Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
válasz Linkin1994 #3650 üzenetére
[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
magicbox
senior tag
válasz Linkin1994 #3650 üzenetére
Akkor színvak. Mert fekete és sötétnarancs színek a dominánsak. Se piros, se semmi... Még a szövegírásnál is rózsaszín. Agyf@sz... A képfelbontás pedig borzalmas. A régi widget-ek fele iszonyat csúnya, összefolyik a tartalmuk. A gyári launchernél hiába lehet témát állítani az ikonoknál, de egy ikont már nem lehet témázni.
Ezt meg tárcsázónak hívni... Gyönyörű formák és színek... Lilás-rózsaszíniPhone 15 Pro Max, Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
Curtain
senior tag
válasz Nuada herceg #3645 üzenetére
Ennyire nem ástam bele magam. Viszont ha minden igaz akkor csak magasabb verzió számú frissítéssel tudsz régiót váltani. Szal majd a következő update-el. Olvass azért utánna mert nem vagyok biztos benne.
[ Szerkesztve ]
"Ne legyetek bátortalanok, bátorak legyetek!”
-
japunk
aktív tag
Én a legutóbbi frissítés után nem érzem annyira stabilnak a telefonom működését (KB2005), az AOD sem akar rendesen működni, eddig ha hozzáértem a kijelzőhöz mindig felvillant (nem tartom folyamatosan láthatóként mert úgy nagyon merítette az akksit), most meg ha átdobom a telefont a szoba egyik végéből a másikba akkor hajlandó megmutatni az infókat. A rendszer is számomra olyan lassabbnak-lomhábbnak érződik, az érzékelése sem a legjobb. Felraktam egy Nova Launchert amivel elvagyok egy darabig, de ebből telefon csere lesz. Valaki tud valamit ajánlani? OnePlust többet nem veszek.
The owls are not what they seem.
-
Rico33
aktív tag
Akkor egy ellenpélda: felraktam, személyreszabtam és minden megy hibátlanul. Még fr se volt.
-
Hibarin
tag
válasz szkorhetz #3644 üzenetére
Sziasztok!
Nekem is folyamatos a probléma 5 ghz-es wifin, pedig két gyári visszaállítást is csináltam. A Playben és az Operában is vannak gondok amiknél csak gondolkozik az app de nem csinál semmit wifi fel-lecsatlakozás után jó pár percig, majd megint nem működik. Átváltva mobilnetre semmi gond nincs
-
japunk
aktív tag
válasz Black_Raven #3663 üzenetére
Nem szeretek mókolni a telefonjaimmal, régen még volt erre energiám meg érdeklődésem, ma már nem érdekel és nem is tud lekötni. Ha jön valami OTA frissítés azt telepítem és kész. A jelenlegi frissítéssel számomra sokkal rosszabb lett a telefonom ami addig mondhatni hibátlanul működött. Ez a jelenlegi OP sem a régi már, régen pedig nagyon csíptem a telefonjaikat.
Linkin1994: ez az AOD és az Ambient Display lényegében nem ugyanaz? Mit értesz az alatt hogy már nincsen?
[ Szerkesztve ]
The owls are not what they seem.
-
Linkin1994
senior tag
10 Pron is így van már hogy csak folyamatos aod van érintésre mint régen már nem jön elő.
Nekem összeségében jobban bejön mint a 11-es droid sok esetben (számomra)még letisztultabb is mint volt.[ Szerkesztve ]
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
sch_a
addikt
Én sem értem ezt a nagy ellenszenvet, semmi komoly problémával nem találkoztam eddig. Gyors, letisztult rendszer, nekem is tetszik.
-
-
Hibarin
tag
Valaki 12-es rendszer alatt használ Yetteles simet? Az 5G most már működik nekem, de a Volte még mindig nem. Most nem tudom, hogy az ügyfélszolgálatosnak nem sikerült bekapcsolni vagy ezt csak nem oldották meg...
-
Curtain
senior tag
Még annyit vettem észre hogy folyamatosan működő aod-nál pl az asztalon nem tudom feloldani ujjlenyomattal a mobilt. Meg kell mozdítanom hogy megjelenjen az ujjlenyomat ikonja és akkor jó. Előző rendszeren ez simán működött mozdítás nélkül. Be kell állítani valamit, vagy ez ilyen?
-
tomp
félisten
válasz Black_Raven #3648 üzenetére
Folyamatban van a VoWiFi támogatás is...
-
g0dl
addikt
Esetleg a DIGI Volte megy a 12-vel mókolás nélkül?
-
Curtain
senior tag
válasz Linkin1994 #3672 üzenetére
Ez az ujjlenyomat ikon megjelenítése nekem be van kapcsolva. Vagy ki kellene kapcsolni inkább?
-
eFeMeR74
senior tag
Én csak azt nem értem, hogy sokan miért akarnak mindenáron A12 rendszert?
Ha eddig jó volt minden. Mi várnak tőle.
Én amíg jó ez a A11 nem váltok.
Röviden külföldi fórumokon is ez megy:
"Visszatérek az Oxygen OS 11-re a következő okok miatt:
1. A kromatikus effektus nem érhető el az os12-ben (ez a kedvencem alvásidő használata közben)
2. A rejtett terület nem érhető el
3. A kijelző beállításai Az élénk színek és a DP3 nem pontos az OS11
4 összehasonlításakor. Olvasási mód (látáskomfort) magas, meleg fehér OS12-ben
5. Az Apk névszerkesztési lehetőség nem érhető el OS12-ben
6. Az asztali óra soha nem rendezi A widget-betűtípusok alapértelmezett
7. Bolt. OS11 Letölthetem és telepíthetem a OnePlus alapértelmezett tárcsázóját, de OS12-ben nem telepíteni (A Color OS alapértelmezett tárcsázója elérhető, de nem elégedett)
8. Az egyérintéses kijelző ébresztése nem elérhető
9. Emelje fel az AOD-t ujjlenyomattal (zárolt képernyő háttérkép nélkül) ez a funkció nem érhető el az OS12 rendszerben.
10. És végül nincs különbség az oppo telefonok és a OnePlus telefonok között Color OS használata közben."MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
Linkin1994
senior tag
válasz eFeMeR74 #3678 üzenetére
Az op fórum az full trash ilyen szempontból mindenért is sírnak annó is ez ment mikor az OOS11 kijött akkor a 10-es volt a király.Amire kiváncsi leszek az a 13-as ott elméletileg ismét stock szerű lesz a cucc.Ugyan közös lesz a codebase csak még is máshogy fog kinézni.
Az Oppo és a Oneplus eddig is kb egy cég volt. Az oppo adta a töltéstechnologiát az Op csak átnevezte stb.[ Szerkesztve ]
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
Hibarin
tag
válasz sirgeoff #3674 üzenetére
Köszi, akkor most már biztos vagyok benne, hogy ezt nem oldották meg.
És eFeMeR74:
Nekem muszáj volt valamit kezdenem a telóval, mert 1-2 nap készenlét után elkezdett akadni a rendszer valami miatt és csak újraindítás segített rajta. Remélem ez megfog oldódni, de egyelőre nem önt el a boldogság ettől az új szoftverüktől se. Erősen gondolkozok, hogy felrakom a Derpfestet, de annyira nincs kedvem nekiállni, nem ezért vettem ezt a telót... 5 hónapja van meg és egyelőre túl sokat szívok.[ Szerkesztve ]
-
zizidor
őstag
AOD esetén az egy érintés valóban nincs, de mozdításra, emelésre vagy dupla érintésre be tud kapcsolni, ami azért nem olyan borzasztó. Egyébként a rejtett terület (privát széf) is elérhető.
„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
tomp
félisten
válasz sirgeoff #3682 üzenetére
9 Pro-n volt hasonló, hogy stabil 11-12 váltásnál nem állította be a rendszer a megfelelő modem konfigot. Slot cserével már megtette.
Mivel nincs kapcsoló(és a Yettelnél van kapcsoló) így nem konfig hiba szerintem. De majd megnézem a full zipet, mi van benne. Már tartalmaznia kell a telenor hungary konfigurációt. -
sirgeoff
tag
Szintén megvolt a sim csere, sajnos nem lett jobb.
No VoLTE, no kapcsoló.g0dl: Mindig van lejjebb
-
tomp
félisten
válasz sirgeoff #3688 üzenetére
Maga a mcfg fájl tartalmazza az IMS paramétert. Ez a Telenor mcfg konkrétan a Hungary?
4636-os menüben a VoLTE jelző milyen állásban van? Ki vagy be?
Ha ki akkor rosszul indexelték a Hungary konfigot. Azaz hiába van benne az IMS de a hozzá szükséges kapcsoló off és rejtett.
Ha on akkor viszont hibás az IMS paraméter. -
sirgeoff
tag
Igen, konkrétan az \image\modem_pr\mcfg\configs\mcfg_sw\generic\OPPO_EXP\HU\Commercial\Telenor\ mappában van.
4636-os menü már nincs, nem csinál rá semmit a tárcsázó. Szerencsére van androidos programocska, ami előhozza azt az ablakot.
A volte jelző szürke, és ki állásban van. -
Black_Raven
veterán
válasz eFeMeR74 #3678 üzenetére
Szia! Sztem ezt a felsorolást, kár volt kitenned, mert nem igaz legalább a fele, mivel tudnád te is ha A12-t használnál. Ráadásul nem próbáltam ki mindent, csak amit használok. Az egy érintés helyett pl. 2 van, na bumm és..
@japunk a mostani EUs frissitésre gondoltam nem mókra.
@tomp értem én, de a Yettelnek kéne intézni ezeket, nem pedig neked mint az 5G-t. egyébként köszönjük a rengeteg munkát amit beletettél a dologba[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz Black_Raven #3691 üzenetére
A Telenornál engem konkrétan nem szeretnek.
Ismerik a pH-s nevemet, konkrétan tudják ki vagyok. Azon csodálkozom, hogy eddig nem hívtak fel...ha már viszont láttam a 9 Pro-s A11-es 5G leírásomat az üzletben...
VoLTE megvan, pipa. 5G megvan, pipa. Most a VoWiFi-vel foglalkozom, hogy a publikus indulásra már meglegyen.
Maga a VoWiFi szerverek már mennek a Yettelnél!sirgeoff
Nos ránéztem!
A konfigban benne van az IMS. Ezek szerint az indexelését rontották el vagy maradt ki így a "volte: false" állapotban maradt.
De kellene egy FR, hogy biztosra tudjuk. -
eFeMeR74
senior tag
válasz Black_Raven #3691 üzenetére
Idézőjelbe volt téve velük vitatkozz [link] hogy hazudnak és az itt lévőkkel akiknek gondja van pl a tárcsázóval,AOD stb.
MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
Fionella
tag
Sziasztok! Segítséget kérnék. Mivel voltak problémáim az A12-vel, csináltam egy visszaállítást. A wifin MAC-szűrés van beállítva, a mobilt nem engedi be. Az egyik újraindítás után a MAC-cím átváltott egy teljesen más elérhetőségre, konkrétan az eleje 02 volt, majd az összes többi érték 0. Ilyet én még az életben nem láttam. Többedik újraindításra állt helyre. Azonban a wifire (ha aktív a MAC-szűrés) azóta sem tud csatlakozni. A másik gondom, hogy a banki applikációk mindig rejtve voltak, így (bár már máshogy működik) A12-nél is beállítottam rejtettre. De míg A11-nél 2ujjat kellett ellentétes irányba húzni és akkor megjelentek ezek az appok, addig ennél olyan, mintha végleg eltűntek volna. Csak úgy tudom elővarázsolni, ha a play áruházban rányomok a megnyitásra.
Lassan eljutok oda, hogy megtaposom ezt a telefonot. Pedig nem jellemző rám.[ Szerkesztve ]
-
zizidor
őstag
válasz Fionella #3694 üzenetére
A kapcsolat tulajdonságainál van egy adatvédelem opció, azon belül tudod kijelölni, hogy véletlenszerű vagy az igazi MAC címet használja.
Az adatvédelemnél, az alkalmazások elrejtése alatt sem jelennek meg a rejtett appok?
[ Szerkesztve ]
„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
krics
tag
Na, az Oxigén Updater nekem is felajánlotta az új EU romot ma, az itteni kommentek átolvasása ellenére vettem a bátorságot és telepítettem, nem csináltam FR-t. Az enyém kb2000 kínai verzió - volt eddig. Az update után a beállításokban most már kb2003-at mutat... Shelfet egyből kikapcsoltam. A céges maas360 szívatott egy ideig mire be tudtam állítani a levelezést. De aztán rájöttem hogy az eddigi 6 karakteres lockscreen jelszót 8 karakteres szám/betű kombinációval fogadja el oszt onnantól kezdve működik. Egyelőre minden ok, a banki appok is mennek rendben. Hatalmas nagy különbség nincs a 11-hez képest szvsz, csak ilyen dizájn dolgok. Ja jut eszembe, mégis van valami, az AOD nekem se folyamatos, egy ideig megy aztán elsötétül, csak ha megpiszkálom, akkor jön elő. És a másik, hogy most működik, ami 11 alatt korábban nem, hogy éjszakára a töltőre pakolva az intelligens töltés bekapcsolódik, nem tölti fel az aksit csak 80%-ra és reggel hatkor teszi hozzá a maradék 20%-ot is.
-
Black_Raven
veterán
válasz Fionella #3694 üzenetére
Szia! Sajnos a Google úgy gondolta hogy a rejtett alkalmazások nincsenek eléggé eldugva, hát most el van. De azért nem kell a Playből nyitni őket. A "legegyszerűbben"a tárcsázóból tudsz belépni a rejtett appokhoz. Ezt írd be #adatvédelmi jelszó#
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest