-
PROHARDVER!
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeLa87
aktív tag
Szerintetek az órát érdemes mellé megvenni? Vagy nem tud annyit?
Megbízható és olcsó tárhely: https://cweb.hu/ugyfeladmin/aff.php?aff=99
-
zozyk
addikt
Viszlát vodás MI7,hello BTU-s MJ7
Nyasgem voda a frissítések elmaradása miatt.
-
gabesszg
aktív tag
én itt talátam root megoldást odinnal de ez elvileg a knox számlálón változtat ami gari szempontjából nem a legjobb.Szóval kérdésem az lenne, hogy T-mobile-os telefont garanciavesztés nélkül lehet rootolni?
-
kazmerr
aktív tag
válasz AliceWake #1688 üzenetére
Valaki el tudná magyarázni, hogy hogyan tudják ennyiért eladni, úgy hogy még nekik is megérje? A legjobb árak 530-540eur körül vannak, de már azok sem xeh-sok.
Alapvetően 2 dolgot tudok elképzelni, 1:bugázott, 2: máshonnan beszerzett, és át softolt.
Ez utóbbiba futott bele egyik ismerősöm is: iphone5, istyleból elhajtották, hogy deutsche telekomnál aktivált készülék vigye vissza Németországba. Elsőre eltalálták hol vette. (Nem gsm üzletből volt, hanem egy nagy webshopból, és nem irreális volt a kedvezmény csak kb. 15k). Így a sima helyszíni csere helyett majd 1 hónapig volt telefon nélkül, ami lássuk be ebben az árkategóriában nonsense, mert az ember a körítés, és az ügyfél élmény miatt is tol bele ennyit. Lásd a samu kiszállós garija. -
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz kazmerr #1714 üzenetére
Nekem mindaddig teljesen mindegy, hogy replikálja, vagy termeszti a hátsókertben, amíg a magyarországi Samsung, hivatalosan elismeri a garancia érvényességét, és az IMEI validitását. Márpedig elismeri. Valaki telefonált is a Partneroból a Samunak, mielőtt kifizette, hogy csekkolják az IMEI-t, és minden rendben volt.
[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
Bilux
veterán
válasz kazmerr #1714 üzenetére
Inkább más rak rá pofátlan hasznot...
Lásd Allee Samsung bolt S-view tok 24.990Ft
Online boltból én 9870Ft-ért vettem +1500 szállítási kölcség volt de akkor is megérte a fenti árhoz képest.
Kérdem én szerinted az az online bolt lopta vagy szimplán reális haszonnal adja tovább?Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
boksz
senior tag
A T- mobile mikor akar kiadni frissítéseket ?
Csak azért, mert még 1 darab árva frissítés nem jött ki 1 hónap alatt !!https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
kazmerr
aktív tag
Ne értsetek félre, feleslegesen nem akarok érte én se pluszban fizetni. De nyugodtabban alszom ha mondjuk 200 samsung bolti ár helyett, és a 160k-s gsmboltos ár helyett fizetek érte 180-at és tudom hogy 2 évig kijönnek érte és ha gond van akkor nem 1 hónapot kell várnom hogy javítsák/cseréljék. Még akkor is ha soha nem fog meghibásodni. (mivel munkaeszköz, ezért nekem nem is vállaható másként.)
Egyébként az Allee-s boltot én sem értem. Milyen pluszt ad még a készülék mellé hogy ennyivel drágábban adva is megél?Plusz még két komolyabb kérdés:
Note1-esem van, és a custom romok miatt szívtam egy ideig, mert vagy a tollat nem támogatják, vagy az FM rádiót, vagy a gyári autós kihangosító nem megy vele. Ez, amennyire értem, a samu custom megoldásai miatt van (pls toll SDK-ja a samu kezében van, nem a google-nél, a dokkoló vezérlése is custom samu megoldás). A note3-nál ez mennyire van így?A note 3-nál navigálás közben mennyire melegszik? A note1-em a gyári autós tartóban 1-2 óra után olyan szinten túlmelegszik hogy a GPS elveszti a pozíciót (romoktól független, UC/UV sem segít csak halogatja a problémát, és a samu is megerősítette hogy tudnak a hibáról, de azon kívül hogy szellőztetőre szerelhető dockot ajánlottak nem tudtak segíteni).
-
Necc
addikt
Azert azt is nezd, hogy az uzlethelyseg mennyibe kerul: berleti dij, rezsikoltsegek (futeni + jol kivilagitani kell), oda extra alkalmazottakat kell felvenni, extra eszkozoket beszerezni es fenntartani, stb... ezek egyike se 2 filler, es termeszetesen bele kell epiteni a vetelarba.
Persze ezek osszessege se feltetlenul indokolja a tobb mint dupla vetelarat, csak arra akartam ramutatni hogy online boltot nem illik fizikai bolttal osszehasonlitani, mert utobbi mindig is dragabb lesz (foleg videken).#1718: amit leirtal egyaltalan nem Samsung specifikus, hanem teljesen globalis. Custom ROM az en szememben minden esetben = "custom takolmannyal", valami sose fog benne mukodni, sose lesz olyan stabil, megbizhato, mint a gyari ROM.
[ Szerkesztve ]
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
ForRedGlory
félisten
Hívtak Samsungtól, megjött a Samsung Gear végre nekem is. Holnap vehetem is át
-
kazmerr
aktív tag
Igen, sok esetben a custom ROM valóban gány munka, de ott ahol folyamatos a fejlesztés, ott azért vannak néhol gyöngyszemek. Pl a MIUI Note1-re nekem elég jól beávált, nem tökéletes, de benne vannak az új fejlesztések, amiket a samu már nem ad ki. Ezzel az alappal dolgozik a VengeanceNote csapata. Akik már több mint 1 éve fejlesztenek, így hosszútávon is kijöttek hibák, amiket javítottak is, így van egy stabil custom rendszerem. Viszont amikor ismerősök kérdeznek, inkább lebeszélem őket, mert idáig elég göröngyös volt az út, és kíváncsiság, és egy bizonyos szintű informatikai véna nélkül inkább csak szívás mint öröm.
-
Bilux
veterán
Nem is állt szándékomban összehasonlítani, csak hírtelen ezt tudtam előrántani.
Tisztában vagyok azzal, hogy ez üzletnek vannak kiadásai is, de hülyének se nézzék a vásárlókat.
Nyilván van az az ember aki úgy boldog, hogy ennyiért vettem meg a tokot és elégedett.Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
válasz ForRedGlory #1720 üzenetére
Annyiért átveszem amennyit fizettél érte
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
válasz ForRedGlory #1724 üzenetére
Azért írd le a szubjektív vélemyényed milyen szerinted mire használható ténylegesen a mindennapokban.
PR maszlag úgy sem érdekelNe feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
ForRedGlory
félisten
Amire rájövök 1 nap alatt, arról leírom, de csak ennyit lesz nálam, mert már viszik is vasárnap Amúgy szerintem tuti jó eszköz, csak a sok hülye azt hitte, hogy ezzel még a Nájtrájderes Kittet is elő lehet varázsolni. Első szériás eszköz, nyilván nem tökéletes, de képek és tesztek alapján sokkal inkább ez kell, mint a smartwatch, amira leginkább földet dobálnék, olyan ronda szegény.
-
DrJaka
aktív tag
válasz ForRedGlory #1728 üzenetére
Úgy is lehet használni, hogy nem párosítom az telefonnal bluetooth-on keresztül ugye?!
Már csak azért, hogy ha nem akarom ne "szíjja" az akksitHuawei Mate 20 prO
-
Kurrens
tag
válasz AliceWake #1715 üzenetére
Az valami beépített ember lehetett a Samsung-nál, mert nekem azt mondták, ők (az ügyfélszolgálat) ilyen információnak nincsenek birtokában (mármint, hogy ők adták-e el az adott készüléket az adott kereskedőnek).
Átirányítottak a TeleMax-hoz. Telefonon azok se tudtak válaszolni, csak a
szervizesek tudják lekérni az IMEI alapján. Most várom az emailemre a választ a TeleMaxtól.
Szóval a hívták a Samsungot dolog nem biztos, hogy kóser...Ha valami fejlemény van, írok...
[ Szerkesztve ]
-
DrJaka
aktív tag
válasz Kurrens #1731 üzenetére
Ha minden igaz Dani82 érdeklődött a vásárlás előtt, de leírta korábban hogy nem a samsung ügyfélszolgálatot hívta, hanem az Allee-ban lévő Samsungot, ahol normálisak a srácok és utánanéztek a telefonjának (ugyanúgy mint az enyémnek, csak, Én személyesen vittem be). De szerintem bármelyik hivatalos szervizt felhívod ahol kicsit is normálisak, segítenek.
Huawei Mate 20 prO
-
szutyok93
csendes tag
Üdv mindenkinek az lenne a kérdésem hogy az alap billentyűzetet nem akarom lecserélni mert nagyon jó szerintem. be lehet álltani az ékezeteket úgy hogy ne keljen olyan hosszan megnyomni a gombot hogy kiadja az ékezetes betűket?
-
gabesszg
aktív tag
erről valami vélemény vagy tapasztalat?
-
-
PeLa87
aktív tag
Elnézegettem a Tab 10.1-et. Végülis a Note 3 bátyja?
Megbízható és olcsó tárhely: https://cweb.hu/ugyfeladmin/aff.php?aff=99
-
72mviktor
senior tag
Üdv mindenkinek! Tegnaptól én is beléptem a klubba
Lehet hogy a gólya hozott,de az ördög visz el.....S Note 3 Omega v6
-
balika333
tag
Sziasztok! Ma bementem a Media Marktba hogy veszek egy LG G Padet a HTC One mellé. Jobban örültem volna egy SIM kártyás változatnak. Néztem Nexus 7-et a SIM kártyás verziót. Míg gondolkodom megnézem a mobilokat gondoltam. Mondja az eladó hogy itt a Note 3. Mondom az nagy nem kell. De csak a kezembe adta a telefont. Állam a padlón, egyből megtetszett. Ez a hátlap nagyon nagyon tetszik. A fehér verziót nyomogattam, sokkal jobban bejön mint a szürke. (Az elmúlt 6 évben csak fekete telefonom volt) Meggyőztek, el is hoztam egy bontatlan példát Tíz forint híján 200 ezer forint. Nem kevés de ha egy táblagépet veszek a One mellé ugyanitt vagyok. Most eladom a Onet és van egy univerzális telo/tabletem amit egy mozdulattal egy kézzel is tudok használni. Soha nem gondoltam volna hogy valaha ilyen telefont veszek Nagyon tetszik.
Apropó valami ismert hiba amit nézzek meg? Nagyon jó pörgős lett a szoftver nagy piros pont a 4.2es S4-hez képest.
[ Szerkesztve ]
Samsung S22 Ultra
-
balika333
tag
ezt jó hallani. Igen, nagy ezért nem akartam én is soha ekkorát. Viszont emiatt nem kell tablet. Soha egyik Note sem tetszett de ez magával ragadott. A hátlap elképesztő.
Az aksija hogy bírja átlagos használat mellett? Elég nagy dög van benne, viszont meg is kell hajtani a kijelzőt. Gondolom kell neki pár töltés mire beáll. Megyek is nyomogatniSamsung S22 Ultra
-
tomcsa44
tag
Üdv!
Egy fontosat kérdeznék. Ha a t-mobile üzletben veszek egy Galaxy Note 3-at és rátennék egy független romot, akkor letilthatják a tlefon IMEI számát? A garancia elveszhet azt tudom. A telefont természetesen becsületesen fizetném és a havidíjat is sőt, a kapott T-s simmel használnám. A független rom a frissítések miatt kell, mert sajnos a függő telóknál visszatartják az upgrade-eket. Független angol romot tennék rá.
Köszönöm!
Sony Xperia M2 (Mellette Navon M400 és Huawei Y300. Jövőre már kell egy Lumia is megint - 735 a terv.)
-
Gabbana
aktív tag
Tudtok valami olyan appot amivel tud egy 5 éves gyerek játszani? Mondjuk a ceruzával?
Ha még nagyobbat kérhetek, akkor valami fejlesztő jellegűre gondoltam.Az életben nincs felesleges tapasztalat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest