- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
TibChee
tag
Üdv!
Nagyon szemezek egy Alpha-val, nézegettem is a boltok árait.
Jól látom, hogy kb. ez a két lehetőség van?
1) 1 év AS garancia (85-90k): csak töltő és nem frissíthető a software.
2) 1+1 év garancia (100-105k): minden tartozék (töltő és headset) valamint frissíthető a software. -
TibChee
tag
válasz tuzpenge #8204 üzenetére
A webshopok leírásában ez áll: Az 1 év garancia esetén a készülék ázsiai régióra gyártottak (nem Európai szegmensre készültek ezért a szoftverfrissítés nem megoldható), alaptartozékai egy hálózati töltő.
Ebből gondoltam, hogy nem frissíthető.
Én vadonat újat szeretnék (használtat csak akkor, ha teljesen hibátlan, karcmentes és olcsóbb), headsettel együtt.
Szóval akkor az eddigiek alapján 100k alatt nem fogok ilyet kapni.
Köszi a választ!
-
TibChee
tag
Másik kérdés:
Van ugye az S-View Cover, a Wireless Charging Cover, illetve EZ, valamint egy 2500-as akku, amihez másik hátlap kell. Ezek sajnos nem kombózhatóak, igaz?Úgy értem, hogy a SlimPWRcard befér az eredeti hátlap mögé, így nem lesz (lényegesen) vastagabb a telefon (csak picit púposodik a hátlap), viszont az akkut cserélgetni innentől nem nagyon lehet. Az eredeti akksi + ez a "matrica" + S-View Cover szintén nem működik.
A nagyobb akksi (amihez ugye új hátlap is kell) hátuljára sem lehet felragaszti ezt a SlimPWRcardot, mert nem megy rá a hátlap. A nagyobb akksi és S-View Cover szintén nem megoldható.
Nekem leginkább az S-View Cover kellene, de jó lenne a vezeték nélküli töltés is vagy a nagyobb akksi. (De a legjobb lenne mind a három egyszerre ).
Az S5-höz láttam Wireless Charging S-View Flip Covert, az Alpha-hoz nincs, vagy csak én nem találtam? -
jeni
félisten
válasz TibChee #8206 üzenetére
A gyári 2500mAh aksihez adnak hátlapot. Feltéve ha bontatlan vesz az ember.
3 egyszerre nem lehetséges.
A töltő kivitelű hátlap alá csak a gyári saját 1800mAh aksi fér el.Ez tok S-View Cover alá is a vékony saját aksi fér el.
Olyan van, hogy töltös gyári hátlap és veszel egy külső 10400mAh Xiaomi aksit. Vastagitott aksihez csak a gyári van. Külön is van de arra nem hinném hogy van hátlap ha mégis akkor az nem eredeti.
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Ez alapján a post alapján megcsináltam én is a frissítést. Úgy néz ki minden rendben van vele. Egy dolgot nem értek. Ezek a szutyok telekomos szoftverek miért maradtak meg? Illetve ezt a My Magazine nevezetű valamit és a többi felesleges szemetet hogy lehet elpusztítani a telefonról?
-
MrBazsi
senior tag
Aki fél az aksitól annak egy jó példa. új egyéni rekord, nyaralás alatt nem sokat nyomkodtam a telót, de lazán kihúzta 1 hétig 3ó kijelzőidővel. pedig az aksitól tartottam legjobban annó. a többieknek 3napnál tovább senkinek sem bírta a teló bravó Alpha
[ Szerkesztve ]
-
nrg_52
addikt
Mert csak rafrissitett igy a meglevore, factory reset utan eltunnek ugy tudom. A nem kello dolgok nagy reszet tudod tiltani alkalmazaskezeloben, a mymagazint mondjuk csak a kezdokepernyorol tudod kikapcsolni a fokepernyo beallitasainal felulet beallitasai alatt.
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
Milli82
tag
Tehát akkor nem kell root-olni?
Asus AC85P - DS118
-
nrg_52
addikt
válasz Milli82 #8213 üzenetére
Tiltani lehet ezt-azt root nelkul is. Torleshez kell a root. Rootal olyan alkalmazasokat is tudsz torolni, amit egyebkent tiltani sem tudnal. De sajnos jelenleg garvesztes nelkul csak kitkaton illetve a francia lollin mukodik a root. Mindennap varom, hogy megoldjak a kingrootos sracok, hianyzik az adblockerem.
[ Szerkesztve ]
-
-
zhata
senior tag
Csak mint érdekességet jegyezném meg - hátha már más is tapasztalta -, ha nem töltöm fel teljesen az akksit, mint ma reggel is idő hiányában csak 88%-ra, mostanra (háromnegyed órával később) 91%-os töltöttséget mutat. (Nem először teszi ezt.) Kijelzéshiba?
-
cozmo
őstag
Telenyomor bekaphatja!
Hálózat függő az alfám, amit év elején feltöltő kártyával vettem 140ért. Hogy szarjanak süntEladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
nrg_52
addikt
Szerintem szolgaltatos telefonnal ez nem meglepo, ugy tudom ritkabb az ami fuggetlen, mint ami nem. Ez benne a biznisz, 20 ezerert adnak hozza halozatfeloldo kodot. Felre ne erts, nem vedeni akarom oket, ettol fuggetlenul meg bekaphatjak.
[ Szerkesztve ]
-
TibChee
tag
Beléptem én is az Alpha tulajok táborába.
Egy gyárilag független készüléket vettem. Első körben az exponálás hangját szerettem volna kikapcsolni, de sehol nem találtam olyat, hogy "Shutter sound off" vagy hasonlót.
Kis guglizás után arra jutottam, hogy egyes verzióknál ez az opció tényleg kimaradt (talán valami jogi izé miatt).
Találtam egy 3rd party cuccot, ami ezt a problémát megoldoja, de... tényleg nincs más megoldás rá, csak egy plusz app feltelepítése?Ha lenémítom a telefont, akkor természetesen az exponálás is hangtalan lesz, de nem akarnám teljesen lenémítani.
-
Jazzmedve
tag
Sziasztok. Olyan kerdesem lenne hogy napok ota valami nagyon zabalja az akksimat. 8-9ora alatt lemerul a telo ugy h szinte hozza se nyulok. Vannvalami program amivel le lehetne csekkolni? Csinaltam egy pscrt az akkunal: https://www.dropbox.com/s/1uopwu0flmnt3p5/Screenshot_2015-08-26-18-05-25.png?dl=0
Koszi
-
egykettő
aktív tag
Sziasztok!
Segítség kéne, egy kedves ismerősöm keresett meg vele, hogy van egy ilyen telefonja és állandóan dobálja a térerőt(T-mobile), ahogy látom ez a achilles sarka a telefonnak.
Van már rá bármilyen szoftveres megoldás? Frissítek, hekkelek, (függetlenítek) ha kell -
DarkChild
senior tag
válasz Jazzmedve #8235 üzenetére
A megoldás erre.
Első és utolsó hozzászólásom a fenti linken.[ Szerkesztve ]
-
Milli82
tag
Megszeretném megköszönni a segítséget. Sikerült a frissítés az orosz 5.0.2-re.
Loli szebb mint a kitkat.
De a memoriából kb 200MB-vel kesebb marad, ha jól látom.
De ugyanolyan folyékony.A PC is meggyógyult. Egyébént is ráfért a reinstall csak most végre volt ok.
FIGYELEM TILOS LETÖLTENI
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! az odindownload.com-ról !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VIRUS VESZÉLY[ Szerkesztve ]
Asus AC85P - DS118
-
TibChee
tag
válasz motoflug #8234 üzenetére
Az XXL GSM-nél. Ahol olcsóbb lett volna, ott nem volt fekete... Most nézem a honlapjukat, már a fekete is 100k alatt van. Remek.
Felmerül bennem egy másik kérdés is. Vettem egy S View tokot is hozzá. Telefonálásnál simán visszahajtom a tok előlapját a telefon mögé.
Kérdés, hogy hosszú távon ettől nem lesz baja? Már most is elég könnyen kinyílik, elég csak egy picit megdöntenem a telefont. Viszont ha vízszintesen van a telefon, akkor teljesen jó.Illetve fekete telefonhoz miért adnak fehér töltőt és fülest? Igaz, hogy nem olyan mély fekete a telefon, meg a fehér sem néz ki rosszul, de akkor is.
-
jeni
félisten
válasz TibChee #8247 üzenetére
na ott az szerepel,hogy 36 hó gari ami azt jelenti,hogy náluk 12 hónap hardveres gari vagyis bolti és +24 hónap szoftveres garancia,az utóbbi nem ér semmit szerintem.
attól még lehetséges,hogy gyártó megadja a saját szervizében az 1évet.
ezt a mysamsungon tudod ellenőrizni.tudtommal alap szín mindegyiknél a fehér, a töltő és az adatkábel,illetve a fülest illetően ,amúgy a tok működésére nem lesz hatással,inkább az aksi gyorsabb merülése ha folyamatosan ég a kijelző
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest