Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NNME

    tag

    3 hétre töröltem a játékot mert elakadtam az aranyhiány miatt és kb. végtelennyi LeMans futamot kellett volna fussak az F50-el, hogy megint egyenesbe jöjjek. :D
    De az éjjel ahogy láttam, hogy kijött a frissítés újra nekifogtam, nekem sem töltötte le 100%-ban, de attól még használható a játék.

    Az új menüben ott ez a Driving School event (amúgy az is érdekes, hogy a Basic Driving School csak az Advanced teljesítése után válik elérhetővé :D) ami 45 aranyat hoz sikeres teljesítés esetén és unlockolja a Road To LeMans eventet is. Sajnos az elejétől kell kezdeni, bár remélem, hogy a Porschéra költött fejlesztések megmaradtak. Szóval ennek köszönhetően arra számítok, hogy az Audi prototípus megvásárlásával + a 2014-es 911-el és a 919-el annyira tudom teljesíteni a versenyeket, hogy eljutok a 10 körös LeMans-i futamokig aztán ott könnyebb lesz majd gyűjteni a fame pontokkal az aranyat azokra a rohadt túlárazott aranyos autókra amelyek ezzel az update-el is megérkeztek.

    Androidon játszok és végre nekünk is van online multiplayer, elég bugos ez is de az 500 arany a legnagyobb ratinget elérő játékosnak nagyon kecsegtető. Nem számolok nagy esélyekkel, de mindenképp ez egy olyan kiegészítés lesz amivel többet játszok mint a napi LeMans futam.

    Szóval úgy látom, hogy a frissítésnek hála kaptam még legalább 1 hónapnyi változatosabb játékidőt, de jöhetne már a Real Racing 4. :)

Új hozzászólás Aktív témák