- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
senior tag
válasz orion1025 #340 üzenetére
Gondolod hogy nekünk van időnk 19034 hirdetést átnyálazni naponta, hogy vajon ma ki rakott be mozgó gif-et a hirdetésébe?
Kicsit bele kellene képzelni magadat abba, hogy mások kiteszik a lelküket önkéntesen hogy ezeket az oldalakat, hirdetéseket karbantartsák.
A rangokkal kapcsolatban: Volt lehetőséged, pontosan 5 hónap, hogy a véleményedet érvényre juttasd az Átalakítanánk a rangrendszert... topicba, de te nem tetted. 1678 hsz-en keresztül ment az ötletelés. Erről ennyit.
[ Szerkesztve ]
essexboy
-
titán
válasz B-L-A-C-K #352 üzenetére
1. Ír valaki 20 ezer szakmait, aminek nagy része üres duma, lényegében semmit nem tesz hozzá a topikokhoz.
2. Ír valaki ezer szakmait, ami mögött tudás és szakmai hozzáértés lakozik és valóban segíti a topikot.
A kettő közül melyik tesz hozzá többet a fórumhoz?
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Kezdem úgy érezni magam mint pár hónapja mikor arról ment a vita hogy kell-e a jómunkásember rang vagy sem.
Most már a rang mint olyan felesleges sokaknak...Csak így tovább skacok...a jómunkásért is csak egy ember küzdött, és maradt, szóval ne adjátok fel
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Csepy
őstag
Nem, véletlenül sem, csak ez a rendszer nagyon is ferdít.
A pécsi közösség egyik alapítója, sokáig egyik, majd egy ideig az egyetlen összetartója voltam, vagy 10 évig, szervezutük a helyi ph-s találkozókat, rendszeresen segítek a mobilos topikokban, lévén szervizes vagyok, aktívan segítek a Samsung TV-s topikban, de mivel nem szólok valami baromságot és/vagy értelmetlent hozzá minden egyes hírhez/teszthez mint elég sokan, kevesebb vagyok a rangrendszerben, mint azok, akik így tesznek.
Eddig legalább volt valami esélyem őstaggá válni, több úgysem lettem volna soha, de most erre már csak úgy van esélyem, hogy elkezdek értelmetlenségeket/baromságokat hozzászólni mindegy egyes hírhez/teszthez. Esetleg várok még vagy 25 évet a jelenlegi értelmes, építő jellegű fórumozóként.Szóval kár azért a csendes őstagért. Bár lehet, hogy több, mint 1000 szakmai (összesen kb 5.000.-) hsz-el ahhoz meg túl sokat beszélek...
[ Szerkesztve ]
Regards: Csepy
-
Muerte68
addikt
Hát én úgy látom hogy a jómunkást sokan visszakérnék-a titán tényleg gáz kicsit,meg ez a törzstag ami népszerűtlen nagyon.
Én pont túlléptem rajta hálistennek de nekem sem tetszene annyira.
Meg szerintem a fölsőbb rangok között túl nagy a lépcső főleg évek számában.
De hátha lesz javító csomag
Bár mint mondtam engem nem érint egyik sem hálistennekLáttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
Calibos
addikt
Régóta inaktív vagyok és átváltottam "only-read" ezt elismerem. Szerintem több mint 14 év tagság után jobban meg kéne becsülni az öregeket. Másodszorra fokoztatok le, valójában nem ez zavar!
Viszont van az a pont ahol a nem tetszésemnek hangot adok! Idáig kettő vagy három alkalommal lettek a PH-án az apróhirdetési értékeléseimből levonva az átalakítások miatt, amit nem tettem szóvá!
Át kéne ezt gondolnotok mert nekem az a benyomásom , ha" aki olvas és nem ír" akkor az le van szarva... -
orion1025
őstag
válasz essexboy #353 üzenetére
Ne szórakozz velem, komolyan, kiemelt hirdetések, amik már egy éve így vannak fent. De ezt pofáztam, hogy aki fizet, annak mindent lehet. A rangrendszer is a sok okos miatt lett olyan, amilyen. Megint nagy lett az oldal mellénye, amióta nem látom a jaj ne blokkoljátok a hirdetéseket, mert mi sem leszünk sokáig dumát, erre még azt is össze fossátok, ami részben életképes volt, csak picit igazítani/bővíteni kellett volna rajta, vagy adott esetben TELJESEN eltörölni.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
enginev3.0
félisten
válasz Muerte68 #360 üzenetére
Szerintem az évek és a hszek számával nincs gond, azért kelljen már tenni érte ha valaki akar egy nagyobb rangot
Persze ha nem akar nagyobbat a mostaninál, akkor azért gáz, hogy többé nem szól hozzá semmihez, ne hogy átváltson
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
-
Gézengúz
addikt
Ha valakinek van kis ideje, nézze már végig, hogy jelen topicban ki az első 5 helyezett hsz-kat tekintve. Nagyjából sejtem a végeredményt, (rang szempontjából) Aztán erről ennyit.
-
Csepy
őstag
Nem vígasztal. Ha másnak jó, annak örülök én is, de attól, hogy másnak is a lábára esett a zongora nem lesz nekem jobb.
Én szerettem volna egy akármilyen őstag rangot, mert igenis őstagnak érzem magam a prohardveren. Eléggé az elején lettem tag, lettem a közösség tevékeny tagja. Aztán idővel úgy döntöttem, hogy akkor segítek, amikor tudok, nem szófosok, mint oly nagyon sokat, akik rang szerint őtgaok, de igazából fabatkát sem ér a jelenlétük, mert vagy nem segítenek, vagy egyenesen idegesítőek. Tudnék egy jó marék példát mondani név szerint.
[ Szerkesztve ]
Regards: Csepy
-
B-L-A-C-K
titán
Na jó, látom hiszti az fog menni még egy darabig, de jelzem úgyis ez fog maradni, de azért még 2-3 napig mindenképpen nyomjátok ez nem jó meg az nem jó óbégatást.
Na kellemes hétvégét!
Sirandrish: Sorry, én már szabin vagyok...
[ Szerkesztve ]
-
-
R3laX
addikt
Két tulajdonsággal kell meghatározni a rangot. Egyik az időt fejezi ki, másik az aktivitást vázolja. Problem solved.
-
jozefgucci1
addikt
Ez a törzstag elég vicces ,rendesen le lettem fokozva , bár ahogy nézem megint nemsoká őstag leszek
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
MODERÁTOR
-
Muerte68
addikt
válasz enginev3.0 #363 üzenetére
Erre mondjuk megoldás lenne,ha lenne rá mód hogy ha valaki nem akar feljebb lépni akkor ne legyen muszáj.
Jobb mint a rang nem kiírás bár az is valamilyen megoldás,bár én szeretem látni ki az aki nem két napja van ittLáttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
kisza25
félisten
válasz orion1025 #369 üzenetére
Akkor néztem meg, mikor véletlen felleltem ezt a topikot
Semmit nem tettem, hogy elérjem a jómunkásember rangot.
Van, hogy napokig nem szólok hozzá, van, hogy egy témában többször is, ahogy jól esik.
Napi átlag 5db hsz-em van, ha kiszámolod.Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
MODERÁTOR
-
orion1025
őstag
válasz Intruder2k5 #386 üzenetére
Mert, miért is? kommunizmus van az oldalon? Mint írtam, nyugodtan törölhetitek az accom, ha nem tetszik...
-
core i7
addikt
Jó van az mindent elkell fogadni úgy ahogy van a világban sose tudunk tenni semmit érte főleg utolag (egyébként én sem tudtam ,hogy akarnak változtatni forum van) Lehet jött róla e-mail stb de én voltam figyelmetlen
Lényeg hogy itt már akkora szakadékok (annyi sok hsz kell) vannak a rangok közt ,hogy kedvem nincs tenni érte főleg mert nem tetszenek a rang nevek. Így marad az őstag legalább látják régi tag vagyok már aprón nekem ennyi elég is
-
MODERÁTOR
-
kisza25
félisten
válasz Intruder2k5 #379 üzenetére
Ebből is látszik, hogy orion1025-öt nem érdekli
Sirandrish: az élet apró örömei[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Sirandrish
legenda
válasz Intruder2k5 #379 üzenetére
Még benne vagyok a TOP10be
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Pkc83
őstag
Most komolyan ez érdekel valakit? És ki dönti el , hogy mi hasznos
és mi nem? Én nem vagyok itt túl rég óta de tuti tudnék 5-10
olyan fórumozót mondani aki mást nem hajt csak "2080ti"! Például!
Ez lenne a hasznos hozzászólás vagy az ami , aki az adott
kérdésre elmondja a saját véleményét még ha az nem is
személyes tapasztalatra van alapozva! Én pont le.....m milyen rang
van a nevem mellett/alatt! -
orion1025
őstag
válasz Intruder2k5 #391 üzenetére
De Ti a mi támogatásunkból éltek, nemde? Ennyire telibe van szarva az ember, de támogasson titeket...
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Politika
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- Windows 7
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest