- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LG LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
Igen, mint tudjuk, egy papírlapnak pont olyan tulajdonságai vannak, mint egy edzett üveglapnak.
- Egy papírlap, pont annyira nem tud nyúlni, mint ahogy egy üveglap sem
- A különbség annyi, hogy a papír nem fog törni, csak gyűrődik
- nem sima lapról van szó, hanem egy ívben meghajtott felületről
Nem kell Nobel díj ahhoz, hogy bárki belássa, hogy ez az üvegfelület, ha hajlik, akkor ott komoly gáz lesz:
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz Parallaxis #101 üzenetére
Ize, az nem baj, hogy mar alapbol meg van hajlitva?
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Destro748
csendes tag
Rendben persze, én is tudom hogy vannak helyzetek és szituációk amik egyértelműen a felhasználó irreális elvárásaiból erednek, nyilván nem csapom bele a telefont a paintball védőruha zsebébe ahova alig fér bele tigrisbukfencelek meg fetrengek vele az aljnövényzetben, aztán meg csodálkozom hogy több darabban jön ki a telefon a zsebemből.
Csak azt sem akarom hogy átessünk a ló túloldalára mint itt egyesek hajlamosak rá, hogy az apple termék az szent és sérthetelen, és az nem lehet hibás, hanem a vásárló hülye aki zsebre rakta (!)
Abban is egyetértünk hogy az új iPhone-ok erre való hajlamossága az apple hibája, és ezáltal az ő problémájuk...lenne ha nem lenne az a furcsa helyzet hogy a vásárlók nagy része nem ilyen Parallaxis meg Touch-ko féle lenne, aki nem ismer el semmilyen malőrt, letagadja és kiáll mellette (kognitív disszonancia heló?), ezáltal a hibák a vásárlások számának csökkenésében sem tükröződnek,
ergo az apple tehet rá ha hibákat követ el, mert mi a frász ösztönözné őket rá hogy jobban odafigyeljenek, innovációt vigyenek bele ha akármit csinálnak veszik mint a cukrot?
Vagyis az elvakult feltétel nélküli fanatikus márkahűségükkel maguknak ártanak hosszú távon.
Persze mielőtt belémköt valamelyikük ez a hajlik nem hajlik dolog nem olyan volumenű dolog amitől most romba kellene dölne az imidzsüknek, de azért a tendencia érezhető.
El kell ismerni, elnézést kérni, meg javitani, nem a magas lovon ülni és megmagyarázni hogy az nem is ügy van. -
aprokaroka87
nagyúr
Azért remélem akik "piszkálodnak" adott esetben felmerik majd vállalni az esetlegesen náluk előforduló gyártási hibákat?
Mert ez az egész "piszkálodás" egy önmagad elé tartott tükör is lehetne. -
kispecek
aktív tag
Akkor megnyugodtam, a pár millából már csak egy valódi f@szkupac van. A többi csak user error.
És még számításba sem vettem, a szándékosságot
Te is elhiszel mindent amit olvasol és látsz?
Nem védem az Apple-t, csak kezd kicsit unalmassá válni a dolog, hogy minden irányból próbálnak fogást találni rajtuk, inkább kevesebb sikerrel...Off: A samsung 840-es SSD-n miért nem lógnak hogy belassulnak...stb. Az sokkal több felhasználót érint.
Napi egy alma - az orvost távol tartja.
-
marchellow
tag
"Latatlanban hulyeseg elore josolgatni."
miért, ti mit csináltok? vagy van a kezedben iP6+? ismét: hadd ne kelljen már készpénznek venni néhány névtelen fórumozót.
"Mi erdeke fuzodne a lejaratashoz"
te viccelsz? külön viral és social media-ra specializálódott részlegek vannak ezeknél a cégeknél, vagy az ügynökségeknél akikkel szerződtek. szerinted nem harapna rá egy cég bármilyen morzsára, amivel a másiknak alá lehet? igen, az apple is. ilyen szemét világban élünk. honnan tudjuk hogy az igazmondó fórumozók közül néhány nem fizetett arc? mint a bérsorbanállók. hangsúlyozom hogy nem állítom hogy így van, de számomra közel sem az elképzelhetetlen kategória.
"Baromi erdekes, hogy amikor mas markakrol van szo, akkor minden keszpenznek van veve, ha meg Apple-rol, akkor aljas ragalom, kamu, photoshop, stb. De tudom, csak egy sunyi droidos volt, aki igy jaratja le az Almat."
ezt biztos a kognitív disszonancia mondatja velem, de pontosan fordítva érzem.
-
Csapoati
nagyúr
válasz kispecek #106 üzenetére
Ja, a tulajok is inkabb kussoljanak a tonkrement telojukkal, ne jarassak le itt a ceget, kerem szepen.
A Samsung SSD-k meg biztos szarok, de hogy jon ez most a mobiltelefonokhoz? En pl az Indesit mosogepekben csalodtam, beszelgessunk arrol?Parallaxis: Kar, pedig szivesen tanultam volna ma is par uj dolgot.
#107: Nem, ez a fejlett media atka, hogy szeretnek mindent felfujni. De ha nem lenne semmi alapja ennek a dolognak, akkor nem jott volna elo senki ezzel, nem? Johettek volna azzal is, hogy kiesik az also gomb, ha egyszer nem reprodukalhato. A meghajlas viszont az. De meg egyszer mondom, nem egy dealbreaker dolog, de le kell nyelni a hibakat is egy ekkora cegnek.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Dreadloord
senior tag
9 eset, aha persze XD
Képek, beszámolók alapján jó lesz az 90.000-nek is, csak az már nem olyan marketinges szám... Na meg ugye, ha valakiknél 2 nap alatt elhajlott nadrágzsebben, mi lesz itt 1-2 hónap múlva...
-
b4zsi-
őstag
Még kiegészítve az előző gondolatom, ha egyből cserélik a készüléket akkor kár itt pattogni, hogy így az apple úgy az apple. Csak sajnos, ha valaki előtte le is ejti akkor van gond, mert akkor a szerviz már foghatja arra is, hogy a sérüléstől történt be a változás.
Dreadlord
Az a bejelentett esetek. Az, hogy a sok újgazdag idióta hajlítgatja, neki megy flexel, beledobja forró vízbe csak meglegyen a youtube nézettség azt ne vegyük már bele a kalapba.
[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
válasz Destro748 #103 üzenetére
Abban is egyetértünk hogy az új iPhone-ok erre való hajlamossága az apple hibája, és ezáltal az ő problémájuk...lenne ha nem lenne az a furcsa helyzet hogy a vásárlók nagy része nem ilyen Parallaxis meg Touch-ko féle lenne, aki nem ismer el semmilyen malőrt, letagadja és kiáll mellette
Mert ugye az meg a ló másik oldala, hogy több mint 10 millió eladott készülékből 9-nél előforduló hibát (aminek pontos körülményeit nem is ismerjük, csak elhisszük amit írtak róla) tényként és világrengető, problémaként tálaljuk és nem is próbáljuk meg logikusan végiggondolni, csak fröcsögünk ész nélkül.
A gyártó nyilatkozatát szó nélkül a szőnyeg alá söpörjük, 9 ismeretlen ember fotóját és videóját meg mint a véres kardot lengetjük.
Ezt akkor minek is neveznéd?
A kognitív disszonancia meg vicces dolog, mert mint Samsung Note 3 tulaj biztosan ez a helyzet állhat fent, mikor megvédem az Apple-t egy értelmetlen hecckampánnyal szemben.
-
Parallaxis
addikt
válasz Dreadloord #109 üzenetére
Képek, beszámolók alapján jó lesz az 90.000-nek
Ugyanazok a fotók és videók vannak mindenhol, nincs túl sok választék.
Gondolom a később jövők már nem keresnének annyit a Youtube-on, hogy megérje a dolog -
Csapoati
nagyúr
válasz Parallaxis #111 üzenetére
Biztos, hogy csak 9 eset van? Vagy te mindent elhiszel, amit olvasol, vagy amit az egyik profitorientalt ceg kiad (es nem ellenorizheto az igazsagtartalma)? Utobbinak raadasul erdeke is az eltussolas vagy bagatellizalas.
#114: Engem semmi, de nem tudhatjuk, hogy hany eset volt eddig. Erre probaltam utalni.
#115: Ugyanez, mint #114-re. Csak en nem tekintem szentirasnak egyik mediumot sem, ennyi a kulonbseg koztunk.
[ Szerkesztve ]
-
-
judas13
addikt
Tudjuk a magyarázkodás már nem igazán hozza jó fénybe- most éppen ezt- a történetet.
Az elkövetkező hetek, hónapok majd eldöntik a kérdést."Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Tibee86
nagyúr
válasz Csapoati #113 üzenetére
Ez a kérdés vicces tőled, hány i6+ hajlott el a zsebedben? Vagy mindent elhiszel, amit olvasol? Hány Apple terméked volt, hogy ennyire utálsz mindent, ami Apple? Vagy mindről csak olvastál és el is hitted?
Ez a folyamatos vergődés amit egy két társaddal egyetemben lerendezel az Apple híreknél már nagyon gáz.[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Az Apple-nek erdeke a bagatellizalas, gondolom ebben egyetertunk. Tehat ha 9 esetrol szolnak, ezt elfogadhatjuk minimumnak. A maximumot meg egyikunk se tudhatja, maradjunk ennyiben. De a fentiek alapjan valamennyire csak valos a problema, nem? Vagy direkt szivatjak magukat? Ja es nem gyozom hangsulyozni, hogy en szarok ra, hogy melyik ceg mennyi profitot csinal, egy marka irant vagy szemben sem vagyok elfogult.
-
ZooLee
senior tag
#97: Miert hazudna a tulaj? Mi erdeke fuzodne a lejaratashoz, ha mar megvette egy nagyobb osszegert?
A 15 perc hírnév mond valamit? Meg az, hogy a 700 (esetleg 199) USD-s telefonból csinálhat több ezer dollárt? Szerinted azok, akik repülőből kidobálják, vagy turmixban ledarálják az ilyen készülékeket miért csinálják? Mert tudományos, technikai magyarázata, értelme ezeknek a "teszteknek" nincs...
Kicsit furcsa, hogy míg az egyik oldalra egyértelműen azt mondod, hogy hazudnak (ezzel egyébként én is egyetértek, eléggé terelnek, de az más tészta ) a másik oldalon egy-két (9?) noname magánember bizonyíték nélküli véleményét pedig fenntartások nélkül elfogadod. Nem arról van szó, hogy elhajoltak, mert az tényleg tény, hanem hogy hogyan hajoltak el. Simán el tudom képzelni, hogy a valós panaszok mellett van olyan is, aki hülye volt, és megpróbálja meglovagolni ezt a hullámot.
Mindegy, igazából kár is sok szót vesztegeni erre, mert bár látszik, hogy egy óriási lufiról van szó, ennek ellenére az Apple sajnos nagyon bután, bénán kezeli a helyzetet...
[ Szerkesztve ]
-
kispecek
aktív tag
válasz Csapoati #108 üzenetére
Veled sem látom értelmét vitatkozni, szentül meg vagy győződve arról, csak Te lehetsz szép mindenki más hülye.
Csak egy kérdés: érintett vagy a témában hogy ezen lovagolsz?
Használtál már életedben Apple terméket?
Csak azért mert minden olyan hírnél, ami Apple, Te ott vagy és csak a savazást olvasni tőled.Napi egy alma - az orvost távol tartja.
-
assemble
addikt
válasz Parallaxis #87 üzenetére
Nvm. Minden egyes szavadat darabokra szedhetnem, de nem fogom. Most mar tobbszorosen bebizonyitottad, hogy a falnak is beszelhettem volna. Csak az legalabb nem beszelt volna vissza ilyen eszeveszett apple-propagandaba aztatott hulyesegeket. A viszont nem latasra.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz kispecek #122 üzenetére
Nem ertem hol fugg ossze az elhajlassal az, hogy hasznaltam-e Apple termeket vagy sem. Nem volt tulajdonomban (egy 2G-t hasznaltam egy hetig), akkor most kussoljak? Barmelyik gyartorol is lenne szo, ez blama, ha igaz. Marpedig a gyarto is elismerte valamilyen szinten.
#120: Tul van lihegve a dolog, ebben egyetertunk. De valami azert nem okes.
#119: Nagyjabol egyetertunk.
[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
válasz assemble #123 üzenetére
Köszönjük a véleményedet.
Az a gond vele, hogy amit írtam, azt nem én mondtam, hanem a helyi T pont szervizvezetője (aki egyébként haverom) én csak hiszek neki és leírtam. De te gondolom mindenkinél jobban értesz a mobilok belső szerkezetéhez és felépítéséhez.Egyébként azt is ő mondta, hogy egy ilyen hajlítgatás, amit a videón láttunk olyan belső sérüléseket okoz, amit egy szervizes azonnal kiszúr és a garanciádtól el is búcsúzhatsz azonnal.
[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
ha az összes i6 Plus ugyanolyan anyagból ugyanolyan gyártási eljárásal készül, akkor kötve hiszem, hogy csak 9 görbült el. Lesz ott még több is.
Amúgy meg ilyen értékű terméknél a 9 reklamált eset is pont 9-cel több, mint amennyi megengedett.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
Destro748
csendes tag
válasz Parallaxis #111 üzenetére
Hagyjál már ezzel a 9 hibával.
Tényként dobálóztok ezzel a számmal, arra alapozva hogy az apple ezt mondja, akinek NYILVÁN az az érdeke hogy azt mondja ami neki jó.
Te az apple-nek hiszel akik nyilván nem hazudnának, csak hogy ne csökkenjen a bevétel akár millió dollárokat ugye?
(remekbeszabott politikusaink is nyilván azért kampányolnak azzal hogy jobban teljesit az ország mert úgy is van, nem pedig azért mert érdekük fűződik hozzá hogy elhigyjed. Más kérdés ha tényleg jobban teljesitene akkor nem kellene kampányolni ezzel mert azt mindenki észrevenné, csak hogy hozzak egy példát)
Én meg a független videóknak, beszámolóknak hiszek meg a befürdött vásárlóknak, akiknek amúgy semmi érdeke nem füződik hogy bevallják hogy rácsesztek.
Viszont egy kicsit próbálj már meg következetes lenni, mert látszik hogy kapkodsz mindehova hogy bizonyitsad hogy a fétised tárgya a non plusz ultra, most akkor hecckampány, és a probléma nem áll fenn, csak összesküvő android-imádó szekták aljas fondorlatos ármánykodása, mert most például ezt állitod,
vagy mint ahogy másik alkalommal próbálkoztál megmagyarázni hogy "oké-oké meghaljik, de hát más is meghajlik, de különben is minden másik telefon is meghajolna ettől, vagy ha nem, akkor eltörik, meg majd különben is a note 4 is szar lesz (ide baszki hogy jutottunk el? )
Egyszer meghajlik ugyan de a vevő a hülye meg különben is szar a samsung, máskor meg nincs is ügy, csak hecckampány?
szóval egy fikarcnyi következetesség nincs a mondandódban, nem kellemetlen ez így neked hogy se**et csinálsz a szádból ujra meg újra? -
Parallaxis
addikt
Amúgy meg ilyen értékű terméknél a 9 reklamált eset is pont 9-cel több, mint amennyi megengedett.
Más gyártó a seggét a földhöz verné örömében ilyen hibaszázalékkal
Az érték alatt mit értesz?
Arra gondolsz, aki függetlenül megvette 4-500 dollárért, vagy arra aki új előfizetőként 2-300 dolcsit fizetett érte, vagy esetleg arra aki ingyen megkapta szerződéshosszabbítás után?Lehet, hogy újdonság lesz neked, de tőlünk nyugatabbra semmivel sem drágább egy iPhone, mint az aktuális Android flagship-ek, amiknél szintén bőven van hiba, értéktől függetlenül, csak az nem lesz hír, mert a kutyát sem érdekli.
-
törölt tag
Fúúú, nagyon ciki. Az Apple már megint elcsúszott egy banánhéjon. A "rosszul-fogod-botrány" se tett jót a hírnevüknek, ez se fog. Ők már túl nagyok ahhoz, hogy "a negatív reklám is reklám" elv érvényesüljön rájuk. De látom az Apple-szekta tagjai már ezt is megpróbálják kimagyarázni, elbagatellizálni, de meg is lepődtem volna ha nem így lenne.
-
Parallaxis
addikt
válasz Destro748 #127 üzenetére
Tényként dobálóztok ezzel a számmal, arra alapozva hogy az apple ezt mondja
Tekintve, hogy ez az egyetlen hivatalos, alátámasztható adat.
A névtelen fórumhuszárok véleménye max. neked meghatározóbb.
Én meg a független videóknak, beszámolóknak hiszek meg a befürdött vásárlóknak, akiknek amúgy semmi érdeke nem füződik hogy bevallják hogy rácsesztek.
Semmi érdeke azon kívül, hogy szép nézettséget generál a Youtube oldalának, ami kemény dollár ezreket hoz a konyhára neki.
-
Destro748
csendes tag
Ez az amit én sem értek, ha indokolni kell hogy miért jó az iPhone akkor rögtön támadnak hogy mert az egy életérzés, maga a minőség, egy prémium termék.
Aztán ha van valami gikszer, akkor hirtelen rögtön elfelejtődik ez és jön az hogy jó de hát ők is csak emberek, ez is csak egy telefon, nézzük már el nekik. (ha éppen nem az van hogy letagadják egy az egyben)
Ilyenkor valahogy rögtön elfelejtődik a prémium termék iránti igényesség, mert éppen ezt diktálja az érdek. -
danaudio
aktív tag
Szórakoztató irodalomként szoktam beleolvasni az iphone flamezés, trollkodás topicokba, azonban ehhez a problémához nekem is lenne egy találatom.
9 hibás darabot emlegetnek applenél. Gyanítom, ez azoknak a száma, ami tényleg problémás, ergo user felfedezi hogy elgörbült, úgy gondolja, hátha gariban cserélik (kis százalék, mert többség úgy véli erre bárki rámondja ő hajlította meg nem megfelelő használat miatt), majd apple bevizsgálja a készüléket és 9 esetben megállapítja (eddig) hogy tényleg ez történt. Namost a botrány kialakulása óta még csak az első pár embernek "volt ideje" visszavinni a készüléket, ezért ez a szám nem reprezentatív.
Amikor a hibaszázalékokról beszéltek, azon szoktam jókat mulatni, hogy 10 millióbol számoltok 9-et. Egyrészt meg kell várni, hogy elmúljon 2-3 hónap, és megnézni akkor, hogy a készüléket hányan hozták olyan helyzetbe amit nem bír, másrészt meg senki nem jegyezte meg, hogy ez a 10 millió NEM azt jelenti, hogy ma 10 millió ember nyomkodja a telefont!!! Hanem annyit jelent, hogy összesen ennyi telefonra érkezett már fizetett előrendelés, illetve a világ boltjainak leszállítottak ennyit. A valóban értékesített, felhasználóknál levő iPhone-ok száma úgy tippelem max 1 millió lehet, bár talán ezzel is fölé becsültem.
Ezek tükrében még nincs miről beszélni. Mehet tovább a flamezés és trollkodás, de úgyis 2-3 hónap múlva derül ki, hogy valós-e a baj, vagy túl van pörögve.
-
Destro748
csendes tag
válasz Parallaxis #130 üzenetére
Remekül kiragadtál részleteket amikre lehet úgy válaszolni ahogy neked tetszik.
Leforditom amit írtál csak hogy egyértelmű legyen:
Amit az Apple mond, az úgy is van és kész.
Függetlenül attól hogy dollármilliók múlhatnak rajta ha tényleg van ügy és igazat mondanának.
Barátom van egy rossz hírem neked: te menthetetlenül naiv vagy, és ku*vára meg vagy vezetve.
Meg akartam kérdezni mégegyszer mert nagystílűen elsiklottál a kérdésem felett,
hogy most akkor mi a helyzet a következetességgel amit előszerettel hanyagolsz, amikor az egyik hsz-ben, azt mondod nincs ügy, ez csak összeesküvés, miközben a másikban meg hogy oké van itt gond, de mindenki hülye mert zsebrerakta a telefonját és azt nem is szabad(!) meg különben is majd a note 4 is szar lesz (ez volt a kedvencem ez aztán TÉNYLEG releváns a kérdéskörben amiről vitatkozunk)
De most már egyértelmű ilyen kondiciók mellett teljességgel felesleges veled vitába szállni, kérlek tedd meg hogy inkább nem válaszolsz.@danaudio
Van egy hatlmas hiba a gondolatmenetedben, és őszintén sajnálom hogy nekem kell erről felvilágosítanom téged, de túl kell esnünk rajta nincs mese!
Az hogy előbb gondolkodtál majd érvek és logika mentén építetted fel a mondandódat. Ez nem müködik itt itt apple fanatikusok is vannak, náluk ezek a dolgok nem játszanak![ Szerkesztve ]
-
rotobot
tag
Szerintem a hiba az valós lehet, nem tudok itt gyártási hibát elképzeli.
De az apple nem ismerheti el hibának, hisz bármikor bárkinek okot adhatna a teljesen új cserére.
A hajlott telefonokat szerintem simán csendben kicseréli, de ez a bevizsgálósdi duma sok direkt hajlítgatót elriaszthat. -
kriszpontaz
veterán
Pont azért írtam mert általában ez így életszerű, főleg kis hazánkban ahol még a szolgáltatói szervizbe beadott telefonokról is megvonták a garanciát arra hivatkozva hogy bele lett piszkálva a bootloaderbe, amikor szegény emberfia azt sem tudta miről beszél, mert életében nem flashelt telefont. (LG Optimus Black - T-mobile.)
Én is jártam már így még üzleti notival is (HP Elitebook) aminek a billentyűzet világítás műanyag borítása kettérepedt annyira tré anyagból volt és rám kenték hogy úgy hajtottam le a kijelzőt hogy közben nyitva felejtettem...hát persze....ugyanez a kijelző zármechanizmusnál - a user feszítette fel, nem rendeltetésszerű használat.... persze semmi ilyen nem történt.[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz kriszpontaz #38 üzenetére
Ott a pont! El tudom képzelni Gizikét, akinek még a Nokia 3310 is kihívás és megállapítja a boltban,hogy ez bizony user error.......nagyjából no gari ilyen esetben...
Kiegészítők I6+hoz:vasaló,kalapács,nyújtófa.....[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Bogyi007
veterán
Igaz hogy ekkora telóm még nincs, de egy Xperia U-ról (3.5-es méret) váltottam Nokia 625-re (4.7-es) és ennél is természetesen a zsebben hordást favorizálom - de ha ennél nagyobb készülékem lesz az is nacizsebben lesz.
Hol máshol lenne?![ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
|DavidWoody|
tag
Te amúgy elhiszed ezt a rettenetes mennyiségű hülyeséget amit összehordassz? Hogy majd külön táskát veszek egy telefonnak ? Meg aki a 3,5öt szokta meg az majd máshogy hordja a telefonját ? I4S ről váltottam váltottam note 1-re , arról bb z10-re , arról g2 , g2-ről z ULTRA , arrol nokia asha 210 ( ) arról meg majd a napokban bb passport. Remélem érzed , hogy méretben milyen eltérők...Soha nem jutott mg eszembe , hogy majd máshogy hordjam , amit itt összehordtál az nettó f*szság. ( teszem hozzá még csöndbe , hogy mindet zsebben hordtam , a z ultrát is! , és énis csak és kizárólag csőnadrágot hordok )
-woody-
-
Csapoati
nagyúr
válasz Parallaxis #130 üzenetére
"Tekintve, hogy ez az egyetlen hivatalos, alátámasztható adat."
S ki tamaszthatja ala? Az Apple... Semmivel sem megbizhatobb, mint a YT-s videok. Ha penzugyi jelentes lenne, elhinnem, mert ott buntetojogi kovetkezmenyek vannak. De itt... azt mondanak, amit akarnak es erdekuk van nem nagy szamot mondani. Hozzatennem, hogy meg 1000 db se lenne kiugroan magas, de a problemaval akkor sem art foglalkozni 9 esetnel is.
-
Szatyor95
senior tag
A felhasználók rosszul fogják a telefont már megint.
Nyugodj békében Integra!
-
törölt tag
Ha korrekt cég lenne, akkor megmondanák, hogy hát igen ezt elcsesztük, de a következő szériában már javítjuk, és aki azelőtt vesz/vett azt cseréljük. És pont, és akkor még jól jönne marketing szempontból is, hogy milyen korrektek.
De nyilván a 70%-os haszonba ez nem fér bele. -
Ali G.
senior tag
ezt a 9 bejelentett esetet pontosan el is fogja mindenki hinni az almának, főleg, úgy hogy már az első néhány napban elhajlott, videó is készült róla , hogy kézzel lazán hajlik. Az hogy válaszolt az apple az már eleve elárulja, hogy igenis ott gond van az anyaggal és tényleg hajlik, persze bevallani nem fogja soha, túl sokba kerülne neki, ha a sok meghajlott telefont visszavinnék és garanciában kéne kicserélniük
-
marchellow
tag
"2/ The three point bend test:
This tests carefully avoid showing us what's happening near the weak point, which is near the volume buttons, hidden via the camera angle.
What we see is the phone is being bend by the pressure, but don't have the opportunity to observe the "after" and evaluate if the device is still flat."és ezt mégis hogy kéne elképzelni? ezeket a teszteket a prototípusokon és a közvetlen gyártásba menő példányokon is lefutottak jópárszor. továbbá sejtem hogy nem szemrevételezéssel ellenőrizték a végeredményt és azt is feltételezem, hogy ha ettől a teszttől meghajlott volna nem engedik tovább, amíg ki nincs javítva.
de nem vagyok minőségellenőr, cáfoljatok meg.tehát az az állítás, hogy az "utána" állapot nem mutatásával akarják elmismásolni, szerintem nettó marhaság.
biztos vagyok benne, hogy ezen a három pontos hajlításos teszten átment, ezt nincs értelme megkérdőjelezni (ettől függetlenül lehet hogy másféle teszteken elbukna, de ezeket nem tudhatjuk).továbbra is fenntartom hogy meghajolhat a cucc, sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom, mert nincs a birtokomban ilyen készülék, de a fórumos bizonyítékokat fenntartásokkal kezelem.
a korrekt módja ennek az lenne, ha egy független cég ugyanazokat a hajlításos teszteket elvégezné egy csomó készüléken gépekkel, ellenőrzött körülmények és erőhatások között. szerintem ez tök hasznos lenne és senki nem mondhatná, hogy apple propaganda, sem azt hogy egy random videós gyerek pitizik a youtuberól csorgó centekért. de tőlem akár a konkurencia is megcsinálhatná, ahelyett hogy vicces képeket fotosoppolgatnak a twitterre.
-
snakehb
csendes tag
Táska? Nyáron is lehet kisebb oldatáskát hordani...
Ez a farmeres jó... az XXL haverodnak még jó hogy elfér, te meg a gombhoz veszel kabátot? Muahaha!
Nekem is van nagyobb darab haverom, aki iPad minit hord farzsebben. Múltkor véletelnül megfeledkezett magáról és ráült, mégsem az Apple tervezőit hibáztatta...A másik, hogy ha ez preferencia, ami egyéni jog, akkor ahhoz mérten kell telefont választani.
Akkor az i6 nem a Te választásod, ennyi. Mellesleg én nyáron is hosszúnadrágban vagyok és van nálam táska, mert munkaköri követelmény. Nekem nem kell, hogy egy eszköz legyen nálam, ami se nem telefon, se nem tablet. Kényelmesebb a normál telefon + tablet kombó.Ez téma kicsit olyan, mintha egy áruszállító fikázná a Ferrarit, mert nem fér bele 20 láda sör. ("...ha egy halat az alapján ítélsz meg, hogy milyenek a képességei a fára mászáshoz, abban a hitben élheti le az egész életét, hogy hülye." /Albert Einstein/")
Mellesleg én is zsebben szeretem hordani a telót, és nekem 4.7" a lélektani határ, ami fölé nem megyek, mert kényelmetlen. Ha meg nagyobb kijelző kell, arra ott a tablet.
Mondjuk szerintem az Apple jobban tette volna, ha egy 4" és 4.7" telefont hoz ki. Akinek meg nagyobb kijelző (is) kell, annak ott vannak a padek.
Az elhelyezésről meg annyit, hogy Apple Store-on is lehet kapni nem egy olyan táskát (nőiben egész divatos akat), amiben iPhone, iPad, MacBook egyben elfér. Egyik sem olyan nehéz, hogy megszakadj tőle.
De hát ízlések és pofonok meg preferenciák. Mindenki a sajátjának megfelelőt választ
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz #76144018 #142 üzenetére
Szerintem amit ember tervez/gyárt az sosem lesz hibátlan
nyilván itt a beismerés mint tulajdonság a probléma oka
azaz hogy az Apple nem ismeri el hogy valahol hiba csuszott a gépezetbe,és legyen az 9 vagy 9000 akkor is utánna kell járni,mert megeshet hogy a következő szériában ez hiba lesz.
Én beismerem hogy hibáztam sokszor és fogok is,csak én nem egy olyan cég vagyok akik milliók életére lehet hatással
Az Apple nél is egy a baj...nincs egy új Steve Jobs -
Ali G.
senior tag
válasz aprokaroka87 #146 üzenetére
ha élne Jobs, annyit mondana hord máshol
-
Parallaxis
addikt
válasz danaudio #133 üzenetére
másrészt meg senki nem jegyezte meg, hogy ez a 10 millió NEM azt jelenti, hogy ma 10 millió ember nyomkodja a telefont!!! Hanem annyit jelent, hogy összesen ennyi telefonra érkezett már fizetett előrendelés, illetve a világ boltjainak leszállítottak ennyit.
A 10 milliós adat az értékesített készülékek száma volt (azóta már több, hisz eltelt pár nap).
Annyiban igazad van, hogy ebbe a szolgáltatóknak szállított készülékek is benne vannak, mivel ők előre fizetnek. Az más tészta, hogy gyakorlatilag a szolgáltatóknál is mind elfogyott és már most várakozói sor van.
Egyébként, ha jól tévedek az Apple ilyenkor az aktivált készülékek számát adja meg, az meg csak a végfelhasználó kezében történik meg (no meg a 10 millió az összes i6 eladást jelenti, i6p-ből 2-2,5 millió talált gazdára, a külföldi oldalakon említett hibaszázalékot is ebből számolták).
Mehet tovább a flamezés és trollkodás, de úgyis 2-3 hónap múlva derül ki, hogy valós-e a baj, vagy túl van pörögve.
Ezzel szerintem bárki egyetért.
[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
főleg, úgy hogy már az első néhány napban elhajlott, videó is készült róla , hogy kézzel lazán hajlik.
Hát van 1-2 videó ami bebizonyítja azt, amit egyébként mindenki tud, hogy az alumínium hajlítható. Óriási fegyvertény. Hozz ide bármilyen készüléket, meghajlítom, ha meg nem hajlik kettétöröm
A kérdés az, hogy valós használati körülmények között ez megtörténik-e vagy sem, mert ezt csak pár ismeretlen nethuszár állítja, akik azóta zsírosra keresték magukat ezekkel a videókkal.
Csak halkan jegyzem meg, ha ez valós probléma lenne, akkor nem ugyanannak a 2-3 készüléknek a képét látnád a neten, hanem több száz különböző fotó és videó lenne ott.
Az hogy válaszolt az apple az már eleve elárulja
Tipikus hater duma, ha válaszol akkor gond van, ha nem válaszol, akkor meg elkendőzi a problémát, semmi nem jó.
[ Szerkesztve ]
-
BulletBill27
aktív tag
lol, 9 embernél volt probléma Most ez komoly? Akkor mi volt ez a vérengzés a neten?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest