- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mini PC
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Viszaolvasgattam most a topicban és egy valamit nem értek. Mit tud ez a Miura, amitől ennyire meg a hajkurászás? Ez az ultimate racing car ami mindent lever, vagy mi? Nem értem.
All→M8
-
F-ECT$
titán
válasz callmeakos #2102 üzenetére
Semmi extra, sőt, szerintem egy gyenge autó. (Persze a maga korában jó volt.) Viszont limitált darabszámot lehet csak belőle venni, így a ritkasága adja az értékét.
Dive ever, work never.
-
Kronok
tag
a 2 új Lambó szerintem ritka gáz egy élményt nyújt, a Countach az őrületbe kerget, olyan csúszkálást művel, lehet csak nálam, igaz eddig csak a pénzes fejlesztéseket csináltam meg vele, de Time Trial-t 4. nekifutásra csináltam meg vele mert olyan lehetetlenül csúszkál, h az hihetetlen
iPhone-on lehetséges képet csinálni a játék menüjéről vagy videót lementeni a játékról/játékból?
futamon belül megállítom fényképezek az oké, de vki próbálkozott már ezekkel?Ne ne ne, csak a gombokat ne, gumicukorból vannak!!!
-
l4ci
tag
Nem csak neked csúszkál, nekem is iszonyat gáz mindkét kocsi. Lehet, hogy ha teljesen feltuningolnánk (PR 40-ig), akkor jobb lenne, de annyival nem, mint amennyibe kerülne. Akkor már inkább a Cobra, szerintem sokkal jobban veszi a kanyarokat, plusz ha már egyszer tuningolni kell, akkor inkább ezt, mert ezzel legalább két szériát lehet kimaxolni.
-
Pompi
MODERÁTOR
Avval aki ennek az online multiplayernek a szabályrendszerét kitalálta elbeszélgetnék egy péklapáttal.
- 8. helyről rajtolok 1 körös suzukai futamon, kilöknek, megpördülök, kapom a speed büntetést, így is behozom 2. helyen, erre negatív pontot kapok a végén, azaz pontlevonás
- disconnectre pontlevonás, de olyan nagyságrendű, hogy több győzelemmel sem hozod vissza
- ha 1. helyen érek célba se tuti még minden, mert a végén az elszámolásnál is lehet disconnect és akkor ugyanaz, mint előbb
- rajtrácson állunk percekig, mert egy valakire várunk - közben a csapat nagy része disconnectál, végén az is akire vártunk, "jobb" esetben meg mindenki és kezdhetjük előről
- engem simán kilöknek, de ha én megyek neki valakinek az olyan, mintha sziklafalba ütköznék, megáll az autóm, mint a szögA lagon az utolsó frissítés óta gyúrtak valamennyit, de még mindig gáz. Kár érte, mert elég jó kis szórakozás lenne, de így nem az igazi, de momentán ez izgat legjobban a játékban, így még bűntetem magam vele
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Simi37
őstag
Az melyik verzió volt (konkrétan) amikor sárga autó volt az ikonon? Vagy melyik volt a famebutítás előtti utolsó verzió? Ha nem ugyanaz a kettő akkor csak az első kéne.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
Micsurin
nagyúr
válasz callmeakos #2114 üzenetére
Koltotel volna ink 120-at az utana levo Porsche spydere
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz callmeakos #2116 üzenetére
Bocs en kerek elnezesz amúgy nem rossz kocsi.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
l4ci
tag
Vajon a 2.1.0-ban lévő 50 Gold-os hack működik-e még, ha esetleg visszatölteném a lementett telepítőt?
-
Kronok
tag
Neked mik meg nem vannak
az oké, h felrakod, de ha letöltöd a mostani mentésed akkor mit kezd vele az a kérdés, a visszafelé kompatibilitás nem nagyon szokott működnimi volt ez az 50 gold hack?
amikor ez még működött nem találtam rá erre a fórumra, kimaradtam ebből a körből[ Szerkesztve ]
Ne ne ne, csak a gombokat ne, gumicukorból vannak!!!
-
l4ci
tag
Amikor olvastam róla itt a fórumban, akkor lementettem a telepítőjét, mert ki akartam próbálni, de miután olvastam, hogy visszafelé nem kompatibilisek a felhős mentések, ezért végül nem raktam fel. De lehet, hogy újrakezdeném 30000 arannyal...
Az 50 gold hackről Lirion írt még egy régi posztban.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz callmeakos #2125 üzenetére
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Kronok
tag
válasz callmeakos #2125 üzenetére
ez most 0% vagy 10%
-
Kaszinho
csendes tag
Én azt hittem hogy megkapom az R 8 at ha végigcsinálom Sppedrush tv challeneget de kurvára nem.....nem értem
-
thrill
tag
válasz callmeakos #2102 üzenetére
Szerintem senki nem maga az autó miatt, hanem az új versenyek, valamint 100%-os teljesítés miatt repült rá. Legalábbis a magam nevében ezt tudom mondani. Megerősítem, hogy mindkét új Lambót kifejezetten rossz élmény vezetni.
Ellenben a 100% nekem már megadatott, mint ahogy autóból is mindegyik megvan. Viszont még akad 4 verseny, ahol nincs meg az arany, na azokon még dolgoznom kell.
-
F-ECT$
titán
-
Kronok
tag
a leírt vesztek párszor és aztán nyerek módszer ha nem használ fogom magam és felmegyek online-ra és röhejesen könnyen megnyerhető a futam, megyek a következő lehetetlen futamra ott is online és szintén simán hozom az első helyet, de azért itt is akadnak néha nehézségek, nem mindegy kit dob a gép, ezt régebben végső elkeseredésemben próbáltam ki minden mindegy alapon, amikor az F50 még csak pénzes tuning volt a 4 körös utolsó futamot mindig online csináltam mert offline rendesen szenvedtem, h megtartsam az első helyem vagy nem is sikerült offline nyernem
[ Szerkesztve ]
-
Simi37
őstag
Na végül nem LG F6ot hanem L9 II-t vettem. Olyan jó h akadásmentesen szépen nem kidobálva fut.
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
Pompi
MODERÁTOR
Ha már hardver jött szóba.... én egy 1. generációs 2012-es Nexus 7-en játszom, de az utóbbi frissítések óta a játék meg-meg fekteti a vasat, elgondolkoztam egy upgrade-en (RR3 graphicsal low-ba téve a játszható kategória, de így se gyors és pláne nem annyira szép).
Tavaly év vége fele nagyon szemeztem már az újabbik, 2013-as Nexus 7-tel, de akkor azon nagyon csúnya volt az RR3, így nem váltottam.Nem tudom, hogy ki min játszik, vagy kinek mivel milyen tapasztalatai vannak, de ha már feljött a hw téma bedobom a kérdést, hogy milyen 7-8" körüli Androidot vassal van jó tapasztalatotok a játékkal kapcsolatban. (Igen tudom, hogy iPaden szebb és jobb, de az egyelőre nem opció).
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
thrill
tag
Melyik futamok nincsenek meg aranyra?
A két Miura exkluzív, illetve a Toyota le mansi autóval az egyik exkluzív (endurance), plusz ez utóbbi sorozat záró futama, a fél órás éjszakai La Mans.
Lehetetlen ellenfeleket sorsolt be, és nem nagyon tudom legyűrni őket (de nincs is kimaxolva egyik autó sem, viszont nincs annyi aranyam, hogy megtegyem).Hogy van meg az összes autód, ha nem maxoltál ki minden szériát? Csalós profillal nyomod? (nem elítélésként, csak kíváncsiság
-
F-ECT$
titán
-
Djuree
félisten
ott az a titok hogy a kanyarokban fékezni kell annyira hogy pont ne csússz meg, ez olyan 250km/h, így mindet lehet hozni, már persze ha nem sokkal lassabb a kocsid.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Kronok
tag
igen erre már rájöttem én is, akkor van gáz ha nem egy olyan kocsival csinálod meg a pályát amivel fékezni sem kell mert 320-al úgy beveszi mint ha 50-el tennéd, most nem tudnám megmondani azon kevés kocsik számát amikkel fékezés nélkül is simán lehet hozni ezeket a pályákat de sokkal több amivel rendesen előre látóan kell vezetni mert egy kis hiba és 2 3 hellyel hátrébb is kerülsz
szoktatok szórakozni az ilyen jellegű dologgal?
-
Kronok
tag
Apple biztos
igaz nálam a mini-n néha van egy kis szaggatás de az minimális, annyira nem zavaró mint azon a Navon Raptor 7 készüléken amit a múlt héten hoztak el hozzám, na azon rendesen néha megáll az idő mint a mátrixban a 22 fős rajtnál[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
tényleg amennyibe kerülnek ezek a custom minták nem fussa a 100 goldos. amúgy meg elég fapados a festési lehetőség, egy szebbet összehozni nagyon sok idő meg idegeskedés.
-
l4ci
tag
7-8" méretben nem tudok jót, de a Sony Tablet Z-n szépen fut, igaz, hogy az kicsit nagyobb...
Igaz, itt is voltak meg-megröccenések, volt hogy a Le Mans-i pályán be-belaggolt amikor nappal mentem az erdőben és számolgatta az árnyékokat, de autóbbi időben nem találkoztam ilyen hibával... -
rumos14
nagyúr
Nexus 7 2012-vel toltam én is, de ahogy az egész tablet kezdett belassulni a sok alkalmazástól, úgy a játék is meg-megröccent.
nemrég vettem egy LG Pad 8.3-at, azon tökéletes. viszont alapból elég szarra állítja be a grafikát, azzal trükközni kell (a beállítás file-ok csereberéjével) és akkor a High "preset"-tel tökéletesen megy és szép a grafika.
ja és a RR3-tól függetlenül is kellemes egy tablet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest