- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
válasz H2o-pok #2851 üzenetére
Ha miui volt fent előzöleg, akkor elvileg nem kell az fw, de nem vesztesz vele semmit. Kamera app ahogy én láttam kontktrétan semmi sincs, viszont sokféle gcam elérhető a telefonra.
Gcam telegram. Nekem a shamim vált be a leginkább: [link]
XML és LIB fájlok pedig itt vannak: [link] Én pl ezt használom: [link]Kernelből tegnap jött frissítés: [link]
Szerencsére csak egy telegram fiók kell ezekhez, nem kell mindenféle oldalról letölteni a dolgokat, nagyon egyszerű így.
-
H2o-pok
senior tag
válasz Sumptuous #2852 üzenetére
Most jött ki a Corvus os 4.1. (Gapps) Az ANX kamera benne az alap, ezért ezt raktam fel. Kiváncsiságból.
Az alapvető menü magyar, a többi extra angol. Jól testreszabható, ami nekem kell, egyenlőre minden működik. Pörgős redszer. Anx kamera tökéletes, a gcam közelébe sem jöhet. Pár nap alatt kiderül milyen.[ Szerkesztve ]
-
szabyka24
csendes tag
. Valakinek valami tanácsa?a fentebb feltet kérdésemre?
[ Szerkesztve ]
-
Sumptuous
senior tag
válasz H2o-pok #2853 üzenetére
Köszi az infót, néztem róla gyorsan egy yt videót. Elég meggyőző, lehet hogy hamarosan kipróbálom. Rengeteg féle gcam van, pont ez az előnye..és sajnos a hátránya is. Nehéz találni olyat, ami ugyanolyan, mint az eredeti miui cam. Úgyhogy ez nagy plussz, hogy magisk nélkül(?) belerakták az anx-et.
-
banda1981
aktív tag
válasz szabyka24 #2854 üzenetére
Ha a felhőből törlőd a képet az a telefonról nem törlődik......
De ha a szinkronizálás be van kapcsolva akkor vissza kerül a felhőbe!
Személy szerint ilyet nem használok,de itt nézd meg a beállításokat........
Amúgy a telefonodon is tudsz el rejteni mappákat jelszóval!Könnyű annak, akinek nem nehéz!!!
-
Sumptuous
senior tag
válasz H2o-pok #2853 üzenetére
Fel is raktam a corvust, viszont sajnos nincs benne alapból az anx cam, így azt magiskkal kell felrakni, amit én nem szeretnék. Vagy rossz verziót töltöttem?
Egyébként tényleg szuper rom. Gyors és fluid. Szinte az összes essence beállítás megtalálható itt is. Egyelőre marad, de örültem volna annak az anx-nek.
-
H2o-pok
senior tag
válasz Sumptuous #2857 üzenetére
Xda n is és a hivatalos corvus oldalon is azt irták ha jól emlékszem, hogy ANX van benne. Ezért is raktam fel. De lehet benéztem, és egy régebbi verziót olvastam. De hogy mondod, én is próbálgattam, elég fapados a kamra app.,épp irni akartam erről. Igy keresgélek valami jobb gcam appot.
4.1 eclipse raktad fel? Amugy gyors, töltés is rendben van. Saját menüben jó pár beállitás módositása után a menü újra indul, ezen kivül eddig a legjobb. Akkuidő is azt tapasztaltam, hogy kiváló. Pedig az arrowos, lineageos, pixel és EU rom van az elsők közt tesztekben.
Ja, nekem a xiaomi Cloud hiányzik, ezt nem tudom utólag fel lehet rakni?
[link][ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz H2o-pok #2859 üzenetére
GCam-ot használok a Redmi Note 10 Pro-val, maximálisan megvagyok vele elégedve. Hozzá kell tennem, elég sokféle mod van, és nem mindegyik működik megfelelően ezzel a telefonnal. Vagy a video módba váltásnál lép ki, vagy nem tudja kezelni a többi lencsét.
Ezért én ajánlom ezt a verziót, és a letöltéseknél az első verzió, a "AGC8.4.300_V9.2_fix2.apk (com.agc.cam) #" fájlt. Aztán ehhez készült egy konfig fájl, amit szépen be tudsz tallózni hozzá (Downloads/AGC 8.4 mappán belül létrehozol egy /configs mappát, és oda másolod be, hogy b e tudd tallózni a GCammal), elég sokat dob a minőségen, ezzel használom én is"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Sumptuous
senior tag
válasz H2o-pok #2858 üzenetére
Igen, nekem is ez a verzió van. Nagyon szép egyébként. Végre lehet választani a kör ikonok helyett más formát is [kép] : Így már azért elég pofás:. [kép] Illetve az értesítési / QS rész is baromi jól testreszabható. Nekem pl. ilyen most: [kép] [kép] Sokan ódzkodnak itt a pixel romoktól, az ilyen apróságok miatt.. így mostmár nekik is tudom ajánlani.
-
akos727
senior tag
Sziasztok! Ma vettem egy ilyen telefont és jelenleg 13.0.13-as rendszer van rajta, de nagyon nyomja a 13.0.15-öt az arcomba. Merjem lefrissíteni vagy tökönrúgom magam vele?
-
akos727
senior tag
válasz ncc1701 #2870 üzenetére
Szar a rendszer? Nekem szerencsere ez eddig nem tunt fel. Korabban hasznaltam egy note 10 5g-t, azzal se volt gondom. Most egy ceges realme 8-rol jovok, na az valoban egy hulladek. Annal rosszabbul optimalizalt androidos telefonom a 12 eves palyafutasom alatt nem volt.
-
akos727
senior tag
válasz ncc1701 #2872 üzenetére
Én anno azért válaszottam a Realme 8-at cégesnek (és egyben saját használatra is), mert minden teszt azt írta, hogy kategóriájának a legjobbja. Topicjában nyilván mindenki elégedett volt vele, csak a kollegám és én rühelltük, de nagyon. Annál bugosabb, fagyogatosabb telefont még nem láttam. Rendszeresen nem reagált semmire, eldobálta a mobilnetet, ami 3. újrainditás után sem jött vissza, akadozott, stb.... Ha zenét hallgattam és ment a work profile, random változtatta az equalizert, amit nem igazán értettem, viszont majdnem megsüketültem tőle párszor. Előtte egy note 10 5g-m volt cégesnek, amivel azon kívül, hogy nem volt benen ultraszéles kamera, nagy problémám nem volt, csak összetörtem egy motorbalesetben
-
FeZ...
aktív tag
válasz akos727 #2875 üzenetére
Szerintem minden típusú telefonból lehet találni olyat, amivel rendszeresen gond van. A70-es topikban valakinek állandóan a billentyűzet használat közben ugrált el a kép tök más alkalmazásra, egyik frissítés se oldotta meg a hibát. Eközben meg a többségnél hiba nélkül működött a készülék. (anno nálam is 2 évig, most meg a páromnál + 1,5 éve)
-
FeZ...
aktív tag
válasz Iramirez #2878 üzenetére
Az enyém sem tökéletes azért, apro bug van, de csak a Macrodroiddal van baja valamiért. (bár olyat is olvastam már, hogy az Android verzió lehet az oka, a belső tiltások miatt) Azt meg nem mindenki használja, én se sűrűn akarnám, egy vagy két "mutatvány" lenne, amit szeretnék, de nem megy vele sajnos, de másnál aki nem Macro'-zik ki se derülhet ez a gond, (már ha nem egyedi eset). Átlagos használatnál (amikor nem akarom "feltuningolni" a gépet), minden működik.
[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
Sziasztok! Nővérem vett ilyen telefont és úgy járt, hogy egyszer bekapcsolás után nem fogadta el a pinkódot, beírta leokézta de nem oldotta fel a telefont. Factory reset kellett neki. Tudtok ilyen ismert hibáról?
-
Sumptuous
senior tag
válasz H2o-pok #2881 üzenetére
Nem rossz, de nem látom mivel tud többet, mint a corvus 4.1, ami egyébként most frissült. Elvileg ez nem tudja a korlátlan google fotókat, viszont már android 13 alapú.. ezt leszámítva szinte ikrek. :) Nem tudom, megérne-e egy újra belakást. Ha kipróbálod, jöhet róla a vélemény!
Nekem a corvus most nagyon bejött. Semmi hibát nem találtam eddig, néha cserélgetem a kernelt alatta, mert érzésre itt is jobb a quantum R4, mint az alap. De a tegnapi frissítésben már egy újabb (kewl) kernel van, adok neki egy esélyt.. A deep sleep a gyengéje ezeknek. (Meg a gyorstöltés...) R4 ennyit merül este: [kép] (Viccesen írja az android rendszer használati idejét, de ez csak bug.)
Ha valaki unja már a miui-t, vagy gyorsabb telefonra vágyna, ezt a corvust bátran rakja fel, nem fog csalódni...
Egy kis ízelítő: Part 1: [link] Part 2: [link]
(Elég béna videók, de az látszik rajta, milyen gyors, és fluid a rendszer.)[ Szerkesztve ]
-
H2o-pok
senior tag
válasz Sumptuous #2882 üzenetére
Engem is az tart vissza, hogy macera a belakás. Ez a Corvus, 1hét után azt kell mondjam, nagyon jó. Eddig semmi hiba, fagyás,akadás. Pedig custom romok közt nincs az elsők közt. Erre is csak véletlenül akadtam rá., akkor küldtem neked. Igaz magyar, de Az angol menürészt is hamar meg lehet szokni. Az nfc s fizetést nem tudom működik e, én nem használom. De elvileg ezt javitották benne. Szóval aki unja a gyári romot, ne is kisérletezzen, kezdje ezzel. Nekem pl. az EU rom is egy rakás sz. r volt.
Viszont ebben a xiaomi cloud hiányzik, nem tudom ezt a fiókot hozzáadni. Van erre tipped hogy tudom előcsalni?. Mentéseim ott is vannak, ezért kellene. -
Sumptuous
senior tag
válasz H2o-pok #2883 üzenetére
Szerintem a cloud-ot nem tudod natívan hozzáadni AOSP romhoz. Viszont a xiaomi cloud-nak van webes nézete: [link] Én innen másoltam ki a jegyzeteim pl. Lehet neked is elég lenne.
Ezt a corvus-t még nem láttam sehol, ha nem linkelted volna, szerintem nem ezt használnám. De jó ötlet volt!
Eu.romot én is kipróbáltam, de ezen a telefonon szvsz. nem sokkal jobb, mint a gyári miui. Akadozik is, lassú is..
Az érintéses vizetés (google pay-wallet) hibátlanul megy, én napi szinten használom. (Revolut-al)
Kamerából gyenge a corvus, de van gcam bőven. Én most ezt használom: Eddig ez a legjobb kombináció szerintem. SGcam: [Telegram link] XML: [Telegram link]
(A belső tárhely/SGCAM/XML mappába kell berakni. Ha nincs ilyen mappa, csinálni kell.) -
akos727
senior tag
Nagyjából mennyivel lehet több a kijelző on idő 60hz-en használva 120 Helyett?
-
Sziasztok segítséget kérnék. Össze szeretném kapcsolni a belső tárolót az Sd kártyával, de valamiért nem működik a dolog. Formázatlan Sd kártyát berakom a telefonba, meg is kérdezi, hogy hogy szeretném használni, kijelölöm hogy belső tárhely bővítés. Le fut a formázás, de nem növekszik a tárhely és az Sd kártya se látható. Ha kiveszem akkor értesít hogy eltávolítva. Rendszer: 13.0.13.0 SKFEUXM. Van valami ötlet hogyan lehetne megoldani a dolgot? Sima tárolóként működik az SD kártya.
[ Szerkesztve ]
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
Sumptuous
senior tag
-
veterán
Sziasztok! Gyári hívásrögzítőt hogyan lehet aktiválni?
https://tinyurl.com/rasoapro
-
ValoVillam
tag
Egyszer már visszaálltam egy korábbi verzióra,
de most frissítettem 12.5.7-re ("RKFEUXM")
mert azt hittem hogy korábban a 13-astól kezdődtek a problémáim,
de látom hogy megint zabálja az akksit ez:
"Egyéb: 916,19 mAh | 20,01%"
miközben
"Képernyő 693,23 mAh | 15,23%"
Chrome 331,59 mAh | 7,24%"
Mi ez az "Egyéb"?
Már volt reboot is párszor.
Amióta 12.5.7-re frissítettem, látványosan csökkent az akkumulátoridő. Annyira gáz ez az egész. ((((((( -
H2o-pok
senior tag
válasz ValoVillam #2894 üzenetére
Nekem is ugyan ez volt, 13 tól még rosszabb volt a helyzet. Igy BL nyitás lett a vége. Több custom rom után a Corvus os 4.1 rom bevállt, tökéletes, pörgős, miui kamerás, nem kell gcam sem.
-
ValoVillam
tag
válasz H2o-pok #2895 üzenetére
Szomorú. (Az ember azt hinné, a frissítéssel javít, miközben látványosan csökkenti az akkumulátoridőt. A telefonom által kierőszakolt frissítés óta már megint ott tartok, hogy a 4.5 éves RedmiNote5-ösöm hosszabb akkumulátoridőt tud mint ez, az egyéves telefon a nagyobb akksijával.)
Ezzel kapcsolatban kérdeznék.
Nem értek a nyitáshoz, azt sem tudom mi mit jelent. (Legutóbb is valaki segített, azért sikerült visszaállni.)
Angolul legalább jól tudok.
Ha amit fent leírtál én is meg szeretném csinálni (saját kár okozása nélkül), a szinte semmi tudásommal, akkor milyen leírást olvassak végig? (hogy közben el se vesszek a részletekben)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest