- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz ZeroX92P #4900 üzenetére
Nálam így sem hajlandó megtalálni, pedig most pont lenne időm elszarakodni a tiszta telepítés + újra belakással. Ráfrissítettem az OTA keresésre már vagy ötvenszer, de semmi.
Mindegy, ha már van bolgár rollout, akkor lesz hivatalos EU Zip is. Örülnék ha még ma felkerülne Oxygen Updaterbe emberi időben.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Stauffenberg #4902 üzenetére
Na, csak nyafogni kellett, félretettem a telefont, elmentem egy teát csinálni és mire visszajöttem már értesítés (!) jött róla, hogy elérhető a KB2003_11_F.13 frissítés.
Szóval a VPN módszer tényleg működik, de tök értelmetlen kézzel frissítgetni a keresést, úgyis ő dönti el mikor küldi le neked az OTA-t.
-
addikt
Én még várok. Majd ha erre is kijön az első update akkor felrakom. Nem lenne jó ha most mindent újra kéne húzni ha baj lenne az új frissítéssel.
Jó lenne a telefonra egy full mentés hasonlóan mint az IPhone-nál,csak root nélkül.
-
zizidor
őstag
válasz Stauffenberg #4903 üzenetére
Lassan teamérgezést kapok...
„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
ZeroX92P
tag
Nem akarom se elhamarkodni se elkiabálni, de a 13 jelentősen minőségibb produktumnak tűnik mint a 12 volt a sokadik javítás után, meglátjuk pár nap/hét múlva.
-
-
Rhino666
addikt
Valaki meg tudna osztani az OTA KB2003_11_F.13 zipet? A VPN Bulgaria megoldas mar nem mukodik sajnos, en meg mar azota szabadulnek ettol a hulladek 12-tol amiota felkerult.
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
g0dl
addikt
Érdekes, nekem még az oxygenupdater sem jelzi a 13-ast.
Szerencsére sok bajom nincs a 12-vel. -
zizidor
őstag
válasz zolomon17 #4913 üzenetére
Én a múltkor letöltöttem azt a csomagot, de addig biztos hogy nem fogom felrakni amíg valaki konkrétan meg nem erősíti, hogy nem fogja szétbarmolni a SefetyNet-es dolgokat. A korábbi fiaskó után az összes pénzügyi vackot újra kellett regisztrálnom, miután megvolt az A11 downgrade.
-
sirgeoff
tag
Nálam is bevált a "VPN Bulgaria" app. Este elindítottam, kézzel kerestem frissítést, semmi, semmi, semmi, semmi....
Ott hagytam magába, reggelre ott volt az értesítés, hogy letöltötte az OOS13 frissítést.
KB2003
Frissítés után a YASNAC szerint minden rendben van.[ Szerkesztve ]
-
zizidor
őstag
Szuper! Örülök hogy ilyen simán ment. Én még csak 2 napja várok rá.
Ha valaki szánna rá egy kis időt, a filetransferre fel lehet rakni ekkora fájlt.
-
zizidor
őstag
A13-nál is van privát széf meg alkalmazás klónozás?
-
gazee
tag
Updater hogyhogy nemjelzi?
-
sirgeoff
tag
Oneplus fórumon [EU Added] lett az OOS13 a telefonunkra. Mostantól bármi megtörténhet...
-
g0dl
addikt
Akinek felmászott a 13, esetleg tudna válaszolni erre a két kérdésre
- kettős koppintásos ébresztés jobban működik? ( nekem 12-esen néha 3-4 próbálkozás is kell neki)
- volte DIGI vel megy? (az ikon kevésbé érdekes, a telefonálás inkább)[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
A shelfet megint nem lehet előhozni, ha nem a gyári launchert használom?
-
luna40
tag
válasz Rhino666 #4919 üzenetére
Nekem 10 másodperc sem kellett és feldobta a frissítést. Amit észrevettem, a preferált hálózatoknál a Yettelnél nincs 5G, a Diginél van! Eddig fordítva volt! Ahhh! Láma vagyok, a Digi volt beállítva mobilnetre, ha átváltok Yettelre, ott is van 5G.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 8T + LG G6 Black + Asus Google Nexus 7 16 GB 4.4.4
-
sch_a
addikt
Tetszik az új rendszer, mondjuk nekem a 12-vel sem volt sok gondom. Wifire egyre többször csak lassan kapcsolódott vissza, a frissítés óta ezt nem tapasztaltam.
Két dolgot vettem eddig észre. Ha lehúzom az értesítési sávot, sokszor eltűnik az utolsó számjegy az órán. Illetve mintha a Wifi6 nem működne:
A délutánit még 12-n mértem, a mellettem lévő notin most is megvan a sebesség. -
eFeMeR74
senior tag
Minden nagyon jól fut.
Van 1-2 appnál és beállitásnál összeakadás, de egy (funkció)kikapcsolás és gyorsítótár törlés ,újrainditás után jó.
A Volte se Digi se Yettelnél nincs egyenlőre sajnos. De 5G az van még a Diginél is ami azért érdekes, mert szerintem nem sok helyen van
Aki felteszi tisztán az A13 nem fog csalódni.
Nekem nagyon tetszik.MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
Draken
őstag
Ha még A11-en vagyok, akkor is fel kéne dobnia idővel?
Szerbiát próbálom épp, de csak a C36-t jelzi az updater, OTA pedig letöltött automatikusan valamit, de szerintem az még a12.
[kép] -
zizidor
őstag
Na, két újraindítás és jó néhány manuális keresés után sikerült!
Egy hibát kapásból találtam is: Nem működik a Health app. Minden alkalommal csak behozza a OnePlus accountot. Minek?? Gyorsítótár törlése, adatok törlése, újratelepítés megvolt, ugyanaz a hiba. Így most lett a OnePlus Watchból egy sima óra, ami tudja mutatni az időt.
Ugye, ugye, kellett nekem ugrándozni a frissítésért...
-
gazee
tag
Updater ,most reggel feldobta
-
Draken
őstag
Nálam is hozta reggelre A11-en is.
-
farena
tag
A
Shelf-et kivettékaz A13-ból?Vagy csak én nem találom.
Közben meglett [link][ Szerkesztve ]
Iphone 15 Pro Max + Amazfit Balance
-
zizidor
őstag
válasz trance89 #4933 üzenetére
Természetesen nem volt, semmi kedvem újra belépni és beállítani több mint 60 alkalmazást.
Sikerült megoldani a fiók törlésével és újra felvételével, de a törlés sem sima ügy, mert jelszót kér hozzá, de amikor OpenID-val lépsz be, akkor ugye nincs fiókjelszó...
-
zizidor
őstag
Az alkalmazás váltó még gagyibb lett mint volt. A gesztusra csak némi késéssel jelenik meg az aktuális app, és nincs előnézet, fekete az egész. Ha oldalra ellapozok és vissza, akkor már jó.
Az "összes bezárása" nem zár be semmit, ha újra előhívom, akkor ugyanúgy ott van minden. Cserébe viszont akkor is átvált a legutolsó appra, ha előtte nem az volt az aktív hanem a launcher. Ez miért kellett???
A launchernél a kezdőkép gesztusra szépen "elszáll" maga a launcher is, aztán visszajön.
-
zizidor
őstag
A factory resetet kihagynám, van egy csomó minden amit elég körülményes visszaállítani (pl. telefonálgatás a bankkal, ill. volt már hogy személyesen kellett bemennem emiatt).
A gyári launcher valóban jó, csak én nem azt használom, így lehet hogy ezek visszajönnének egy FR után is.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz zizidor #4945 üzenetére
Pedig tipikusan olyan bajaid vannak, amiknek a megoldása egy factory reset lesz.
Nem tudom milyen telefonálgatást akarsz megtartani, hívásnaplót ki tudod menteni backupba, felvett hanganyagot gondolom valamilyen formátumban tárolja (pl: MP3), azt szintén ki tudod menteni (ha ez ennyire fontos neked, amúgy sem árt külön helyen is tárolni, csak hagyd el egyszer a telefont és buktál mindent).
-
ZeroX92P
tag
válasz Stauffenberg #4946 üzenetére
Valszeg a netbankját körülményes újraaktiválni arra gondolt
-
zsida.kornel
tag
+1 pont az android 13-nak.
Újra felismeri a nem gyári gyorstöltőket (PD), ez hiányzott nekem nagyon az android 12-ből. -
zizidor
őstag
válasz Stauffenberg #4946 üzenetére
Nem ilyesmiről van szó. A bank saját appját csak telefonos regisztráció útján lehet újra aktiválni, x alkalom után meg csak személyesen.
De ahogy írtam, a gyári launcherrel jó, nem kell neki reset.
-
Diák66
őstag
Oxygen Updaterrel frissítettem, de a leírtak alapján nekem is szükség lesz factory resetre. Egy-egy gyári app leáll és jön a tájékoztató szöveg. Várok még vele, hátha OP oldalán is kint lesz a frissítőcsomag, de ha megoldható, belemennék a teljes rendszer újrahúzásába is, csak legyen hozzá megfelelő eszköz és fájl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- iPhone 13 256 GB
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro / 16 Pro Max Kifizetett! Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Max Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- Xiaomi MI 11 8/256GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest