- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz B-L-A-C-K #1146 üzenetére
Nem az a cél, hogy magasabb szintekre emeljük a tagokat, hanem a minél inkább reális besorolás. Az, hogy a vita elsősorban azért megy, mert x szintet régen y rang jelentett és valaki "visszafokozódott", igazából egy huszárvágással offolható lenne, teljesen új rangokat bevetve. Valamit megőrizne az oldal finomhangolva, de neeem, kizárt, nem jó semmi senkinek..kész, kiakadtam
-
-
nagyúr
válasz Kalandor #1149 üzenetére
Szia.
1, ideiglenesen? a mai napig a lokálban van az On topic. Nem helyezted vissza.2. nyugodtan olvasd vissza, hogy miket írtál nekem dühödben a fészbúkon, amikor reagálni sem tudtam. Én nem szoktam sértegetni embereket, meg illetlenül vagy bunkón szólni hozzájuk. Van egy véleményem, néha hangot adok neki. Amúgy nem keresem azt, aki így viselkedik velem, és ennyi. Most a fenti eset kapcsán le kellett, hogy ezt írjam.
maradok tisztelettel,Pleased to meet you - hope you guess my name
-
elfelejtette
veterán
Szerintem is jó lenne. Valahogy több értelme lenne, ha a blogok/lokál is legalább olyan szorzót kapjon, mint a piaci, vagy ha azok továbbra is nullások lesznek, akkor a piacit SE számolják bele.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
válasz fokukac #1155 üzenetére
1, ideiglenesen? a mai napig a lokálban van az On topic. Nem helyezted vissza.
Összekevertem az OFF-fal, amit rég használtok, és az nem a LOKÁL-ban van. Az ON tényleg a LOKÁL-ban van, és azt ~5 éve nem használjátok."nyugodtan olvasd vissza, hogy miket írtál nekem dühödben a fészbúkon"
Dühömben (talán volt ráhatásod) és privátban (tehát nem itt) írtam neked, ami miatt sok éve nemecsekezel folyamatosan publikusan. Szerintem megalázó, de szerinted helyes, hogy egy privátban és nem is itt történt összezörrenésért publikusan ezt teszed. Rendben, nem tudok erre mit mondani. -
Puma K
nagyúr
Haza akarok menni nem bírom ezt a feszültséget
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
nagyúr
válasz Kalandor #1159 üzenetére
Igen, még ott van, én tudtam eddig is....
És szerinted miért nem használjuk? Mert áttetted a világ végére. Ezért használjuk a másikat. Ami pedig végig ott volt.Nem nemecsekezlek, hanem voldemortozlak, nem mondom ki a neved.
Nem csak a privát miatt. Hanem mert réges-rég regisztrált, oszlopos tagokat űztél el, Te, személyesen. Olyanokat, akik régóta aktív tagjai voltak a közösségnek.
Itt egy gyűjtemény, csak neked, hozzászólásaidra való hivatkozással. Érdemes az előzményt, utózmányt is elolvasni sok esetben, ahogy minden érv lepergett.@ (#1157) Calibos : nyugodtan olvass bele a fenti linkembe Te is.
itt nincs kivételezés a prohardverikumoknak sem! Itt csak következetesség van![ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
válasz fokukac #1161 üzenetére
És szerinted miért nem használjuk? Mert áttetted a világ végére.
Politizáltatok, amit tudtok, hogy tilos, de nem hagytátok abba.Nem nemecsekezlek, hanem voldemortozlak, nem mondom ki a neved.
Nem az, de mint mondtam, mindegy, tedd ezt.Hanem mert réges-rég regisztrált, oszlopos tagokat űztél el, Te, személyesen.
Mostmár embereket űztem el személyesen.
Én úgy gondolom, szabályokat tartattam be.[ Szerkesztve ]
-
Geri Bátyó
addikt
Azért nem támogatom, mert a piaci nagyon nem ér 0.25-öt szerintem. Azt meghagynám 0.1-nek.
A közösségi is maradhatna 0.25, de hozzáraknám a lokált.
A blogoknak is csak 0.1-et adnék, mert tényleg sok az értelmetlen. Viszont a blogokkal kapcsolatban volt egy ötletem: [link]"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Puma K
nagyúr
Akik itt pörögnek mint táncoslány a rúdon, azoknak nincs amúgy családja, csaja-barátja, haverja, szabadideje hogy mással foglalkozzon mint kardoskodjon a neve alatti pár betűért?
-
veterán
-
Cs1csó
félisten
válasz Geri Bátyó #1166 üzenetére
A kiemelés tetszik, de macerásnak érzem. Ki emeli ki, mi alapján stb.?
-
MODERÁTOR
válasz fokukac #1161 üzenetére
Na mondjuk neduddki pont az aki abszolút nem hiányzik. Amint megláttam a nevét egy idő után már automatikusan átugrottam az írásait, rohadtul fárasztó volt számomra.
A piacos hsz-ek bőven jók 0,1-es szorzóval, ami néha ott megy...
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
veterán
hogy mással foglalkozzon mint kardoskodjon a neve alatti pár betűért?
A múltkor láttam olyan jómunkásembert, aki egy este vagy 25-30 topikba dobott be egy-egy szmájlit, vagy egy-két szavas hozzászólást.
Szóval bevezetnék olyan mutatószámot is, hogy mennyi az egy hsz-re eső karakterszám, és ha ez a szám kevesebb, mint 10, akkor illető "újonc"-nál magasabb kategóriába nem kerülhet
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Kékes525
félisten
válasz Donki Hóte #1173 üzenetére
A halmozott nulla értékű (üres) hozzászólást büntetik a MODERÁTOROK. 25-30-ért már biztosan szólnak.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Agostino
addikt
ez ide akart menni -> (#1114) jim bcs
pont erről beszélünk, ez nem ilyen egyszerű ahogy nálad 2 perc alatt lecsengett a leendő megoldás
nyilván nem. ezért is írtam, hogy a helyzet méregfogát. tehát nem en block a rangkérdést. de mindegy.
[ Szerkesztve ]
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Dilikutya
félisten
Nagyon kellett...
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
HDR123
tag
Tudtok valami Tampermonkey-ben futtatható script -ről, ami accountra kattintva a pop-up-ban megmutatja hogy mennyi hsz van hátra a következő rangig? Régebben tudom hogy volt ilyen.
-
MODERÁTOR
-
Geri Bátyó
addikt
Téma alapján lehetne kiemelni, de nyilván csak manuálisan, ahogy eddig is (Nem tudom, hogy ki csinálta a kiemeléseket).
Írtam is, hogy ötletnek jó, de nem biztos, hogy megvalósítható."Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Geri Bátyó
addikt
"ha ez a szám kevesebb, mint 10"
Tételezzük fel, hogy valaki szakmai topicban megkérdezi, hogy valamit jó gondol-e, mert nem biztos benne.
Ha jól gondolja, akkor a megfelelő válasz az, hogy: igen. A válaszadó ezzel segített, de a karakterszám jóval kevesebb, mint 10.
Nem olyan egyszerű ez.[ Szerkesztve ]
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
veterán
Egyre izgibb a topic... Megnézek még két részt a sorozatból és vissza nézek majd, hagyok kis popcornt.
Addig is: Fight
-
senior tag
válasz Synthwave #421 üzenetére
Én sem tudtam róla, csak most hisztizett be valaki az új rangok miatt az egyik általam látogatott topikban, így kezdtem el keresgélni.
Topikhoz:
Nekem tetszik az új rang rendszer amúgy.(#443) Synthwave
Egyetértek ezzel is, pl. logout-on én sem járok kb. soha.[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Végre nem vagyok Jómunkásember. De nem szerettem azt a rangot
Dive ever, work never.
-
-
Chaser
legenda
ez sem tetszik 100%-ig, de jobb mint a régi
ezeöccáz' lesz ( :
zárható_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
HÁZIGAZDA
kedves gyerekek. ez itt nem a homokozó. tekertünk egyet a rangrendszeren és hírt adtunk róla. hogy ez valakiben évszázados sebeket tépett fel, másoknak a tizenharmadik rang negyedik betűjével van baja, nos, ez ilyen, annyian vagyunk, hogy mindig így lesz ez.
némileg mondjuk elkeserít, hogy felnőtt emberek ilyen tényleg lényegtelen dolgokon képesek egymást ütni-vágni, de sejtem, hogy az ütés-vágás apropója igazából mindegy is.
a topikot be fogom csukni, mert hát elég értelmetlenné vált szegényke.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
Puma K
nagyúr
Na az csúnya dolog
Az ilyet a tények tudatában megfontolandó a moderátorok felé jelezni, aztán megítélésük szerint jutalmazzák az illetőt. Nem szép dolog persze, de aki nem veszi észre magát...
2006. óta volt időm ennyit összehozni az eddig eltelt 4695 nap alatt.
De, még ez kevés is adott tagokhoz képest akik abban az évben regisztráltak mint én.Amúgy mivel szakmai fórum, ami nem kevés elektronikai eszközzel foglalkozik meg az off része is van a fórumnak... így simán összejön több ezer-tízezer hozzászólás ami felnyomja a rangot.
Már csak azért is ha,
pl cserélgeted az asztali gépedben az alkatrészeket viszonylag gyakran és még tuningolod is,
pl a CPU-t, akkor az itteni eszmecserék simán generálnak adott topikban pár száz hozzászólást egy embernek.... és akkor a kis off-os kitérőket meg sem említettem... amiket néha beszántanak és visznek vele értékes hozzászólásokat is de az "most mindegy"
Az évenkénti telefonújításokról nem is beszélve amit megejtenek adott emberek.
Ehhez jön még a többi ami a telefonnal kapcsolatos: OS, beállítások, javasolt programok, hibajavítások, kiegészítők stb-stb.Én 2004-2005. óta látogatom az oldalt, csak 2006-ra éreztem magamban a bátorságot, hogy írni is merjek, mert akkoriban olyan mukik voltak itt akiknek minden szava kincset ért számomra aztán én meg ilyen mesterek írásai közé belekontárkodni nem akartam
Csak aztán felhígult a töltelék mivel minden létformának internetképes eszköze lett... aztán tessék... odáig jutottunk, hogy most itt sírnak egyesek a rangok miatt és mellre szívják az egészet személyes sértésként kezelve
Ha nem itt rontom a levegőt, akkor van elfoglaltságom ne aggódj értem!
Engem nem zavar.
Csak szórakoztató és komikus olvasni az itt leírtakat némely embertől. De amúgy vannak akik röhögni járnak ide úgy hogy csak olvassák a hozzászólásokat
A nő része kellemetlen, a másik pedig pozitív mert legalább ha van egér akkor hamarosan nem lesz
-
Angel2014
addikt
Nem mindegy kinek milyen rangja van?
Kaptam én már felemelő segítséget az újonctól is és kaptam PH vagy magasabb ragtól ellenmondó segítséget is.
3-vagy 4 Hsz hiányzott a PH rangomhoz az Őstag után, most törzstag lettem és ismét nekivágok az Őstagi rangnak ha kell majd.
Köszönjük meg a Házigazdáknak,hogy létezhet a PH és én külön megköszönöm Kalandor házigazdának hogy visszaengedett annó és itt lehetek köztetek.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
addikt
Na ezt miből vontad le
Én is csak most tudtam meg és ezzel jó pár 10000-en lehetnek akinek a véleményét nem tudod
Itt kb 200 ember szolt hozzá akinek szvsz több mint a fele nemtetszését fejezte ki én nem látom kisebbségnek őket
Létre hoztatok valamit amit lenyomtatok az emberek tokán és most foggal körömmel véditek
Engem nem igazán érdekel mi van a nevem alatt( bár ez a törzstag nem tetszik) már egy 2005-ös 2000 feletti hsz accuntot kukáztam (lehet ez is erre a sorsra jut ha elérem a törzstagot ha marad mert ez nevetséges és inkább újonc mint ez)
De az új accunton már reklám blokkolóval fogom megoldani a fizetés helyett a reklámmentességet
Én mondjuk így fogok tiltakozniiPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1,
-
Angel2014
addikt
válasz Dr. Romano #1196 üzenetére
Ez így igaz ! Látod nekem akkor szerencsém is van hogy újra neki állhatok majd.
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
joey04
titán
válasz #89309696 #1191 üzenetére
Neked a bezárás miért lesz jó? HA nem érdekel/zavar nem olvasod. A rang miatt itt sírók meg nem fognak felfelé lépni, mert az itteni kommentek nem számítanak. Szóval miért végre? Komolyan érdekel. A vezetőség szempontjából még van értelme a zárásnak, de egy mezei usernek semmi.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest