- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mini PC
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
MODERÁTOR
Elég lenne1 valaki, aki a hét végén megnézi a heti time trial bajnokság pályáinak az élét meg ennek az online bajnokságnak az élét. Ezért mondtam korábban, hogy amennyi pénzt elvárnak a játékosoktól (gold árak a shopban) ahhoz képest nem nyújtanak semmit ami a játékosokat szolgálná. És igen, egy idő után a tisztességes játékosok feladják és elpártolnak.
Feel Good Inc.
-
485
aktív tag
a königsegget feldobta akcióban, de még kell egy pár nap, hogy eljussak odáig, ezek általában meddig élnek?
-
Marcello83
tag
válasz Marcello83 #2547 üzenetére
Na ma szólt a játék, hogy elnézést kérnek, amiért a double fame alatt nem kaptam aranyat a szintlépés után. És megadták most.
Ez kedves, de ha nem rontják el, akkor többet játszottam volna vele, mert így nem volt értelme erőltetni... 😕Samsung Galaxy S23 Ultra, Lenovo Legion 5
-
l4ci
tag
válasz Marcello83 #2558 üzenetére
Na, ha ezt tudom, akkor én is játszottam volna többet, sokkal többet...
Most várhatok fél évet a következő double fame akcióra... -
Sordoran
addikt
Samsung Galaxy Tab3 Lite-ra próbálnám felrakni a játékot, de valamiért nem megy. Play-ről telepítem az alkalmazást, majd mikor elindítom, nem tölti le a fájlokat, nem csinál semmit. Bejön az EA logó, majd pár másodperc múlva kilép szó nélkül.Alkalmazás adatokat töröltem, újra raktam appot, újraindítottam a tabletet, de semmi, teljesen új, 2 napos, semmit nem piszkáltam. Asphalt 8 simán felment utána, hely bőven van rajta (kb. 4 GB szabadon), szóval nem tudom mi baja. Lehet gond az, hogy nincs benne külön SD kártya?
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Marcello83
tag
-
DigitXT
nagyúr
Nekem meg nincs 4G lefedettség, de a 3G-re azt mondja, hogy az sz*r,
menjek 4G-re, vagy Wi-Fire. WiFire tudok menni, amit ugyanolyan 3G-s
net szolgál ki: akkor már felenged, bár sajnos tényleg elég lagos sz*r.
Egyszer volt szerencsém ADSL-es WiFivel multizni, úgy egész jól ment. -
cs.eszti
csendes tag
Tud valaki mostansag valami trukkot arany szerzesre..??? Nekem nem kellene tobb millio csak par szaz 😀😀 koszonom ha valaki mondd valami jo tippet
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz DigitXT #2564 üzenetére
WiFi only a tablet, és természetesen be van kapcsolva, aktív a kapcsolat. Már felraktam a Asphalt 8-at, Sims Free Play-t is, azok simán felmentek, de az RR3 nem, pedig letöröltem amit tudtam és 3.9 GB szabadon van. De továbbra is, elindít, majd kidob.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz Sordoran #2560 üzenetére
Play áruház hozzászólásait nézve ezen a Tab-on senkinek nem indul el a legutóbbi frissítés óta. Csodálatos, mondjuk csak megnéztem volna milyen ekkora kijelzőn, de így annyi neki, legalább nem foglalja le a fél tárhelyet.
-
DigitXT
nagyúr
Na, kib*sztak currency cheating miatt. Ebben az a nagyon jó, hogy bár
csak ideiglenes, a pénzt elkölteni nem lehet, tehát újra ki fognak vágni.Thx EA! Ha a játékra elköltött 18K-mat kérném vissza: mit szólnának?!
-
DigitXT
nagyúr
Én most először kaptam. De egyben utoljára... Uninstall.
Kinyírta a mentésemet, bannolva nem hagy versenyezni.
Fizessen ezeknek százezezer forintokat, aki tud. Nekem
annyit nem ér az egész: iszonyat mocskos lehúzás lett...
Nem annak indult, de ilyenné alakították az idők során.Szerk: többieknek további jó játékot (bocs: farmolást)!
[ Szerkesztve ]
-
Mezcal
addikt
-
DigitXT
nagyúr
Egy hetet kaptam. De úgy döntöttem, nem töltöm le. Már csak azért
sem, mert a mentésem törlésére buzdított - mert újra bannolnak miatta.
Akkor meg minek?! Hogy újra kezdjem, hogy újra fizessek, vagy éppen
farmoljak? Abból már éppen elég volt másfél évvel ezelőtt. Akkor is már
majdnem kivittem, csak éppen behoztak feltételeket, hogy ne lehessen.
Elqrvult a játék, nincs mit szépíteni rajta. És ugye bőven nem így indult. -
cs.eszti
csendes tag
Nem tudja valaki miert van az hogy elinditok egy versenyt es mielott elindulna kilep a jatekbol, meg van olyan is h az ipadem kikapcsol ...aztan visszalepek es minden megy siman nem szaggat meg semmi.. Csak neha kidob a jatekbol..????
-
Mezcal
addikt
Javítom, nekem 990 millió van mindkettőből, ami totálisan elkölthetetlen. 10 milliót sikerült úgy, hogy mindent javítok és fullozok.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Tibcsi21
csendes tag
válasz Sordoran #2560 üzenetére
Az szép!... Én meg azt hittem, hogy a letöltési tab gond csak a 64 bites procis tab-oknál van, mert azokon a következő frissítésig el sem fog indulni /Én Asus ME581C-n szerettem volna játszani - 8" :-) /
Nekem most összesen 177-178 Mb jön le, és kilép..ebből az alap program 66 Mb-t..Kérdés, hogy akkor az új Nexus 9-esen sem indul el a RR3??
https://help.firemonkeys.com.au/hc/en-us/articles/203390384-Version-2-7-Android-x86-Devices-Issue
Real Racing 3 :-)
-
Buster17
addikt
Játszik ezzel valaki?
-
cs.eszti
csendes tag
Az idoatallitasoknak lehet ez a kovetkezmenye hogy folyton kilepked a jatekbol????
Hogyan lehet elmenteni a jatekot icloudba???? Be van allitva a beallitasoknal akkor magatol menti?
-
NNME
csendes tag
Jön Monza!
-
DigitXT
nagyúr
Most akkor kezdjem elölről? Én mondtam anno, hogy szívesen
látnék még F1-es pályákat, sőt a Hungaroringnek nagyon örülnék,
de... Farmolni igazából nincs kedvem, a cheat az nem tolerálható,
annyi pénze meg Bill Gates-nek sincs, amivel minden feloldható...Egy kis nosztalgiavideó Zoe módra (TT idők javítása, majd: ban).
-
NNME
csendes tag
Valószínüleg jön autó is még a Catalunya pályával is jöttek az Aston Martinok ha jól emlékszem (vagy Ferrarik?). Azt kétlem, hogy beszúrnak 1-2 új versenyt a monzai pályán a meglevő szériákhoz, annak úgy nem sok értelme lenne.
Facebookon láttam, hogy mivel Monza elég gyors pálya és nem sok lehetőség lesz kanyarokat levágni ezért erős ellenfelek esetén néha szükséges lehet aranyat használni a fejlesztésekre, vagy skippelni szóval megint csak a lehúzás lehet a háttérben. Majd kiderül. -
mirtex
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni a játékkal kapcsolatban.
Elakadtam a speedrush challenge-ben.
A baj az, hogy az Audi R8 V10 Spyder rosszul működik: A rajtoknál késéssel indul (nem csak nekem, az összes v10 spyder ezt csinálja), illetve amikor váltok, akkor amíg a fordulatszámmérő vissza nem cammog az új sebesség-beli értékre (kb fél másodpercig tart neki ez), addig a kocsi sebessége nem változik. Ez főleg a Drag race-ben gáz. Néztem gameplay videót az autóról, és ott faszán indult és váltott.
Telón és tabin is ugyanez a helyzet.
Van ötletetek, hogy mi lehet ez? Sajna csak egy ilyen challenge futhat egyszerre, így a Le Mans-i challenge-et nem tudom elkezdeni - ha egyszer eljutok oda - amíg tart a Speedrush. A Speedrush-ban meg rendre elbukon a drag race-t a lassú váltás miatt.
Ja az autó mind a 4 drivetrain upg-je megvan, a többi is 3-4-re van felhúzva.Előre is köszi!
Siemens M35 -> Siemens ST60 -> Sony Ericsson W810 -> Sony Ericsson Aino -> Sony Ericsson Arc S -> Nexus 4 -> Nexus 5x -> HTC U11+ -> Pixel 6
-
mirtex
csendes tag
Nem az autó erejével van baj, hanem azzal, hogy lassú a váltás. Egyik autó sem vált ilyen szarul ezen a szinten. Ahhoz meg mekkora véletlen kéne, hogy mind a 3 ellenfelem ugyanezzel a kocsival jöjjön, és ne egy Mclaren mp4 12c-vel
Siemens M35 -> Siemens ST60 -> Sony Ericsson W810 -> Sony Ericsson Aino -> Sony Ericsson Arc S -> Nexus 4 -> Nexus 5x -> HTC U11+ -> Pixel 6
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest