- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #144 üzenetére
Ez világos, de ha az őstag helyett egy új nevet kapott volna az a rang, azt konkrétan senki nem ellenezte volna szerintem.
Ahogy mondtam, mérföldkövek jelölésére volt jó csak az egész, de sokaknak most már arra sem, mert őstagnak ragadtak további hosszú időre.
-
Vanir
veterán
Komolyan vannak emberek, akik sírnak egy ilyen változtatás után? Ha az érdekel, hogy mi van a neved alatt, akkor minek fórumozol? Menj MMO-zni és farmolj ki valami title-t, ami tetszik.
-
MODERÁTOR
-
expander
senior tag
nem mintha erdekelne mi van a nevem alatt, ugyis leginkabb csak read-onlyban vagyok, de pont ezert, ha mar gondolunk a hozzam hasonlo emberekre (12+ ev, ~2500 hsz), inkabb az ev/hsz aranyt kellene figyelembe venni (?)
-
MODERÁTOR
válasz #16514048 #151 üzenetére
Márciusban volt lehetőség ötletelni, akár egy-egy rangra, akár komplexen az egész rendszerre. Amennyire lehetett figyelembe lettek véve az akkori kérések, lásd a Jómunkásembert ellenzők és támogatók is elégedettek most.
[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
válasz Intruder2k5 #153 üzenetére
A fizetős rangot Ti találjátok ki, azokból lehetne válogatni. Vagy ha a júzer választja akkor azt ellenőrzitek mielőtt megadjátok.
Ha kell a bevétel ezzel is lehetne számolni, és ez csak egy ötlet volt -
olbaidhun
őstag
Nagyon jó lett, átgondoltabb az egész, főleg az újonc rész. Majd lesz komolyabb rang idővel, kivéve, aki kevésbé szószátyár... ismerek komoly tagot a ph-ról, aki inkább üzletel és bizony fancsali lehet a mosolya, a mostani rangtól. Szemben a legtöbb dumagéppel, ő legalább korrekt és tartja a szavát.
Talán épp a visszaélés miatt érdemes lenne a HardverAprós részt is néhány ponton átgondoltabban felépíteni; mondok egy konkrét példát:
"akikkel jó vigyázni" hová lett?
Fórum szolgáltatás volt, megszoktuk, működött valami miatt rákeresek és semmi. Idővel a régi rendszer ami működött törlődik, de pl egy sms visszaigazolásos módszer nem integrálható (lásd más oldalak)?Bizonyos tagoknál pl az állandó "ne utalj előre" figyelmeztetés is kikapcsolható lehetne. Katasztrófa mennyire minősíti az -egész- lapcsaládot az összes tagjával együtt. Van aki beregel miattam és jön a nagy neonfény; az "átverős" szöveggel.
(#159) BITBOYS
+1[ Szerkesztve ]
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
Atomgeszi
veterán
válasz Muerte68 #158 üzenetére
Nekem az évek is megoldott már, 14 éve vagyok regelve. Igaz, hogy addiktról őstagra redukálódtam. De ezután a veterán jön. Még egy két noob kérdés megválaszolása mobilos szekcióba, és meg is van a veterán rang, ahogy számolom(ja, az még 183 hsz nekem. )
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
-
Dr. Romano
veterán
Veterán lettem. Néztem is hogy mitől van olyan sok vietnámi flashbackem.
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
MODERÁTOR
válasz expander #155 üzenetére
Le lett írva ez is márciusban, biztosan létezik, vagy ki lehet találni a jelenlegitől is jobb megvalósítást, de sajnos a "lezsoidő" jelenleg ezt tette lehetővé, így csak a határszámokba kellett belenyúlni, a számítási módszerek komoly változtatása most nem fért bele, ettől nagyobb dolgok vannak folyamatban éppen.
-
Muerte68
addikt
-
nihil
tag
Nem igazán értem a 4 újonc szintet.
30 nap, és 30 hozzászólás is könnyedény abszolválható, onnantól meg...
Harveraprón meg pláááne nincs jelentősége megbízhatóság tekintetében, hogy egy 30 napos, vagy egy 0 napos "újonc"-ról van szó.TEL: +36702870876 ### Köszönjük a minőségi fbukos számtech csoportoknak, hogy az elmúlt években felduzzasztották a PH-t, minőségi, hozzáértő, gerinces emberekkel. ### B+, 2 napos profil felháborodott, hogy megbízhatóságbeli kétségeim vannak irányában ^^ Van még új a nap alatt... :D
-
BITBOYS
addikt
válasz Dr. Romano #166 üzenetére
Ő csak tesztelte a RIOS-t kereste a kiskapukat
-
nihil
tag
..és miért van 3 féle "csendes tag", amik külön vannak súlyozva, de egy a nevük?
TEL: +36702870876 ### Köszönjük a minőségi fbukos számtech csoportoknak, hogy az elmúlt években felduzzasztották a PH-t, minőségi, hozzáértő, gerinces emberekkel. ### B+, 2 napos profil felháborodott, hogy megbízhatóságbeli kétségeim vannak irányában ^^ Van még új a nap alatt... :D
-
Madoc
veterán
őstag helyett hős tag, egy betű és mindenki happy
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
MODERÁTOR
-
-
expander
senior tag
válasz Intruder2k5 #164 üzenetére
ertem en, meg mint mondtam annyira nem is hat meg ez a rangosdi dolog, csak most, hogy nezegettem a szamokat, nekem pl van 2500+ hsz 12+ ev alatt, ha visszaosztom az azt jelenti, hogy 12 ev alatt, hetente 1 napot kiveve, minden nap irtam 1-1 hozzaszolast valamelyik topikba. ezert senior tag vagyok. ugyan olyan, mint aki 2 eve van itt, es napi masfelet ir...
-
Az egyéni arcképekhez törzstag vagy senior + 2500 nap kell, a 3 évenkénti újrázás is marad, visszavinni 2-re már esélytelen, ahogy egyre több a jogosult.
-
-
mepet
addikt
Először azt hittem, hogy elveszett párezer hsz-em, ezért fokozódtam vissza őstaggá. Ezután elolvastam ezt a cikket és rájöttem, hogy nem így történt, csupán a nagy nehezen kiérdemelt rangomat vették el, amiért megdolgoztam. Olyan ézés volt, mint amikor az ember fizetéscsökkentést kap.
Viccen kívül nekem aztán tökmindegy, de tényleg szar érzés volt ezt meglátni, akkor is, ha pontosan tudom, hogy abszolut semmit sem számít. -
Oliverda
félisten
Grat, jó lett, bár én biztos nem sz@rakodnék régi rangok megtartásával néhány makacs, hisztis tag kedvéért.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
core i7
addikt
Manapság a régi jó dogokból már nem marad semmi.
S valóban. Mondhatnám ,hogy örüljek és nyissak az új felé ,még ha félre is teszem ,hogy visszaminősültem
,de nekem ez bonyolultabb lett ,hogy a megszokás miatt vagy az "al rangrendszer" miatt... azt nem tudom.[ Szerkesztve ]
-
hyperspace
őstag
Annyira nem figyeltem a rangokat, engem nem zavar. Ha nagyon érdekel, visszajövök ide, és átnézem.
Elkapott a nosztalgia, mikor megnéztem, hogy lassan a 15 éves kritérium meglesz. Még arra is emlékszem, hogy tanitás után a gépteremben regisztráltam a gimiben. Mobilt akartam adni/venni, nem is tudom.
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
zolynet
veterán
LoL ... Nem leszek negyedjére Ph! addikt
Life is too short to stay stock!
-
Hát ez nem valami ihletett. Pontosabban a második fele.
Az újoncos rész az jó, illetve az is, hogy régebbi regek kellenek az előrelépéshez és a "középmezőny" is szegmentáltabb, de a legjobb rangok (PH! addikt, PH! kedvence, PH! nagyúr, PH! félisten) meg eltűntek. Nagyúr meg félisten ugyan még van, de azok is eléggé meh a PH! előtag nélkül...nagyon nemgyerebe.
Amúgy mennyi félreértés volt a PH! előtag használatát illetően? Túl sok biztosan nem. Tegnap találkoztam olyan 2002-es(!) addikt reggel, aki a házigazdáról sem feltételezte, hogy a lapcsaládnak dolgozik. : D
Az a PH! előtag...
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
gzbotii
nagyúr
Több hsz-ben is olvastam, hogy örülnek, hogy kikerült a Jómunkásember rang. Mi volt vele a baj
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
nexplo
őstag
Az egyedi arcképhez 1750-ről most 4000 hsz kell. Ezen lesz változtatás vagy marad az ősrang és a napok száma kritériumnak?
Visszafele gondolom aki eddig megkapta annak most a visszafokozás után meg is marad?Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
MODERÁTOR
"informatívabb lenne a név alá mióta tag az illető és mennyire aktív" rákattintasz a nevére és voilá.
nexplo: arcképet csak különösen indokolt esetben veszünk el, ilyen jellegű szabályváltozáskor nem. Btw frissültek az igénylés feltételei.
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
gboszi
senior tag
Nekem bejön, pont ezek a dolgok zavartak Szóval támogatom.
"If you're good at something, never do it for free!"
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest