- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
Kár érte, kiváló ügynök volt.
Voltunk bicajozni, 0mm esőt mondtak elötte, de kaptunk a nyakunkba egy brutál özönvizet, teló nem bírta. Se kép, se hang, 1 órát hajszárítóztam, töltőre téve semmi reakció.
Mit ajánlotok helyette 100-200k magasságában?
-
ncc1701
veterán
Á, bekapcsolt, működik. Fújtam hőlégfúvóval vagy 2 órát 40 fokon.
-
troller
senior tag
Note 9 pro halála után szétnézve végül egy Note 10 pro maradt ár/értékben a befutó. Meg ebben van 2sim + sd megkötések nélkül. Pénteken hozta a futár, azóta ketyeg a bootloader nyitás.
[ Szerkesztve ]
Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
troller
senior tag
válasz Gyula196906 #3808 üzenetére
Xiaomi.eu romot.
Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
ncc1701
veterán
válasz Gyula196906 #3809 üzenetére
Lehet kezdodik, valami tortenhetett a gcam-el, mert nem indul el, osszeomlik. Van ujabb gcam port erre a telefonra?
-
Francia91
veterán
válasz ncc1701 #3811 üzenetére
Ez a legújabb BigKaka verzió jól működik, pár napja frissítettem a 9.7-est erre
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Fehérsólyom
aktív tag
Sziasztok!
14.0.3-ról szeretném frissíteni a telefonom. Frissítés ellenőrzésekor a telefon viszont nem talál újabb frissítést (pedig ugye ott a 14.0.5).
Letöltve a 14.0.5-ös Recovery ROM-ot, majd kivalasztva azt az alábbi hibaüzenetet kapom:
Hogyan lehetséges a frissítés? -
Francia91
veterán
válasz Fehérsólyom #3815 üzenetére
Nálam is ugyanez, hetek óta
Nemtudom, miért"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
ncc1701
veterán
Nekem sem jön újabb. Sztem ne foglalkozz vele, max valami security update lehet. Érdemi hibajavítás/funkció bővítés már régen nincs.
-
Bajgunar
aktív tag
Echte ue, csak RM N 9 Pro-n.
De hogy hogy lehetne javítani?
PasszMinek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
pch
senior tag
Honnan tallózod?
Nem mindegy ugyanis, de már nem emléxem hogy kellett... Ha jól rémlik az egész útvonalat kellett betallózni... Valahol van róla leíráshttp://sb-soft.hu - "A" számlázó
-
MODERÁTOR
-
Fehérsólyom
aktív tag
válasz ncc1701 #3817 üzenetére
Pont az Android security update miatt lenne rá szükségem, mert ha az túl régi letiltódnak a céges alkalmazások - amiket viszont aktívan használok .
Felraktam újra az aktuális 14.0.3-at úgy, hogy kértem az utolsó frissítés letöltését (letöltést követő ellenőrzés után lehetett "frissíteni").
Ezt követően megint megpróbáltam felrakni a 14.0.5-öt a fájlt kiválasztva. Természetesen nem ment, a már ismert hibaüzenet fogadott.
Ezt követően letöltöttem a MIUI Downloader segítségével a jelenlegi 14.0.3-t és megpróbáltam fájlból kiválasztva azt újra feltenni (azaz itt nem a beépített frissítést használtam újra). Viszont ez sem ment!Ez alapján nekem olyan, mintha külső fájlból nem frissülne. Ez támpont lehet a megoldás keresésében?
[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
válasz Fehérsólyom #3821 üzenetére
Akkor majd a cég ad olyan telefont munkaeszközként, ami számukra security szempontjából megfelel.
-
ncc1701
veterán
válasz Fehérsólyom #3823 üzenetére
Ezt abszolút megértem, rühelleném nagyon.
-
Gyula196906
senior tag
Próbáld miassistanton keresztül
-
pixta78
senior tag
Sziasztok! Sima Redmi Note 10ben tönkre ment az USB port.
Aliexpressen több rendelhető, mire figyeljek?
KöszönömHegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!
-
Bajgunar
aktív tag
válasz pixta78 #3826 üzenetére
Fogpiszálót még vékonyabbra faragod, s kipucolod. Vagy ilyen hajvágóhz kapott kis kefét, vagy fogkefével finoman kipucolod. Esedleg (én megfújtam) elektronikai kontakspray-vel.
És újra olyan lett, mint a gyári.Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
Fehérsólyom
aktív tag
válasz Gyula196906 #3825 üzenetére
Közel kettő éves a legújabb verzió, amit Google talál. Tényleg nincsen újabb? (Több oldalon találtam olyan kommentet, hogy inkább ne használjuk, mert túl öreg a program.)
-
Gyula196906
senior tag
válasz Fehérsólyom #3830 üzenetére
Frissíteni fogja magát
https://miuirom.org/updates/mi-pc-suite[ Szerkesztve ]
-
vasen
csendes tag
válasz Gyula196906 #3831 üzenetére
Ugyan ez a helyzet nálam is.
De felrakva ezt a Mi Phone Assistant-ot sem sikerült.
Recovery módban indítva és a Mi Phone Assistant-ot kiválasztva kapcsolódik, kiírja, hogy 14.0.3.0 a verzió, de a frissítés gomb szürke, mert szerinte nincs újabb.
Ha az alatta lévő lehetőséget választom és letöltött fileból próbálom, akkor a betallózott 14.0.5.0 TKFEUXM-ra egy ellenörzés után azt írja, hogy nem megfelelő. -
vasen
csendes tag
válasz Gyula196906 #3833 üzenetére
Holnap lövök pár képernyőmentést.
Hátha abból kiderül, hogy mit rontok el. -
vasen
csendes tag
válasz Gyula196906 #3837 üzenetére
Innen töltöttem a Europe 14.0.5.0.TKFEUXM Recovery ROM-ot.
Amúgy ugyan ezt a filet próbáltam telefonról frissítve a "Frissítőcsomag kiválasztása" menün keresztül, a Download/downloaded_rom könyvtárából megetetni.
Ott ez volt az eredménye:
"> -
MODERÁTOR
-
Cöletibi
tag
Sziasztok!Van egy sima Note 10 teló a családba és nem lehet bekapcsolni.Töltöre rakom arra se reagál.Elötte kiirta,hogy error kék háttér,ki lett kapcsolva aztán semmi.Tudna valaki segíteni?Már nyomtam hosszan bekapcs gomb,bekapcs+hangerő le,de semmi.
-
vasen
csendes tag
válasz Gyula196906 #3841 üzenetére
"OTA file kell szerintem"
Ok, de az melyik?
"És ne a telefonra hanem a gépre töltsd le a megfelelő könyvtárba"
Mi Phone Assistant-nál a gépre töltöttem. (Ott a teló tárolójából nem is tudnám betallózni.) Amúgy mi lenne a megfelelő könyvtár?
A legutóbbi képen lévő hibaüzenet, az a telón történő frissítésnél van. Ott viszont, hogy adjak meg egy gépen lévő filet?Viktor0610:
"Pár nap múlva szerintem engedni fogja"
Én sajnos nem vagyok ilyen optimista. Hetek óta fennáll a probléma. (Kb. mióta itt láttam, hogy van 14.0.5-ös verzió.bohoc71:
"Talán az "indiai" frissítés kavar be."
Én is egyre inkább úgy gondolom, hogy nem volt jó ötlet.
Nekem is kb. azóta nem frissít. -
tomszli11
tag
Sziasztok!
Mostanában tapasztalom a készüléknél, hogy vissza esik a kép frissítés. Amikor beállítom 120 Hz-re majd utána pár óra használat után vissza esik kb. 90 Hz-re, de ha utána a menübe rányomok a 60-ra majd újra a 120-ra akkor utána vissza áll. Valaki szembesült ilyen hibával? Köszi előre is. -
Fehérsólyom
aktív tag
A Mi Phone Assistant nálam létrehozott három mappát:
mi_assistant_backup
mi_assistant_rom
mi_assistant_screen
A Europe 14.0.5.0.TKFEUXM Recovery ROM-ot a mi_assistant_rom könyvtárba tettem (OTA verziót ebből nem találtam). Tallózva, majd elindítva a frissítést teljesen azonos hibaüzenetet kapok.
Újonnan vettem a telefont, azóta csak a beépített frissítőjével frissítettem, de ezt a verziót nem hajlandó feltenni (nem volt indiai vagy más frissítés). -
szabozsolt87
tag
Srácok szerintetek a bootloopot követően rendbe lehet tenni a telefont? Eddig ezzel nem volt gond mert egy idő után elindult a teló és működött, de most sem a fastboot sem a recovery nem marad meg folyamatosan újra indul. Most egyelőre ott tartok, hogy nagy nehezen lemerült. Egyelőre nem jöttem rá a megoldásra. Korábban nem volt ilyen gond.
-
Oldbiggy
tag
válasz szabozsolt87 #3848 üzenetére
Nézd meg nem ragadt-e benn a bekapcsoló gomb.
Zavard össze a világot, mosolyogjál hétfőn..
-
pch
senior tag
válasz szabozsolt87 #3848 üzenetére
Van egy redmi 8 pro a fiókba ugyanilyen hibával. Gtk-s
http://sb-soft.hu - "A" számlázó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest