- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
merlix
tag
Sziasztok!
Hogyan lehet 10.3.5. EEA rom alatt a gps-t kikapcsolni? -
Gloob
addikt
válasz Sas madár #3448 üzenetére
Ezt rosszul gondolod. Ha a wifi folyamatosan be van kapcsolva, de nincs adatforgalom rajt, akkor a fogyasztása gyakorlatilag nulla. Nálam, sem jelzi bekapcsoltnak, amikor ki van kapcsolva, persze én EU Dev romon vagyok. Viszont van esetleg Viber telepítve? Ha igen, akkor meg kéne nézni, mert képes állandóan bekapcsolva tartani! A wifi használatnál van a Víberben olyan, hogy állandóan bekapcsolva, vagy a készülék beállításainak használata.
Samsung Galaxy A52S
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani ehhez a telóhoz jó minőségű áttetsző szilikon tokot ?
A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
smatte
tag
Telóra usb-n átmásoltam a megfelelőnek gondolt gcam apk-t, de file manager -bár látja a fájlt - nem csinál semmit.
Kérem, valaki segítsen, elvesztem nem is találom az ismeretlen forrásból származó alkalmazások engedélyezését... -
KubanitoS
veterán
válasz Directors #3454 üzenetére
Én ezt vettem és meg vagyok elégedve vele.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
amadeus11
senior tag
Helló! Megjött ma a telefonom! Egy hetet kell várnom a bootloader nyitására. Kérdés, hogy érdemes-e? Két ok miatt szoktam rootolni: reklámok és gyári alkalmazások eltávolítása. Mivel mind a kettőre találtam megoldást kérdéses, hogy érdemes-e piszkálni a telót. Egyébként milyen hátrányai lehetnek, ha a telefon állandóan VPN-t használ? Aksi és biztonság szempontjából? Esetleg lassabb betöltés böngészésnél? Egyik sem?
[ Szerkesztve ]
There is a star
-
Pityu.
nagyúr
Google camerából nincs ennél MGC_6.2.030_RN7_V1a_FINAL.apk (BSG, 2019-06-05, frissebb verzió?
Illetve olvastam valahol,hogy van valami Bulkin féle verzió több beállítási lehetőséggel.azt,hol lehet megtalálni.meg az tényleg több lehetőséget kínál?Én csak ezt az oldalt ismerem ahol le lehet tölteni gcamot.Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Sas madár
őstag
Igen amikor itt beszéltünk róla akkor be is ugrott nekem is a viber ..meg gyanúsítottam de a beállításoknál csak egy helyen találtam és ott a készülék beállításainak használata van neki meg engedve.
Próbálkozok majd a napokban megfigyelni rájönni mi miatt megy a háttérben folyamatosan, csak a rep mód kapcsolja ki.
Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
Crvsh3R
senior tag
Bulkin043 most már InnocentParrot néven fut. A legfrissebb verziókat Telegram-on teszi közzé itt.
Van neki 6.2.030 - v15 - stable és 6.3.017 - stable version v2.2 verzió is.
Készített az optimális beállításhoz egy leírást is itt.Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
laca1052
tag
Újabb hír a MIUI 11 érkezéséről
[link]
Nem biztos hogy a Global stabil ebben az évben lesz.[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz Bagoly01 #3473 üzenetére
És milyen különbségeket vettél észre köztük?
#fa4hu
Még nem raktam fel,majd ezután.Az RN7 nevéhez fűződő az június 5 annyira még nem is régi az ha úgy nézzük.
MGC_6.2.030_RN7_V1a_FINAL.apk (BSG, 2019-06-05#Crvsh3R
Telegram-on,hogy kell rákeresni?
[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Bagoly01
senior tag
-
Sas madár
őstag
Olyanra lenne szükségem amit használtok itt ezeket a billentyűzetes kódokat hol tudom ellenőrizni a wifimet hogy a háttérben fut vagy csak a töltés statisztikállnál van hibásan jelölve, hogy be van kapcsolva.
Délután több féle verzióval próbálkoztam teljesen lekapcsoltam a SIM adat kapcsolatot a wifit.... a böngésző minden offline módban volt ehhez képest továbbra is folyamatosan azt jelzi hogy a wifi be van kapcsolva és energiát fogyaszt.Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
-
törölt tag
Azért remélem elolvastátok a pirossal bekeretezett részt is.
A fejlesztő jövőbeli frissítései itt nem kerülnek közzétételre . [link] -
Bagoly01
senior tag
Sanity, marlin-ku, tigr, bsg, stb.. van választék. Én használtam bulkint. Én bátor vagyok van egy pár követője. Persze mindenki azt használ amit szeretne, tök jó a többi is.
(#3489) Pityu.
https://t.me/googlecamera_mod_cloud[ Szerkesztve ]
-
kalmandi
csendes tag
SMART-5325-1232 kuponkóddal 5% kedvezménnyel tudtok tokot vásárolni, 2990 Ft feletti vásárláskor.
[Redmi Note 7 tokok][ Szerkesztve ]
-
Henker2
addikt
Olvastam, hogy egyedi felbontása van a Note 7-nek, és Youtube-on esetleg filmezés közben vagy egynémely játékoknál ez problémát okozhat. Ti tapasztaltatok ilyesmit?
Illetve a fekete vagy a Neptun-Blue a szebb: ?
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
vlevi
nagyúr
válasz Henker2 #3499 üzenetére
Szerintem mar majdnem mindegyik telefonnak egyedi felbontasa van.
Úgy értem, hogy a korábbi, 16:9 arányú, fullhd helyett 18:9 és hasonló kép aranyt használnak.
Ez a youtube eseten azt jelenti, hogy nem tölti ki teljesen a képet, oldalt fekete részek, aradnak, de a kép nem torzul el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- PlayStation 5
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android szakmai topik
- Xbox Series X|S
- Sorozatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
- iPhone XR 64GB Yettel Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3818
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest