- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz DarkChild #9499 üzenetére
de gyanítom azért több is kell oda,pl.:szigetelő matricák,stb... ,másik,hogy ha kintről hozatod be arra tuti nem lesz garancia,hogy ha valami nem stimmel,sőt nem is tudsz majd reklamálni.
én a helyedben a márkaszervizben raknám újra össze.a kijelzőt is rá kell valahogy rögzíteni
bár 6000Ft -ból kijönne az ebayos cucc (posta 1-2000Ft)
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
oda van írva,hogy 100% original ezért én se értettem,hogy nem e elírás?
vártam,hogy valaki megerősítse.
amúgy a képeket nézve fémesnek néz ki.amit linkeltem az 20000Ft de van a kijelzővel egybe építve és az 30000Ft,így már nem biztos,hogy Best-Buy a keret megvétele.
Material:
Plasticalapból műanyag csak utólag van ráragasztva a fémkeret
[ Szerkesztve ]
-
cozmo
őstag
Ez is megvolt. Feltettem két olyan alkalmazást is ami "notifications off" névre hallgatott.
Az egyik root jogokért sipákolt, ment is a kukába. A másik szart sem ért. Csak a google szolgáltatásokat engedte tiltani, a szoftver frissítést tiltani azzal sem lehetett.
Miért nem volt cápa a magzatvizében annak aki ezt a kötelező forced frissítést megálmodta?Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
UfoZoli
aktív tag
Nem tudom ki ismeri, ki nem, de ilyen bejegyzést még nem láttam.
Factory reset előtt egy próbát megér. Nekem bejött, nagyon.
Lényeg hogy ezzel az app-al a letöltött applikációk beállításai lementhetők, s factory reset után csak az alap applikációt kell letölteni, majd backup-ot google drive-ról visszatölteni.
Természetesen a teljes funkciónalitáshoz célszerű a full appot megvenni, de 1200 HUFért nem tétel.
Nekem sokat segített.
Sajna vannak olyan appok amiknek az adatait nem engedi lementeni, de nálam 40-ből kb 5 volt ilyen.
Sőt a legjobb, hogy nem eszközfűggő, vagyis én tudtam game progress-t lementeni telóról, és átpakolni tab S-re
S akkor a progi:Nem kapok részesedést, csak tudásmegosztás végett írtam
HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
ruskop
senior tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy mi a száma a magyar független alphának? (SM-G850.....)
Megtaláltam.[ Szerkesztve ]
-
zhata
senior tag
válasz UfoZoli #9512 üzenetére
Régebben többször próbálgattam, felemás sikerrel, hol a mentéssel, hol a visszatöltéssel volt baj. Negáltam, rootoltam a telót, nem érdekel, hogy veszett a gari (Lollipop), de legalább a Titanium Backup Próval minden megy. Ettől függetlenül örülök, hogy Nálad működik.
(Bízom a telefonban, hogy nem lesz baja.) -
mranonymus
csendes tag
Sziasztok!
Szinte mindenki találkozott már az Alpha jelerősség szimbólum helyén az áthúzott karikával. A hálózat módnál (ahogy a képen látható) egyik opcióra sem tudtam rávenni.
Általában vissza szokott találni, de most nem sikerül neki csak úgy hogy a Mobilszolgáltatók/Automatikus választásra böktem rá. Lehet hogy nem mondok túl nagy újdonságot, de hasznos ha nem akarod újraindítani a készüléket."Minden fejtúltengés vége teljes fejetlenség." – Romhányi
-
zhata
senior tag
válasz mranonymus #9517 üzenetére
Akkor én a kivételek közé tartozom, sok marhaság előfordult már, (pl. az ujjlenyomatzár többször kioldott a zsebemben, stb), de hogy egyáltalán ne legyen jel, még - lekopogom - nem.
Merrefelé találkoztál ezzel? -
zhata
senior tag
válasz mranonymus #9520 üzenetére
Arra még az Alphámmal nem voltam. Mostmár csak az a kérdés merül fel, hogy más gyártó telefonján azonos szolgáltató mellett van-e?
-
novger
tag
Lolli óta az ujjlenyomat olvasó vacakol. Amikor feloldanám vele, egyből a jelszót kéri.
Valaki találkozott már ilyen gonddal?
Vissza tudom rakni a 4.4.4-et gari vesztés nélkül?
Memória kezelése sem túl jó az 5.0-nak.
Már megbántam, hogy engedtem a csábításnak. -
jeni
félisten
vissza tehető a 4.4.4
sammobile oldalról -
halig12
tag
Korábban írtam már, nekem ez volt az egyik problémám vele. Heti szinten előjött
Ott ahol az Alpha ilyen módon kinyikkant, most a Galaxy A5-ön vígan van térerő még..
Amúgy megvan még az Alphám (a prémium gariban cserélt 1 hónapos készülék), beadtam hétfőn a szervizbe Budaörsön..
Sajnos másodjára azt mondták, hogy 2-3-4 nap, mire megnézik és javítják. Nem számított már a prémium gariKapják be! Kicserélték a rossz telómat egy új rosszra..
Kérdeztem, hogy ezeket nem vizsgálják meg mielőtt kiviszik a szerencsétlennek, hogy legalább az alap szolgáltatások, mint pl. a GPS működnek-e???
"Hááát, ööö, elvileg letesztelik..."Meggyőző volt!
-
halig12
tag
Szerintem ez valami összeszerelési antenna probléma lehet.. mert a legelső Alphamnál a térerő nyiffant meg sokszor és nem is jött vissza, csak kikapcs-bekapcs, vagy aksi ki-be.
Nagyon gyenge volt a vétel.A csere utáni készüléknél meg a GPS nagyon gyenge, amiért beadtam a szervizbe. A térerőnél már nem döglött meg, viszont GPS vétel szinte csak napsütéses időben és olyan helyen volt, ahol nincs épület, fa stb. ami árnyékolna.
Bpesten pl. lehetetlen volt navigálni, mert az épületek miatt kb. 2 percenként egyszer volt GPS vétel pár másodpercre..
[ Szerkesztve ]
-
Gzolo
senior tag
válasz halig12 #9525 üzenetére
Nekem január óta van meg a telefonom, egyszer sem járt még szervizben.
Budapest közepén, még az első T-s szofttal rendszeresen megkaptam a térerő eldobás problémát, amin csak újraindítás segített. Lollival javult, de a végső megoldás a WCDMA/GSM hálózatbeállítás hozott, azóta sosem volt ilyen gond. Egyszerűen Bp-n gáz a T-s LTE Alpha-val.
Vidéken az ellenkező történt. Nemrég voltunk Békés megyében Kaszaperen, ami egy kis falu Orosháza mellett. Szenvedtem a házban a 3g-vel, de még Edge is alig jött. Kíváncsiságból átraktam LTE-re, és láss csodát, ami Bp-n nem ment, a kis falu utolsó házában full térerőn száguldottak az adatok, hálózatdobás nélkül.
Furák a gondjaid a GPS-szel, én bárhol jártam, pár másodperc alatt fogott atomstabil jelet, legyen az Dobogókő túraútvonal, Bp központja, Horvátország vagy épp Békés megye, de még a panel első emeletén is megvan a jel.
-
halig12
tag
Az első Alphám, még a csere előtti, is atomstabil volt, főleg itt a paksi atomerőműben
De az egyébként még bent az irodában is jól tartotta a jelet, elég, ha valamennyire ablak közelben voltam.
A csere utáni meg katasztrófa ugye..Kíváncsi vagyok a szerviz mit fog felmutatni.. végül is odaadom az asszonynak, Neki nem fog hiányozni a GPS jel
-
Száguldo
aktív tag
Szintén pedig az enyém még függetlenítve is van.
-
bendegruz
őstag
üdv,
ez a prémium háztól házig gari hogy megy pontosan?
a számla és a garipapir csak online van meg,mert a t-nél vette az ismerősöm
ki kell nyomtatni,ha kihívom a szerelőt?Asus Rog Strix Scar III
-
jeni
félisten
válasz bendegruz #9543 üzenetére
Az csak akkor megy ha 2015.09.30 előtt lett regisztrálva a MySamsung oldalán.
Tisztelt Ügyfeleink!
Ezúton is értesítjük Önöket, hogy 2015.09.30. után regisztrált termékeinkhez igényelhető szolgáltatásaink köre megváltozik. A Házhozmegyünk szolgáltatás a jelzett dátum után regisztrált mobiltelefon- és táblagép termékeinkre megszűnik. Természetesen a fenti dátum előtt regisztrált készülékekre az eddig is érvényes szolgáltatások elérhetőek maradnak, amennyiben a készülékek regisztrációja 2015.09.30. éjfél előtt megtörténik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest