- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
-
őstag
Hali!
Odinnal próbáltam telepíteni a vodás lollit. Fail lett a vége. Olvastam, hogy át kell nevezni, md5-öt ki kell venni és hidden img-t törölni kell, de most odin nem ismeri fel a telót.Mit csináljak? Teló nem kapcsol ki, akksit vegyem ki?
-
nrg_52
addikt
válasz johnny82 #8017 üzenetére
Ugy tudom 3rd party appokat tartalmaz. Az akksiido nagyon egyszeru: felesleges appok kenyszerleallitva, tiltva alkalmazaskezeloben, wcdma/gsm mod, adatforgalmat kapcsolgatom, szinkronizalasok, biztonsagi mentesek, frissites keresesek ki, sok wifi hasznalat, automatikus fenyero, csuszka kozepen. Diohelyban ennyi.
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
törölt tag
válasz johnny82 #8017 üzenetére
Valamilyen appok aláirását vagy annak lehetőségét ill csc adatokat,szolgáltatói adatokat meg nem túl fontos aláírás fájlokat. Igazából nem sok mindent találtam róla, csak annyit, hogy fail esetén ez a megszokott eljárás.
Ha visszaolvasol megtalálod az általam leállitott dolgokat. Nem túl régen valaki linkelte.[ Szerkesztve ]
-
pcgamer01
senior tag
Sziasztok!
Mi az oka annak hogy a telefon gyakran eldobja a hálózatot? A térerő helyén egy áthúzott kör lesz.
Mindezt hívás közben valamint a 3G és az Lte között ugrál...
Ugyan ez a hiba fennt állt egy S5-nél is azt ez miatt is lett elcserélve erre...erre ezen is ugyan az a hiba.
Sim kártyát is cseréltünk egy vadi újra de semmi változásSamsung Galaxy S10+
-
őstag
válasz #67656192 #8019 üzenetére
Most annyi kérdés még, hogy ha máskor valami másik romot akarok feltenni, akkor mindig töröljem a hidden img-t, vagy csak akkor, ha fail-t ír az odin? És mi az a csc, miért olyan fontos? Kicsit visszaolvastam, de okosabb nem lettem. Samsung service info alapján az enyén csc:slovenia.
-
Richard!
addikt
Üdv!
Ma megkaptam a harmadik!!! vadi új készüléket. Az elődöknek az volt a hibája, hogy akadozva csengett ki és szét is kapcsolta a hívást, illetve engem sem tudtak hívni sokszor. Az első novembertől bírta májusig, a második májustól eddig. Ha ez is beszarik, akkor veszek egy Iphone-t.[ Szerkesztve ]
Ma kezdődik életed háralévő része
-
-
törölt tag
válasz johnny82 #8021 üzenetére
Nem kell mindig törölni csak akkor ha a hidden.img mérete nagyobb a telefonon levőnél. Kiderül romolás közben úgyis. Eddig a pályafutásom alatt(nem túl hosszú) kb 30 romot telepítettem de csak 2x volt fail.
A csc a régiókód ami a rom hovatartozását hivatott jelezni, ne foglalkozz vele más sem teszi. A lényeg a garancia szempontjából az, hogy gyári legyen a rom.
A romokat tekintve ha követed a fórumot akkor elegendő információ van az új romokról, a "vállalkozó szellemü előfutárok" elég hamar kipróbálják az újakat és meg is osztják a tapasztalatokat.[ Szerkesztve ]
-
mate198712
tag
Sziasztok!
Egy jó összefoglalót hol találok az Alpháról? Hibákkal mindenféle leírással ?
Köszi szépen!
-
törölt tag
válasz johnny82 #8030 üzenetére
Stabil, jól fogyaszt, nincs semmilyen előre telepített szolgáltatói alk benne. Igaz a Vodásban sincs sok. Szerintem sincsenek nagy különbségek, jó mindkét rom.
Nekem is az Arab van fent az egyiken amióta kijött. A másik Alpát a feleségem használja, ő ragaszkodott az utolsó kk-hoz a sötét háttér miatt. Egyedül az első francia lolli és az első pár kk volt nálam merülős a többi mind jó.[ Szerkesztve ]
-
nrg_52
addikt
Valakinek nincs veletlenul bigakksija elado joarasitott, fekete hatlappal?
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
jeni
félisten
kifuttaták?
ár emelkedés?
SAMSUNG EB-EG850BWEG fehérben most a legolcsóbb
feketében
egyelőre nem rendelhető
feketében vanhasználtak passz
[ Szerkesztve ]
-
Gzolo
senior tag
Elmebeteg ára van.
Apró történet: Barátnőm Huawei P7 telefonját elvittük egy Hardveraprós tapasztalt szerelőhőz kijelzőcserére. Mikor mutattam neki a kék Alphát, rácsodálkozott hogy milyen jól néz ki, és nem is tudta hogy létezik ilyen színben Munkahelyemen a kollégák mindig rácsodálkoznak, mennyire jól néz ki, milyen Samsung ez Örülök, hogy kékben vettem, elég ritkának tűnik és hétköznapi színektől nagyon eltér
[ Szerkesztve ]
-
szevassag
tag
Üdv.
Életemben először elromlott a telefonom. Bekrepált az ujjlenyomat olvasó. Most volt itt a futár, hozott helyette egy Galaxy ACE-t, amire azonban semmilyen programot nem lehet telepíteni, szal király lesz 2-4 hétig...
Ja a telefonon az arab lolli volt, kíváncsi vagyok mit szólnak hozzá.
Mellesleg a Samsunggal kezd kilenni a t%!/öm, egy alig egy éves fényképezőm is elromlott, és nem akarják gariztatni, mert hogy nincs meg a számla... -
őstag
válasz #67656192 #8019 üzenetére
Alkalmazáskezelőben hogyan lehet letiltani alkalmazásokat? Mert én nem találok ilyen opciót.
Eddig nagyon tetszik ez a vodás 5.0.2. Nekem jobban bejön, mint a KK. Szegeden nálam a 4G is stabil, melóhelyen vidéken sajna gyenge, ott H+ van csak. Akksit a mobilnet szívja igazán, ahogy megfigyeltem. Mert itthon, 4G-n, wifi mellett most vagyok 89%-on úgy, hogy 41 perc a SOT, de olyan 16 óra körül vettem le töltőről.
-
törölt tag
válasz johnny82 #8044 üzenetére
A Te szoftvered ugyanolyan mint a miénk, max rossz helyen keresgélsz vagy olyant próbálsz tiltani amit nem lehet. Ahol kényszerleállítás van azt nem érdemes tiltani. Nem szabad ész nélkül tiltogatni, csak olyasmit szabad amit biztosan Te vagy a rendszer nem használ.
Javaslom, hogy olvass vissza többször ki lett tárgyalva, hogy mit lehet és mit nem.
Felraktam a screenshotokat korábban.
[link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest