- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zho-lee
addikt
6.0.1 "custom" alatt az extSd-t kétfelé osztja, tehát 3 tároló partíció lesz a belső memóriával, és erre nem jöttem rá, hogy több apk miért nem megy. Ha átmásoltam pl a szülinapp mappáját mindháromra, akkor sem ment
Ha erre van valakinek megoldása, szívesen rálesnék.
Addig 5.1.1"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
-
apaszka
veterán
válasz #97246720 #28956 üzenetére
Igaz!
Mindenkit megvesznek,de nem a legjobbakat!Sok a hiba náluk ,és az ígéreteiket még soha nem tartották be határidő terén a frissítésekben! Ha kiadta az újat,abban volt elvétel is mindig!
Csámpásszeműek ilyenek a samunál. vagy csak a vezírük.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
saril
senior tag
válasz apaszka #28957 üzenetére
#apaszka:
#Spityu27 : ezt a rammal való foglalatoskodást sosem értettem itt fórumon amíg van szabad memória, márpedig itt olyanról még nem hallottam hogy betelt a 3giga és azért írt egy felhasználó csak arról hogy "megeszi a felét" meg "80%-át lefoglalja" meg a több ilyen brutális dolgok
ÉS AKKOR MIVAN??? pontosan azért tölt be mindent a memóriába a touchwiz hogy ha rányomsz ne kelljen várni rá hanem egyből használhatod de amit régóta nem használtál nyúgodj meg egy idő után ki is lövi tehát:
ÍRJON MÁR AZ AKINEK EGYSZER IS ELFOGYOTT A MEMÓRIÁJA ÉS ETTŐL LETT GONDJA
(ja hogy nincs ilyen, akkor jobb lenne a tényleges hibákról beszélgetni )
[ Szerkesztve ]
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
Gabor1123
tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, ha elérhető a c-s és az f verzió is, mindkettő ugyanannyiba kerül, bontatlan doboz, hivatalos garancia, melyiket vennétek? Ha kérhetnék pár érvet is ellene, mellette...
Köszönöm szépen!
Üdv :Gábor -
saril
senior tag
válasz Dealer95 #28961 üzenetére
még mindig csak nevetek, ez a Note4 topic én erről a telefonról beszélek a Samsung készlükein belül és csak is erről, tehát volt-e bárkinek is olyan gondja a memóriával hogy betelt??? és emiatt belassult, nem indult, lefagyott? még mindig NEM a válasz, innentől fogva lehet róla beszélgetni csak abszolút felesleges, ennyi
abszolút felesleges más gyártókhoz hasonlítgatni max csak úgy éri meg hogy melyik telefont tölti be hamarabb az adott programokat, játékot és ebben a note4 megint kimagaslóan teljesít, szóval magyarázd már el miért "ne menjünk bele?"
[ Szerkesztve ]
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
apaszka
veterán
Gyári ROM on nem egyszer indult újra ez is,és a nota3 am is! Pont olyankor mikor nem jött jól mert aktiváló sms.t vártam fizetéshez!
Több alkalmazást futtatsz egy időben ,hamar kilép,vagy újratölti .....
Persze custom ROM on még nem tapasztaltam,
Nem megyek bele,de a samu RAM kezelése hagy némi kívánni valót! A TW-tz sem véletlenül foltozzák!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
saril
senior tag
válasz apaszka #28963 üzenetére
én meg a gyárin nem tapasztaltam pedig van hogy egyszerre 3-4 alkalmazást használok és váltogatok közöttük, szóval a te eseteddel még mindig kevesebben vannak így mint akinek jól működik
ja az hogy magától indul újra még sohasem tapasztaltam egyetlen GYÁRI os-es androidomnál sem pedig csak samsungjaim voltak s2 s3 s4mini és most ez viszont a mókolt cyanoged-el nekem már sokszor újraindultak a régebbi telóim, szóval erről ennyit a gyári mindig stabilabb mint az amit nem a samsung fejlesztői tolnak rá olyan ez mint az autók motorja gyárilag a mérnökök megtervezték beállították az úgy jó ha hozzányúlsz lehet ideig óráig jobb lesz, gyorsabb, erőssebb, de minek az árán? többet fogyaszt, hamarabb kopik stb stb
én maradok a gyárinál nekem egy samsung telómnál sem volt gond sosem a gyári toucwiz-el és ennyi[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Gabor1123 #28967 üzenetére
a mai alkalmazások ritka %-a az ami kihasználja a 64bites utasítás készletet... a N910C meg úgy se lesz addig támogatva gyártói részről mire alapkövetelmény lesz a 64bit, nekem F-es volt, teljesen jó kis masina volt, csak a szoftveres része az ami nagyon nagyon tetszett...meg a samu hozzáállása a frissítésekhez...
-
Gabor1123
tag
válasz #97246720 #28968 üzenetére
F-es nekem is volt, csak ellopták... Engem is bosszantott sokszor hogy néhány programmal érthetetlenül lassú lett, pl híváslista kilépés. Ennek ellenére van hogy jól jönne a ceruza + más hasonló árú telefont sem találtam aminek ne lenne legalább ennyi hibája, legfeljebb más. Ezért gondolkodom a c-n, hátha az gyorsabb. Frissítések ugyanúgy (nem)érkeznek mindkét modellre?
Hanti :az f-est is 2 év hivatalos Samsung garanciával tudnám venni
[ Szerkesztve ]
-
Kleroo
veterán
válasz apaszka #28963 üzenetére
Szintén 0.
pedig volt már hogy hangouts videókonferencia+google docs app között váltogatva, és melette még böngésztem is vadul vagy 7-8lapon a chromeban. Full szimultán. Paráztam is hogy ez már overkill lesz videokonf és a doksi között ugrálva (Tudjátok, amit bárki real time szerkeszt és látja mindenki) majd pár dologra rákeresve a chromeban, de csont nélkül szépen ment minden 1órán át (végig)
És mindezt úgy, hogy vagy 2hete nem volt kikapcsolva és nem készültem rá, nem ürítettem memóriát.(#28964) saril
mondjuk ettől még távolról sem hibátlan a cucc. A Samsungnak nem feltétlenül érdeke hogy egy zseniálisan jól optimalizált rendszer legyen rajta, tele van más prio-kkal is.
Mint ahogy az ECU sem egy tökéletes dolog. minden egyes motor példánya más és más. A "chip" persze általában a teljesítmény mindenekfölött elvét szolgálja, de vannak értelmesebb kívánalmak is. Pl a környezettudatosság kárára javuljon a teljesítmény/reakció/fogyasztás, és közben az adott motorpéldáynra szabnak mindent, pontosan. Így már mindjárt másabb a felállás. Sőt. Igazából a gyári adatok is csak tájékoztató jellegűek, van szórás. Pl a VW csoport 1.9pdtdi-je 105lovas verziója gyárilag is 105-112között skálzódik. Sőt, láttam már 115 mért lót egy full gyári kocsin.
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
F_Gergely
őstag
nekem C-es független gyári 5.1-es rendszer van (se root se semmi), nem indult újra sose.
Nincs különösebb gondom a memóriával egy dolog zavar, hogy elfelejti a zenelejátszó hogy maradt félbe a zene, a gyári mindig utólag felrakott power mp3 tudja, de valamit kilő a telefon a háttérben, mert autóban a fejegység nem tudja elinditani a lejátszót, nekem kell külön kézzel elindítani. És ez samu hülyeség mert más telefonnal sose volt ilyen gondom. Ez az egy ami marhára zavar... -
Parallaxis
addikt
pontosan azért tölt be mindent a memóriába a touchwiz hogy ha rányomsz ne kelljen várni rá hanem egyből használhatod de amit régóta nem használtál nyúgodj meg egy idő után ki is lövi tehát:
Apró bibi, hogy a Touchwiz által lefoglalt memóriát nem képes felszabadítani, így az általad használt alkalmazások jóval kevesebb memóriával gazdálkodhatnak, így hiába a 3 GB memória, jóval kevesebb alkalmazást, weboldalt stb. tud bentartani a memóriában, mint a konkurens készülékek 2 GB RAM esetén.
Szóval valóban kilövi az alkalmazásokat, csak a gond az, hogy azokat is amiket esetleg még használnál.
-
hanti
senior tag
válasz Gabor1123 #28980 üzenetére
Kérdezhetsz csak nem sok értelme van. Az Osztrák szabályozást nálunk nem sokan ismerik, de az EU területén vásárolt készüléket, ha megvan az eredeti számla egy évig minden tagállamban javítják, de a plusz egy év és a prémium garancia csak a nálunk forgalomba hozott készülékekre jár.
-
apaszka
veterán
válasz Gabor1123 #28959 üzenetére
Garancia terén mindegy.
Talán a C. Nekem F függetlenem van, de a C hamarabb kap frissítést, és állítólag van miben jobb. De , hogy igaz.....
Egyébként mindegy mit veszel.
Jó a Note4 👍https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
-
derrik
őstag
....A note4 MHL kábel segítségével a tv re van kötve. Tudom e távirányítani vagyis egy másik androidos eszköznek kellene úgy működni mint egy egér billentyűzet kombó!
Lehet ez? -
dancsuri
veterán
esetleg egy újabb Echoe rom: "F"
(22 April 2016) N4 Echoe Rom v29 Pure Note 4 MM Rom Aroma [Android 6.0.1]költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Gabor1123
tag
A kérdésem a használatbeli különbségekre irányult, abban semmi szerepe annak hogy hol veszem, ezért nem is írtam rögtön. Persze mo-i vásárlás esetén tuti igazad van és jó ha felhívod rá az ember figyelmét, mert lehet valaki nem is gondolna ilyesmire... Viszont én ezt nem is kérdeztem, ezért nem is értettem hogy került ez ide. Csak az volt a kérdés hogy teljesen azonos vásárlási feltételek mellett melyiket érdemes inkább megvenni... 😀😀
-
apaszka
veterán
válasz dancsuri #28988 üzenetére
nem tudtad,vagy nem akartad?
Holnap rápróbálok ha lesz időm!
Mert ha nem ment fel,akkor kár ajánlani.A Kyubi persze felmegy ,és tuti jóóóó!
Arról nincs infód?
Lesz kis javítás aksi terén? Vagy tudsz hozzá jó kernelt,mi jobban bánik vele? Mert akkor 100% os ROM lenne,és nem nézegetnék mást! Viszont új aksival sem tud 3 órát sem kijelző időben nálam!(#28990) Gabor1123
Ha kimutatja egy user a különbséget akkor.......
Nincs nagy benne. Mindegy melyiket veszed. Ízlések,és pofonok![ Szerkesztve ]
-
b.bela1
őstag
válasz Bélaaaa #28989 üzenetére
Gyorsjegyzet widget megy? Naptár widget megy? Naptárat lehet helyettesíteni, de a gyorsjegyzetet nem nagyon.
Soha sem tudta. Aki ezeket nem használja, annak mondjuk mindegy.
Nova telepítve van, de jegeltem. Pedig a gesztusok jól jönnének.
( ha közben változott vona, szóljatok)[ Szerkesztve ]
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
Risard
aktív tag
válasz apaszka #28950 üzenetére
Nexus 6 topikban is páran használják Olyan nagy bajok nincsenek az új droiddal ahogy olvasom sokat fejlődött de az akkuval meg a progikkal vannak gondok!
6.0.1 es droiddal meg minden rendben ez a samsung sajnos ezért is vívódok hogy visszatérjek e a samsung vonalra pedig az s7 edge tetszik! -
S e t h
nagyúr
válasz b.bela1 #28993 üzenetére
Persze vannak pro és kontra érvek, én többször próbáltam maradni egy-egy frissítés után TW vonalon, de Nova után egyszerűen nem megy.
Én widgetből is csupán kettőt használok, időjárás és alternatív naptár, gyors jegyzetre ott a toll, előveszem, gomb megnyom és megy is, szóval nálam nem nagy kompromisszum a TW elhagyása, a gesztusok sokkal jobban hiányoznának.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
tomi613
aktív tag
válasz F_Gergely #28998 üzenetére
Jöhet előbb is. Már csak azért is mert a tab s2-re kint van már. Gondolom függ a szolgáltatóktól is. Az enyémen DBT-s van. Úgyhogy reménykedem.
[ Szerkesztve ]
※ Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (SM-G998B) Android 14 ESIM※ Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B) 1TB 12GB RAM Android 14 ESIM※
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.