- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrg_52
addikt
Kiest nem tudom egyebkent, de odinnal tudsz frissiteni ha nagyon akarsz, marad a gar, ismet hivatalosnak jelzi utana a szoftvert.
@Littlecar: en is nagyon varom mar az 5.1.1-et, kozben mar nem birtam magammal es atnyergeltem a legujabb osztrak lollira.
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
RaverShox
tag
Tudnátok ajánlani valami jó kis launchert? Novát használok,kicsit meguntam már...
iPhone 15 128GB Black - Playstation 5 Pro - LG OLED55C31
-
nrg_52
addikt
válasz vitezlejszlo #8481 üzenetére
Bocs, nem lattam. Szinte barbelyiket amelyik szimpatikus, az arabot vagy a nordicot javaslom. Arra kell csak figyelni, hogy a feltoltendo firmware-ben levo hidden.img merete ne legyen nagyobb mint az eredetie. Az enyem fuggetlen nordic egyebkent es mar megszamolni sem tudom hanyadik lollit tesztelem.
[ Szerkesztve ]
-
-
nrg_52
addikt
A knoxot biztos nem ugrasztja, arra gondoltam, nem-e kerul valami tiltolistara naluk esetleg. Ha meg kell a root akkor ugyis mindegy, mert egyenlore sajna nem megy. Ha menni fog ugyis ertesulsz rola ha mas nem tolem, mert en is varom, mint a messiast.
-
szuper94
tag
Sziasztok. Az első francia 5.0.2-es rom van fent a telómon, érdemes valamelyik frissebbre lecserélni?
-
nrg_52
addikt
-
nrg_52
addikt
válasz kelekyle #8522 üzenetére
Az osztrakra gondolsz? Nalam nem mukodott az sem jobban, mint a tobbi, egyikkel sem volt semmi gondom. Volt fent arab, malaj, portugal, szlovak, nordic, orosz, osztrak. De azt mar azt hiszem megtanultuk, hogy alphaja valogatja.
[ Szerkesztve ]
-
Jaffa75
őstag
Üdv Mindenkinek, csatlakoztam ma én is az Alpha-s táborhoz...
-
tragabi
tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy naponta egyszer újra kell indítani, mert a telefonálásnál lefagy ez a szar?!
-
-
nrg_52
addikt
válasz tragabi #8531 üzenetére
Ramot nem hinnem, szerintem hamarabb kilovogeti a sok sz@rt a hatterbol, minthogy a telefonalas karara menjen, annak megiscsak rendszerszintu hozzaferese van. En azt mondom gyari beallitasok visszaallitasa, ha az nem segit akkor szerviz.
[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
Olyannal találkozott már valamelyikőtök hogy üzenet érkezésénél nem rezeg a teló hiába van beállítva hogy rezegjen is? hívásnál oké, de értesítésnél nem rezeg pedig eddig jó volt. ötlet?
-
Milli82
tag
Már többször rászántam magam, de most le is írom hogy jártam. 4.4.4-ről frissítettem orosz lollira kb 3hete.
Kb 2 hétig szenvedtem avval, hogy néha gondolt egyet a telefon és közel 100%-ra pörgette a processort. Egészen addig amég a telefon nem bírta tovább és újraindult.
Ha nem is kapcsolt ki baromi gyorsan merültem. Kb 10óra alatt nullára.
Frissítés előtt nem csináltam rendszer visszaállítást hanem ami fel volt telepítve beállítva arra húztam a firm-et.
Azt hamar tapasztaltam hogy a mobilnet-wifi kikapcsolásával nem jelentkezik a hiba.
De nem tudtam mi használja a net-et.
Ugyanis play szolgáltatások volt az elsődleges akkumulátor használó.
Kb 2 hétig mindenre gondoltam.Végül úgy néz ki meglett:
Unified daemon4.4.4-nél is bekapcsolv a volt.
Elméletileg ez az időjárás alkalmazás helykövetése.
Az hozzá tartozik, hogy egy vasdobozban dolgozok. De amióta kikapcsoltam a helykövetést azóta nem tapasztaltam a hibát.
Egyébként így hogy folyamatos a wifi mobilnet kapcsolatom kb 30 órát bír a telefonom ami nekem megfelel.
Szóval frissítés előtt nem árt a gyári beállítás.Asus AC85P - DS118
-
Jazzmedve
tag
Vettem ma en is egy ilyen akciós 2 ezres s view covert. Nagyon premium benne a telo mondjuk az erteditesi lednek vaghattak vna egy lyukat...:/
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy elő lehet varázsolni kurzort a telóra. Anno a SGS II-m tudta ezt a funkciót, de Alpha-nál nem találom.
Köszi
battletag: bossi#2666
-
Jazzmedve
tag
Nekem pedig egy olyan kerdesem lenne, hogy azt vetten eszre h fenykepek lapozgatasa a galeriaban eleg docogos lett.. nem tudja valaki mitol? Sehol mashol nincs akadas es eddig itt se volt. Semmi energiatakatekos mod es tarsai nincs bekapcsolva :/ koszi
-
Corsa02
őstag
Sziasztok!
Feltűnt a napokban hogy sokkal gyengébb a térerő az Alpha-n mint előtte volt, ugyanazon a helyeken. Az asszony Alphajaval összehasonlitva is kb 2 csikkal kevesebb van nálam. Időnként teljesen eltűnik majd felugrik maximumra, majd megint lejjebb csökken.
Lehet ez Rom probléma szerintetek? Arab lolli van fent, eddig nem volt vele baj.The Truth Is Out There --->
-
peestheee
tag
na nekem kb a nyarat bírta a neo hybrid kerete, alul elrepedt/eltört..
pedig nem gyakran szedtem le, ha mégis, akkor óvatos voltam..lehet ezzel vajon valamit kezdeni hivatalosan, vagy ragasszam meg?
[ Szerkesztve ]
-
nrg_52
addikt
-
mykos
aktív tag
válasz bajtokarpi #8542 üzenetére
Szia, igen.Eszköz névjegye -> Build száma, na ezt szorgosan nyomkodni 7x. Ha aktiválta a fejlesztői beállításokat akkor már sima.
-
rothadt
aktív tag
Én is megjegyezném, hogy mióta felraktam (arab) lollit, azóta nem mindig érezteti, hogy egy 8 magos csoda van a kezemben. Pl csatlakozom a wifihez (német utcai fizetős telekom) utána indítom mondjuk a fb-t és szép fehér képernyő fogad, majd kicsit pihen a gép. Más esetekben is előfordul a döcögős viselkedés.
Kicsit kezdd már ez az android is vindózosodni, pedig a másik szuper rendszer az alapja, nem kéne. Természetesen tudom más a hiba alapja, sajnos nincs idejük a programozóknak megfelelően elkészíteni a terméket, mert a hülye főnök nyomja őket, akit pedig az igazgató miatt az osztályvezető, akit pedig a részvényesek, akiket pedig a hülye fogyasztók, mert így a gazdagabbik (szintén hülye) petike, döngetheti a mejjekasát,hogy neki van a legjobb és legújabb. tudom még jó sokan kimaradtak a sorból, de dióhélyban ez a mi jó kis fogyasztói társadalmunk. Szóval utálom a mai világot.borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest