- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhata
senior tag
-
rene0619
aktív tag
Nem gondoltam volna, hogy egy ártatlan kérdésből vita alakulhat ki, de köszönöm a válaszokat
Alpha vásárlás előtt voltam, így fontos kérdés volt számomra. Amúgy S4-ről váltok. Páromnak is Alphája van és engem meggyőzött, bár kijelzőben visszalépés, ezt még szoknom kell nagyon..
Mit gondoltok, jól döntöttem? (nem jó helyen teszem fel a kérdést, mert elfogult válaszokat kapok majd)
-
MrBazsi
senior tag
Urak, egy érdekes kérdésem lenne amire nem találtunk a megoldást. kollegám Alphája néha random gondol egyet és kikapcsol, és nem találjuk a miértet. play áruház használata esetén a legtöbbször, programok lefrissítése után, vagy törlése után, egyszer volt hogy pc-re csatlakoztatás közben is kikapcsolt.
mivel amúgy teljesen jó a teló, napi használat közben semmi mástól nem akad meg, bármi mehet rajta, játék gps, net, film, zene, hívások is jók, ezért arra gondoltunk hogy a google szolgáltatások, vagy az áruház lessz a bibi, de hiába állítottuk vissza gyári verzióra, vagy frissítettük le a legfrisebbre, akkor is kikapcsol play használat közben.
A teló gyári független, magyar készülék, és még 4.4 van rajta, ő se szeretne frissíteni. a kikapcsolás kb 2-3 hónapja jelentkezett először nála.
találkozott már valaki ilyennel? -
MrBazsi
senior tag
hát nem gondoltam volna h ez a kérdés 2 napra leoffolja a topicot
-
Lacopapi
addikt
válasz MrBazsi #9371 üzenetére
Akkucsatlakozásnál lehet probléma,régebben mintha írta volna valaki,hogy kicsit lötyögött az akksi,miután betett egy darabka papírzsepit kitámasztandó a cuccot,megszűnt a hiba.Ja...a hátlap és az akku közé.
...bár utólag újraolvasva ennek kissé ellentmond,hogy a play használatnál jelentkezik
[ Szerkesztve ]
-
mayo#51
tag
Sziasztok
Hú de rég írtam már ide, aminek 2 oka van, az egyik, h alig van időm gép elé ülni (ezért olvasni sem nagyon tudom a fórumot), a másik pedig, h tökéletesen meg vagyok elégedve a telefonnal Viszont olyan kérdéssel fordulok most hozzátok, h jött e már ki OTA-n frissítés a telefonra, ha igen akkor érdemes e váltani a 4.4.4-ről (XXU1BOA2) rá, vagy pedig egy szopórollerba futok bele ami nem olyan megbízható és stabil? Egy FR-ben gondolkozom amúgy is, h megejtem, csak akkor már két legyet ütnék egy csapásra Válaszaitok előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz mayo#51 #9374 üzenetére
Üdv
Az 5.0.2 XEH kijött. Nincs vele gond.
Telenor és a Vodafone telókra tudtommal már van OTA frissítés.
Az FR-t előtte és utána is megcsináltam a biztonság kedvéért a telón. -
anonym1s
őstag
Hali.
Itt mar nincs mit tenni mert mar letoltotte a frissitest, csak gyari vissza allitassal lehet torolni, meg talan lehet ra lehetoseg ha rootolt a telefonod, de azt nem tudom mert az enyem nem rootolt.Viszont ha meg nem toltotte le (pl. gyari vissza allitas utan), akkor meg lehet oldani hogy ne is toltse le es ne is jelezze soha a rom frissitest.
Ha csinalsz gyari vissza allitast, akkor a kezdeti beallitasoknal ne kapcsold be a wifit, hanem anelkul csinald vegig, majd menj be a frisssites menube, vedd ki a pipat az "automata frissites" es a "csak wifi" mellol, aztan kapcsold be a mobil internetet, es ha ilyenkor nyomsz a frissitesre akkor fel fog ugrani egy figyelmezteto ablak, hogy a frissites nagy adtaforgalommal jar ami mobilnetnel sokba kerulhet. Ennel az ablaknal nyomj a megse gombra es tobbe nem fog frissitest keresni sem wifin sem mobilneten. -
anonym1s
őstag
Enyemnek bajnok akku ideje lett
Ezt tudja egy toltessel allandoan bekapcsolt wifi, mobilnet es gps-el.:Ja, azt hozza kell tennem, hogy elso ket napban a keszenleti akkuidot tesztelgettem, ezert nem is hasznaltam csak nehany orankent neztem hogy mennyit merult az akksi. A valos hasznalat tegnap es ma volt, kb. 20 sms, 10 perc beszelgetes, a tobbi netezes
[ Szerkesztve ]
-
TibChee
tag
Meg lehet oldani valahogy, hogy becsukott S-View tokkal is el lehessen érni a zseblámpa funkciót?
-
mayo#51
tag
Nah hölgyek, urak sikerült a frissítés és szerintem minden fasza, de erről csak pár nap múlva tudok bármit is mondani, viszont azt mondja már meg nekem légyszíves valaki, h h tudom átlőni a billentyűzetet magyarra köszönöm
UPDATE: MEGVAN SIKERÜLT
[ Szerkesztve ]
-
mayo#51
tag
Hát amit eddig észrevettem, h a régi 1 giga RAM használat felugrott 1,2-1,3-ra, a felület nekem személy szerint annyira nem jön be, a 4.4.4. jobban tetszett, no meg eddig másfél óra és 3% merülés (3 óra körül vettem le töltőről 100%-on) és ebben csak pár perc viber volt és jobbára ikon átrendezés + állandó wifi No de majdcsak lesz ez jobb is remélem
[ Szerkesztve ]
-
rene0619
aktív tag
Valakinek nincs meg a legújabb 5.0.2 NEM sammobile linkről? iszonyat lassan jön le...
-
zhata
senior tag
Ez a Samsung szövegfelismerő modul (Samsung text-to-speech engine) igencsak meghízott nálam, több, mint 300MB. Lefagyasztottam Titanium Backuppal. Látszólag semmi változás. Valójában ez mire való? Törölhető? Köszi a válasz előre is.
[ Szerkesztve ]
-
DarkChild
senior tag
-
anderledani
őstag
válasz anonym1s #9398 üzenetére
Amúgy ha roaming van akkor hogy van mobilnet? Vagy az R nem azt jelenti?
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest