Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli8814
aktív tag
Sziasztok, android 12-ről van valami hír esetleg?
Xiaomi 14 Ultra
-
horgasz68
csendes tag
Tudnék érte többet adni de felesleges.
Nem játszom nemigen fényképezek és tudok élni vezetéknélküli töltés nélkül.
Vettem nemrég 1 Note 20 Prot a külseje miatt és valószínűleg hibás volt de annyi lagolást még nem tapasztaltam.
Alig vártam, hogy eladjam.
Az Oppo, OnePlus vonal jobban bejön. -
Dugee
friss újonc
válasz horgasz68 #3008 üzenetére
Az az igazsag hogy jelenleg a 8T az egyetlen ertelmes valasztas a OnePlus csaladbol szerintem, mert:
1. Nagyon jo aron adjak most
2. A kulonbseg a 9-es szeriahoz kepest elenyeszo.
Meg a Nord 2-ot mondanam jo valasztasnak de a 8T jobb nala es arban ugyanott vannak kb.En Pixel 6-ot vettem majdnem de majd most kiderul milyen lesz ehhez kepest mert parom arra valt. Majd megnezem egymas mellett a kettot.
-
eFeMeR74
senior tag
válasz Aljasvip #2954 üzenetére
Ahogy már emlitettem vedd meg a Greenify appot 500 Ft. Tedd fel a netről a 4.7.8 verziót mert az kezeli a legjobban a nem rootolt telót és nem lesz több gondod a merüléssel
Nálam be van állítva automatára és az éjszakai merülésem = a 0val.
Minden be van kapcsolva csak 0:00-7:00ig a AOD ki van kapcsolva. Nekem nincs gondom így az akkuval.
MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
g0dl
addikt
Észrevettem, hogy a reggeli ébresztés előtt a telefon halványan megjelenít valami olyat, hogy nemsokára ébreszteni fog.
Hogyan tudnám ezt kikapcsolni? -
rodman73
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy zöld 8T-t, újban 150-160k körül ki lehet fogni még valahol? Vagy vegyek egy ezüstöt és rakják rá zöld tokot?
Harmadik opció egy 9R, ami ha jól tudom egy 8T+ kb vagy facelift. 870 proci szimpi amúgy, meg a 9 formája mintha picit jobban bejönne. 9R-t Aliexpressen találtam jó áron, bár nem sok van már az akcióból. Vagy lesz helyette másik?
[ Szerkesztve ]
-
rodman73
aktív tag
Vettem egy használt 8T-t végülis. Nem akartam áfát fizetni. Hátlap picit karcos, mennyire macerás ezt kicserélni? Lehet valahonnan rendelni hozzá hátlapot? Oneplus oldalán találtam zöld tokot, Sandstone. Ezt esetleg itthon meglehet venni valahol vagy inkább rendeljem meg a Oneplus oldaláról? Alzán találtam feketét, de már nem elérhető, meg nem is feketét szeretnék.
-
K82
őstag
válasz rodman73 #3020 üzenetére
Egy ilyesmi skin nem megoldás? Ápol és eltakar.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Mike81
senior tag
válasz Black_Raven #3024 üzenetére
Nekem még csak kb 2 hónapja van fent de az enyém is bírja. Se karc se kopás. Emlékszem még tőled kértem infót hogy hol vetted meg hogy néz ki Olyat nem mertem rendelni ami a keretet is takarja mert.azt már én is elcsesztem volna a felrakásnál tuti
[ Szerkesztve ]
-
Lagabor11
csendes tag
válasz eFeMeR74 #2976 üzenetére
Szia, hát, ez sajnos nem jött be, beállítottam és közben a Huawei 2 pro helyett H 3 pro lett, ennél sem javult a helyzet, maradt a probléma, ha nincs beszélgetés csak értesítés, akkor megy, csak időnként a névjegyzéket felejti és csak telefonszámokat mutat, plusz ha kikerül a 10 méterből akkor nem csatlakozik vissza, ha meg mindent engedélyezek, akkor a kocsiban nem tudja, pláne kábelen a hívásokat kezelni, ami eléggé kellemetlen. Szóval most megint megálltam és nem tudom milyen megoldás lehetne. Már gondoltam arra is, hogy minden elfelejtetek a 8T-vel és egyenként újra felveszem a kapcsolatokat, közben beugrott, ezen már túl vagyok... ez simán SW lesz, nem a vas, van még tippetek?
-
rodman73
aktív tag
Gcam-et érdemes felrakni? Javít a kamerán? Melyik a legstabilabb verzió most?
-
Sontir Fel
őstag
Tiszteletem.
Szeretnek kis segitseget kerni. A gyerekeim egy ovatlan pillanatban nyomkodtak a telefonomat es mar 3 napja egy "emberke" ikon van a jobb also sarokban, aminek semmi funkcioja, ellenben kenyelmetlen ha forgatni szeretnem kijelzot.Neten keresve lattam, hogy mar mas is szembesult ezzel a gonddal, de megoldast meg talaltam Valaki esetleg?
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
ghiottone
nagyúr
válasz Sontir Fel #3035 üzenetére
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
szkorhetz
őstag
Nagyon rá vagyok pörögve egy Pixel 6 Pro-ra, főleg az OS miatt, de őszintén nem látom be, hogy háromszor jobb lenne, mint a 8T-m, így xda-ról felraktam az A12-es Derpfest ROM-ot, ami elsőre brutál jónak tűnik. Teljesen smooth, akksi jobb mint az utolsó OOS11-ön, annak minden személyre szabhatósági beállítása és még sokkal több is benne van a ROM-ban. Csak ajánlani tudom! (Persze a nagyobb kijelzőre továbbra is rá vagyok függve, de időlegesen biztosan el tudom engedni a Pixelt.)
Gyári kamera app nem működik, GCAM igen és face unlock nincs a Derpfestben, másban eddig hibátlan.
[ Szerkesztve ]
-
trance89
őstag
válasz szkorhetz #3037 üzenetére
Meg tudnád lesni nekem hogy a Brave böngésző megy e 120hz-en? OOS alatt kell hozzá az AutoHz app de még így sem állandóan kapcsol 120-ra. Eléggé elcseszett módon működik a képfrissítés állítás OOS alatt. Realme féle coloros alatt még rosszabb a helyzet, ott gyakorlatilag csak a google appok meg 1-2 neves app fut 120-on és ott még csak az AutoHz app se működik. Ezért aztán előre félek a coloros féle OOS-tól...
Illetve tudnál lőni egy screent a képfrissítés menüpontról? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest