-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
válasz janaman01 #27700 üzenetére
Megnéztem a fntebb emlitett két lehetőséget....úgy látom bluetooth al kapcsolódna a mobilhoz...(1 hibapont] illetve azt a kütyüt mindig a mobil mellett kellene tartani.hát ennyi erővel veszek egy minitelót és abba rakom a másik simet
[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
apaszka
veterán
-
törölt tag
válasz bobace #27699 üzenetére
Hasonló jelenségek voltak Pécsett tavaly ilyenkor. Nagyon messzire mentünk(nem részletezem) a probléma lokalizálásában de eredmény nem lett. Végül kiderült, hogy a Vodafone hálózat fejlesztése volt a gond. 2014 februártól kb június, júliusig tartott majd egyszer csak minden megjavult. Volt kint a Vodafone, volt 2x simcsere és volt készülék csere is.
-
bacus
őstag
válasz Ádám16 #27704 üzenetére
Egészen biztos. Ha megnézed a simore videoját, akkor látod, hogy a telefon nativan továbbra is csak az 1. Sim kártyát kezeli. A többit a hozzá adott app. Bejövö hivásnál sem a normál app fogad, kimenöt sem onnan inditasz. Hivás és sms, ezt lehet a külsö sim kártyán, semmi adat, stb.
Kiváncsi lennék lezárt képernyön fogadott hivásra.
Egy második mobil sztem is jobb, kényelmesebb megoldás.
Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
-
tuzpenge
őstag
Szerintetek a kamera lencséjére van utólagos védelem úgy mint a kijelzőre az edzett üveg, vagy karcálló fólia?
ˣ
-
apaszka
veterán
-
törölt tag
Valaki megmondaná, hogy miért van az, hogy egyes pdf könyveknél működik a sorkiemelő acrobat readerrel, egyesekkel meg nem?!
Esetleg van még hasonló program amivel olyan pontosan lehet kiemelni/aláhúzni? -
hackeeeee
Jómunkásember
Jónyagyot! Rég jártam erre.
2 kérdés
- szokásos gondolom visszatérő.. Hogy áll a 6.0, vagy a 6.1 megjelenése?- bringás tartót használ valaki a telóhoz? Kormányra, vázra szerelhetőt? Ha valaki igen, dobjon róla egy linket plz. Valami masszívat keresek, amiből lehetőség szerint nem hullik ki a teló pár döccenő után.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
F_Gergely
őstag
tegnap telefonbeszélgetés közben belecsöngött a telefon hogy üzenetem jött.... Ezt nem lehet valahogy kikapcsolni, vagy hogy ne így jelezzen? Állati zavaró....
-
Yeeeti
tag
válasz hackeeeee #27711 üzenetére
Én a tavalyi bringa szezonban végig ilyenben tartottam. Tökéletesen tartotta, egyszer se mozdult el a telefon, vagy ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
Nokia 5110 > Nokia 3310 > Nokia 3410 > Siemens S55 > Nokia 7650 > Motorola MPX 200 > Sony Ericsson 910i > Sony Ericsson W950 > Sony Ericsson P1 > Samsung Galaxy S > Samsung Galaxy Note 2 > Samsung Galaxy Note 4 > Huawei Nexus 6P > Oneplus 6 > Oneplus 6T > Oneplus 8 Pro
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Yeeeti
tag
válasz hackeeeee #27724 üzenetére
Igen, ki lehet pattintani, bár nem könnyen.
Vázra rögzítős megoldást én úgy találtam, hogy táska is egyúttal. Abból pedig kb ez illetve ez a fajta van. Az elsőből rendeltem egyet, de nekem nem vált be tökéletesen mert hozzá tud érni a térdem ha kiállok és úgy tekerek, ami elég zavaró. Másodikról nincs tapasztalatom, de az nekem túl instabilnak tűnik.[ Szerkesztve ]
Nokia 5110 > Nokia 3310 > Nokia 3410 > Siemens S55 > Nokia 7650 > Motorola MPX 200 > Sony Ericsson 910i > Sony Ericsson W950 > Sony Ericsson P1 > Samsung Galaxy S > Samsung Galaxy Note 2 > Samsung Galaxy Note 4 > Huawei Nexus 6P > Oneplus 6 > Oneplus 6T > Oneplus 8 Pro
-
félisten
válasz csabai022 #27679 üzenetére
Az a mágnesen csatlakozás nagyon jó dolog, nekem is van -- csak éppen a gyakorlatban annyira korlátozza a használhatóságot, hogy lemondtam róla. Mindenhová dedikált kábalt kellene vennem, és egyet eleve magamnál tartani, mivel onnantól, hogy az adapter bedugtam a telefonba, gyakorlatilag megszűnt az USB rajta.
Gyári Qi-töltést használok, tökéletesen bevált.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
ittakary
nagyúr
910F modell CSAK samsung garilevéllel gariztatható?
Amazon vásárlás, de semmi papír nincs róla (csak "valami szürke kis lapozható füzetke")
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Yeeeti #27725 üzenetére
Nekem elég magasnak tűnik a 2.
Hm, az első jobban bejönne, de Nekem is elég hosszúak a lábaim, így ha Neked beleért, akkor valszeg Nekem is beleérne.
Akkor marad valszeg ez a kormányra rögzítős megoldás. viszont az fontos lenne, hogy levehető legyen, mert ha mégsem akarom felpakolni, akkor elég ha a tartó van ott.
Fektetve, és állítva is masszív?
Még ilyen vázra, vagy esetleg a nyereg alá rögzíthető táskára gondoltam, és abba beletolni a telót... Nem tudom, hogy az mennyire lenne praktikus.
Véleményem szubjektív...
-
Yeeeti
tag
válasz hackeeeee #27728 üzenetére
Levehető az tuti. Bevallom fektetve nem próbáltam, állítva is elég teret kitakar a tv
Nekem van nyereg alatti táskám, amibe bele is férne, de én oda rakom a kulcsom, tárcám ilyesmi, szóval az nem játszik.Nokia 5110 > Nokia 3310 > Nokia 3410 > Siemens S55 > Nokia 7650 > Motorola MPX 200 > Sony Ericsson 910i > Sony Ericsson W950 > Sony Ericsson P1 > Samsung Galaxy S > Samsung Galaxy Note 2 > Samsung Galaxy Note 4 > Huawei Nexus 6P > Oneplus 6 > Oneplus 6T > Oneplus 8 Pro
-
-
b.bela1
őstag
válasz apaszka #27653 üzenetére
Nekem háromszor mentette meg telómat az üvegfólia.
Kétszer notesz3-mat, egyszer ezt. Minden esetben a védőüveg törött darabokra. Spigen capsule tok meg alap nálam.Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
Yeeeti
tag
válasz hackeeeee #27737 üzenetére
5,5"-ba szerintem nem tudod belegyömöszölni + szerintem ezek a magas táskák instabilak. De ha találsz valami jót linkeld
-
dancsuri
veterán
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, most hogy kijöttek az S-szériás készülékek hallott már valaki valamit az új note megjelenéséről? Egyátalán várható idén?
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
félisten
válasz #67656192 #27744 üzenetére
A kérdés a "megjelenés"-re vonatkozott, illetve arra, hogy erre lehet-e számítani az idén. Az %, ha nem is kapható, de megjelent, és ha lehet majd kapni idehaza, az biztosan nem jövőre lesz.
Úgyhogy a kérdésnek csakis a 6-ra vonatkozóan volt értelme.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
törölt tag
válasz MaCS_70 #27745 üzenetére
Kurvára nem egyértelmű. Magyarorszagi hivatalos Note5 megjelenés volt?
Nem volt.Volt mindenféle információ a várható Nore5 magyar megjenésről de konkrétum a mai napig nincs. Ezért a kedves érdeklődő kérdezhette ezt is.
De ha ez a vesszőparipád akkor legyen, nekem mindegy.
Vártam eleget a Note5 hivatalos magyar megjelenésére de azóta érdektelenné vált a dolog. Innentől kezdve a Note6 se nagyon érdekel főleg nem most amikor még se híre se hamva, bejelentés sincs nemhogy megjelenése.
Szerintem ezt inkább hagyjuk ez csak kötekedés.szerk: lehet fán motorozni.
[ Szerkesztve ]
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, bocsánat mind a két félnek igaza van. Az egyiknek azért mert a kérdés nem pontos a másiknak azért mert már létezik note 5. Engem a note 6 érdekelne. Jelenleg egy note 4em van és az S7 Edge nagyon tetszik, lehet idén cserélek, de ha idén vagy jövő év elején jönne a note 6 akkor azt még megvárom.
Kicsit más : ha jól emlékszem bár ha tévedek javítsatok ki, nem azért nem jött a note 5 Európába mert ilyen nagy telefon ide nem kell az emberek nem szeretik? Ehhez képest az S7 Edge már az első pillanattól kezdve kapható lesz? Érdekes felfogás...
[ Szerkesztve ]
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest