-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dancsuri
veterán
Kyubi valami S7 romot emleget
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
b.bela1
őstag
A C verzió meg elérte a tudomány mai állása szerint, mobil telefononnal elérhető maximális tökéletességet. Nem is emlékszem mikor volt utoljára frissítés.
Lehet, a notesz5-öt nálunk már ezért nem adtták ki.
( vagy csak sz@rnak rá)Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
csabai022
tag
Voltam a media-ban,kézbe vettem nyomogattam az s7 edge.Szép,jónak tűnik és tetszik is,de a Note 4 sokkal "komolyabb"(szerintem). Nem az a teló amire cserélném.
-
davidi
tag
Sziasztok!
Erről az akkuról van valakinek tapasztalat? Vélemény?
LINKhttp://tiszavolgyidavid.com, iPhone 14 Pro, Mac mini, MacBook Air M1
-
saril
senior tag
válasz Száguldo #27879 üzenetére
Pénteken lesz westendbe samsung stornál music fm buli 77% kedvezménnyel lehet majd vásárolni samsung cuccokat este 7 után, tán, így hallottam a rádióban, lehet telefont is majd annyiért?
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
félisten
válasz davidi #27906 üzenetére
Lítium akkumulátorral nem szórakozunk, ez rohadt veszélyes üzem, amiben még a "nagyok" (pl. Sony) is mellé tudnak nyúlni.
Szerintem legyen alapelv, hogy csak márkás LiXX akkut veszünk, semmi kétséges, no-name, dzsunkagyártmányt -- egyszerűen túl nagy a valós kockázat, és nem csak a telefonra vonatkozóan.MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
vj0c1
aktív tag
Sziasztok, jó reggelt!
A következővel kapcsolatban szeretnék kis helpet kérni:
Tegnap este 9 felé az ébresztő és az rgb ir remote maradt benyomva, és még legalább 70% akk töltöttségnek maradnia kellett. Ma reggel 5kor munkába menet zenehallgatás közben döbbentem le, hogy csak 9%-on volt az akku.. Visszanéztem az akkuhasználatot, és jól látható, hogy kb este 9től valamiért átment zuhanóba az energiaszint, de fogalmam sincs mitől.. Egyelőre ez az első alkalom, hogy ilyen történt, de azért érdekelne mi okozta.Tapasztalt már valaki ilyet, vagy van valami sejtés, hogy mitől lehetett ez? Előre is köszi a válaszokat!
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
zho-lee
addikt
Üdv srácok!
A ketan romról eddig nem nagyon hallottam itt a fórumon..
Az első stock alapú custom, amitől nem melegszik sosem és semmitől a telefon..
Mellesleg eléggé jófajta, a gyári dolgokat tudja, de ez eddig a legjobban eltalált rom."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
apaszka
veterán
válasz zho-lee #27915 üzenetére
Használod, vagy olvastál róla?
Milyen az aksi ideje? Mint látom ez is note 5 port.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
törölt tag
Akinek esetleg megjött a frissítés(70mb) annak az akkumulátor menüben lévő optimalizálást ujra aktiválta.
Én ezt az opciót nem használom(offon van) ,de mivel ujra aktív lett elkezdett lekapcsolni olyan dolgokat amiket szerinte nem használok, többek között a Nova értesítéseket(olvasatlanok).
Szóval az esetleges anomáliák elkerülése érdekében át kell nézni az optimalizálót.[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
válasz apaszka #27916 üzenetére
Használom!
Az akkuidőre várni kell még, tegnap dobtam fel, és már a recoveryben csodálkoztam, hogy hideg a telefon.
2-3 töltés, aztán beáll, akkor írok róla.A lenchmobhoz képest sokkal jobb rom, "kyubisabb"
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
-
tuzpenge
őstag
Pont ez történt nálam is és most éjszaka, annyi különbséggel hogy én 46%-ról indultam, bekapcsolatam az energiatakarékos módot, és reggel 6-kor már csak 16%-on volt. Tehát 30%-ot merül az éjszaka! Ez több mint durva. Az akkustatisztika nem mutat semmit / semmi különöset (android rendszer áll az élen).
ˣ
-
dancsuri
veterán
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
WiZARD
addikt
válasz #67656192 #27927 üzenetére
Nálam is gyári, package disablerrel pár dolgot én is letiltottam.
Sajnos mégis kb hetente észreveszem hogy valamitől a kelleténél sokkal jobban merül. Reboot után okés.
(nem hiszem hogy túl sok alkalmazást használnék, vagy túl sok lenne telepítve, rendszeresen alig pár appot használok (mt4- tőzsde program, gyári böngésző, gmail, fényképező, waze, facebook, instagram))(korábban más márkájú androidos telefonjaim voltak, mindig rootolva, többnyire nem gyári rommal, sose volt ilyen gondom, vagy ha volt, azt általában elég hamar sikerült megoldani)
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
apaszka
veterán
válasz dancsuri #27926 üzenetére
Samsung ki fogja hagyni hiszen mire ők kiadnák, már a 8 jön ki. Az LG és többen is gyorsabbak jóval.
Más:
Van valami jó kernel a ROM unk alá mi aksi barátabb?
A gyárihoz képest kb 2x úgy merül.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
zho-lee
addikt
válasz WiZARD #27920 üzenetére
Bocsi, de régebben: SE Live With Walkman, és SE Active is volt.
Na azon aztán voltak akadások!
Soha nem vennék még egyszer tőlük semmitTalán 1x akadt be valami a Note 4-en..
Note 2-őn nem emlékszem
S3-on, a régi szép időkben meg több is volt,de akkor volt a cyanogen romok nagy előre törése, és nagyobb volt a kűlcsín, mint a belbecs.. Igaz még ma sem 100-as.."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
Pow
tag
válasz apaszka #27934 üzenetére
Már csak ez van :
N910F OL3 N5P Dr.Ketan custom ROM L15F
(N5 + S6 edge port)[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy N10+ S9+ & Watch
-
SX Wave
aktív tag
válasz #67656192 #27900 üzenetére
Ha a nyuszi csoda módjára ki is hozná a hatost, sajnos a témázhatóság kimarad a csomagból.
5110 > 3210 > 3310 > 3330 > ME45 > 3100 > SX1 > 6233 > E51 > Wave II > XPERIA mini pro > SIII > Note 3 > Note 4 > S7 > Note 8 [Gear S3 Frontier] > Note 9 8/512GB [GW4] Tab S7+ > S22U 12/512GB > S24U 12/1TB Orange [GW6 47LTE]
-
SX Wave
aktív tag
válasz darkarthur #27938 üzenetére
Amikor a Note3 4.4 > 5 frissítettem, arra számítottam, hogy az ultratakarékos (S5, Note4) üzemmód belekerül. Hát nem... Most szerintem megint ugyan az a forgatókönyv a témázhatóságal (S6, Note5) kapcsolatban is, az alap rendszer frissítések jönnek, de az apró fícsörökat, mindig a következő generáció kapja meg.
[ Szerkesztve ]
5110 > 3210 > 3310 > 3330 > ME45 > 3100 > SX1 > 6233 > E51 > Wave II > XPERIA mini pro > SIII > Note 3 > Note 4 > S7 > Note 8 [Gear S3 Frontier] > Note 9 8/512GB [GW4] Tab S7+ > S22U 12/512GB > S24U 12/1TB Orange [GW6 47LTE]
-
SX Wave
aktív tag
válasz #67656192 #27946 üzenetére
Symbian után az Androidon téma mentesen létezni elég fura dolog. Na majd a Note6 vagy 7
-
SX Wave
aktív tag
válasz apaszka #27948 üzenetére
... ha már root a téma, akkor nekem már nem téma a téma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5 Pro teszt
- Sweet.tv - internetes TV
- RAM topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Call of Duty: Black Ops 6
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- Samsung LCD és LED TV-k
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest