Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fall-N

    veterán

    válasz Pityu. #4879 üzenetére

    Nem világfelfogás, hanem nem érdeke egy gyártónak sem, hogy maximum 4-5 évente vegyenek telefont. Akkor mit adnának el? Mint látható itt a fórumon is, van aki évente vesz új telefont ők tartják fent a gyártókat.

    Attól függetlenül lehetne a támogatás hosszabb, de mint látható az Apple iPhone esetén, hiába támogatják hosszú évekig a telefonokat, ahogy kijön az új modell a tehetősebb embereknek viszeked a tenyere, hogy megvegye rögtön. De nem csak nekik, sok buta ember (nincs rá jobb szó) inkább hitelre megveszi, hogy a legújabb legyen. Kolléganőm is így tett, pedig lett volna máshol helye a pénznek, 3 kamasz gyerek mellett.

    Magam részéről 2 évente váltok általában, ha megéri a telefon és nem romlik el vagy lesz vállalhatatlan szoftveresen. Mondjuk pont az X3 Pro, ami kicsivel több, mint 1 évig volt meg, de ez van. Jó telefon most is hardveresen, szoftver terén pont most érik az, hogy lehet, hogy egy custom ROM, ha elég kiforrott jobban megéri már. Mondjuk amúgy is egy stock közeli ROM gyorsabban fut ezen a vason. A MIUI sem fejlődik annyira már, az Android verzió meg marad 13-on az már biztos.

Új hozzászólás Aktív témák