- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferink
tag
Sziasztok,
Tegnap üzemeltem be.
Független.
12.5.9.0 (RKFMIXIM) van rajta, gyakorlatilag azonnal frissíteni akart.
Mi a véleményetek, engedjem neki?
Előre is köszönöm. -
Tegnap óta nem updatel a Play áruház (kiírja minden appra, hogy függőben, de nem frissít, se újraindítás, se wifi/4G, semmi se segít). Minden teljesen gyári szoftver, semmi mókolás nincs rajta.
Le lett frissítve 13-a MIUI-ra, de semmi, ugyanaz, nem frissít.
Erre megjelent ez a Play áruházban, de ezt sem frissíti le sehogy, nem történik semmi. Ilyenkor mi van?
[ Szerkesztve ]
-
-
Moki2
aktív tag
válasz MolnarZolee #2237 üzenetére
Annyi változás történt hogy jelzi a frissítést , letölti belső tárhelyre de azt ugyanúgy ki kell másolni pc-re és onnan fastbootban telepíteni . Jött újabb eu rom .
-
Ferink
tag
Sziasztok!
Arra tud nekem valaki egy korrekt leírást mutatni, hogy a notch körüli színes értesítést (led hiányában) hogyan lehet beálíltani?
Köszönöm. -
trapi80
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék: az eredmények alkalmazás lebegő (felülről elő ugró) értesítése megjelenik gól, stb esetén, de csak félig látszik, olyan mintha vízszintesen el lenne vágva. Van esetleg valakinek valami ötlete? Törlés, újra telepítés, cache, engedélyek megadása, akkukimelo kikapcs, túl vagyok.
[ Szerkesztve ]
Üdv: Roland
-
trapi80
tag
válasz banda1981 #2264 üzenetére
Igen, köszönöm a tippet, fent van az is. Sokszor esemény tévéközvetítését vagy kisebb meccsek adatai részletesebbek egyik vagy másik appban, azért használom mind a kettőt es érdekes módon a Sofascore tökéletesen jelez. Esetleg megnéznéd, hogy az eredmények nálad is így jeleníti e ki az értesítéseit?
[ Szerkesztve ]
Üdv: Roland
-
pilu01
senior tag
Sziasztok
A 07-es végű EU romra tenném rá a 08-ast.
Mivel 13-ra frissítéskor nem csináltam tiszta telepítést, most bepótolnám.
Mi a biztos módszer a teljes gyalulásra, és az utolsó 08-as rom feltételére? -
MODERÁTOR
-
mucsi07
csendes tag
Megint segítséget szeretnék kérni, véletlenül ébresztő beállítása után rákoppintattam az órára ami ezután felugrott a bal felső sarokba pici méretben ahol eddig a szolgáltatóneve volt kiírva. Hogyan tudom visszaállítani hogy rendesen jól látható legyen az óra a képernyőn és a bal felső sarokban az állapotsoron a szolgáltató neve legyen.
Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni. -
MODERÁTOR
-
Sanyabá
senior tag
Pár napja tapasztalom, hogy facebook nézegetésnél (húzgálásnál)az egész képernyő picit vissza ugrik.
Mikor húzom felfele a "facebook" felírat eltűnik, majd mikor meg áll ott vírit fent.
Lefele nincs ilyen gond.A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
MODERÁTOR
-
Sanyabá
senior tag
válasz Viktor0610 #2277 üzenetére
Értem.
Köszönöm, akkor megnyugodtam hogy nem a telefon hibája.A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
stereofan
tag
sziasztok,
azt szeretném kérdezni, hogy a V13.0.9.0.SKFEUXM frissítés telepíthető? 12.5.6.0 van jelenleg rajta.
köszönöm!minőségi kavéscsészék: https://bit.ly/2zlhnDo
-
Moki2
aktív tag
válasz thedarkfox #2285 üzenetére
Én is ajánlom , nálam az első 13-as is stabilabb volt mint amit itt hallottam + jobban szeretem miui tárcsázót és sms alkalmazást ( no meg van super wallpaper) . Ki kell várni egy hetes határídőt nyitáshoz
-
Árpi001
senior tag
Sziasztok.
Most ez Emagnál akcióban 99900 ft,és van hozzá egy Mi Band 5 karpánt.
Ez elég jó ajánlatnak tűnik nekem.
Mit mondtok, megér ennyit?
[link][ Szerkesztve ]
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
MolnarZolee
tag
Sziasztok! Teljes szűz telepítéssel feltettem a legújabb eu stabil romot és a facebook nem indul. Másnál is van ilyen?
-
thedarkfox
senior tag
válasz MolnarZolee #2289 üzenetére
Van hibaüzenet?
-
MolnarZolee
tag
válasz thedarkfox #2290 üzenetére
Nincs, csak a meta felirat,aztán kilép! Gyakorlatilag a bejelentkezős oldalig sem jut! Adattörlés (facebook, play) nem segít!
Most kipróbálom a legújabb global-t, aztán majd látjuk! -
banda1981
aktív tag
válasz MolnarZolee #2291 üzenetére
Tegyél fel régebbi Facebook appot......
Könnyű annak, akinek nem nehéz!!!
-
kepesr100
újonc
Üdv.
A névjegyek alatt a pénz küldése alkalmazást hol tudom megváltoztatni? Előre is kösz. -
MODERÁTOR
-
Shinjike87
aktív tag
Sziasztok,
Nektek nem merülnek fel lefagyások és újraindulgatások a telefonnal? A mienk legalább 3-4 naponta eljátssza, hogy automatikusan kilép a fényképező alkalmazásból, továbbá random böngészés (facebook, tiktok, chrome, stb) során is lefagy a képernyő és nem moccan onnan sehova, vagy soft reset kell vagy kivárom, míg 2-3 perc múlva magától újraindul. -
ncc1701
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest