-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
apaszka
veterán
[link] Samsung megint szivatásba kezd?
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
törölt tag
Biztos lehet majd "unlockolni", de anomáliák lesznek pl sufnis telefonoknál vagy esetleg a romolásoknál.
[ Szerkesztve ]
-
sszemtelen
őstag
Sziasztok!
Note 4 esetében van lehetőség arra hogy főképp a meglévő MS accomat használjam? A google acc is csak azért lenne hozzáadva hogy a Play Áruház működjön. Jelenleg az MS accon vannak elrendezve a kapcsolatok/telszámok, valamint ide jön minden e-mail.
Tehát a fő kérdés: van lehetőség arra hogy csak az MS accból szedjen be névjegyeket, illetve emaileket? Valamint a gyári, beépített e-mail app képes arra hogy csak az MS címre érkező e-maileket mutassa?
Köszönöm!
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #27443 üzenetére
Szia,
Az a bajom, hogy ha belezoomolok akkor sokkal érzékenyebb lesz a kéz mozdulatokra.Emiatt sokat csúszkál a kép.
-
oba
addikt
SPen -hez hegy kiszedő szerszámot és pót hegyeket hol tudnék jó áron venni?
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
félisten
válasz #67656192 #27509 üzenetére
"A SIM-alapú zárolás természetesen csak azon készülékek esetében fog aktiválódni, amiket a Samsung a szolgáltatóknak ad el, és amiket a fogyasztók utóbbiaktól vásárolnak meg, tipikusan előfizetésük mellé. Ugyanakkor a Galaxy S7 közvetlenül boltban megvehető, független változatait továbbra is bármilyen operátor SIM-kártyájával lehet majd használni."
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
apaszka
veterán
válasz Rabidsnail #27512 üzenetére
Ez bizony igaz.
A Samsung néha nagy baromságokat tud kitalálni!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
legenda
válasz apaszka #27525 üzenetére
nem a samsung találta ki, néhány gyártónál ez már régóta működő dolog, ráadásul az ügyfelek és a szolgáltatók is proftálhatnak belőle - nem véletlenül szereti/kéri így sok szolgáltató külföldön a készüléket -, egyedül a sufnis eladóknak problémás a dolog, hogy nem tudják teljesen függetlennek eladni a szolgáltatós készüléket, vagy megteszik - mert elsőre ugye bármelyik szolgáltató sim kártyáját elfogadja, de utána már csak olyat - és utólag gondjuk van belőle, hiszen megy panaszkodni a vásárló.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
sszemtelen
őstag
válasz sszemtelen #27508 üzenetére
valaki? :/
-
törölt tag
válasz sszemtelen #27529 üzenetére
Ezek a lehetőségek vannak. A Google szinkront le tudod redukálni a "semmit nem csinál de van" szintig. Én a helyedben lehúznám az adatokat ms-ből a telefonra, majd felnyomnám egy Gmail fiókkal a Google-be. Ennél többet nem tudok, soha nem volt winfonom
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Használja valaki az s health alkalmazást, pulzusmérő, lépésszámláló, stb.. mennyire hiteles ez, sok erőforrást használ ha fut a háttérben, érdemes letiltani?
-
b.bela1
őstag
válasz BeastMode #27536 üzenetére
Vérnyomás mérő?
Az is van?
Egyszer érdekelt volna ilyesmi, de azt mondták nincs ilyen funkció. Vagy külön vérnyomás mérőre érted?[ Szerkesztve ]
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
dz1989
senior tag
Sziasztok. Most lettem Boldog tulaja egy Note4-nek. És abban szeretném segítséget kérni hogy a tárcsázó és a beállítások háttere Fehér. És szereszer ha fekefe lenne 2 okból is:
Mert a szememnek nagyon zavaró.
Mástrészt full fölöslegesen eszi az akkut a kijelző. (Mivel az AMOLED-nek a feketénél nem használ energiát.)[ Szerkesztve ]
Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
S e t h
nagyúr
Hát nem tudom, szerintem én maradok a régi bevált módszereknél.Egy órán keresztül hajlítom a vasat, aztán megyek futni.
Ebből a szempontból számomra fura a mai generáció, ahol pl. a filigrán kollégáim számolgatják a lépéseiket, csak szerintem igazából ők sem tudják mi célból. A gyártók lehetővé tették a használatát, ha vkinek ez kell a mozgáshoz, ez adja a motivációt, akkor azt mondom oké, de egyik sem állna le velem szkanderozni vagy futni.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
addikt
Sziasztok!
Adott egy 8 magos Note 4 N910H verzió. Viszont eltűnt az LTE a mobilhálózatoknal, én úgy emlékszem volt rajta, de lehet az emlékeztem csal. Alapból nincs vajon a készülékben vagy valami más gond van?
Köszönöm!iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Risard
aktív tag
Hát ha túrázol van értelme mindennapokban amúgy nem sok szerintem! Amúgy egész valós adatokat mutat!
Bár jobb lenne ha olyan lenne mint a google fitness alkalmazás mert az utvonalt is rögzít ha akaron pontosat is bár akkor nagyon pontosra áll át a gps s akkor jobban merül! -
sszemtelen
őstag
válasz Jeanne d'Arc #27543 üzenetére
A H-s verzióban nincs LTE.
-
dz1989
senior tag
válasz Jeanne d'Arc #27543 üzenetére
Szia. Nézd meg Beállítások->További Hàlozatok -> Mobilhálozatok->Hálózati Mód-t
Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
dz1989
senior tag
válasz sszemtelen #27545 üzenetére
Lehet hogy neked van igazad de akkór a GSMArena.com rosszul van feltüntettve.
-
dz1989
senior tag
válasz sszemtelen #27549 üzenetére
Tutommal Régen volt külön lebontva is ()-be hogy csak a xy verzióban van... Ugylátszik hogy annanny nem pontosak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Gumi és felni topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest