- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Intruder2k5 #248 üzenetére
-
akaido
addikt
Sokmindent belátok pró és kontra is. Nekem mégis sokkal jobban tetszett a most megszűnt rangrendszer.
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
És én maradtam?
Lefokoztak ...
[ Szerkesztve ]
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
HoaryFox
őstag
Huhh, még milyen jó, hogy egyéni rangom van, enélkül "csak" törzstag lehetnék Látszik, hogy eléggé read-only vagyok az idő nagy részében
Amúgy szerintem jók lettek az új rangok
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Sirandrish
legenda
-
Dhampir
félisten
Felvetődött bennem, hogy egyéni "rangot" (vagy inkább egyfajta állapot megjelölését) létre lehetne hozni?
Például "stalker".
-
-
orion1025
őstag
Ne haragudjatok, de ez nagyon gagyi, kb. mint az óvodában, hogy a te neved legyen béla, nem, nem is, inkább répa... Sajnos drasztikusan süllyed a lapcsalád színvonala minden tekintetben. Először az oldalakat/ fórumot kellene összhangba hozni, mert pár kattintás után néha olyan, mintha a sötét középkorba térnék vissza.
Most látom, törzstag titulusom van. Nem vagyok indián, köszönöm... Olyan nincs, hogy kérvényezem, hogy inkább ne legyen rangom, mert ez így megalázó saját magamra nézve is?
[ Szerkesztve ]
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
Dhampir
félisten
válasz orion1025 #265 üzenetére
Erről valahogy a wigwam sztaki egykori honlapja ugrott be, "kiástuk a csatabárdot". Ott létezett talán ilyesféle indián rang vagy csupán elnevezése pár ottani arcnak, már nem emlékszem pontosan.
Persze értem, hogy pont az ellenkezőjét szeretnéd, csak ez az emlék ugrott be.
(#266) BITBOYS
Látom, szereted a jó valutát.
[ Szerkesztve ]
-
DraXoN
addikt
új rendszer ... hmm.. hát gyűjtenem kell hozzászólást, hogy visszakapjam "őstag" rangomat az eddigiek alapján ez pár évig elfog tartani ... :|
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Samsung Galaxy Z Flip 5
-
kisza25
félisten
válasz Sirandrish #222 üzenetére
Akkor a windowst is telepítsd újra
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
orion1025
őstag
Akkor ugorj át az apróra, és a retinád kisül a sok animált szartól. Ja de azt lehet, mert azoktól az emberektől gyün a píz...
Igen, nyitva, amiben semmi érdemi nem volt, mert figyeltem. Mellesleg ha én azt mondom, hogy ez a törzstag és egyéb ganéság egy hülyeség, az érdekel valakit köztetek? Nem. Valakinek volt egy agymenése két jelenéssel karöltve, hogy ezt is szét kell barmolni, és ez lett belőle, lenyomva mindenki torkán.
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Sirandrish #256 üzenetére
mar nincs rá időm sajnos
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
orion1025
őstag
Oké, akkor tovább megyek. Minek kell rang? De komolyan. Mert amiket én látok a fórumokban, nagyon sok esetben egy frissebb kolléga sokkal érdemibb, mint a nagy PH ranghuszárok. Én reszelném az egész rangosdit, mert egy felesleges böszmeség, és nem kevés jó hangulatot generált ez a virtuális pöcs méregetés forma.
-
kisza25
félisten
válasz Intruder2k5 #248 üzenetére
Most nézem, hogy a titanjoz is 30000 kell, idén meg lett volna a jómunkásember (~600poszt) de most kell még hozzá 5 év
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
addikt
Törzstag után jöhetne a végtag is már.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
orion1025
őstag
Még mindig felesleges a rang, fityma méregetés, semmi több, régen is az volt. Hsz-t egyébként nem töröltök? mert én 3000 törlésére igényt tartanék, hogy senior tag legyek inkább, ha már lesegetni kell a rangokat.
Igen, sok, és egyik fantasztikusabb volt a másiknál, de hát a többségi igénytelenség győzött most is.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz enginev3.0 #282 üzenetére
Nekem mindegyik tetszik, és szívesen méregetem a fitymámat is.
[ Szerkesztve ]
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
MODERÁTOR
-
Ármester
válasz orion1025 #284 üzenetére
Öhm. Már nem azért. De ha ennyire nem érdekelnek a rangok, meg óvódasnak tartod, meg satöbbi, mit kardoskodsz, meg kotozkodsz akkor? Sz*rd le, és kész.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
BITBOYS
addikt
válasz Intruder2k5 #287 üzenetére
Ez betárazott duma, vagy most találtad ki?
Oké, húztam.. -
orion1025
őstag
Őő, ezt nem értem. A rang a fórumhoz tartozik, a HA értékelésekkel működik. Mellesleg nyugodtan alapozhatsz rá, meg is lehet nézni hány régi motoros csinálta már a fesztivált tilosban járva... Na pont ilyen emberi gondolkodás miatt tart itt a rangrendszer is.
SyMbioTe:
Valóban nem érdekel, de a törzstag, komolyan, ilyen egy szart... A teveclub színvonalát üti...[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
-
gzbotii
nagyúr
Én csak azon csodálkozom, hogy nem ment a bugreport topicba ezzel senki.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
diablo1984
veterán
a hozzászólások száma melyik számít? Az össz, a szakmai, piaci, stb?
-
válasz orion1025 #272 üzenetére
Akkor ugorj át az apróra, és a retinád kisül a sok animált szartól. Ja de azt lehet, mert azoktól az emberektől gyün a píz...
Na az meg lett szüntetve és így is sok emberrel leszedettem már, ami túlment egy határon. Jelenleg lezso aránytalanul nagy munkával tudná ott az animgifeket kiszűrni. Az lehet, hogy a bazár hirdetéseknek megmarad, de az drága hirdetés, abból nem lesz sok.Mellesleg ha én azt mondom, hogy ez a törzstag és egyéb ganéság egy hülyeség,
Ez is egy vélemény, talán az első, akinek ilyen vehemensen nem tetszik.[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
válasz Intruder2k5 #294 üzenetére
Hozom nektek a bizniszt és ezt kapom..
A valós életet veszem komolyan
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest