- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klaya1986
aktív tag
válasz robcsekwow #2149 üzenetére
Noled szintén. Kipróbáltam sok alkalmazást. Ez a legjobb. Jól beállítható, aksit nem eszi.
-
goop
őstag
Jó lenne tudni vajon az indiai 7.1.1 ben van e Volte kapcsoló. Ha jól rémlik ott eléggé fut a Volte már jóideje.
-
robcsekwow
tag
Még 24 órája sincs fent, de valami kezd zavarni... este a játék is, a kamera is magától bezáródna, mintha kevés ram lenne. Ma a messenger chat fej is időnként bezáródik, pedig 1.1gb ram van csak belakva
-
Csabi1984
addikt
válasz robcsekwow #2153 üzenetére
Szia ezt mire írod?
-
-
Csabi1984
addikt
válasz robcsekwow #2162 üzenetére
Akkor valószínűleg jó a 7.1.1 Én még féltem felrakni
-
veterán
OTA-n jön ez a 7.1.1 frissítés ?
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
kovacss72
aktív tag
válasz Donki Hóte #2164 üzenetére
Igen.
-
T0mcs
tag
Tiszta vicc android tól ez frissítés mizéria. Tisztára mint 10 éve. Gyanus helyekről töltögetett nem gyári programokkal felrakot romok amik ki tudja mit tartalmaznak.
Azért ezt Apple ügyesebben megoldotta...
Manapság minden olnline updateli magát még a tv is ez a telo meg vár már lassan 1 éve elavult op rendszerre. -
törölt tag
Szerintem nem a frissítéssel van gond, hanem a sok emberrel, aki egyszerűen rápörgött erre a baromságra, és már csak ez számít. Ha telót gyártanék, azt csinálnám, hogy minden hétfőn nyomatnék egy frissítést a telefonokra, ami semmi mást nem csinál, mint átírja a biztonsági szint dátumát az aktuálisra és ennyi. Mindenki baromi elégedett lenne.
Szinte már az összes rohadt telefonfórum arról szól, hogy miért nem jön a frissítés, ha jön, miért nem jön a következő. Még a tok-fólia heteken keresztüli csépelése is alul van már múlva.
-
T0mcs
tag
válasz #65510400 #2168 üzenetére
Soha nem vártam még új bizt. frissítést...
Új funkciók hosszabb akku idő stb...Mind tudjuk hogy adott hardver "tudását" a soft. határozza meg. Ha nem értesz hozzá nem érdekelnek a kütyük akkor mindegy De aki picit is követi és látja hogy már van android ból 8 as az azért elvárná hogy meg is kapja az újdonságokat.
-
kispx
addikt
Sziasztok,
valakinek ragadt már be a hangerőcsökkentő gomb? Mit lehet tenni ilyenkor? Vagy mennyek egyből a márkaszervizhez? -
törölt tag
Mondjuk,hogy picit követem a dolgot. Minden frissítésnél ez van,jobb lesz az akkuidő,meg gyorsabb a telefon. Aha. Ha olyan őrült jelentős lenne a különbség, Android 4 óta már hónapokig kéne bírni akkumulátorral, és olyan gyorsnak kéne lenni,hogy már az előtt bejönne az oldal,mielőtt kitalálom,hogy mit szeretnék nézni.
Szerinted mennyivel lesz jobb az akkuidő? Ha mondjuk most 8 óra a képernyőidő (olyan sokáig bírja ez a telefon,hogy már rég nem figyelem), mennyi lesz, 11? Ha lesz is jobb,max kapsz pár percet. Persze ha belelovalod magad, ÉREZNI fogod,hogy mennyivel jobb...
Más eszközön 7-es droidot használok, az osztott képernyő 5.2 colon nem lesz akkora truváj,hogy ez miatt telesírjam a párnám,a többi változás meg nem akkora őrület, hogy haldokolni kelljen 6-oson.
-
T0mcs
tag
válasz #65510400 #2173 üzenetére
"Más eszközön 7-es droidot használok, az osztott képernyő 5.2 colon nem lesz akkora truváj,hogy ez miatt telesírjam a párnám,a többi változás meg nem akkora őrület, hogy haldokolni kelljen 6-oson."
Szerinted ha nincs benne újdonság minek csinálták?
Elég lett volna mondjuk ha 6.9.2.1 nek hívnák
Lássuk be ez viszi előre az ipart hogy mindig van új amit el lehet adni új mobillal. Az hogy a felszínen nem látszik vagy hogy a hétköznapokban nem használod vagy csak téged nem érdekel attól még sok apróságot megoldottak benne. Vagy csak simán kényelmesebb a használata.
Arról nem beszélve ha már van miért nem kaphatja meg.minden eszköz amin elfut?Enegem baromira bosszant ez a 6.os pl mert mindig pontot tesz a szavak közé remélem 7 es nem fog
Tehát nem az a kerdés.hogy újdonságok kellenek hanem az ha van miért.nem kapjuk meg!
-
veterán
Sosem értettem ezt a "hűde jó a új soft, fél órával tovább bírja az akku" típusú lelkendezéseket.
Az emberek 99 %-a este otthon teszi töltőre a telefonját, tehát 24 - 48 - 72 óránként. Vagyis az a "hatalmas" előrelépés, miszerint 2 %-al kevésbé merül az akku az új softtal, az valójában csak annyit jelent, hogy ha 48 óra múlva töltöd, akkor nem 24, hanem 26 %-os maradék akkutöltöttségnél teszed ezt
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
T0mcs
tag
válasz Donki Hóte #2175 üzenetére
Ha csak este otthon töltögeted már el is cseszted az akkut De nem ez a lenyeg!
Az volt az első kérdés hogy miért nem kaphatja meg minden androidos a frissítés 1 időben mint az apple os esetén? Miért kell házilag trükközni bizonytalan rom mal ?
Miért kell a 7 es androidra várni 1 évet miközben már van 8 as is?
stb...Miért tesz pontot a szavak utan ez a vacak?
-
törölt tag
Az,hogy nem csináltak rögtön az elején tökéletes droidot összes funkcióval, nem az ipart viszi előre, hanem az üzletet. Ha rögtön az elején villámgyors telefonok jöttek volna tartósra építve, csak 1 telefont vesz mindenki,és nem cserélgeti félévente holmi frissítesek miatt. Persze közben a Föld tovább élne,de ez senkit nem érdekel már régen.
Viszont ezt a pontot tesz a szavak utánt nem értem. Az enyém nem csinálja. A páromé sem. És még soha nem is olvastam ilyet. Frissítés helyett inkább meg kéne javítani ami rossz nem?
-
veterán
-
Prien
addikt
" Az volt az első kérdés hogy miért nem kaphatja meg minden androidos a frissítés 1 időben mint az apple os esetén? Miért kell házilag trükközni bizonytalan rom mal ?
Miért kell a 7 es androidra várni 1 évet miközben már van 8 as is?"Mert ez üzlet. Piac. Egy ~50 ezres készüléket nem fognak úgy megcsinálni, mint egy 300 ezrest. Másképp azokat ki venné? Oké, olcsó készüléket használunk, cserébe vállaltuk,hogy nem a legfrissebb szoftvert használjuk és a várakoztatással éreztessék velünk, hogy nem fizettünk egy kisebb vagyont telefonért.
Még az sem kizárt, hogy a "friss" szoftverrel jön 1-2 bug, hogy gyorsabban vegyél újabb telefont...
A kevés is több a semminél.
-
törölt tag
Ha telepítesz rá valamit,attól nem lassul be a teló.
Nem arról volt szó, hogy használj másik billentyűzetet,hanem PRÓBÁLD meg másikkal, tök mindegy melyikkel,ha azzal nem csinálja, törölni kell a Samsung billentyűzet gyorsítótárát és jó lesz.
Nagyon fura vagy. Androidos teló, de nem telepítesz rá semmit,mert belassul...ezeket honnan veszed, nem tudom. Vagy 20-30 egyéb alkalmazást használok, és én nem számítok erős felhasználónak, mégis tökéletes minden.
-
T0mcs
tag
válasz #65510400 #2190 üzenetére
Érdekes hogy így nekem ugrotok Mintha csak a ti veleményetek lenne igaz...
Van rá telepítve program természetessen senki nem mondta hogy nincs! Viszont amiből megfelel a gyári is ott nem kisérleteztem. Az ajánlott bill. t ki fogom próbálni.
Talán elég lett.volna annyit írni hogy próbáld ki ezt és ha az jó töröld a gyorsító tárat. Bár az nem tudom hol van a bill gyors tár. Esetleg.leírhatnád.
De a lényeg igen is észre vehető akár gepelés közben hogy lassul a bill vagy hogy az ablakok közötti váltás egyre több idő. Igy mivel már több mint 1 éve használom napi 10 órakat Azonnal megérzem ha valami változik. Nyilván aki beír napi 3 mondatot annak ez nem tűnik fel.
Fb app mikor.húzod az oldalad sokszor akad gondolom te is láttad eleinte ez nem voltNem akarom leformazni mert.sok minden van benne de ha lesz 7 es megteszem. Addig meg kibírom Most.nem töröltem vissza pontokat latható hogy csak néha teszi ki.
Ez tényleg.jól sikerült telo ja Samu nak
Több mint.1 éve meg van napi 1x 2x töltöm és bírja... -
Klaya1986
aktív tag
A Facebook azért akad meg darabos néha kicsit, mert a telóban lévő proci és grafikus gyorsító kB ennyit tud Ha esetleg szeretnél pörgősebb rendszert, ki kell kapcsolni az animációkat, vagy esetleg a sebességet felgyorsítani. Ezt a fejlesztői opciókban tudod megtenni. Ez a menü pont rejtve van. Aktiválni kell. Beállítások /az eszköz névjegye /szoftver adatok build szám. Erre kell kattintani 5x majd kiirja hogy már fejlesztő vagy és meg fog jelenni a menü amiben lehet játszani az animáció sebességel. Ha esetleg ezeket tudtad akkor ezer bocs. De hátha valakinek hasznos lesz.
-
T0mcs
tag
-
Csabi1984
addikt
Szerintem nem rossz telefon Eddig 3 okostelefonom volt és egyik sem volt olyan,hogy hónapok használatok után ne lassult volna be. Egy kicsit off de a számítógép is idővel belassul persze nem a használhatatlanság szintjére de ezt a telefonnál sem tapasztaltam.
-
Csatsa
tag
Az is sokat tud jelenteni hogy a nem használt gyári appokat letiltja az ember, így azok el sem indulnak és nem is eszik a memóriát feleslegesen.
Nekem is van fent sok app, kb 30 és nem lassú egyáltalán, én is swiftkey billentyűzetet használok évek óta minden telefonomon, tökéletes, legalábbis nálam hibátlanul működik. Arról nem beszélve hogy google fiókkal belépve használom és elmenti az általam használt szavakat így ha új telefont veszek csak egyből belépek és újra ott vannak a szavaim, mondataim.
Sok lehetőség van gyorsítani a telefonon attól függően kinek mire van igénye. Azt viszont mindig figyelembe kell venni telefon vásárláskor hogy mire akarjuk használni és ennek megfelelően kell választani és biztos nem csalódunk benne. -
Blueman3333
csendes tag
Sziasztok!
Csak egy egyszerű kérdés:
ha telekom függő j5-re, más rom-ot teszek fel, akár a lengyelt akár az indiait, esetleg ha lesz majd magyar 7.1.1 független, akkor a teló is független lesz? Ez a szolgáltató függőség, a rom-ba van kódolva, vagy máshova? -
GEPESZ66
veterán
válasz Blueman3333 #2199 üzenetére
Nem lesz független,függő marad!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest