- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
válasz Demokatona #2195 üzenetére
Nem tudom, ennek örüljek-e. Ha választhatnék, nekem elég lenne egy régebbi, de hibátlan rom.
-
ValoVillam
tag
Egy kezdő kérdésem van. Bő egy hónapja, a "MIUI 13.0.3.0 Stabil"-ra frissítés óta az akkumulátoridő nálam is botrányosan leromlott...
(Egy félnapos túrát nem bír ki... az akksit használó appok között rendszeresen első helyen az "Android rendszer"-et látom, a korábbi "Képernyő" helyett, és ha bármire is használom, két-három percenként esik 1%-ot... a négyéves, 4000mAh-s Redmi telefonom akksija már tovább bírja mint ezé; plusz, vannak a váratlan lefagyások másodpercekre, vagy percekre - ez sem volt a MIUI 12.x-nél, amivel tavaly augusztusban vásároltam)
...emiatt szeretnék a pár nap múlva visszaállni vmelyik MIUI 12-re, anélkül hogy a telefonból téglát csinálnék. Milyen lépésekkel, pontosan hogyan tudom ezt megtenni? (multimédia, viber/stb üzenetarchívum maradjon meg) -
Moki2
aktív tag
válasz ValoVillam #2202 üzenetére
Gyári rom , FR volt ?
-
Moki2
aktív tag
válasz ValoVillam #2202 üzenetére
Gyári visszaálítás előtt csinálj a beépített backuppal egy mentést üzenetekről , viber pedig googledrivra ment onnan visszaállítható .
-
Aftershock11
csendes tag
Másnak volt/van olyan problémája, hogy nem tudja tükrözni a kijelzőt TV-re? Akármilyen TV-vel próbáltam eddig, sosem ment...
TV-t megtalálja, engedélyezem is rajta, mégsem történik semmi. Feleségem Samsung telefonja csettintésre megcsinálja...szerk.: pont meglett nem sokkal miután írtam - fejlesztői módban be kellett kapcsolni a 'wireless display certification'-t és a 'operation channel'-t állítgatni, míg jó nem lett...ami azért nevetséges
[ Szerkesztve ]
-
Moki2
aktív tag
válasz Aftershock11 #2205 üzenetére
Feleséged telefonján is android 12 van ?
-
nepszter1
addikt
Arrow rommal be lehet állítani hogy a back gomv jobb oldalt legyen és ne baloldalt?
-
Moki2
aktív tag
válasz Aftershock11 #2208 üzenetére
Igen , MIUI 12.5 stabilabb . Nekem mondjuk csak néha kifagy , más problémám nincs vele .
-
MolnarZolee
tag
Sziasztok! 13.0.4 - es eu stabil romom van, nyitott bootloader. Talált 13.0.7-es frissítést, de nem tudok frissíteni, le sem tölti. Mi lehet a gond?
-
Moki2
aktív tag
válasz MolnarZolee #2210 üzenetére
Eu romot most csak fastboot módban lehet felrakni [link]
Ha te raktad fel magadnak akkor tudod hogy kell[ Szerkesztve ]
-
Moki2
aktív tag
válasz MolnarZolee #2212 üzenetére
Szívesen , majd ha lesz android 12-re működő Twrp akkor lehet OTA frissítést nyomni.
-
Jazz
veterán
válasz Aftershock11 #2205 üzenetére
Szia. Ez az "operation channel" állítás hol van? Nekem ultra 11 van, de ugyan ez a gondom, nem megy wifi direct, csak csatlakozni próbál, látják egymást a tv-vel, végül "nem jött létre kapcsolat".
free your mind
-
lovas001
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Napokban beújítottam egy note10 pro-t, 8gb verzét. Jelenleg miui13.0.7 fut rajta globál verzió április 1 bisztonsági csomaggal. Eddig nagyjából rendben volt vele minden , habár az átköltözés redmi 4 prime ról nem volt teljesen zökkenőmentes , de megoldható.
Csak gondoltam beköszönök az itt lakóknakNem tudta, hogy lehetetlen, ezért megcsinálta.
-
Kerni62
tag
Sziasztok!
segítséget szeretnék kérni, nem találom a zseb módot. köszönöm -
MODERÁTOR
-
Moki2
aktív tag
válasz ValoVillam #2221 üzenetére
Mi flash és fastboot rom páros , ott is lementeni mindent mert gyalúlja a rendszert
-
Moki2
aktív tag
válasz ValoVillam #2221 üzenetére
Itt egy link , figyelj oda hogy a telefonodnak megfelelőt töltsd le [link]
-
Moki2
aktív tag
Fagyásra meg próbáljátok kikapcsolni a memóriabővítményt , nekem azóta nem fagyott, bár lehet véletlen is😁
-
Moki2
aktív tag
Majd kíváncsi lennék bevált e ?
-
Moki2
aktív tag
válasz MolnarZolee #2237 üzenetére
Eu romot nem mi flashel rakjuk fel , ugye xiaomi.eu romod van ?
Xiaomi devices on Android 12 via Fastboot only:
- Download our ROM zip file
- Unpack downloaded zip file in the PC using WinRAR
- Reboot your device to fastboot mode (press volume down + power)
- Connect to PC via USB cable
- Run fastboot installation script from unpacked zip according your PC operating system:
--- For Windows OS - windows_fastboot_update_rom.bat[ Szerkesztve ]
-
Moki2
aktív tag
válasz MolnarZolee #2239 üzenetére
Szívesen, figyelj melyik batot indítod el mert a másik gyalúlja az adatokat.
update_rom (without formatting data), if you're moving from Android 11 xiaomi.eu ROM.
* first_install_with_data_format (with format data), if you're flashing xiaomi.eu ROM for the first time.[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
válasz Aftershock11 #2241 üzenetére
Köszi.
Más: a wifi tényleg olyan "lassú" (lassabb mint ami elvárható), mint ahogy a tesztben írták? Lett erre megoldás?
Ennek ellenére inkább ez a jobb választás mint a Redmi 9 note pro nem?
Köszi!free your mind
-
ncc1701
veterán
Nekem itthon van, h 5-10x is ki-be kell kapcsolnom a wifit, mire lát egyátalán bármi wifi hálózatot, és visszacsatlakozik. De még van olyankor, h azt dobja, h nem jó a pwd, ilyenkor természetesen el is felejti a jelszót, és írhatom be újra. Merthogy amúgy random eldobálja a wifit, főleg mikor kikapcsol a kijelző. Ritka sz@r lett a frissítés óta.
[ Szerkesztve ]
-
-
Moki2
aktív tag
válasz ValoVillam #2248 üzenetére
Nem vodafone esetleg ?
V12.0.3.0.RKFEUXM kell neked[ Szerkesztve ]
-
Moki2
aktív tag
válasz ValoVillam #2248 üzenetére
Ez van fastbootromban , aztán recovery romként már felrakhatod a V12.5.7.0.RKFEUXM-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest