #21053 üzenetére
Eszközök (elemlámpa gyors elérés), időjárás, 5db kedvenc alkalmazás, 10db kedvenc kapcsolatok
My name is Bond, James... Dean.
-
KZP
őstag
válasz MikeWazowski #21055 üzenetére
Tényleg nem kötözködésből kérdezem, de miért nem egyszerűbb lehúzni fentről a gyorspanelt, és onnan kezelni az elemlámpát?
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
Eddig úgy használtam, de most annak a helyére tudnék más ikont tenni. Ugye 5 látszik,nyilván azokat részesítem előnyben, de akkor ott lenne helyette az NFC, nem kéne a boltba kétszer lehúzni.
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Rigormortiis
veterán
Inkább itt kérdezem meg, mert itt nagyobb az élet:
S7E-n a High Contrast II témát használtam, és nagyon hozzám nőttek az ikonjai.
Ahogy néztem S10E-n nem elérhető ez a téma, sajnos, és a kérdésem arra irányul, hogy valahogyan át lehet-e menteni az ikonokat...
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
csorbajeno
veterán
Nekem a gyakran keresett személyek vannak ott.
-
MikeWazowski
veterán
válasz csorbajeno #21059 üzenetére
Igen, én is belőttem azt meg az eszközöket. Láttam van pluszba is letölthető tartalom. Jó, hogy ma kipróbáltam, nem rossz feature.
-
csorbajeno
veterán
válasz MikeWazowski #21060 üzenetére
Bizony, sokszor jól jön, de a többinek én nem vettem hasznát.
-
rajd
tag
Képmetsző 👉Animáció (GIF készítés képernyőről!) Hasznos 😉
-
MegaNorby
tag
válasz MikeWazowski #21057 üzenetére
De miért kapcsolgatod az NFC-t? A fogyasztása szinte 0. Én pl még sose kapcsoltam ki.
Northlight music
-
Keem1
veterán
válasz MegaNorby #21064 üzenetére
+1
Sőt, a wifit és a bluetooth-t is fölösleges kapcsolgatni, használaton kívül semmit nem fogyasztanak. Az órám éjjel nappal a telefonon van (bt), és ha épp otthon hagyom, semmivel sem bír többet a telefon (statisztikai hibahatáron belül van a megtakarítás).
Ezeket a chipeket úgy tervezték hogy állandóan be legyenek kapcsolva. Olyan pici csíkszélességgel készülnek (nanométeres nagyságrend, a milliméter milliomod része), hogy a chipekben lévő "vezetékeken" keringő feszültség a Volt töredéke.[ Szerkesztve ]
-
Yogibear974
senior tag
Hol lehet kikapcsolni az automatikus zenelejátszást?! Bekapcsolom a bt. headsetet, elindul a Samsung music. Ott már keresgéltem, nem találtam. Média panelen is, smart thigs-ben is. Ötletem sincsen. Valamit elállítódhatot, mert csak a bt-nél indul. IconX-nem..
Üdv: -=Yogibear=-
-
sharkypeti
aktív tag
Sziasztok! Egy használt S10+ vásárlásán gondolkodok, úgy láttam, hogy 160-170k környékén már teljesen újszerűeket, néhol fóliásakat is hirdetnek. Mire kell figyelnem, hogy ne szívjam meg? Gondolok itt a típusszámra, számlára, garanciára, esetleges későbbi letiltásra stb. Jótanácsokat szívesen olvasnám, köszönöm!
OnePlus 12
-
sgeza
veterán
Ajjaj! Ezért a mondatért nemhogy a fősulin, de még általánosban is kivágtak volna: "a chipekben lévő "vezetékeken" keringő feszültség a Volt töredéke"!
A feszültség esik, az áram folyik!
Egyébként nagyjából igazad van (bár a "Voltnak" nem feltétlen töredéke, szerintem te továbbra is az áramra gondolsz, amik együtt teszik ki egyébként a fogyasztást, tehát külön-külön kis túlzással teljesen mindegy, mi az értékük). Persze azért valamennyit fogyasztanak, így nem ördögtől való kikapcsolni sem, ha totál nincs rá szükség.[ Szerkesztve ]
-
Almonen
aktív tag
válasz Rigormortiis #21058 üzenetére
Nekem gyárilag rajta van, High Contrast theme néven. (S10+, gagyi TMH rom)
[ Szerkesztve ]
-
espi38
őstag
válasz sharkypeti #21067 üzenetére
Mindenképpen megbízható eladótól vegyél, de jobban jársz ha nem szolgáltatói darabot keresel,persze tudom hogy ez drágább ami nem véletlen.
Azt mondják többen, ha nincs rajta részlet nem tiltják le, de szerintem ez hülyeség. -
Keem1
veterán
Teljesen igazad van, de próbáltam már rendesen elmagyarázni laikusoknak, és semmit nem értettek belőle
Néha sajnos muszáj pongyolán fogalmazni, hogy az is megértse, aki nem ért hozzáÉs igen, ott tényleg kevertem, ugyanis nem mV-ra, hanem mA-ra gondoltam.
A BT 4.0 LE IC-k idle fogyasztása 0,01 mW, így a gyakorlatban elhanyagolhatjuk a fogyasztását.
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
Nem, dehogy. Attól, hogy valaki felvilágosít, ha hülyeséget írok (de nem bunkó stílusban teszi), nem szoktam megsértődni.
Mondanám, hogy tökéletes vagyok és sose hibázom, de ez nem lenne igaz. Ember vagyok, én is tehetek/mondhatok olyat, ami szándékaim ellenére helytelenek. Ez van. De az tegye bunkó módon, aki eddig még nem hibázott. Szóval no para! -
james008bond
őstag
Olyan kérdés, hogy Bixby rutin, otthon gps alapján bt kikapcsol, de ugyanakkor ugyanott autóba szállva kellene hogy bekapcsoljon. Ez hogy oldható meg? Konkrétan, hazaérek, ezt érzékeli és lekapkcsolja a bt-t, wifi-t bekapcsolja, mobilnetet ki. Aztán reggel induláskor wifit ki, mobilnetet be és a bt-t is be kellene kapcsolni, hogy kapcsolódjon az autóval, órával, de nem tudom megoldani. Próbáltam a reggeli rutinban, de mivel otthon is vagyok még ekkor, nem kapcsolja be a bt-t.
[ Szerkesztve ]
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
sgeza
veterán
válasz james008bond #21076 üzenetére
PhoneProfilesPlus. Annyi, hogy ez nem fogja tudni root nélkül kapcsolni a mobilnetet.
[ Szerkesztve ]
-
csorbajeno
veterán
Első körben próbáld meg dupla kritériummal, tehát tegyél mellé egy időlimitet is, hogy meddig legyen így, viszont ha ezzel sem oldódik meg, akkor egyik felülírja a másikat és nem fogod tudni megoldani így.
-
sgeza
veterán
válasz Mucsi14 #21079 üzenetére
Valóban, nem értem én sem, hogy miért nem lehet előzetes hozzájárulás után megadni az engedélyt a kapcsolására. Főleg manapság, amikor már szinte semmilyen extra költség nem jelentkezik még akkor sem, ha véletlenül bekapcsolásra kerül.
De egyébként a prioritás funkción kívül is nagyon sokmindent tud, amiben a bixby nyomába sem ér sajnos. Pedig szívesen használnám én azt is, ha meg tudnám adni azokat a feltételeket, amikre nekem szükségem van.[ Szerkesztve ]
-
james008bond
őstag
válasz csorbajeno #21078 üzenetére
Nem mindig tartózkodom otthon ugyanannyi ideig. Viszont otthon nem kell a BT menjen, de ha autóba ülök ( illetve elmegyek otthonról ), akkor már igen.
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
tama2000
tag
válasz james008bond #21081 üzenetére
Akkor esetleg ha az otthoni rutint a wifihez történő csatlakozás indítaná!? Magát a wifit, BT-t szerintem fölösleges ki/be kapcsolgatni.
-
tibbike01
őstag
Hagyd bekapcsolva a bt-t nyugodtan. Nem meríti az akksit a v5.0 bluetooth. Az összefoglalóban is benne van.
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz james008bond #21081 üzenetére
Ha nincs használatban, kvázi lekapcsolja magát. Az IC idle fogyasztása elhanyagolható (nem 0, de nem fogod észrevenni. Pár percnyi kijelző használat (pl. ma két cikkel többet elolvasol a villamoson, mint tegnap) több fogyasztást produkál. Kb. olyan, mintha a magától záródó (mágneszáras) ajtó manuális zárását akarnád mindenáron elérni
-
lafaty80
addikt
Sziasztok, új vagyok itt a céges s10-zel, egy érdekes (számomra zavaró) tapasztaltam, bluetooth-on nem megy ki a hang. Fülesen, hifin, autórádión is ez a helyzet. kapcsolódik, média hang bekapcsolva, de telón szól, miközben az eszközön mutatja, hogy megy a szám, de hang nem jön. Nálam van valami kehe, vagy másnál is előfordul(t)? Köszi
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
MikeWazowski
veterán
válasz MegaNorby #21064 üzenetére
Én már csak ilyen vagyok. Amit nem használok, kikapcsolom. Ha olyan helyre megyek ahol van wifi, kikapcsolom a netet, ha elmegyek onnan wifi ki, net be. Fizetek nfc be, majd ki. Kocsiba ülök BT ON, kiszállok OFF. Telefontöltő is, h nincs rajta a telefon kihúzom, vezetékmentes töltőt is.
-
mihail38
aktív tag
válasz MikeWazowski #21090 üzenetére
+1
Amit nem használok azt ki kapcsolom, nem azért mert merül az aksi vagy sem, ez eszembe sem jut, nálam is csak azok vannak bekapcsolva amit használok. -
senior tag
válasz Yogibear974 #21066 üzenetére
Nem egy Bixby rutin csinálja?
-
telefonmágus
senior tag
válasz OPiiPO #21093 üzenetére
Szerintem ő megvett egy magyar szolgáltatóhoz tartozó telefont
Bár sokszor elmondtuk már,ha magyar szolgáltatós,akkor azt illik belekalkulálni és jóval ár alatt venni
[ Szerkesztve ]
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
MegaNorby
tag
válasz MikeWazowski #21090 üzenetére
Bocsi, azt hittem fogyasztás miatt. Viszont igy hogy megszokás (napi rutin), miattam meg ne változz!
Amúgy pl. a net kikapcsolasa tényleg nem hülyeség, mert ha véletlenül elmegy a wifi és nem veszed eszre akkor nem szívja le a neted.Northlight music
-
OPiiPO
veterán
válasz telefonmágus #21095 üzenetére
Ok, ha szolgáltatói kedvezményes készülékről van szó, az jogos akkor.
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest